Átigazolások

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valószinûleg a Twente-t szétrabolják a nyáron, gondolom a bajnoki cím nem fizetett annyit, hogy BL-be versenyképes maradjon igazolások nélkül.

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Matthew Prosac
Szerintem inkább magával b*szott ki McLaren. Most learathatná a munka gyömölcsét a nemzetközi porondon (szép szakmai kihívás), erre elmegy egy olyan csapathoz, ami még az EL-ben sem indul...
Kaplan: Szerintem pár éve ezt a Wolfsburgról is el lehetett mondani, mégis bajnok lett. Továbbmegyek: sztem a Schalke (akik aztán tényleg örökloserek) is bajnok lesz 5 éven belül, feltéve ha ottmarad Magath.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Kaplan
A Leverkusen a tipikus vesztes csapat. Az életben nem fognak bajnokságot nyerni, valami ilyesminek nevezik azt a dolgot, hogy karma.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

megmondom õszintén, hogy szezon elején asztem, õk lesznek a bajnokok...
hedonist
Leverkusen

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

a Bundesligában az a szép, hogy még megtippelni sem lehet mostanában, hogy a Bayernen kívül esélyes még a bajnoki címre
asszem jövõre Wolfsburg, Bayern és Werder Bremen csata lesz a bajnoki címért😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Van Gaal is ugyanezt csinálta tavaly.
Megnyerte a bajnoksagot az Alkmaarral azt elment a Bayernhez.

bakkerman
ASD:ASDD:FSAD:ASD ????
nem semmi "hír" xddd

#7343: bazmeeeeg...mekkora egy pöcs ez a pali,jó,oké megnyerte a holland bajnokságot valahogy,és grat neki,de ez a húzása emberileg 0...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

persze, most mondták a tv-ben is

be is jelentették
ez komoly?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

ez mindig így van...
hedonist
Gianfranco Zola

West Ham -> Free Agent

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

hedonist
Steve McLaren

Twente -> Wolfsburg

hedonist
Készüljünk fel, ez a nyár sok mindenrõl fog szólni, többek között a legdurvább fociátigazolásipletykaáradatokról a végén már azt sem fogjuk elhinni amikor már a bajnokság elsõ fordulójában látjuk is a pályán az újoncokat😄

SA_:FD_SA:F_ASdfsad
Matthew Prosac
csak a fõcímet olvastam el, de muhahhhh xDDD

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

a stadiont is lebontanák az ultrák 😄
Matthew Prosac
Zlatan Ibrahimovic could make a return to Juventus, according to his agent.(GSM)

"It is only normal that the new president of Juventus will think of a top signing to relaunch the club," agent Mino Raiola told Tuttosport. "Zlatan is one of the best players in the world. In my view, nothing is impossible in life. In fact, I love to transform the impossible into reality. I have managed that a few times already in the past."

Erre mondják, hogy "az b*szna be" 😄

Matthew Prosac
hogy egy kicsit váltsunk is errõl a témáról:

Roberto Mancini, a Manchester City labdarúgócsapatának menedzsere úgy véli, klubja közel került ahhoz, hogy szerzõdtesse Jerome Boatenget, a Hamburg védõjét – tudósított a Manchester Evening News. A lap úgy tudja, az egyezség még a héten megszülethet, és a City mintegy 11 millió fontot fizet a Hamburgnak a 21 éves német válogatott játékosért.

Matthew Prosac
valahol igaz de 16 csapatból tavaly 7(!) moszkvai volt(Lokomotiv,Spartak,Saturn,Cska,Dinamo,Fk Moscow, Khimki) szóval csak néha kellett nagyot kirándulniuk. Most amúgy 5 moszkvai van, a Khimki kiesett, az FK meg az amatõr ligában folytatja, szponzori/pénzügyi problémák miatt. Eljön még az idõ, hogy szinte csak Moszkva és Szentpétervár között kell utazgatniuk a csapatoknak 😄

azért azt nem szabad elfelejteni, hogy ott akkora távolságokat kell utazniuk a csapatoknak, ha idegenbe mennek, mintha átutaznák egész európát
Matthew Prosac
jó azt azért tegyük hozzá, hogy Rivaldo 35 évesen (!) ment az üzbégekhez, levezetni, ebben szerintem nincs is semmi kivetnivaló. ellenben Kuranyi 28 éves, még azt sem mondhatjuk, hogy ne lenne jó focista, erre a Schalkéból elmegy egy Dinamo Moszkvába... Ez amúgy kissé árulkodó a jövõre nézve, nem véletlen Premjer-League-nek nevezték el a pontvadászatot... 20 éven belül mind presztizsben, mind pénzben odaérhez a Premier League mellé. Alig várom azt a pillanatot, amikor egy sztár azt mondja majd: "Megtisztelõ az Arsenal/Valencia/Milan érdeklõdése, de a Tom Tomsk-ot választom" xDDD

bakkerman
meg is érdemli,mi a rákért nem volt jó neki a Schalke-ban?? idén azért nem termelt rosszul,és jövõre BL csoportkörben is tolthatta volna...persze,kevesebb pénzért mint jövõre Moszkvában...pénz beszél,kutya ugat 😊 az ilyenek menjenek Rivaldo után üzbegisztánba,vagy katarba!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

hedonist
Jah lehet, h kevertem a CSKA-val😄
nem vok annyira képben az orosz bajnoksággal, ha másnem akkor a pénzért ment:S nem is sajnálom, nagyon antipatikus volt mindigis.

kraawz
(Y)

A Real meg beajánlott 30M euro körül Di Maria-ért 😊

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Matthew Prosac
Wenger: Chamakh to be the first summer signing
Arsene Wenger has revealed that he is expecting Bordeaux striker Marouane Chamakh to be Arsenal's first signing of the summer on a free transfer. Moroccan's contract with Bordeaux is due to expire next month, with a long been expected to move to Emirates Stadium on a Bosman deal."

Mint olvasható, ez még távol van mindenféle hivatalostól, de mivel csak a játékossal kell csak megegyezni, én úgy gondolom, hogy 99%, hogy az Arsenalban köt ki.

Matthew Prosac
most ugyanarról a csapatról beszélünk, vagy én hülyültem meg teljesen? 😄D
jelenleg 10. helyen állnak, tavaly 8. hely volt, tavalyelõtt becsúszott ugyan egy 3. (uefás) hely, azt megelõzõen viszont 6.-14.-9. és egy 12. hely - a 16 csapatos orosz bajnokságban. akárhogy nézem, masszív középcsapat, reputációban a Cska,Zenit,Kazan,Lokomotiv és Spartak Moszkva után. nem a Dinamo Zagreb-hez akart véletlenül igazolni? Mert ott a bajnoki cím garantált, és a nemzetközi kupákban is el szoktak menetelgetni valameddig.

hedonist
Sztem az Európai kupákra gondolt, hiszen nem ritka résztvevõ ott.

Voyager5
6 millió eurót fog keresni évente?<#wow2><#wow1><#wow2>
tuti, hogy onnan ajánlották a legtöbb pénzt
Rockynhooo
egyértelmû hogy csakis a péz 😄 de jó helyen is van ott 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

LasDen
akkor marad az erkölcsi gyõzelem 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Matthew Prosac
Zenit, CSKA, Kazan. Ilyen versenytársak mellett nem hinném hogy bármelyik is meglesz 😄

LasDen
lehet hogy a bajnokságra meg a kupára gondolt 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Matthew Prosac
„Úgy döntöttem, hogy a Dinamo Moszkvához szerzõdök – írta honlapján a német futballista. – Mindig is mondtam, hogy olyan új klubom lesz, amely minden szinten versenyképes. A Dinamo ilyen. Természetesen az anyagiak is szerepet játszottak a döntésemben."

Kiemelt rész: What the fuck? <#wilting> Tudja egyáltalán, hogy hova igazolt? 😄DD

banok
Kuranyi -> Dinamo Moszkva

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

hedonist
épp akartam írni😊 hajrá!

Oziris666
Fülöp Márton

Sunderland -> Man City (kölcsönben)
Fülöp Márton a Manchester City kapusa lett

hedonist
Cristoph Metzelder

Real Madrid -> Schalke 04

nem kóstált semmit a nullfír-nek.

arsnl
Úgy látom még nem volt
Javier Hernandez
Guadalajara -> Man. Utd

zaki
csöves milan, kukából guberálnak, igazolni kéne minõségi pléjákat a védelembe, mert eléggé karcsú...

Matthew Prosac
34 évesen? talán 2 évig még használható

gabber_saviola
Kurtajó védõ, Párizsban is jó volt és idén a sárgáknál is. Szerintem kurtanagy bizniszt csinált vele a Milan.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

McFrost
Igen, megéri.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Matthew Prosac
mármint a fizetése/év
mert amúgy ingyen megy, lejáró szerzõdés után

de minek?

LES FORZA INTER
fiatalítanak vagy mi?<#hehe><#hehe><#hehe>

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?