18069
-
#9938 amúgy meg ha idén a pool tavasszal magára talál,és suarez-carroll lőni fogja a gólokat,akkor rohadtul nagy biznicet csináltak torres elpasszolásával :) a jelenlegi torres kb a negyedét érte ennek az 50 misinek,persze nagy játékosnak tartom,de rajta nagyon látszik,hogyha nem megy a csapatnak,nem megy gerárdnak se,akkor ő is picit kula -
#9937 értem mit mondasz...:D -
Balázs 17 #9936 Gallas és Ibra a futballkurva -
#9935 Abszolút nem értjük egymást, felesleges is beszélni erről így a továbbiakban. -
#9934 neki semmi köze mivan a 2 klub között...oda igazol, ahova akar....nem ő a futballkurva.... -
#9933 Ezt írtam? Nem. Igazoljon máshova, vissza spanyolba, vagy máshova, tökmindegy, de az egyik legnagyobb riválist akarja erősíteni?!
Pénzéhes futballkurva ő is, ez az igazság. -
#9932 attól hogy valakinek szurkol nem jelenti, hogy akkor csak ott játszhat.... -
#9931 Torres ha jól tudom, gyerekkora óta 'pool fan. Erre kapja magát, és 1 nap alatt szembeköp mindenkit, és eligazol az egyik legnagyobb riválishoz.
Gondolom Te sem örültél anno Figo Reálba való átigazolásának, esetleg nem fogadnád mosolyogva, ha Xavi vagy Messi két perc alatt fogná magát, és a Reálban kötne ki! -
#9930 nah szal torres egy buzi,mert elhagyta a süllyedő tutajt egy yacht kedvéért? értem :DDD -
#9929 tommy te is felgyújtottad ibra mezt kint :D:D:D: -
#9928 ls feczesin,tisza tibi,njodo stb...???velük mi lesz?? -
paly90 #9927 *csatárok rangsorában -
paly90 #9926 természetesen csak arról volt szó h Air Sándoron után ki milyen heloyet foglal el a rangsorában:D:D
azzal ugyanis mindenki tisztában van h nincs még egy olyan csatár mint ő(olyan szar:D) -
geo91 #9925 veszekedtek itt, közben mindannyian tudjátok, hogy AIR SÁNDOR nyomába senki sem ér -
paly90 #9924 jó igaz, csak ha nem bánod akkor az általam szeretett csapatból említettem példát:D -
#9923 meg még Drogba, Rooney, Eto'o, Tévez és még vagy 5 másik :D -
paly90 #9922 Ibra is ilyen...
Messi meg CR tényleg nem klasszikus 9es igazatok van:)
egyetértek abban h Torres legnagyobb baja az h sérülékeny -
Gaba94 #9921 Én Messit meg CR-t nem venném ide, egyik sem az a klasszikus 9-es.
Torres egy komplett játékos: gyors, technikás, jól fejel, jól lő távolról, kapu előtt magabiztos. Nem sok olyan középcsatárt ismerek, akiknél ez mind elmondható. Egy baj van vele, sérülékeny. -
#9920 de ők nem klasszikus csatárok szerintem
amúgy ez hülyeség jelenleg, mert nem mind1 hogy az idei szezont nézzük, vagy úgy összességben :D
elég csak pl Berbatovra gondolni, vagy Suarezre aki a holland bajnokságban hihetetlen nagy király volt. jelenleg még ők is jobbak, mint Torres :D -
#9919 Abban még Torghelle sincs benne, akkor Torres hogy lehetne? :D -
paly90 #9918 top 10ben simán benne van
Messi, Ronaldo biztos jobb nála, más nagyon nem max jelenlegi formát tekintve
de thetsége alapján top 3as szerintem -
#9917 legyen top100 azzal mindenki egyetért, hogy abba benne van:D -
#9916 legalább :DDDDDDDDDDDD -
#9915 na azért az meg erős túlzás :D -
Gaba94 #9914 ebben nincs igazad
top3. legalább. -
#9913 -
#9912 gondolom Ibra megérte az árát:D
Miért ne lenne benne a 10top csatárba?!
Akkor ki van benne szted? 9Messi meg 1Villa gondolom -
#9911 Az azért komoly, h Andy Carroll 41 millió euróért ment a Poolba, a transfermarkt.de meg 2,5 millióra becsüli az értékét... :D -
barcames #9910 a világ 10 legjobb csatárai között nincsen!
50 millát sehol nem ér meg...
amikor jól játszik meccseket dönt el, de valamikor csak úgy van a pályán és mindig sérült.
-
karajjj #9909 a poolnak jó biznisz volt, egyáltalán nem ér ennyit a jelenlegi teljesítményével -
#9908 végólis igaza van...:D -
#9907 Ezt a mocskot:
"It is the dream for every top class footballer to play at a top class club and now I can do that." - Chelsea TV
Szégyen ilyet nyilatkozni szerintem. Igazán cifrázhatta volna a dolgot, legalább a látszat kedvéért, hogy mittomén nagyon nehéz döntés volt ez számomra, hálás vagyok a szurkolóknak, de karrierem jelenlegi fázisában ezt a döntést meg kellett hoznom bla bla bla, de nem... jól hátba is szúrja a volt csapatát. Nem semmi. -
#9906 5 és fél évre írt alá £ 170-180 ezer körül fog keresni
ára: £50 m
-
-
#9904 végül azt is elutasították.. -
#9903 azt rögtön elutasították Wiganben, viszont Harry megint húzott egyet és elvileg sikerült megszereznie Adamet végül a Blackpoolból. -
karajjj #9902 skyports szerint Torrest és David Luizt is vitte a Chelsea -
karajjj #9901 10 millió £ -
karajjj #9900 höhö, N'Zogbiát venni vissza a NU -
#9899 Giovani Dos Santos
Tottenham -> Racing Santander on loan