18069
-
karajjj #9498 baaaaaaszki :| -
Gaba94 #9497 Freddie Ljungberg
Chicago -> Celtic
..:forrás:.. -
#9496 -
#9495 +Enzo Maresca is. -
#9494 Nyáron felvásárolta a klubot egy arab sejk. -
#9493 mi a fasz????? ha ez AZ AZ Ignacio Camacho,meg az a Julio Baptista akire én gondolok,akkor beszarás :DDD felvett egy kis kölcsönt a malagai elnök,vagy mi? -
#9492 hát így szerintem nem is fognak :D -
geo91 #9491 mivan, nem akarnak kiesni? :D -
#9490 mindenki milyen boldog a képen :D -
#9489 nah...kezdődik a nagy bevásárlás Malagan??? :D -
karajjj #9488 -
#9487 Baptista (Roma), Demichelis (Bayern), Camacho (Atlético M.), S.Asenjo (Atlético M.) - > Malagá -
geo91 #9486 -
#9485 Ranocchia (az 50%-a, a másik fele már az Interé volt nyár óta)
Genoa -> Inter 12.5m euró
forrás -
#9484 hát igen -
#9483 ez nem kérdés, hogy többet tett le az asztalra. de a látottak alapján semmivel sem nyújtott többet, mint egy kezdő edző -
#9482 lehet igazad van -
#9481 benitez többet tett le az asztalra mint ez a leonardo,azért spanyol bajnok,bl győztes,uefa kupa győztes,klub vb győztes,fa kupa győztes...valljuk be,sikeredző,nem jött ki neki a lépés az Internél :S -
#9480 jó ibrát hagyjuk már ő egymagába vicc(persze nem a tudása hanem a mentalitása egy féreg na:D) -
#9479 melyik munkanélküli edző ne bólintana rá az Inter ajánlatára?! ez óriási lehetőség számára...
(az más kérdés, hogy nem tartom többre, mint Benítezt :D) -
#9478 jó hát Ibra a legnagyobb vicc :D élve el kellett volna ásni már rég. -
#9477 azért figo más,ha évekig harcol egy csapatért,annak szurkolóiért,és a szurkolók is tisztelik,szeretik őt,akár szarul játszott,akár jól,aztán ő meg szembeköpi őket azzal,hogy aláír a madridhoz. persze nem utálom figot,rég volt már ez az ügy :) -
#9476 De talán Leonardo nem Milánóban, a San Siro melett született, nem ott volt bébi-serdülő-ifi-felnőtt játékos, nem volt sosem a Milan ikonja, soroljam?
És mondjuk Ibra esetei? Vagy Zambrotta? Vagy Figo Barca kontra Real? -
#9475 jó mindenki máshogy látja nyílván ezt én se tudom annyira azért átlátni
de mondjuk itthon teszem azt Lipcsei lenne a Fradi edzője(remélem egyszer ő lesz) és egy idő után átmenne a lilákhoz..(mondjuk ez soha nem történhet meg mert bennne van tisztelet a szurkolók iránt)
remélem értitek mit akartam ezzel a példával:D:D -
#9474 Ennyi! -.-
Miről van szó? :D -
kretyás #9473 ráadásul ilyen nagy klubok esetében meg ki nem szarja le?????????
szerintem nem sok olyan ember van a profi edzők világában, aki ne látna kihivást egy ekkora munkában "hovatartozástol" függetlenül... óriási lehetőség és kurva nagy megtiszteltetés, ennyi -
#9472 attól hogy a pumánál dolgoztál 10 évet, de kirúgtak, attól még átmész az adidashoz ha ott van meló..... -
#9471 nem hinném h köze lenne az erkölcshöz.
az h a szurkolók ezt háborúnak fogják fel az ő bajuk. -
#9470 munka,az igaz,kurva sok pénz mozog benne,na de hogy az embernek semmi erkölcse ne legyen... -
#9469 végül is ez is csak egy munka... -
#9468 sajna ez manapság így megy tudom csak rossz látni na... -
#9467 Pénz és üzlet, felesleges másként gondolni a focira.
-
#9466 szégyen az ilyen edző ,egyébként szerintem saját "egykori" szurkolóit(jelen esetben a milan szurkolókat) köpi szembe... -
#9465 egy ősmilánost???világ szégyene pff!Moratti lassan elmehet nyugdíjba a jó ötleteivel:D -
#9464 fél évre tökmind1, ennél szarabb úgy sem lehet -
#9463 lett volna jobb biztos, én se örülök neki, de ez van:( -
#9462 de jobbat nem találtak volna? azért vannak szabadon jó managerek. -
wright #9461 A 7. helyet szeretnék megtartani,ezért szükségszerű volt a váltás!Mennek vissza a jól megérdemelt helyükre... -
#9460 mondjuk beniteznél rosszabb nem lehet -
#9459 pff vége az Internek, legalábbis egy darabig, a fatoku benitaz aztan ez:D