Átigazolások

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ForzaInter
ok, peace😄

Yo, Bitch!

LasCar16
FOS INTER -.-

#acm

gabber_saviola
így igaz tudok olvasni...." Milanba fos volt, bár ott mindenki".

örülök, hogy most csend és béke van a topikokban, szerintem nem kéne erõltetni egy másik fórumozó kedvenceinek lefosozását.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

ForzaInter
nemár😞

Yo, Bitch!

az inter fos és rühellem a szurkolóit. 😞

BUDA > miskolc.

ForzaInter
nem a Milant fosoztam le, ha nem Oddot, mert Milanban az volt, szebben: rossz volt, megfelel modibá?

Yo, Bitch!

gabber_saviola
aztán majd ne gyere sírni, ha a te Interedet fogják valamelyik topikba lefosozni 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
a webkamerás srác :dddddd

ForzaInter
vagy is jól jártatok na:😄

Yo, Bitch!

ForzaInter
lol, ez komoly?

sztem nem jártatok jól, Lazio kecijól nyomta, bírtam is, Milanba fos volt, bár ott mindenki😄

Yo, Bitch!

Mor3llo
Oddo --> Bayern München
Szerencsére csak kölcsönbe.........

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

ForzaInter
inkább Mancinié nem?:d

Aquilani még mindig nem hosszabított, nagy fogás lenne ha elvinnétek.

Yo, Bitch!

9csöves9
Aquilani pótló?<#vigyor1>

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

ForzaInter
lol😄

Yo, Bitch!

PFFFFFFF

Van Der Meyde-röl az uccso sztori az volt h egy bárban fûzött vmi nõt, és az italába vmi méreg volt és rosszul lett és a nõ kihivta a mentõket...😄

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

ForzaInter
<#gonosz1>

Yo, Bitch!

ForzaInter
Jeremy Menez--->Roma

Yo, Bitch!

ForzaInter
Banega--->Atletico, kölcsön +opcios jog

Yo, Bitch!

9csöves9
homo Banega-Atletico

kölcsön+opció

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

ForzaInter
Van Der Meyde😄

Ajaxban pedig mijol tolta, nálunk gyenge volt, bár csíptem😄 Evertonba meg szinte nem is játszott, max tarcsiban:|

Yo, Bitch!

magyarba nem találtam rá jó kifejezést de majd a sygma gyereket megkérdezem 😛

Van Der Meyde rég kiégett, Andy Johnson elment szal nincs csatárjuk normálus csak Yakubu meg a 2fiatal

tény, hogy Moyes elbaszta ezt a nyarat az igazolások terén, de azért mégis egy élcsapatról van szó :}

ForzaInter
bizonyított már Chievoban, nagy tehetség a srác.

Yo, Bitch!

ForzaInter
4 számú csatár? simán lehet 2 számú, Nigériai válogatottban is kezdõ, jó player, angol foci feküdni fog neki.

Yo, Bitch!

gabber_saviola
"Big Four"
micsoda englandos itt valaki <#idiota>

hááát Középpályás poszton Arteta, Osman, Neville,Pienaar,van der Meyde.

hááát csatár poszton: Vaughnan, Yakubu, Anichebe, 4. számú csatárnak esetleg.

Úgy értettem az Evertont, hogy nem fér be elsõ számú csatárnak esetleg jobbszélsõnek. Talán a folyamatos játék többet jelenthet nemdebár?

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Everton tavaly 5. volt a PL-be, UEFA-kupások, Moyes alatt évek alatt stabil csapattá váltak a "Big Four" után

miért ne akart volna odamenni? hülyeséget mondod csak

dehülyevagy 😄

de gondolom nem az Evertonba^^

namindegy😊 szerintem akkoris gusztustalan😊

Téma lezárva😄

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

fsgh
Igen szerintem is össze ült a vezetõség és az Obinától való félelem miatt visszahívtk és inkább máshova adtuk kölcsön😄 biztos ez volt a fõ ok😄
(Nem mellesleg Obina menni akart a Chievoból már tavaly is.)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

pontosan, szal inkább visszahoztátok, kibasztátok Angliába, hogy nehogy véletlen ellenetek játszon^^

szal gerinctelenség😊

Bulykin
azért az se semmi, hoyg egy angol klubb vette kölcsön, szal nem lehet oylan láma...

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

fsgh
Alalpból Inter tulajdona volt félig vagy valahogy így volt. Szal mi csak visszahoztuk Obinát és most nem a Chievoba hanem az Evertonba ment játszani.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

nah ez undoritó:S

Megveszik, aztán egybõl kölcsön is adják, pedig nem egy 18 év alatti srácról van szó...

fogadjunk, hogy egyrohadt meccset se fog játszani az Interbe. de azért a Chievotl meg kellett venni igen... pffffff😄

fsgh
Obina

Chievo ---> Inter

és kapásból

Inter ---> Evrton (kölcsönbe)

Bulykin
<#guluszem1>
nah ez is érdekes^^ legalábbis nekemXD

#5299 a Bayern meg sztem most egy nagy hülyeséget csinált, Jansen fasza volt ott...

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

chelseafan
Marcell Jansen
Bayern -> Hamburg

GTheo
Sehova és nem is fog 😛PP [ nagyon remélem ]
Pavlyuchenko így is kellett Keane helyére...

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

chelseafan
Lee Young-Pyo
Tottenham -> Dortmund

LasDen
még pillanatnyilag sehova, de nagyon a MU-ba tart....

#5284: Arshavin úgy tûnik marad a Zenitben.....a Spurs beszüntette e tárgyalásokat mert semmit nem engedtek az oroszok.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

zaki
Majd a Man Utd-be :p

kraawz
berbatov hova igazolt ? :o

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

LasCar16
akeci 😮O

#acm

ForzaInter
Paloschi--->Parma közös tulajdon

Grella--->Blackburn

Lazetic--->Red Star

Yo, Bitch!

gabber_saviola
szar dolog, mikor egy játékos rádöbben, hogy nagy klubhoz kevés.

nudlibol nudliba

Kaplan
Szatmári Lóránd

Reggina --> Avellino (kölcsönbe)

Mi a franc, az Avellino elnöke magyar? 😄DD

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Kaplan
Keret ügyileg nem lett gyenge a Sunderland 😮

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

gabber_saviola
vigyorex <#vigyor3>

Anton Ferdinand
West Ham -> Sunderland

fsgh
😄