Átigazolások

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hedonist
nem hülye perez, csak mások a céljai, mint nektek. egyértelmûen szó nincs itt fociról, maximum összekötik a kellemest a hasznossal és, ha már iszonyat pénzeket hoznak majd ezek a sztárok, azért tudnak focizni is.ez politika perez megteheti, mert egy állam áll mögötte.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

ForzaInter
Én ugy tudom hogy Frey az nyilatkozta nem megy el firenzébõl.

Yo, Bitch!

Mor3llo
Miért ne lenne pénz ? 😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

SLICK
lol ezt nem is olvastam.
Hát Freynek nem lenne jó a német kitérõ, inkább elnézném egy nagyobb angol klubnál, vagy tényleg maradjon Firenzében

Arsenalban azért elférne, ha már Buffon nem akar jönni.. 😊

LasDen
Frey csak maradjon a helyén a Fio-ban 😄 jó ott neki... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ForzaInter
Ha van esze akkor elmegy, jobb játékos annál mint hogy a reálnál padozzon..

Yo, Bitch!

SLICK
Real topikban az egyik becopyzott hírben 10 játékos, most a Blikkben 9 játékos távozását mondta Perez. Persze nem hiányozhatott az a mondat: "Az elnök mindent elkövet azért, hogy Ronaldot megszerezze."

Azért ebbõl a pénzbõl mi is igazolhatnánk egy Ribéryt vagy Silvát (valamelyiket a kettõ közzül), akkor Villát vagy Benzemát.

#6182: Amúgy Sneijdert sajnálom. Egyik kedvencem lett, de ahogy közbejöttek a sérülések, azóta egyre gyengébb. Nem is értem, hogy az EB-n mutatott teljesítménye, hogy nem maradt meg erre a szezonra..

Rockynhooo
Minden nagy csapatban padoznak nagy játékosok... nem mellesleg madj innen is el fog menni 7-8 játékos tuti...

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Matthew Prosac
ezzel megnõtt az esélye annak hogy Ribery jöhet hozzánk a Unitedbe.. a pénz megvan rá 😊

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

kraawz
így is szerintem olyan sztárok fognak padozni, mint sneijder...

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

SLICK
én úgy vagyok vele, hogy már pedig õ nem kell, az árából 3-4 szintén kiváló játékost lehetne venni. Hülye ez a Perez 😞

hát most nem csak nagy neveket igazoltak, hanem olyanokat akik formában vannak és ezek a játékosok meg egy spanyol bajnokságba vszeg teljesen jól betudnak majd illeszkedni

nem lesz velük itt gond...sajnos 😄

szucsy89
ez a real nem normális...csak nehogy pofára essenek h nem lesz csapat, csak nevek mint anno...bár kívánom h jók legyenek
kraawz
nesze neked világválság, a madrid százmillió eurokért vásárolgat<#pardon1>

LES FORZA INTER

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

Matthew Prosac
Houssine Kharja
Siena -> Genoa

Edson Braafheid
Twente -> Bayern Münich (€2M)

Prince Tagoe
Al-Aittifaq -> Hoffenheim (Free)

Michael Fink
Eintracht Frankfurt - Besiktas

A Bayern München pedig egy €20m-s ajánlatot készül tenni Sebastian Frey-ért (Fiorentina). Kérdés hogy még van ennyi pénzük, vagy ezt már Ribery vételárából fizetnék?...

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

hedonist
A Realnal csak azok lehetnék, érdemes azt a cikket végigolvasni, ami a real topikban van linkelve, egy ország áll a klub mögött😊 gondolj bele, bármi akadályba ütköznek azt biztos,h így vagy úgy, de kikerülik.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

SLICK
nálunk Calderón volt a Keresztfater 😛

hedonist
Én nem mondtam h a mi oroszun knem az😄 dehát Perez azért keményen odapirít😄

ForzaInter
Jaja, most olvastam én is, pedig Preziosi 99%ot mondott😄 Remélem bizonyítani fog.

Yo, Bitch!

SLICK
hát akkor keményen kell dolgoznia, hogy bizonyítson

hunbasser
uhh,azért durva,hogy egy chelseas mond ilyeneket más elnökérõl 😄

ReaL MaDRid x siempre

milyen maffiózó perez?
hedonist
Úgy értem,h mázlisták vagytok,h nálatok fog játszani, persze tudom,h a maffiózó perez nem bízott semmít sem a véletlenre(mák)<#nevetes1>

Nistelrooy-ról meg annyi az igaz,h még nem döntöttek a sorsáról, de õ maga maradna, amint felgyógyul harcolni akar a helyéért, ha jön még csatár. A Tottenham és Man.City is csak érdeklõdõ lehet ebbõl kifolyólag, vagy akárki más. de biztos, köze nincs még a valósághoz az átigazolása körüli pletykáknak ugyanis azt írták, h kb 1m font körül vennék meg😄 hát az elég vicces lenne még akkor is ha már 32.

Rockynhooo
Ruud ha visszamegy ott is golkirály lesz 😄 de nem akarom h elhagyjon minket :|

LasDen
de

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

SLICK
A Tottenham nem csak érdeklõdik?

Matthew Prosac
Állítólag a Real Madrid már Villa megszerzéséhez is közel jár, Ruud van Nistelrooy-t pedig eladnák a Tottenham-nek <#wow3>

Rockynhooo
kössz de ,ebben nincs semmi mák 😄

Villa se lenne egy utolso igazolás bár szerintem nincs szükség csatárra nekünk , inkább a névrokonát Silvat preferálnám 😊

eladták, ott van mellette a vételár

kölcsönbe? v eladták?
hedonist
grat, rohadt nagy mákerek vagytok😊 remélem viszont David Villa-t elhappoljuk elõletek😊 ma reggeli hír,h kettek megy a harc érte😊

Rockynhooo
Kíváncsi vagyok mire megy nálunk 😊 reméljük a legjobbakat.

kraawz
Madridistas everywhere have been waiting a long time for the news, and finally it is a reality. Kaka, who many consider the best footballer on the planet, now plays for Real Madrid. But the dream has been a two-way street because Kaka wanted to add his name to the Real Madrid history books. What Kaka has already accomplished throughout his career is discussed in his profile, and what he does from here on out will only add to his legend and that of Real Madrid.

Kaká
Milan -> Real Madrid

Matthew Prosac
Simone Tiribocchi
Lecce -> Atalanta (around £2,8M)

Matthew Prosac
Fraizer Campbell
Man.Utd -> Hull City (£6M)

Gunnersboy
Christian Benitez
Santos Laguna -> Birmingham

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

ForzaInter
Jimmy Fontana Palermo-->Bari

Andrea Campagnolo Reggina-->Catania

Bernardo Corradi Reggina-->Udinese

Yo, Bitch!

LasDen
jóvanna 😄 nem koncentráltam eléggé 😄

Matthew Prosac
hát ez nem jött össze xDDDD

LasDen
jamaika a jamaikai jamaiaké....

kraawz
jamaika meg a jamaikaiaké

Matthew Prosac
amerika meg az amerikaiaké

miki36
Christoph Daum meg a Feneré.

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

Rudee
Frank Rijkaard a Galatasaray új edzõje.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Matthew Prosac
Mladen Kristajic
Schalke -> Partizan Beograd

Gunnersboy
Andorka Péter, Tóth Norbert
Haladás -> szabadon igazolhatóak (szerzõdést bontottak a klubbal)

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...