Átigazolások

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Oziris666
Volt vmikor...

Sofiane Feghouli

Grenoble-->Valencia

ForzaInter
Ibra világklasszis csatár, minden szempontból, de nem illik a Barcelona játékrendszerébe, persze olyan rosszul nem teljesített, de Villa jobban fog odaillene. Elment blt nyerni a svéd, meg hogy majd aranylabdás lesz, nagy volt az arc nagyon, csak a barcába csak 1 a sok közül, és jól mondta Mourinho nehéz ugy aranylabdát nyerni ha olyan játékosk vannak elõtted a csapatban mint Messi, Xavi vagy Iniesta.. City, Chelsea vagy MU valószínû ezek közül igazol valamelyikbe, ha persze elmegy.

Yo, Bitch!

gabber_saviola
Jelenleg egy Ibra sokkal hatékonyabb támadó, mint Torres, mondhatnánk úgy is hogy tapasztaltabb. Ha a Barca eladja Ibrát és helyére hozza a kis szeplõst, akkor komoly hibát fognak elkövetni.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Fabio Capello
node ajánlatot tettek torresre is 😊

gabber_saviola
Eleve nem lehet összehasonlítani a két játékost, mivel teljesen más poszton játszanak. Ibra magas, olyan LucaToni szerû robosztus (fájerfoksz szerint ez hibás szó) tankszerû támadó, Villa meg olyan Miccolis, gyors és technikás pléja. Egyik pont a másik párja lenne, ha a klasszikus angol focit játszaná a Barca.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

az a máshol, az a világ legjobb fociakadémiája... 😄
Cabell
Szerintem nincs olyan hatalmas különbség Villa és Ibra között, Ibra talán még jobb is, egy elõnye van Villának, hogy õ a spanyol bajnokságban nõtt fel, míg Ibra máshol, és most már írtózatosan nehéz alkalmazkodnia.

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Ibra sztem menni fog vagy legalabbis akar menni csak nem biztos h megveszi vki.(max City),mert nem volt jo szezonja és nem sok csapat fizetne érte 40 millio koruli osszeget,20ért meg ugyse adja el a Barca,tul nagyot buknanak rajta.
Villa sokkal jobban beleillik a Barca jatekab es Ibra sztem padozni fog ha marad.
En amugy ruhellem😄😄

Oziris666
Van Der Vaart effektus!Szóbahozzák évek óta minden nagy csapattal,erre kiköt a Hamburgban... Nem egy nagy elõrelépés!
(elnézést a Hamburg drukkerektõl)

hedonist
Pedro szélsõ, mint Messi. Villa,Bojan,Ibra ez a 3 középcsatáruk van, és mivel 1 csatáros játékot játszanakelég is lenne, ha a 3 ból nem lenne 2 olyan játékos akibõl egyiket sem lehet padoztatni. hogy nézne már ki Ibra a padon😄

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Gunnersboy
persze, de kérdés a Hamburg mikor lesz stabil BL résztvevõ, mert ugye a PSV az idei évtõl eltekintve mindig a bajnoki cím egyik legnagyobb esélyese, és BL csapat

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

ForzaInter
de a német bajnokság jóval erõsebb szal elõrelépés mindenképp

Yo, Bitch!

Gunnersboy
Hamburg - PSV most szerintem kb egy szinten vannak, kiváncsi leszek mit mutat majd némethonban

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Rockynhooo
Õt valamiért már nagyobb gárdába vártam volna.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Rockynhooo
Pedrito is ott van még.

Matthew Prosac
Bresciano mégsem megy Szaúd-Arábiába

A dolgok, amiket mondtak, nem voltak igazak. Még mindig szabadügynök vagyok, és remélem, hogy maradhatok Európában” – mondta el Mark Bresciano, akivel kapcsolatban azt írták, hogy két évre aláírt az el-Naszrhoz.

„Hogy õszinte legyek, megfontoltam a szaúdi ajánlatot, mert érdekelt. De aztán rájöttem, hogy nincs itt ennek az ideje, Európában szeretnék még játszani. Valami új és nagy kihívásra vágyom, s egy topligában futballoznék. Érzem magam olyan erõsnek, hogy magas szinten játsszak.”

Az biztosnak tûnik, hogy az ausztrálok világbajnoki elõkeretében ott lévõ 30 esztendõs futballista nem marad a Palermóban, amelyben négy évet húzott le.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
elvileg Ibrahim Afellay 9M-ért elkelt, a Hamburg vette meg. Az egyetlen dolog ami miatt nem írom biztosra, az a forrás... Bild.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
Sokan? Te még nem találkoztál a Manchester Cityvel 😄
Tudtommal jelenleg csak Ibra és Bojan van csatárposzton. Henry távozik.

Rockynhooo
Jah elég sokan vannak most ott csatár poszton 😄 szerintem is Zlatannak lesz ez bukó.

hedonist
Ben Foster

Manchester Utd. - Birmingham City

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

ForzaInter
Ibrának kb annyi😄

szegény elment blt nyerni nagy arccal😄

Yo, Bitch!

hedonist
Hát Villa elég jó helyre került, nekem csak az szúrja a szememet,h már 28, miért csak most?

bakkerman
jóvan sanyi,ülj le fiam egyes 😄DDD

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

kint van a hivatalos oldalukon is
Voyager5
Nem légbõl kapott 😄
Pont elkaptam a percet a Barcelona Twitteren.
FCBarcelona
Fabio Capello
ha igaz, akkor is csak pénteken lesz hivatalos 😊

Voyager5
David Villa

Valencia -> FC Barcelona
Advocaatot kinevezték az oroszok szövetségi kapitánynak
WuFraZselic
és mindezek mellett az új edzõje rendkívül sokat fog várni tõle 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Matthew Prosac
Szabics Imre
Augsburg -> Sturm Graz

Errõl még csak most olvastam 😮

Matthew Prosac
Ricardo Costa (29)
Lille -> Valencia

Matthew Prosac
Torghelle Sándor <#vigyor>
Augsburg - Fortuna Düsseldorf

Gunnersboy
szerintem a katari bajnokság jobb😄

bakkerman
levezetni tökéletes hely lesz Titinek,sajna idén már abszolút nem volt kezdõ...azért sok sikert neki! <#worship>

Bresciano pedig még mindig beférne egy olasz középcsapatba,jó játékosnak tartom,csak hát a pénz beszél 😊 jó is az a szaúdi bajnokság! <#eljen>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

zaki
😄

ForzaInter
amugy is elküldték volna, szal mindegy:d

Yo, Bitch!

Leonardo lemondott a Milánnál
Matthew Prosac
Mehmet Topal (24)
Galatasaray -> Valencia ($5M)

Ja, fõleg a CM0304-ben a Parma játékosaként 😄

REAL MADRID

Fabio Capello
ejj, pedig mi jó játékos volt ez a bressánó 😞

gabber_saviola
Hát igen, Õ sínylette meg Pastore érkezését.

elkurvult...
Matthew Prosac
Mark Bresciano (30)
Palermo -> al-Naszr (szaúdi)

Egy újabb nocommentes átigazolás.

Matthew Prosac
Luigi Del Neri (edzõ) -> Juventus
Hétfõtõl hivatalos.

most ezzel mi a baj?
hedonist

Voyager5
José Roberto de Oliveira (Zé Roberto)

Schalke04 -> Vasco da Gama (kölcsön)
Rudee
Lipcsei?

Szar Bayern, szar Bayern :)

Matthew Prosac
Tudom, hogy nem átigazolás, de szerintem szót kellene ejtenünk azokról a híresebb játékosokról is, akik visszavonulnak/tak. Ez is hozzátartozik ahhoz az igényhez, hogy tudni akarjuk, melyik játékos hol van, merre tart.
Szóval az elmúlt hetekben a következõ visszavonulásokról hallottam: Roy Makaay (Feyenoord), Van Bronckhorst (Feyenoord, VB után), Oliver Neuville (M'gladbach). Tudtok még valakirõl, aki most hagyta/hagyja abba?