Átigazolások

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rockynhooo
<#eljen>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Voyager5
Angel di Maria
Benfica -> Real Madrid
Matthew Prosac
Martin Kayongo-Mutumba
AIK -> Fehérvár

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
Bojan Djordjics

Brommapojkarna-> Manchester United-> Sheffield Wednesday -> AGF -> Crvena Zvezda -> Rangers -> Plymouth -> AIK -> Fehérvár

Martin Kayongo-Mutumba
AIK -> Fehérvár

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
A jelenleg szabadügynök státuszú Siphiwe Tshabalalát a Hannover, a Paris St Germain és a Wigan szeretné leigazolni.

Matthew Prosac
Frederic Piquionne
Lyon -> Fenerbahce (még nem írtak alá a felek, de fognak..)

Abraham és Diego
Budapest Honvéd >> Tours FC

banok
Szélesi Zoltán
Debrecen -> Olympiakosz Volosz

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

zaki
Leonardo Bonucci
Bari->Juventus

Matthew Prosac
A Fulham ingyen igazolhatja le David James-t, mivel az angol kapus szabadon igazolható.

Matthew Prosac
Az Aston Villától távozó Wilfred Bouma pedig nagy valószínûséggel a PSV-ben köt ki.

Matthew Prosac
Marko Pantelic a Werderhez, vagy a Schalkéhoz igazolhat, miután az Ajaxnál nem hosszabbítja meg lejáró szerzõdését.

Matthew Prosac
Kyriakos Papadopoulos
Olympiakos -> Schalke (£2million)

zaki
„Még tárgyalunk, nem egyeztünk meg minden részletben – nyilatkozta péntek délelõtt a Leverkusen részérõl Meinolf Sprink médiaigazgató. – Nem tudni, hogy még ma egymás tenyerébe csapunk-e. A részletekben nem sikerült még egyezségre jutnunk."

Délutánra azonban kiderült, hogy a felek mindenben megegyeztek, és maga Michael Ballack kommentálta a klubváltást. „A Bayer Leverkusenhez igazolásommal bezárul a kör. Nagyon szép és sikeres idõszakot töltöttem a klubnál, amelyre nagyon szívesen emlékszem vissza. Ez csak megerõsített a döntésemben" – nyilatkozta a középpályás délután."

Tyler1
ez még nem hivatalos. legalább is én nem láttam róla ilyen infót.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

zaki
Ballack -> Leverkusen 2 évig

green6k
Lõtt...Nem is akár milyet.Jól játszott Õ ott.

LasDen
mainzba sem vitte túlzásba a dolgokat...lõtt gólt egyáltalán???

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Matthew Prosac
Szalai Ádám ügyében rendkívül közel a megegyezés a Mainz és a Real Madrid között, miután a németeknek sikerült 1 millió euró alá lealkudniuk a támadó vételárát. A Bild információi szerint a hamarosan szentesítésre kerülõ megállapodás értelmében a futballista végleg a piros-fehérekhez költözhet.

Matthew Prosac
Megyeri még mindig a Fradié: Nem egyeztek meg a klubok
Továbbra sincs megállapodás a Ferencváros és a görög Olympiakosz között Megyeri Balázs ügyében - mondta Gerstl Alexander, az FTC zRt. igazgatóságának tagja az ftc.hu oldalán. A fiatal hálóõr a hellénekkel készül, de hivatalosan még a zöld-fehérek játékosa.

DONGUBA
Hatalmas😊

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

kraawz

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Rockynhooo
detto..

green6k
Csak nem értem minek ment oda?
Messi,Villa,Ibra,Bojan,Pedro,Keita,Henry,Mata...
Amúgy iszonyatosan sajnálom a Valencia-t<#szomoru1>

hedonist

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

hedonist
Nyilatkozta,h a Premier League érdekli, zon belül is a Chelsea és nem a City, csak a City akarja nagyon többet kínál érte meg persze nagyobb fizut.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Silvát eddig már csak a Vidivel és a Bivalybasznádi ifi B-vel nem hozták össze... 😄
ForzaInter
Silva nem a Citybe megy?😄

Yo, Bitch!

Még egyik fél sem erõsítette meg az ügyet. Ez a transfer még nem jött létre! (és remélem nem is fog)

cesc fábregas

Rockynhooo
jah bocsánat nem néztem logot, azt hittem Barca drukker vagy 😊

na igen.. még ha Silva is elmegy, mi lesz a Valenciaval , új csapat fog ott épülni.

hedonist
miért lenne kérdés? elment 2 alapemberünk, Ballack, és J.Cole.

Rockynhooo
inkább az a kérdés ki fog játszani a kezdõben nálatok...

hedonist
nagyon durva, és úgy néz ki,h Silva jön hozzánk, hihetetlen ki marad a Valenciánál?

Rockynhooo
neeeeee. ez komoly? :\

Forza Italia
Nagy Gábor
MTK - Haladás (1 évre kölcsön)

Skriba Máté
Haladás - MTK (1 évre kölcsön)

Sipos Norbert
3 évre Haladás

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

jAsOn VoOrHeEs
Ferenczi István
Ferencváros -> Vasas

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

green6k
Juan Manuel Mata
FC Valencia -> FC Barcelona
20 millió euró, 5 évre

Savio Nsereko
Fiorentina->1860 München(kölcsön)

Matthew Prosac
Tököli Attila
Paks -> Kecskemét

Montvai Tibor
Kecskemét -> Paks

Matthew Prosac
Christian Lell
Bayern München -> Hertha BSC

Matthew Prosac
Roberto Hilbert
Stuttgart -> Besiktas

gabber_saviola
bocs, szóval kivásárlási jog

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
Améliá biznic is hivatalos lett.
1 éves kölcsön + elõvásárlási jog

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

acm689
már hivatalos.

gabber_saviola
Nálunk és a Genovában is bemutatta, hogy elsõ számú kapusból, hogy lehet valaki a második. Amúgy tényleg képes néha jól is védeni. Sajnos nem tud jól védeni, ha nyomás van rajta.

Nekem elhiheted, én imádtam (még Améliás logóm is volt itt).

Forza Italia
jó kapus. Végre a Milan is olyan kapust nézett ki aki annak is nevezhetõ

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

gabber_saviola

gabber_saviola
Olyan, hogy jön, na olyan még nincs, de olyan, hogy jöhet olyan van. Már mint mehet a Milánba.

Grove4
Viszont ha Buffon felépül akkor Manninger a 3. számú lesz? Na ez lenne az igazi kibaszás vele.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"