18069
-
geo91 #9378 végre egy ok amiért örülhetek, hogy nincs digink. -
#9377 Szántó Dávid
MTV -» Digisport -
#9376 többnyire két CM-el(fm buzik vagyunk :D),egy DM,és két wingerrel játszik a csapat,ahogy én figyelem,de persze a szerkezet függ a meccs állástól,ellenféltől stb...igaz,Iniesta többnyire picit fentebb van mint a göndör,de majdnem megegyező a posztjuk. -
#9375 Pedro meg ST-W.
Felőlem is. -
#9374 Afellay posztjához legközelebb Iniesta áll, a maga AM posztjával. Xavi meg véletlenül sem pléjméker, hanem CM (Central Midfield). -
#9373 Persze, ez nekem is tiszta, de eddig hogyha Busquets nem kezdett akkor mint ő volt a Xavi - Iniesta duo alternativája, és akkor Pedro-t még nem is említettük. :)
Bár nekem igazán mindegy, felőlem a barcelona azt meg úgy igazol, akit akar :D -
#9372 ő csak néha beáll színészkedni -
#9371 Megint nem akarok beleokoskodni, de Afellay MF (pléjméker), Busquets pedig DMF (defenzív midfilder). Összefoglalva röviden, itt is más a két poszt. -
#9370 Busquets akkor mire van? :D -
#9369 *jó igazolás lesz -
#9368 Realos pajtás rátapintott alattad 1-el a lényegre,hoszútávra jön,Xavi-Iniesta kettősből kb 5 meccsenként valaki mindig kidől,és helyükre ki van? Jonathan Dos Santos,vagy Thiago,vagy Keita...nem véletlenül jön már most télen,nyárig szépen beleszokik a környezetbe,játszik pár meccset kezdőként,és a 2011-2012-es szezonnak magabiztosan vág neki...jó igazolás én azt mondom! Persze örülök,hogy Dzsudzsi így nem távozik a PSV-ből,a két legjobbjukat csak nem adják el. -
#9367 az kimaradt a hírből, hogy harmadik szándékból meg Michel Owent akarja.
én még egy doboz bon-bont is adnék Owen mellé, csak menjen már tőlünk! -
karajjj #9366 ha már a villánál vagyunk:
Aston Villa: Djibril Cissé és Benzema is kiszemelt Birminghamben
Az angol élvonalbeli Aston Villa labdarúgócsapata a télen szeretné szerződtetni Djibril Cissét, a Panathinaikosz francia válogatott csatárát – számolt be róla a France Football.
Cissé szerződtetésére elsősorban akkor van esély, ha a Pana a tavaszra már nem marad állva az európai porondon.
A Villa menedzsere, Gérard Houllier közben elismerte, szívesen kölcsönvenné Karim Benzemát a Real Madridtól, hogy több játéklehetőséget adjon a francia támadónak – az persze meglehetősen kérdéses, hogy Benzema Birminghambe akar-e szerződni...
-
#9365 Látják benne a potenciált, de valszeg csak akkor fog játszani, ha Iniesta vagy Xavi nem lesz vmilyen oknál fogva. -
geo91 #9364 sok sikert neki ott, hozzánk sajnos már nem igen férne be. :( -
Monoton #9363 A francia L'Équipe értesülései szerint Robert Pires napokon belül aláír az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Aston Villához.
Pires október eleje óta korábbi klubjánál, az Arsenalnál edz, hogy formában tartsa magát, a birminghamiek érdeklődése pedig azt jelentheti, hogy visszatérhet a Premier League-be.
/nso/ -
Monoton #9362 Múltkor csatárposzton játszott. Hát de nem mindegy, akkor majd Xavi-t szorítja ki :D Már megint beleokoskodsz itt a nagyok dolgába -
karajjj #9361 fight -
#9360 Nem akarok beleokoskodni, de szerintem Afellay MF (pléjméker), Villa és Messi meg ST-AM. -
karajjj #9359 ahhoz túl sok PSV meccset nézek mostanában :D -
Monoton #9358 Jajj már, az meg sem fordult a fejetekben, hogy majd kiszorítja Villa-t vagy Messi-t? -
#9357 Dzsudzsák testközelből végignézheti, hogy valaki a pénz miatt miért választja egy erősebb csapat kispadját...reméljük okul belőle -
geo91 #9356 naja -
karajjj #9355 végül is még örülhetünk is, hogy nem Balázsunkat viszik el padozni -
karajjj #9354 majd jövőre elviszi a frissen feljutó Hertha, azt annyi... -
geo91 #9353 *egészen -
geo91 #9352 egésze eddig szimpatikus pléja volt, ezzel most csúnyán elbaszta szerintem a karrierjét... -
#9351 Gondolom Xavi-nak akarnak több pihenőt adni a gyakori sérülései miatt. -
#9350 Nem igazán értem ezt az Affelay ügyet, nem láttam még soha Barcelona szintűen játszani.. -
karajjj #9349 padozni? -
#9348 Ibrahim Afellay
PSV -> Barcelona (a téli átigazolási időszakban; a két klub megegyezett, már csak a játékossal kell dűlőre jutni)
http://www.psv.nl
-
#9347 :D -
#9346 aztakurvahidatrobbogatómindenit -
#9345 lol :D -
#9344 hogy lehetek ilyen balfasz...én se olvastam el xDDDDD -
#9343 tartalékoknál nyomta még mindig? :O nem hiszem,hogy a Moldeban kezdő lenne,bár nem ismerem az északi focit -
#9342 olvasd már el a cikket -
#9341 jaa hogy ő még játszik? :D -
geo91 #9340 solskjaer
man.u. tartalékok >>> molde
katt -
#9339 elviszik a Poolt
csakhogy...