Átigazolások

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ForzaInter
Kurva jól nyomja idén Yepes, kb ujjászületett, a védõk közül neki van a 2 legmagasabb átlagosztályzata, ennek ellenére a milanhoz való igazolása tényleg vicc kategória, mert hiába jó védõ már nagyon öreg, de a nyugíjasklubban ellesze vagy 3-4 évet😄

Yo, Bitch!

zaki
😄DDDD

ezt nem hiszem el😄

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

McFrost
<#hehe><#hehe><#hehe>

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

van még benne bõ 6 év 😄
McFrost
900.000 euro

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

zaki
epic fail

Mario Yepes (34) Chievo->Milan

2 évre, nyártól

banok
Schembri -> Ferencváros

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

LasDen
talán jobb lesz mint a fradi félék...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Pablo Coira

>>> Budapest Honvéd

<#vigyor3><#eljen>
hedonist
Ricardo Rocha

-> Portsmouth

HAHA

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

hedonist
Elõzõre rosszul kerestem sry!

Benjani Mwaruwari

Man.City -> Sunderland

On loan

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

hedonist
Adam Johnson

Middlesbrough -> Man.City

Undisclosed fee

banok

Robert Vittek -» Ankaragücü

hedonist
jajdejóó nagy kedvrencem még cruzeiroból!

chelseafan
Marcelo Moreno -> Wigan (kölcsön)

arsnl
Akkor helyette
Ilan
St. Etienne -> West Ham Utd(1nap alatt 3 csatár, nem rossz)

arsnl
Robbie Keane
Tottenham -> Celtic(kölcsön)

Asmir Begovic
Portsmouth -> Stoke

Adam Johnson
M'borough -> Man City

chelseafan
Robbie Keane
Tottenham -> Celtic (loan)

Nemanja Nikolics
Kaposvár -> Videoton
hedonist
ez valami vicc? minek, ha Koman is alig játszik?

úgy tûnik az Evertonnál nem mutatott olyan jó formát, vagy egyébként is kevés oda..

mert a kezdõbe se férne be csak azért

banok
Gosztonyi MTK -> Bari

WuFraZselic
McDonald Mariga
Parma -> Inter

Luis Jimenez
West Ham -> Parma (elõzõ transzfer részeként)

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

kölcsön
arsnl
Mido
M'borough-> West Ham Utd

banok

Oláh -» Kaposvár
Priskin -» QPR (fél év kölcsön)

arsnl
Benni McCarthy
BBurn-> West Ham Utd

Alan Hutton
Tottenham -> Sunderland(kölcsön)

Matthew Prosac
Malik Fathi
Spartak Moscow -> Mainz (kölcsön)

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
én ezt tudom. de ha még szeretne valamit kezdeni magával és a karrierjével, akkor nem a Haladás a megfelelõ opció egy ilyen kölcsönadás esetében -.- sztem

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Forza Italia
mert Szombathelyi
Megmondta ha visszajön az NB1 be akkor csak a Hali

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Matthew Prosac
akkor már miért nem a lokiba, könyörgöm <#gonosz2>

Forza Italia
Halmosi Péter

Hull City ----> Haladás (kölcsönbe)

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Rudolf tényleg Genoába megy, nyárig marad Debrecenben, a loki kompenzációt kap érte, õ pedig már nem kap Debrecenben fizetést idén
WuFraZselic
biztos a családjának jobban tetszett milánó másik oldala

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

LasDen
biztos nehéz lesz alkalmazkodnia az új városhoz 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

WuFraZselic
Amantino Mancini
Inter -> Milan (kölcsön + opció)

Giuseppe Biava -> Lazio
Nicky Shorey -> Fulham, kölcsön

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

Gosztonyi orvosi vizsgálatra utazott a Barihoz, ha minden oké és megegyeznek a szerzõdésben is, akkor félévre a Bari kölcsönveszi opciósjoggal
ForzaInter
nagy szakértõk dologzhatnak ott is:d

Yo, Bitch!

Fabio Capello
Martin Jörgensen

Fiorentina - > Aarhus

Geremi

Newcastle - > Ankaragücü

Dusko Tosic

Werder - > Duisburg (kölcsön)

Sandro Wagner

Duisburg - > Werder

zaki
lol, tottenhambõl igazolt portsmouthba anno, okosan csinálják, mint defoeval, meg keane-nel 😄DD

hedonist
Victor Moses

Crystal Palace -> Wigan Athletic

£2.5 million

aprópénz érte szvsz.

hedonist
nah Keirrison, hátha láthatjuk játszani😄

Karesz, oké én is így olvastam, de azért nem lennél te sem meglepve, ha kiderülne, h az csak egy "fedõsztori"😊

Fyrex

Avanti Crociati!

Bulykin
ez a pali már akkor elbaszta amikor eljött az Aston Villából...szerintem😊

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

ForzaInter
Thomas Hitzlsperger

Stuttgart-->Lazio

Yo, Bitch!

9csöves9
Cassano marad,helyette Kerrison megy Firenzébe

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

ennek örülök cassano jó játékos nagyon

ForzaInter
akkor kezd megemészteni a dolgot.

Yo, Bitch!