Átigazolások

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
hát,sajnos lehet az a forgatókönyv lesz,hogy most fut egy jó szezont a Santosban,aztán meg kölcsönadják már opcióval egy európai csapatnak,és õk megveszik...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Casillas
talán ezért adták kölcsön?...

Vivimos por ti, vence por nosotros.

WuFraZselic
úgy látszik, a Barca sem tudja elképzelni 😛

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

nem tudom õt elképzelni a barcelona elsõ csapatában messi, pedro, bojan, ibra, villa íííí 0% esélye van...

nono84
Sitku Illés Videoton->Újpest (1 év kölcsön)

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

banok
Vaskó Tamás
Újpest -» Videoton

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

bakkerman
régen nagyon csíptem az Owen-Shearer-Emre-Solano féle Kastélyt,szépen fociztak,és ebben neki nagy szerepe volt,jó látni,hogy nem kallódott el,hanem továbbra is angilában van,és játszik is!

Matthew Prosac
Erwin Hoffer
Napoli -> Kaiserslautern (1 year loan)

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
Diego Arismendi
Stoke City -> Barnsley (1 year loan)

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
James Harper
Sheffield United -> Hull City
Nolberto Solano
Leicester City -> Hull City

bakkerman
hehe,hamar elkelt,jól is tolta mondjuk! nagy benga látin shávó

jAsOn VoOrHeEs
Egidio Arévalo Ríos
Peñarol -> Cagliari

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

jAsOn VoOrHeEs
Keirrison da Souza Carneiro
Barcelona -> Santos (kölcsönszerzõdés)

jAsOn VoOrHeEs
Anderson Luis de Carvalho, aka Nenê
AS Monaco -> PSG
5 millió euró

ha nagyon jó van, rá kell rántani jutalmul...
LasDen
testi függõség??? he??? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

bakkerman
az FM szellemi,és testi függõséget okoz <#ejnye1>

bakkerman
sanszos,hogy belõle még bundi2-es pléja se lesz...3,5 év alatt 41 serie b-s meccs,azokból 26 alkalommal csak becserélték,és csak 10szer volt kezdõ...nem valami jó arány

LasDen
pedig FM-be õ a válogatott legjobbja 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Gunnersboy
majd hazajon a vidibe jövõre 😄😄😄😄DDD

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

ForzaInter
A másik a román alkesz daminuta😄 aki talán annyit sem ér mint Filkor.. õk ketten jelenleg érnek kb 500 ezer eurot.. Fossati a harmadik, õ olasz korosztályos válogatott, õ mondjuk tehetséges, de 5-6 milliot õ se ér. Szal nem tudom mire fizetett 7 milliot a milan, mondjuk ha egyikbõl lesz egy stabil kezdõ játékos náluk, akkor megérte, ha nem akkor csúnya bukta.

Yo, Bitch!

Matthew Prosac
rövidebb volt a takaró, mint a vágyálmok.

LasDen
Pmouth tisztára mint a leeds...

Matthew Prosac
Papa Bouba Diop
Portsmouth -> AEK Athen

Az ifik talán maradnak a kikötõvárosban..

zaki
én nem tudom hova tenni ezt a hírt. valószínûleg a 2 másik pléja volt 7 guriga, milan meg bepróbálkozott egy 2-t fizet 3-at kap akcióval, és bejött nekik. alig játszott még a másodosztályban is vmit. na mind1, sok sikert neki, bár sztem ebbõl bundesliga 2 lesz 2 év múlva.

gabber_saviola
bocs, faksz nem, ott is azt írják, hogy megvették Õket. ezek szerint nemsokára ufficsálé. 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
tuttomerkátón is kint van a hír, de még messze nem hivatalos.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

LasDen
sosem lehet tudni 😄

ForzaInter
😄D
biztos olyan lesz mint pirlo, 2 b ligás csapatban is csak elvétve játszott

Yo, Bitch!

LasDen
elég meglepõ...de kíváncsi vagyok mi lesz belõle....

Gunnersboy
3an mentek 7 millioért, ráadásul most ott Allegri lett az edzõ aki szereti favorizálni a fiatal játékosokat

egy milanos forumon ilyeneket irtak filkor leigazolásához:

"This is around the same age we picked up Pirlo from Merda too ( 22) .. Hopefully he will turn out to be like him in our colors"

"mighty name, future leader ! "

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

SLICK
7 milka? 😄D

banok
origo.hu, nb1.hu meg valami külföldi milanos oldal is kész tényként kezeli. harmadmagával együtt ment a pirosfeketékhez 7 millió euróért a hírek szerint.

LasDen
ez most vicc??? 😄

banok
Filkor Attila

Internazionale -> Milan

bakkerman
jaaaa

arsnl
Az még a krakkói mez

bakkerman
jól látom,Umbro meze lesz a PSV-nek? Fincsi

idézet Wikipédiáról..elég szánalom ember_😄D

2008 nyarán a Pécsi MFC csapatához igazolt.

2010-ben az iráni másodosztályban szereplõ Shensa Arak FC-hez igazolt, ahol szinte rögtön megsérült. A rehabilitáció során sem kapta már meg a fizetését a klub anyagi gondjai miatt, ezért két hónap után elhagyta a klubot. Ezután Barcson edzett<1>, majd visszatért Hévízre. <2> Miután a csapata kiesett a Kozármisleny SE-hez igazolt 2 évre.
Matthew Prosac
Marcelo Antionio Guedes Filho
Wisla Krakow -> PSV

Matthew Prosac
Pablo Barrera
UNAM Pumas -> West Ham United

LasDen
azt tudom...az egyik Side Meier játéba láttam 😄

Springfield is van
banok
jah azt én is láttam Facebookon... 😊

Fabio Capello
budapest is van :]

LasDen
Kossuth megye után már nem lepõdök meg rajta, hogy milyen nevû városok vannak amerikába 😄 mondjuk az meglepett, hogy van Metropolis amcsiba 😄

Forza Italia
Zimbabwe????

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

LasDen
Qatar 😄

Fabio Capello
nade azt mondjátok meg: free melyik ország bajnokságában van? 😄