Átigazolások
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a Chelsea a drogozás miatt rakta ki, most pedig csak egy étvágycsökkentõ a probléma
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Sampdoria -> Fiorentina
szezon végéig kölcsönbe, mert Mutut elmeszelték a doppingvizsgálaton
Portsmouth -> Tottenham
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
csak olyan furcsák ezek a dolgok, hogy orvosin megbukik valaki. akkor eddig mégis hogy játszott 😄 amúgy nem is gond, José inkább Velosot hozná, akinek én is jobban örülnék 😊
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Büdi a helyzet😄
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
A klub hivatalos közleményben foglalta össze álláspontját a támadó helyzetével kapcsolatban:
"Rudolf Gergely sorsa véglegesen hétfõn tisztázódik. Ezen a napon eldõl, hogy DVSC-TEVA számít-e a csatárra, elutazik-e a csapattal a törökországi edzõtáborba, vagy már nem lép többet pályára a Loki színeiben. Olyan információval nem kívánunk szolgálni, ami nem megalapozott, ezért kérjük szurkolóink türelmét. Hétfõn pont kerül az ügy végére" – olvasható a dvsc.hu oldalon.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Teszem azt, Rudolfot most megvették 1M euróért. Mivel Serie A-ban van az értéke felmegy 2M euróra és akkor vagy kölcsön adják valamelyik kisebb A-s csapatnak: Siena-Chievo-Catania-Bologna ahol játszhat és ha jól megy neki tovább nõ az ára....vagy kettõs jogban mondjuk eladják a Lazionak, máris visszajött a befektetett 1M euró...
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
kicsi nagy az arca neki is!!!!!!
Varga Zoli is megmondta............
Palacio, Sculli, Suazo, Palladino és most Rudolf?
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
ennyire nem jó szvsz, hogy ajax, meg genoa szintû csapatnál egyáltalán fel is merüljön a neve... ezek szerint mégis. nem nézek olasz focit, de ezentúl nézni fogom a meccseit, ha adják (és játszik persze 😛)
nso szerint.
Arsenal -> Bolton (fél év kölcsön)
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!