Átigazolások

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ezt nehezen tudom elhinni, meg nem erositette meg senki
ForzaInter
sztem a végén tisztázva lesz a dolog

Yo, Bitch!

azért nem ugyanaz...
a Chelsea a drogozás miatt rakta ki, most pedig csak egy étvágycsökkentõ a probléma
hedonist
hihetetlen ez az ember, kirúgják a chelsea-bõl tartozik egy rakat pénzzel emiatt, és pár év múlva ugyan ez..

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

WuFraZselic
:o az nem gyenge

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Antonio Cassano
Sampdoria -> Fiorentina
szezon végéig kölcsönbe, mert Mutut elmeszelték a doppingvizsgálaton
kraawz
Sylvian Wiltord

-> Metz

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

hedonist
Younes Kaboul

Portsmouth -> Tottenham

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

de látod, hogy Alynak azóta sem fájt Lyonban a foga 😄
WuFraZselic
tudom 😛

csak olyan furcsák ezek a dolgok, hogy orvosin megbukik valaki. akkor eddig mégis hogy játszott 😄 amúgy nem is gond, José inkább Velosot hozná, akinek én is jobban örülnék 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

LasDen
biztos leszakadt a körme....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

nem, az a másik milánói csapat 😄
WuFraZselic
csak nem a fogai? 😄

ForzaInter
mégsem, orvosin vmi nem volt vele rendben

Yo, Bitch!

Oziris666
Dettó ,buta döntés dehát a pinz a lényeg nem kell ahhoz játszania is😄

ForzaInter
3 csatárral játszanak.

Yo, Bitch!

ácsi, most azon hepalykodnak egy ideje, hogy hivatalosan Rudolfnak nem idén nyáron jár le a szerzõdése, hanem jövõre és így még másfél éve van Debrecenben, a múltkor a loki jogi szakértõi is ezt magyarázták szerzõdést lobogtatva
McFrost
Csak a hasamra csaptam.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Matthew Prosac
dehogy vették meg 1M euróért. max aláírtak egy elõszerzõdést, és nyártól a Genoa játékosa, ingyen! január 30-a van, holnapután lejár az átigazolási idõszak, a Debrecen nincs alkupozícióban..

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Becsapva érezhetik magukat a DVSC-TEVA elöljárói is. Rudolf kedden újfent túljárt munkaadói eszén: a vezetõk szerint beteget jelentett, ezért nem jelentkezett edzésre – annyira nem romlott meg az egészsége, hogy ne tudjon elrepülni Hollandiába...

Büdi a helyzet😄

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

McFrost
Rudolf Gergely a napokban az Ajaxnál tárgyalt, de végleges megállapodás nélkül tért haza. A Nemzeti Sport pedig arról számolt be, a futballista az olasz élvonalban szereplõ Genoa együtteséhez igazolt.

A klub hivatalos közleményben foglalta össze álláspontját a támadó helyzetével kapcsolatban:

"Rudolf Gergely sorsa véglegesen hétfõn tisztázódik. Ezen a napon eldõl, hogy DVSC-TEVA számít-e a csatárra, elutazik-e a csapattal a törökországi edzõtáborba, vagy már nem lép többet pályára a Loki színeiben. Olyan információval nem kívánunk szolgálni, ami nem megalapozott, ezért kérjük szurkolóink türelmét. Hétfõn pont kerül az ügy végére" – olvasható a dvsc.hu oldalon.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

McFrost
Mindegy az összeg szerintem.

350 ezret nem tudott kifizetni az Ajax. Ennyiért vette a Genoa kb. Szal azért ez befektetésnek elég karcsú.

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

McFrost
Ebben csak is üzletet látok, semmi mást. Szerintem olaszhonban mûködik a világon a legkuszább kölcsön adási és kettõs játék jogos rendszere.
Teszem azt, Rudolfot most megvették 1M euróért. Mivel Serie A-ban van az értéke felmegy 2M euróra és akkor vagy kölcsön adják valamelyik kisebb A-s csapatnak: Siena-Chievo-Catania-Bologna ahol játszhat és ha jól megy neki tovább nõ az ára....vagy kettõs jogban mondjuk eladják a Lazionak, máris visszajött a befektetett 1M euró...

viszont nyáron 2-3 biztos megy belõle és nem a gyengébbek
WuFraZselic
arról nem is beszélve (nem mintha a Genoa szarul állna)

kraawz
és van 7 vagy 8 csatáruk Rudolfon kívül.

WuFraZselic
ajax kijelentette hogy nem igazol a téli idõszakban

Grove4
Én sem értem,hogy Rudolf neve hogy merülhet fel egy Genoánál? Mely évrõl évre jobb lesz,én is egy középszerû játékosnak tartom.Ideális cépont Secconak😛

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

hát, én a helyében az Ajaxot választottam volna, de hát õ tudja...
zaki
kik ezek nóném b kategóriás pléják, rudolfot kezdõbe vették 😛PP

5w0rdf15h
padozni (ha egyáltalán odafér) jó pénzért

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Fabio Capello
looool O.o

gyerekek Rudolf egy átlagos magyar focista Genovában nem lesz 4 évig.....
kicsi nagy az arca neki is!!!!!!
Varga Zoli is megmondta............

csak nem értem miért ide?

Palacio, Sculli, Suazo, Palladino és most Rudolf?

LasDen
hát....csak játszon is....én se gondoltam, hogy ilyen jó, de van benne potenciál....örülök, ha a genoaba megy, csak akkor télleg rendszeresen játszon.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

zaki
wtf.

ennyire nem jó szvsz, hogy ajax, meg genoa szintû csapatnál egyáltalán fel is merüljön a neve... ezek szerint mégis. nem nézek olasz focit, de ezentúl nézni fogom a meccseit, ha adják (és játszik persze 😛)

Rudolf -> Genoa

nso szerint.

Fabio Capello
Hernán Crespo

Genoa - > Parma

ár ismeretlen

hedonist
na megúszta a fradit ez a lényeg.

banok
Filkor -> Galippoli (köcsön)

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

kraawz
Jack Wilshire

Arsenal -> Bolton (fél év kölcsön)

most már egybõl menne Miskolcra :\
Matthew Prosac
Bori kölcsön a Fradihoz törölve. Fradi-sálat égetett anno, megfenyegették, meggondolta magát, jóltette. 😄

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

DONGUBA
emmegminek?😊

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

fsgh
😮OO

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

ForzaInter
Manuel Fernandes

Valencia-->Inter
fél év kölcsön, opcioval

Yo, Bitch!

de minek kellett elmenned a madridba......?<#szomoru1>

Matthew Prosac
elõbb utóbb feladja a próbálkozást, és beírja hogy C.Ronaldo ManUtd -> Real Madrid 😄

jAsOn VoOrHeEs

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century