Átigazolások

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rockynhooo
Tisztában vagyok vele. De attól még azt mondogatta mindenki , hogy nem sokat fog érni 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Torres kicsit jobb fizikummal rendelkezik mint most itt bárki akirõl beszélünk, úgy hogy õ sem jó példa

Rockynhooo
jaaa és mindenki mondta , hogy majd jól bedarálják... meg Torresre is ezt mondták ,hogy majd angliában cselezgessen.. meg dos santos is ott van bár õ annyira nem jo példa 😄

zaki
szerintem jól nyomja, kihozta a maxot magából. mikor kikerült, mindenki mondta, hogy széttörik a brutkó brit favágó bekkek, aztán nem lett igazuk, szerintem megállta a helyét.

Robinhoval sincs baj, hány gólt lõtt a bajnokságban, 14-et? 😄

hát Gera nem éppen jó példa, mert azért nem szerepel olyan eget rengetõen jól

inkább Robinho
hedonist
hát azért gera-nak jobb a fizikuma kicsit mint bojannak😄

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Nem, van még 4 forduló.

REAL MADRID

zaki
pl Gera 😄

Rockynhooo
Hány ezer emberre mondták már ezt ,hogy nincs fizikuma aztán megállta a helyét simán.

Depor vagy Zaragoza lenne a legjobb.
Angol bajnokságba nem hiszem h. menne neki, nincs meg a fizikuma.

Zaragoza feljutott egyébként?

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Matthew Prosac
kíváncsian várom hol köt ki <#pardon1>

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
a következõ szezonra a Barcelona kölcsönadja majd Bojan Krkicet, a négy legvalószínûbb végállomás:
Almeria, Deportivo, Zaragoza, Blackburn

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

limperatore
ha beválik év végén megveszi moratti 😉 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

zaki
Timot vágom (õ meg VK), Görlitzet elküldik tutira, 3.-ról meg nem is hallottam még 😄

LasCar16
szóri tomikám, MC az -.-

#acm

lesz ott még Timoscsuk, meg kölcsönbõl visszatérõ Görlitz és Baumjohann
ForzaInter
Átveszik a fiókcsapat szerepét a Chievotól. 😄

Yo, Bitch!

zaki
Gomez, Klose, Toni, Olic...
Kicsit sok lesz sztem is, nemhogy a védelmet, vagy a kapusposztot erõsítenék meg :o

zaki
Az igen, de sztem lesz még aki megy az Interbõl a Genoába 😄

ForzaInter
MU City=Manchester United City.
Ez vmi új csapat lenne? Mikor alakultak?

Yo, Bitch!

LasCar16
Nils Zander Schalke 04 ----> MU City

16 éves, posztját tekintve bal hátvéd, de a játékos megfigyelõk véleménye szerint a védelem bármely pontján bevethetõ.

Nils Zander tagja a német utánpótlás-válogatotnak. A Cityinél is a fiatalok között kezdi meg angliai pályafutását. Mint ismeretes a kékek nem állnak túl jól balhátvéd poszton, hiszen Michael Ball idén már biztosan átadólistára kerül, Javier Garrido és a télen érkezett Wayne Bridge pedig nem voltak képesek maradéktalanul eleget tenni az elvárásoknak. Így a szakértõk szerint elképzelhetõ, hogy Zander nagyon hamar a felnõtt csapatban találja magát.

#acm

ForzaInter
Én se sokat, az ebn láttam anno ott nem nagyon gyõzött meg, nem rossz játékos de nem jobb sztem Toninál vagy Klosénél max annyival hogy fiatalabb.

Yo, Bitch!

nem sok Stuttgart meccset néztem idén, de a Hoffenheim ellen Gomez 3-szor lõtt gólt a semmibõl, tud õ valamit...
ForzaInter
Szvsz ezek közül egyik sem olyan marha nagy erõsítés, német szinten jók, de én Gomezt nem tartom olyan jónak, mi lesz Kloseval és Tonival amugy?

Yo, Bitch!

ejjj paze, erõdödik a csatársor: Olic, Gomez...
LasCar16
Mario Gomez, Stuttgart ---> Bayern München 30 millió €

#acm

Bulykin
<#eljen>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

ForzaInter
Én még nem írnám le, de tény hogy eddig a spanyol az olasz és az angol bajnokságban is leszerepelt, de genoába majd játszhat rendszeresen, és nem lesz rajta akkor nyomás mint az Interben, remélem magára talál, ha nem akkor valószínû megy vissza portugáliába.

Yo, Bitch!

ForzaInter
Portugál ligába nem akar viszamenni, azt nyilatkozta hogy szeretne bizonyítani vmelyik nagybajnokságban, háát eddig gyakorlatilag mind3 topligában megbukott sajna:\ Bár a Chelseaben szinte nem is játszott, Genoában meg legalább majd játszik rendesen, remélem magára talál és a régi Kvart láthatjuk.

Yo, Bitch!

9csöves9
elõtte még leszerepel egy középcsapatban is😊

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Bulykin
nah ez érdekes, én azt hittem visszamegy a portóba vagy vmi spanyol klubban folytatja...

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Rockynhooo
omg Genoa megerõsödik szépen 😊

ForzaInter
Quaresma

Chelsea-Inter->Genoa

10 milliot fizet a Genoa a fele játékjogáért, másik marad az Internél.

Crespo

Inter-->Genoa ingyen

Mielõtt vki mondaná hogy sehol nincs kint hivatalosan, ezt megint a Genoa tulajdonosa Preziosi nyilatkozta, tehát már 100%% a transzfer.

Yo, Bitch!

Forza Italia
remélem be is válik. Fiatal jó pár évre megvan a megoldás TKP poszton.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

hát kb. az utóbbi idõk egyik, hanem a legjobb igazolása a Juvénak

zaki
jó neki motta 😛

limperatore
lefosom a bokám...ááá h mourinhonak miért nem kellett ááááááá<#shakehead>

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

9csöves9
Diego hivatalosan a Juventusé.

24,5 millióba került,3 részletben fizeti a klub.júl. 1-ig 14 millió,2010 júl. 1-ig 5 millió,és 2011 júl. 1-ig 5,5 millió.a szerzõdése 2014-ig szól

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Rudee
Andre Ooijer
Blackburn -> PSV
ingyen, 1 évre

Ramires
Cruzeiro -> Benfica
7.5m €, 5 évre

Szar Bayern, szar Bayern :)

ForzaInter
Ha kezdõnek nem is de csérnek jó lesz, még vele is csak 5 középpályásunk lesz a nyáron.

Yo, Bitch!

ForzaInter
Marcos Angeleri
Estudiantes-->Inter-->Genoa

Az utóbbi két csapat közös tulajdonban birtkolja a két játékost, a Motta és Milito transzfer részeként ment a genoába.

Yo, Bitch!

Mottát minek?...

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

ja, így már ok
ForzaInter
Bár valószínû megy tovább, részletek amugy nincsenek a transzferrõl, Preziosi csak annyit mondott hogy megvan a megállapodás, gondolom késõbb lesznek részletek is mennyi volt és hogy Acquafresca végleg ment-e a Genoahoz, mert õ ugye Inter tulajdon és csak kölcsönbe van a Cagliarinál, de valószínû csak az 50%ment hozzájuk, hírek szerint Milito és Motta ára összesen pedig 16 millio, de ezek nem biztos infok.

Yo, Bitch!

miki36
Genoa baromi jól jár szvsz.

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

ForzaInter
Acquafresca-->Genoa

Yo, Bitch!

ForzaInter
Nincs is kint, de a Genoa elnöke Preziosi nyilatkozta.

Yo, Bitch!

miki36
Sergio Floccari
Atalanta -> Genoa

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

most lehet hülye vagyok, de nemtaláltam egyik csapat oldalán sem...