Átigazolások
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Nottingham-> Newcastle
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
nem értem mi van vele, sztem iszonyat tehetség és nem viszik ki a VB-re és marad is Portugáliában egy darabig..
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Sporting -> Porto
11 milioni di euro
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Hertha -> Freiburg
Valeri Bojinov
Man.City -> Parma
Kris Boyd
Rangers -> Middlesbrough (ez még nem teljesen hivatalos, de már szóban megállapodtak egy 2 éves szerzõdésben)

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
We do not buy superstars. We make them.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
REAL MADRID
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
Getafe---->>Real Madrid
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Udinese -> Juventus
(1 év kölcsön opciós joggal)
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Olympique Marseille -> Free
Dida
Milan -> Free
Raul Tamudo
Espanyol -> Free
Freiburg -> Free -> Celtic

Lyon -> Paris St Germain

Liverpool --> Chelsea
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
cesc fábregas
Legia Warszawa -> Everton
Martin Petrov
Manchester City -> Bolton
Robbie Blake
Burnley -> Bolton
Arne Friedrich
Hertha BSC -> Wolfsburg
Mohamadou Idrissou
Freiburg -> Mönchengladbach
Alberto ,,Tino" Costa
Montpellier -> Valencia
Abdelkader Ghezzal
Siena -> Bari
cesc fábregas
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
szerk.: ja :S
Hát kíváncsi leszek a City meccseire, érdemes lesz követni.
REAL MADRID
Barcelona -> Manchester City
<#shakehead>#shakehead>
cesc fábregas
(tudom ám hogy értetted 😄)
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Bonucci 15,5 milla, Martinez 12 milla volt.