Átigazolások

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Matthew Prosac
Avram Grant (edzõ)
Portsmouth -> West Ham
Még nem hivatalos.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

te se érted baszki... -.-

amúgy itt kéne...
LasDen
szerintem jobb lenne törölni az offot 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Nem unjátok még ezt a "Messi nélkül nem lenne sehol a Barca" dumát? Ti se mentetek volna semmire CR nélkül, ahogy a MU sem Rooney nélkül, a Chelsea Drogba nélkül etc. Minden csapatban vannak ilyen játékosok, akik a hátukon viszik a csapatot, amikor szükség van rá. Mi is játszottunk jó meccseket Messi nélkül. Viszont nem értem, hogy miért kell mindig ezzel jönni, mintha Messinek nem szabadna gólt rúgnia.. Az pedig, hogy szinte egész évben vitte hátán a csapatot, csak a zsenialitását mutatja!
bocs az offért, de már régóta szúrják a szemem ezek a kijelentések :s mégegyszer bocs!

cesc fábregas

te nem tudsz olvasni? vagy direkt reagálsz hülyén?

egyébként most olvastam, hogy Timo Hildebrand nem fog hosszabbítani Hoffenheimben
LasDen
fejezzük be.....komolyan....olyan vagy mint egy volt osztálytársam.....terelsz és össze-vissza beszélsz...fejezzük be....mindenki...ok?? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Matthew Prosac
ezt a témát mostmár tényleg illene máshol folytatni, mert k***ra offtopic és egész nap ezt ûzitek.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

barcalaci84
Messi gyerekként került a Barcahoz, úgy hogy a csapat vállalta betegse kezelésének költségét(még csak az se volt biztos hogy labdarugó válhat belõle...)nálam õ saját nevelés...a csapat lelke xavi...
azért arról érdemes emlitést tenni,hogy ez a csapat nem a külföldieknek köszönheti az erejét,hanem a spanyol/katalán magnak

hát persze... az argetin mélynövésû gyerek a lelke az egésznek, nélküle nem menne így a többieknek sem és õ nem hogy nem katalán, de még csak nem is spanyol 😄
Tyler1
Dzsudzsák Balázs

PSV -> Nyírlugos SE (13 millió euróért)

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

zaki
Bartra 11, Gai Assulin és Jonathan Dos Santos is 12 éves koruk óta a barcában tolják, asszem lehet saját nevelésnek õket tekinteni 😄

Elég lesz a offolásból, valaki dobjon egy átigazolást inkább.

REAL MADRID

barcalaci84
tehát az számít saját nevelésnek aki az adott városban született és hat éves korától ott nevelkedik?
bakkerman
részemrõl vita lezárva,én csak most "kapcsolódtam" be a vitába,elmondtam amit szerettem volna,ennyi,nincs okom flamelni

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

hedonist
és nehogy azt hidd,h a Chelsea-nél nincs esélyük, nálunk nem rég jelentették be,h Kakuta,Matic,Bruma,Borini mind felkerülnek a köv szezonra az A csapatba.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

hedonist
Nálunk is így van, van egy rakat angol akik néha már már játszanak, és van pár nagy tehetség akik sokszor, Kakuta,van Aanholt,Hutchinson,Bruma,Sinclair

amúgy meg akiket te felsorolsz azok közül:

Bartra Espanyol nevelés, vásárolt tehetség
Ruben Rochina Valencia nevelés, vásárolt tehetség
Gai Assulin Hapoel Haifa nevelés, vásárolt
Jonathan Dos Santos Monterrey nevelés, vásárolt

na szóval így van ez, de ezzel semmi baj nincs, mindenhol így megy csak akkor ne pofázzatok már,h mindenki saját nevelés, mert nem

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

bakkerman
igen,csak itt ESÉLYT is adnak nekik,nem úgy mint máshol,hogy "divatból" kirakatba megveszek 3 törököt,2 szerbet,1 olaszt 14-15 évesen az ifibe(Chelsea),és aztán majd mennek Birminghambe,Ipswichbe,Stokeba. Nálunk a B csapatba ott van Bartra,Victor Vásquez,Ruben Rochina,Gai Assulin,Jonathan Dos Santos,Álcantara stb...ezek közt is van külföldi,de viszont a nagyrészük válogatott korsztályokban(sõt,Assulin izraeli nagyválogatott),és nagyrészük már a felnõttcsapatban is játszott,és jövõre fognak is! Nem látom a világot gránátvörös-kékben,hogy nekem csak az a szent,meg mindenki szopjon le,meg a Barca világverõ,ilyeneket nem hangoztatok,csak azért arról érdemes emlitést tenni,hogy ez a csapat nem a külföldieknek köszönheti az erejét,hanem a spanyol/katalán magnak! És ez mindig is így lesz,válság ide,válság oda!

barcalaci84
én is<#wink>
LasDen
oké...befejeztem....😄

barcalaci84
de utána csak folytatta és szerintem nagyon sarkos kijelentést nem tettem egyik hsz-ben sem, persze minden kijelentést meg lehet támadni, ha akarja az ember...
Matthew Prosac

LasDen
az poén, vicc....semmi komoly....félreértesz mindent....😄

barcalaci84
olvass vissza mire reagáltam elõször...7407
LasDen
de nem vádolta ezzel senki a barcát 😄

barcalaci84
tehát szerinted a Barca összevásárolt?
Matthew Prosac
SOKLESZMÁ!!!

barcalaci84
igazad van , de sok munka és szerencse van ebben hogy ilyen játékosok érnek oda az elsõ csapathoz + nálunk nem nagyon kallódnak el ezek a játékosok...
DE AZÉRT ÖSSZEVÁSÁROLGATÁSSAL VÁDOLNI PONT A BARCAT ERÕS (ugye ebbõl indult ez az egész)
Nincs semmi bajom a a vásárlással sem mint mondtam...
de megint terelsz...
barcalaci84
valóban nem de akkor is ez lenne a kezdõ hétvégén ha lenne meccs...
Nincs verhetetlen csapat...
De szerintem abban megegyezhetünk hogy elég erõs kezdõ, hogy bárki ellen legyen komoly esélye...
BL-t szerencse nélkül nem lehet nyerni,nincsenek akkora különbségek a világelitben , hogy bárki is biztosra menjen...
Oziris666
Ezzel a saját nevelés dologgal kár dobálózni(erõsen sántít) ugyanúgy lopjátok a játékosokat 15-16 évesen ahogy a többi klub!És játszik 1-2évet ifiben és már saját nevelésûnek számít...

de nem jutott bl döntõbe és ugyanúgy verhetõ csapat lenne, mint bármelyik másik a világon...
barcalaci84
Ha a Barca bejutott volna a BL döntõben akkor az aktuális formát nézve Pep ezt a kezdõcsapatot küldte volna pályára:
Valdes-D.Alves,Puyol,Pique,Abidal-Sergio B.,Xavi, Iniesta, -Bojan,Messi,Pedro
Két nem saját nevelés...
Szerintem nem lenne esélytelen csapat senki ellen...
te nagyon el vagy szállva a barcától, közel sem lenne komoly európai szintû csapat és a bajnoki sem vehetõ biztosra azokkala a játékosokkal, a real utánpótlása pedig most sem gyengült, csupán leszarják az ifiket és elkallódnak
Matthew Prosac
szerintem utóbbi..

LasDen
esélye nem lenne...max a bajnokságra, de arra is csak a milyensége miatt...

7420: ennyit kér a benfica vagy csak biztosra megy a city??? 😄

barcalaci84
lehet akkor rosszul fogalmaztam, de tartom , hogy komoly tényezõ lenne Európában a Barca csak saját neveléssel is...
Én nem ítélem el a Realt a tavalyi csapatvásárlás miatt sem( kb az egyetlen járható út volt számukra), de ez az összevásárolgatásos baromság a Barcaval kapcsolatban nonszensz...
Óriási szerencse is kell , hogy ilyen minõségi játékosok jöjjenek ki egy utánpótlásból, de sok munka is van emögött...( a Realnak a nyolcvanas években hasonlóan jó volt a nevelése, de ez háttérbe szorult az utóbbi idõszakban...)
a Barca ilyen szempontból kuriózum a világelitben ez szerintem tagadhatatlan...

Matthew Prosac
A The Independent értesülései szerint a Manchester City kész 50 millió eurós ajánlatot tenni a Benfica brazil védõjéért, David Luizért.

Na ezek miatt tartunk ott, hogy egy sztártjátékos ára manapság 80 milliónál kezdõdik, míg korábban... Nagyon nem jó irányba tart a futball...

LasDen
de vedd má észre, hogy az annyira komoly mint egy Bud Spencer film 😄
tényeket....igaz a Bilbao nem egy súlycsoport a barcával...és sok angolcsapat sem....de te nem azt írtad, hogy a saját nevelésû játékosokkal is megnyerné a bajnokságot, hanem hogy nem gyengülne...ez pedig sok más csapatra igaz lehet...függetlenül attól, hogy milyen erõt képviselnek bajnokságukban vagy európában....

barcalaci84
nincs igazatok , tényeket írtam...
arra reagáltam , hogy úgy állítottátok be , mintha összevásárolná a Barca a spanyol válogatottat...(Villa ,???)
LasDen
most meg terelsz bazzeg...😄 nem akarod elismerni, hogy igazunk van és most próbálod úgy alakítani a dolgokat, hogy igazad legyen....😄
mellesleg az hogy egy csapatban hány sajátnevelés játszik lényegtelen...én is örülnék ha a madridban hasonló képességû canteranok játszanának (voltak is, csak ellettek passzolva)...de nincsenek...ennyi...
ilyenre nem kell felvágni...

barcalaci84
2 szélsõhátvéd nincs, amúgy nem tudom mirõl beszélsz...a Bilbao meg az említett angol csapatok nem egy kávéház a Barcaval ...
Sztárcsapatok közt példátlan a saját nevelések száma , minõsége...
hedonist
Angliában csak kapkodnád a fejedet, hány olyan csapat van, ahol a kezdõbõl 7-8 sajátnevelésû, angol.

LasDen
nah látod ez a baromság 😄
a védelem egyértelmûen gyengülne....a középpálya is valamelyest...a csatársor is gyengûelne....úgyhogy nem lenne olyan kompetens csapat mint most 😄
amúgy meg nem egyedüllló lenne....nem kell messzire menni csak Bilbaoba....ott se m mindenki saját nevelés, de sokkal több van mint bármelyik másik spanyol csapatban....😄

de találj még ki ilyeneket...😄

barcalaci84
A gerinc fogalmát szerintem kimeríti az említett 3 játékos + ezekhez csatlakoztak még saját nevelések azóta...Vicces dolgokat írtok egy olyan csapatról , amelyik egyedülálló módon képes lenne kiállítani egy csapatot saját nevelésû játékosokból úgy ,hogy nem is igazán gyengülne...
hedonist
Így van, csak a barcások nem látnak tovább a pici szemellenzõjüknél.

Oziris666
Hát ez így abszolút nem igaz!Puyol Xavi Iniesta ennyi aki viszonylag régóta alappillérei a spanyol válogatottnak!Inkább a Valencia adta a spanyol válogatott gerincét évek óta mintsem a Barca de mind1😄

Grove4
Amúgy lefosnátok a bokátokat,ha Ibra maradna és a kövi szezonban szarná a gólokat😄
Amúgy én sem komálom,de láttam,hogy az Interben mit mûvelt.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

barcalaci84
a spanyol válogatott gerincét a Barca adja évek óta (saját nevelések), Villa az egyetlen "onnan vásárolt"...
Torres csak kampány pletyka , Fabregas (saját nevelés akit egy jogi kiskapu segítségével elloptak , de visszavásárolnánk bizonyos összegért) , de õ se valószínû...
bakkerman
ha kell én most aláírnék szó nélkül egy Ibra-Torres cserét,persze ráfizetés nélkül 😄

hedonist
Egyébként én rájöttem(nagyonokos), mire törekszik a barca; megszerzi a spanyol válogatott játékosait, mert látták a 2008 as eb-t meg a 2010 vb felkészülést is😊 ez igazából egyszerû favágó technika, lemásolják a már nyertes kombót😄

mekkora demagógia, de milyen igaz!