Átigazolások
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Yo, Bitch!
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
-> Portsmouth
HAHA
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Benjani Mwaruwari
Man.City -> Sunderland
On loan
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Middlesbrough -> Man.City
Undisclosed fee
Tottenham -> Celtic(kölcsön)
Asmir Begovic
Portsmouth -> Stoke
Adam Johnson
M'borough -> Man City
Kaposvár -> Videoton
úgy tûnik az Evertonnál nem mutatott olyan jó formát, vagy egyébként is kevés oda..
Parma -> Inter
Luis Jimenez
West Ham -> Parma (elõzõ transzfer részeként)
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Spartak Moscow -> Mainz (kölcsön)
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Megmondta ha visszajön az NB1 be akkor csak a Hali
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Hull City ----> Haladás (kölcsönbe)
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Inter -> Milan (kölcsön + opció)
Nicky Shorey -> Fulham, kölcsön
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
Fiorentina - > Aarhus
Geremi
Newcastle - > Ankaragücü
Dusko Tosic
Werder - > Duisburg (kölcsön)
Sandro Wagner
Duisburg - > Werder
Crystal Palace -> Wigan Athletic
£2.5 million
aprópénz érte szvsz.
Karesz, oké én is így olvastam, de azért nem lennél te sem meglepve, ha kiderülne, h az csak egy "fedõsztori"😊
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...