Átigazolások

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SLICK
úristen az a fej 😄

<#vigyor1> <#taps>

REAL MADRID

Thomas Vermaelen
Ajax -> Arsenal

arsnl
Thomas Vermaelen
Ajax - > Arsenal

szucsy89
pfff:\
hedonist
C-vel obcsanat

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

hedonist

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

5w0rdf15h
pénz miatt

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

+ itt õ lesz az isten 😄
mert itt 15x-ös pénzt kap...

9csöves9
beszarok az ilyenen.mi a faszért nem megy el valami olasz,spanyol akármilyen középcsapatba

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Rockynhooo
durva.. pedig szabadot rúgni már bárhova jó lenne 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

báttyó02
ha volt már sry

Juninho
Lyon > al-Garrafa

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Matthew Prosac
Bojan Bozovics
Kaposvár -> Cercle Brugge <#vigyor0>

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
Dimitar Rangelov
Energie Cottbus -> Borussia Dortmund

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Ján Moravek
Bohemians(cseh) -> Schalke 04
Mario Bozsics
Újpest FC -> Slovan Bratislava
LasCar16
Kaká sem volt 21 évesen az aki most, biztos õt is megalázónak gondolod...
fiatalítani kell és van potenciál a srácban.. csak fejlõdhet..

#acm

hedonist
teljesen relatív,h mi az,h reális érték egy focistáért, nem kötözködni akarok, de ha már ebbe belementetek, szerintem olyan nincs,h reális érték, ugyanis a kereslet határozza meg a piaci értéket, meg még sok tényezõ, szóval ezen kár vitázni, nem is akarok, mert humán beállítottságú vok,de ezt még kapizsgálom😊

ja,ja persze, ezt meg meg kel szokni
uefa-kupa már nincs -.-
eleg jo zsukas de azert egy kicsit sokallom a 15 millat, es szerintem o nem Milan kaliberu jatekos, a Milan most csak kapaszkodik akibe tud ez nagyon megalazzo nekik ez viszont biztos, a kovetkezo idenybe szerintem nagyon meg kellesz kuzdjon egy uefa helyert, hacsak Rony nem ter visza a 2-3 evvel ezzelotti formajahoz
Rockynhooo
jaja.. Lyon és Porto két aranybánya tényleg 😊

na azért általában nagyon jó játékosokat adnak el...
LasDen
lehúzásban még a lyon a nagy ász.... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ForzaInter
Láttam játszani, 30-at nem ér az biztos, annyira azért nem jó, de Porto általában mindenkit jól lehúz.

Yo, Bitch!

Rockynhooo
Elég sok ilyen példát fel lehetne hozni 😊 de nem igazán bojgat az ára ha jol játszik 😊

hunbasser
akkor nem láttad te még jól játszani. szerintem iszonyat jó védõ.

ReaL MaDRid x siempre

Rockynhooo
<#idiota>

ForzaInter
Lehúzás alatt nem azt értem hogy szar a madridban, ha nem azt hogy irtó sok érte, kb felét éri reálisan..

Yo, Bitch!

DONGUBA
ja lasd mikor agyonrugta az egyik jatekost a foldon😄DD

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Rockynhooo
Pepe nem volt lehúzás elnézve ahogy játszik. Viszont akkor még tényleg sokvolt érte a 30 de visszahozta már az árát bõven.

LasCar16
Pepe 30 lehúzás, Quaresma 25 lehúzás, remélem nem fürdünk be vele, viszont ha beválik akkor fasza üzlet volt<#vigyor1>

#acm

ForzaInter
300 ezer euróét vették ha jól tudom😄 Porto jól szokott húzni mindenkit, Quaresmáért 25 millio, Pepért 30, most õ érte 15. 😄 Fasza üzleteket kötnek.😄

Yo, Bitch!

Oziris666
Csöppet drága,de jó vétel!Fél év alatt szépen keresett rajta a Porto...

Rockynhooo
<#eljen>
szerintem egy aranybánya az a Porto 😄

LasCar16
Aly Cissokho Porto ---> AC Milan 15 millió €

#acm

LasDen
sztem ki lehet venni....az igazolásokat ugyanúgy lehet majd látni 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Egyébként engem nem zavarna, ha átigazolási hírek is ide jönnének. Csak akkor szóljatok és kiveszem bannerból a szöveget.

REAL MADRID

miki36
Fabio Bilica
Sivasspor -> Fenerbahce

Yasin Cakmak
Fenerbahce -> Sivasspor

Jeremy Mathieu
Toulouse -> Valencia

Geoffrey Dernis
Saint-Etttienne -> Montpellier

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

azt a csicskát kitiltották már innen, nem véletlen -.-

pontosan, inkább egy kedves, jófej, gecijósrác által megnyitott topikot használni sziveskedjék:
pletyi😄

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

soroljam?😄

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Ne csacsogjatok már 😊

REAL MADRID

Rockynhooo
ha a spanyol harmatgyenge akkor a többi milyen ?

hedonist
csak az az "ez miatt" ne lett volna a végén😄 de egyetértek.

green6k
A MU jól járt ennyi pénzel, jó üzlet volt.Ronaldo meg egy barom.A legerõsebb bajnokságból elmegy egy harmatgyenge spanyolba...Csak nehogy visszafejlõdjön ez miatt.

hedonist
õõ, nem.

te most kevered Berlusconival?<#rolleyes>