Átigazolások

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Matthew Prosac
Ariel Ibagaza
Free -> Olympiakos

Free helyében én nem adtam volna el, elég jó playeh' -.-

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

LasDen
WTF O_O

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

bakkerman
azért az se semmi,hogy Botlábovics Béla meg az iráni másodosztályban nyomja!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Cabell
😄😄😄😄

ez megint jóvolt...😉

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

baszki Bordon :|

amúgy jogos, parázunk itt, hogy jajj a digi ezt meg azt a bajnokságot fogja adni és nem látjuk, közben meg az arabok és hasonló olajmágnás népek összeszedik lassan a jobbnál játékosokat és edzõket, aztán nézhetjük délelõtt az õ rangadóikat...
Matthew Prosac
hoppsz, ezt nem is tudtam:

Marcelo Bordon
Schalke -> Al Rayyan (Qatar)

Még tíz év és...
Miguel Veloso, az Al-Dzihád sztárja a Chelsea-ben fejezi be pályafutását - jelentette ki a 32 éves portugál klasszis ügynöke, miután sem az egyiptomi Al-Dzabulani, sem a jordániai El-Insallafah klubcsapata nem tartott rá igényt korábbi szándékukkal ellentétben. Habár bevallása szerint még 2 évig ázsiában maradt volna, az angol bajnokságot sem tartja visszalépének. Sajtótájékoztatója végén kategorikusan cáfolta, hogy csak levezetni menne a Chelsea-be, azt azonban megerõsítette, hogy jóval kevesebb fizetést kap majd a londoni kenyéradójától.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
ismertebb nevén: dzsongtesze 😊

Matthew Prosac
Jong Tae Se
Kawasaki Forntale -> Bochum

ForzaInter
vagy a bunyodkor

Yo, Bitch!

zaki
aztán a freebe <#idiota>

Matt, tudom <#vigyor1>

akkor jövõre krilja szovetov, aztán inter baku és jöhet a vidibe
zaki
kuka

😄DDDD

REAL MADRID

WuFraZselic
az igen

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Matthew Prosac
Obafemi Martins
Wolfsburg -> Rubin Kazan

Matthew Prosac
Nadir Belhadj
Portsmouth -> Al Sadd (Qatar)

Újabb Katarba igazoló díszpinty.

Matthew Prosac
David Mendes da Silva
AZ Alkmaar -> Red Bull Salzburg

Vicces, pont ma játszanak edzõmeccset egymással 😊

bakkerman
facepalm

ForzaInter
Ezek szerint mégse.

Yo, Bitch!

Gunnersboy
8-10 millio között fizettünk érte..

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Kaplan
Hát ez a lufi hamar kipukkadt..

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Matthew Prosac
Florent Cuvelier
Portsmouth -> Stoke City

Matthew Prosac
Lorik Cana
Sunderland -> Galatasaray

bakkerman
wenger bá idén se nyitja ki a tárcáját 😊 de legalább ezt a palit nem a suliból szedte ki wenger bá,kész nyúgdíjas 😮

bakkerman
<#wow2><#wow2><#wow2> fél világ sorban állt érte

jAsOn VoOrHeEs
Milan Jovanovic
Standard Liege -> Liverpool

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

WuFraZselic
Eduardo

Braga -> Genoa

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

LasCar16
az igen 😮

#acm

jAsOn VoOrHeEs
Ok, most látom, hogy a Tottenham nem is tett értük ajánlatot (klikk).

Ez meglepett.

jAsOn VoOrHeEs

arsnl
Simon Kjær
Palermo -> Wolfsburg

hedonist
Tomas Kalas (17)

Sigma Olomouc -> Chelsea

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Matthew Prosac
Marco Estrada (CHI)
Rubin Kazan -> Montpellier
Hasan Kabze (TUR)
Rubin Kazan -> Montpellier
Du¹ko To¹iæ
Portsmouth -> Red Star Belgrade

kész nyugdíjas igazolás. 😄 viccet félretéve kíváncsi leszek rá, nem igen láttam még játszani.
Matthew Prosac
Laurent Koscielny
Lorient -> Arsenal

24 éves. Késõn érõ típus az Arsenalhoz mérve 😊

hedonist
kik által, milyen megjelenési formában van túlsztárolva? sztem pont,h alulértékelt, ha már a szar portugál keretbe nem fért bele a Sporting kapitánya..

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Bresciano

Lazio

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

<#szomoru1>
<#rinya> Fura lenne bármilyen más mezben 😊

REAL MADRID

Matthew Prosac
Raúl egyre közelebb a Schalkéhoz. Fura lesz abban a mezben látni <#ticking>

ukránok jól nyomják 😄

http://www.powerplaymanager.com/r57633

na ez ám a biznic 😄
arsnl
Chygrynskiy
Barcelona -> Shaktar 15m euro (25ért vették 1 éve...)

gabber_saviola
Jövõre járt le volna a szerzõdése a Sportinggal, és akkor egy fillért nem láttak volna a játékosból, így meg gyorsan rámelegítették a Portóra és kaptak érte 11 millát.

Amúgy a Portónál sem lesz sokáig, adok neki 2 évet és eligazol.

Saját véleményem szerint nem akkora játékos, csak túl van sztárolva.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

bakkerman
WTF???? mi a faszt írtam én? 😄DDDDDDDDD

hedonist
Így van ,de függetlenül az FM-tõl vagy bármi mástól ez akkor is elég fleó😄

gabber_saviola
Az FM az egy játék, ez meg a valóság.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Gunnersboy

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

banok
Sidney Govou
Olympique Lyon -> Panathinaikoszhoz

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Matthew Prosac
Jaroslav Drobny
Hertha -> Hamburg