Átigazolások

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

France men
Danijel Pranjic
SC Heerenveen -> FC Bayern

München ist ROT!!!

Gunnersboy
"Chelsea: Jurij Zsirkov tagadja, hogy a londoniakhoz igazol"

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Matthew Prosac
L'poolba nem fért volna be a City jövõre jobb csapat lesz mint a Villa (ezt garantálja is azzal, hogy õ eljön), és több a potenciál benne. Nemmellesleg elég jó fizut is kaphat. Szerintem ésszerû döntés.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Cabell
Gratulálok Barrynek kiváló lépés, hogy egy sokat igérõ karriert tönkre tegyen.

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Fabio Capello
Király Gábor -> 1860 München

Gunnersboy
valami német oldalon a friss hirek között volt 😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

hedonist
bármi megtörténhet,de most a józan ész nem ezt diktálja😊

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Milner majdnem egy éve ment el de kurvamind1 😄😄😄😄:😄😄😄:d

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

SLICK
igaz általánosítottam, bár akinek sok pénze van az még többet akar (tisztelet a kivételnek).

Mondjuk az is lehet, hogy Barry tud valamit, és a City mégis megerõsödik 1-2 év múlva. Azután elmondhatja magáról, hogy: "Ugye megmondtam!"

na jó nem OFF-olok tovább 😊

hedonist
nem értem a logikádat. Attól még, mert nyugatabbra jobb az életszínvonal, ott ugyan úgy becsülhetik a pénzt, mint ahogy itt ugynúgy szarhatnak is rá és herdálhatják. Nem akarok nagyon offolni, de azt még elmondom,h az én külföldi rokonaim (Kanada,Ausztrália) jobban becsülik a sokkal több pénzüket, mint itthon a túlnyomó többség. Ezt csak azért írom, mert szerintem elhamarkodottan ítélkeztél.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

SLICK
hát magyar fejjel természetesen elvolnál a 10 milkával is, de hát ott telejsen más a helyzet.

hedonist
én leszarnám,h 10 millió ft-t kapok egy hétre vagy 30-at... legfeljebb pár héttel tovább várok,h megvehessem a 8ik színû aston-omat.

Gunnersboy
bl helyett nagyobb fizetés, kinek mi a fontosabb...

SLICK
pedig a Pool a nagy BL menõ, bár gondolom Citynél több fizetést ajánlottak.

hedonist
én már beírtam 10 perce csak lefagyott a kecseg opera <#nevetes1>

hedonist
Gareth Barry
Aston Villa -> Manchester City
£ 12 million

vicc... hívja a Liverpool, nem adja el a Villa, mert nem 18 at hanem 15-öt kínáltak erre eladjak fél év múlva a City-nek 12-ért, Barry meg nem tudott mit csinálni, mennie kellett, mert hosszabbítani nem akart, BLezni akar,de a cityvel közeljövõben biztos nem fog... gratulálok

kraawz
Barry<#wow2>

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Gunnersboy
Gareth Barry
Aston Villa -> Man City

James Milner
Newcastle -> Aston Villa

chelseafan
Carlo Ancelotti -> Chelsea

miki36
Mármint Quagliarella😊

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

miki36
mostmár az

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

Rockynhooo
Jól jártok vele nagyon.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Gunnersboy
azigen 😮O

hedonist
Deco játszott amíg meg nem sérült, de hát õt ugye nem hiddink hozta, Quaresma meg állítólag annyira alacsony szintet ütött meg edzéseken,h Hiddink nem játszathatta a PL-ben. Zhirkov keményebb gyerek, sztem be fog jönni, mint arshavin az arsenalnak.

ForzaInter
Pablo Cesar Barrientos-->Catania

Yo, Bitch!

ForzaInter
Hát kb biztosra lehet már venni, Q-val rohatt jól járnak, azt hittem jön hozzánk vagy megy esetleg hozzátok, de gondolom mivel Napoli születése ezért választotta a napolit, meg ott elég komoly csapat épül, Cigarini is nagy vétel, nagyon nagy tehetség.

Bayernek az udinese 22 millioért nem adta el Q-t, tõlük 25-öt kértek. 😄

Yo, Bitch!

azigen 😮
9csöves9
még nem hivatalosak tudommal.de azé kemény,pont ma olvastam egy De Laurentis nyilatkozatot amiben mondta 3 elég komoly spílert hoznak

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

kraawz
Napoli is erõsít szépen !

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

ForzaInter
Fabio Quagliarella

Udinese-->Napoli €16 m

Luca Cigarini

Atalanta-->Napoli € 4.5 m

Garics György pedig végleg az Atalantáé lett.

Domizzi fele játékjoga pedig az udinéséhez került.

Yo, Bitch!

Bulykin
erre nagyon kíváncsi leszek, remélem játszani is fog és nem olyan lesz mint deco vagy quaresma...

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

hedonist
Telegraph

Yuri Zhirkov

CSKA Moscow -> Chelsea F.C.

On a Four year deal for £18.6 m / €21.2 m

miki36

? 😄

limperatore
csacsogni, pletyizni és a spekulációkat megdumcsizni ITT!

😄😄DDDDDDDDDDDD alig meleg

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

limperatore
😄😄ASA

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

hát ha neked ez milan mez...
ForzaInter
Pedig illet oda, jó korban volt.😄

Yo, Bitch!

limperatore
ba az nem a milanban van?😄DDDDDDDD

zaki
ja mint ibisevic, meg ba, aztán vinné õket most a fél bundesliga 😄

megint a noname srácok 😄
Rudee
Maicosuel Reginaldo
Botafogo -> Hoffenheim 5 évre

Christian Eichner
Karlsruhe -> Hoffenheim

Jens Grahl
Gr. Fürth -> Hoffenheim

Szar Bayern, szar Bayern :)

Gunnersboy
Frank Baumann
Werder Bremen -> visszavonult

Rudee
Thomas Kahlenberg
Auxerre -> Wolfsburg
4m €, 4 évre

Mats Hummels
Bayern M. -> Dortmund
végleg megvették 4.2m €-ért

Zé Castro
Atlético M. -> Deportivo
végleg megvették 2m €-ért

Szar Bayern, szar Bayern :)

Rockynhooo
Fostert csak a Ligakupa döntõn láttam , de ott isteni volt. Õ nem lenne jó pótlás?

Matthew Prosac
számomra igencsak meglepõ hogy az Espanyolos Carlos Idriss Kameni (GK) szerzõdése lejár a nyáron és nemigen tolonganak érte (tudtommal), pedig borzasztóan jó kapus! Manchesterben is szívesen látnám, de nem hinném hogy Alexék foglalkoznak vele.. Pedig egy Kuszczaknál 10x jobb, Edwin meg lassan visszavonul.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Rockynhooo
Gourcuff 😞 jöhetett volna hozzánk.

Matthew Prosac
Gourcuff amúgy 15M€-jába fájt a Bordeauxnak 😊

Bulykin
uccsó...<#wow2>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Matthew Prosac
Thomas Kahlenberg
Auxerre >>> Wolfsburg

Yoann Gourcuff
Milan >>> Bordeaux (végleg)

Kurucz Péter
Újpest >>> West Ham United

Gunnersboy
Eren Derdiyok
Basel -> Leverkusen