Átigazolások
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Portsmouth -> West Ham
Még nem hivatalos.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
bocs az offért, de már régóta szúrják a szemem ezek a kijelentések :s mégegyszer bocs!
cesc fábregas
hát persze... az argetin mélynövésû gyerek a lelke az egésznek, nélküle nem menne így a többieknek sem és õ nem hogy nem katalán, de még csak nem is spanyol 😄
PSV -> Nyírlugos SE (13 millió euróért)
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
REAL MADRID
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
amúgy meg akiket te felsorolsz azok közül:
Bartra Espanyol nevelés, vásárolt tehetség
Ruben Rochina Valencia nevelés, vásárolt tehetség
Gai Assulin Hapoel Haifa nevelés, vásárolt
Jonathan Dos Santos Monterrey nevelés, vásárolt
na szóval így van ez, de ezzel semmi baj nincs, mindenhol így megy csak akkor ne pofázzatok már,h mindenki saját nevelés, mert nem
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
DE AZÉRT ÖSSZEVÁSÁROLGATÁSSAL VÁDOLNI PONT A BARCAT ERÕS (ugye ebbõl indult ez az egész)
Nincs semmi bajom a a vásárlással sem mint mondtam...
Nincs verhetetlen csapat...
De szerintem abban megegyezhetünk hogy elég erõs kezdõ, hogy bárki ellen legyen komoly esélye...
BL-t szerencse nélkül nem lehet nyerni,nincsenek akkora különbségek a világelitben , hogy bárki is biztosra menjen...
Valdes-D.Alves,Puyol,Pique,Abidal-Sergio B.,Xavi, Iniesta, -Bojan,Messi,Pedro
Két nem saját nevelés...
Szerintem nem lenne esélytelen csapat senki ellen...
7420: ennyit kér a benfica vagy csak biztosra megy a city??? 😄
Én nem ítélem el a Realt a tavalyi csapatvásárlás miatt sem( kb az egyetlen járható út volt számukra), de ez az összevásárolgatásos baromság a Barcaval kapcsolatban nonszensz...
Óriási szerencse is kell , hogy ilyen minõségi játékosok jöjjenek ki egy utánpótlásból, de sok munka is van emögött...( a Realnak a nyolcvanas években hasonlóan jó volt a nevelése, de ez háttérbe szorult az utóbbi idõszakban...)
a Barca ilyen szempontból kuriózum a világelitben ez szerintem tagadhatatlan...
Na ezek miatt tartunk ott, hogy egy sztártjátékos ára manapság 80 milliónál kezdõdik, míg korábban... Nagyon nem jó irányba tart a futball...
tényeket....igaz a Bilbao nem egy súlycsoport a barcával...és sok angolcsapat sem....de te nem azt írtad, hogy a saját nevelésû játékosokkal is megnyerné a bajnokságot, hanem hogy nem gyengülne...ez pedig sok más csapatra igaz lehet...függetlenül attól, hogy milyen erõt képviselnek bajnokságukban vagy európában....
arra reagáltam , hogy úgy állítottátok be , mintha összevásárolná a Barca a spanyol válogatottat...(Villa ,???)
mellesleg az hogy egy csapatban hány sajátnevelés játszik lényegtelen...én is örülnék ha a madridban hasonló képességû canteranok játszanának (voltak is, csak ellettek passzolva)...de nincsenek...ennyi...
ilyenre nem kell felvágni...
Sztárcsapatok közt példátlan a saját nevelések száma , minõsége...
a védelem egyértelmûen gyengülne....a középpálya is valamelyest...a csatársor is gyengûelne....úgyhogy nem lenne olyan kompetens csapat mint most 😄
amúgy meg nem egyedüllló lenne....nem kell messzire menni csak Bilbaoba....ott se m mindenki saját nevelés, de sokkal több van mint bármelyik másik spanyol csapatban....😄
de találj még ki ilyeneket...😄
Amúgy én sem komálom,de láttam,hogy az Interben mit mûvelt.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Torres csak kampány pletyka , Fabregas (saját nevelés akit egy jogi kiskapu segítségével elloptak , de visszavásárolnánk bizonyos összegért) , de õ se valószínû...
mekkora demagógia, de milyen igaz!