Átigazolások
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
örülök, hogy most csend és béke van a topikokban, szerintem nem kéne erõltetni egy másik fórumozó kedvenceinek lefosozását.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
BUDA > miskolc.
Yo, Bitch!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
sztem nem jártatok jól, Lazio kecijól nyomta, bírtam is, Milanba fos volt, bár ott mindenki😄
Yo, Bitch!
Szerencsére csak kölcsönbe.........
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Aquilani még mindig nem hosszabított, nagy fogás lenne ha elvinnétek.
Yo, Bitch!
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Van Der Meyde-röl az uccso sztori az volt h egy bárban fûzött vmi nõt, és az italába vmi méreg volt és rosszul lett és a nõ kihivta a mentõket...😄
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
kölcsön+opció
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Ajaxban pedig mijol tolta, nálunk gyenge volt, bár csíptem😄 Evertonba meg szinte nem is játszott, max tarcsiban:|
Yo, Bitch!
Van Der Meyde rég kiégett, Andy Johnson elment szal nincs csatárjuk normálus csak Yakubu meg a 2fiatal
tény, hogy Moyes elbaszta ezt a nyarat az igazolások terén, de azért mégis egy élcsapatról van szó :}
Yo, Bitch!
micsoda englandos itt valaki <#idiota>#idiota>
hááát csatár poszton: Vaughnan, Yakubu, Anichebe, 4. számú csatárnak esetleg.
Úgy értettem az Evertont, hogy nem fér be elsõ számú csatárnak esetleg jobbszélsõnek. Talán a folyamatos játék többet jelenthet nemdebár?
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
miért ne akart volna odamenni? hülyeséget mondod csak
namindegy😊 szerintem akkoris gusztustalan😊
Téma lezárva😄
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
(Nem mellesleg Obina menni akart a Chievoból már tavaly is.)
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
szal gerinctelenség😊
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Megveszik, aztán egybõl kölcsön is adják, pedig nem egy 18 év alatti srácról van szó...
fogadjunk, hogy egyrohadt meccset se fog játszani az Interbe. de azért a Chievotl meg kellett venni igen... pffffff😄
Chievo ---> Inter
és kapásból
Inter ---> Evrton (kölcsönbe)
nah ez is érdekes^^ legalábbis nekemXD
#5299 a Bayern meg sztem most egy nagy hülyeséget csinált, Jansen fasza volt ott...
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Pavlyuchenko így is kellett Keane helyére...
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
#5284: Arshavin úgy tûnik marad a Zenitben.....a Spurs beszüntette e tárgyalásokat mert semmit nem engedtek az oroszok.....
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Reggina --> Avellino (kölcsönbe)
Mi a franc, az Avellino elnöke magyar? 😄DD
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
West Ham -> Sunderland