18069
-
#7856 -
#7855 Angel di Maria
Benfica -> Real Madrid -
#7854 Martin Kayongo-Mutumba
AIK -> Fehérvár
-
#7853 Bojan Djordjics
Brommapojkarna-> Manchester United-> Sheffield Wednesday -> AGF -> Crvena Zvezda -> Rangers -> Plymouth -> AIK -> Fehérvár
Martin Kayongo-Mutumba
AIK -> Fehérvár
-
#7852 A jelenleg szabadügynök státuszú Siphiwe Tshabalalát a Hannover, a Paris St Germain és a Wigan szeretné leigazolni. -
#7851 Frederic Piquionne
Lyon -> Fenerbahce (még nem írtak alá a felek, de fognak..)
-
karajjj #7850 Abraham és Diego
Budapest Honvéd >> Tours FC
-
#7849 Szélesi Zoltán
Debrecen -> Olympiakosz Volosz -
#7848 Leonardo Bonucci
Bari->Juventus -
#7847 A Fulham ingyen igazolhatja le David James-t, mivel az angol kapus szabadon igazolható. -
#7846 Az Aston Villától távozó Wilfred Bouma pedig nagy valószínűséggel a PSV-ben köt ki. -
#7845 Marko Pantelic a Werderhez, vagy a Schalkéhoz igazolhat, miután az Ajaxnál nem hosszabbítja meg lejáró szerződését. -
#7844 Kyriakos Papadopoulos
Olympiakos -> Schalke (£2million)
-
#7843 „Még tárgyalunk, nem egyeztünk meg minden részletben – nyilatkozta péntek délelőtt a Leverkusen részéről Meinolf Sprink médiaigazgató. – Nem tudni, hogy még ma egymás tenyerébe csapunk-e. A részletekben nem sikerült még egyezségre jutnunk."
Délutánra azonban kiderült, hogy a felek mindenben megegyeztek, és maga Michael Ballack kommentálta a klubváltást. „A Bayer Leverkusenhez igazolásommal bezárul a kör. Nagyon szép és sikeres időszakot töltöttem a klubnál, amelyre nagyon szívesen emlékszem vissza. Ez csak megerősített a döntésemben" – nyilatkozta a középpályás délután." -
#7842 ez még nem hivatalos. legalább is én nem láttam róla ilyen infót. -
#7841 Ballack -> Leverkusen 2 évig -
#7840 Lőtt...Nem is akár milyet.Jól játszott Ő ott. -
#7839 mainzba sem vitte túlzásba a dolgokat...lőtt gólt egyáltalán??? -
#7838 Szalai Ádám ügyében rendkívül közel a megegyezés a Mainz és a Real Madrid között, miután a németeknek sikerült 1 millió euró alá lealkudniuk a támadó vételárát. A Bild információi szerint a hamarosan szentesítésre kerülő megállapodás értelmében a futballista végleg a piros-fehérekhez költözhet. -
#7837 Megyeri még mindig a Fradié: Nem egyeztek meg a klubok
Továbbra sincs megállapodás a Ferencváros és a görög Olympiakosz között Megyeri Balázs ügyében - mondta Gerstl Alexander, az FTC zRt. igazgatóságának tagja az ftc.hu oldalán. A fiatal hálóőr a hellénekkel készül, de hivatalosan még a zöld-fehérek játékosa. -
#7836 Hatalmas:) -
Gaba94 #7835 Csak most, csak neked :) -
#7834 én meg remélem, hogy fog. -
#7833 detto.. -
#7832 Csak nem értem minek ment oda?
Messi,Villa,Ibra,Bojan,Pedro,Keita,Henry,Mata...
Amúgy iszonyatosan sajnálom a Valencia-t -
#7831 tessék. -
#7830 Nyilatkozta,h a Premier League érdekli, zon belül is a Chelsea és nem a City, csak a City akarja nagyon többet kínál érte meg persze nagyobb fizut. -
karajjj #7829 Silvát eddig már csak a Vidivel és a Bivalybasznádi ifi B-vel nem hozták össze... :D -
#7828 Silva nem a Citybe megy?:D -
Gaba94 #7827 Még egyik fél sem erősítette meg az ügyet. Ez a transfer még nem jött létre! (és remélem nem is fog) -
#7826 jah bocsánat nem néztem logot, azt hittem Barca drukker vagy :)
na igen.. még ha Silva is elmegy, mi lesz a Valenciaval , új csapat fog ott épülni. -
#7825 miért lenne kérdés? elment 2 alapemberünk, Ballack, és J.Cole. -
#7824 inkább az a kérdés ki fog játszani a kezdőben nálatok... -
#7823 nagyon durva, és úgy néz ki,h Silva jön hozzánk, hihetetlen ki marad a Valenciánál? -
#7822 neeeeee. ez komoly? :\ -
#7821 Nagy Gábor
MTK - Haladás (1 évre kölcsön)
Skriba Máté
Haladás - MTK (1 évre kölcsön)
Sipos Norbert
3 évre Haladás
-
#7820 Ferenczi István
Ferencváros -> Vasas -
#7819 Juan Manuel Mata
FC Valencia -> FC Barcelona