Átigazolások

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hedonist
soha nem fog játszani😄 nem is tudom ki mondta nem rég,h õ csak a 2 fizet 3-at kap akció keretein belül a +1-et képezi😊

meg hát a Milánhoz õ túl fiatal.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

gabber_saviola
egyszer azért megnézném már egy Serie A-s meccsen, hogy mit tud. 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

LasDen
hátha játszani is fog akkor hajrá 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

gabber_saviola
Ufficsálé lett a Filkor-biznisz 😊

UFFICIALE: Milan, presi Daminuta, Filkor e Fossati

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola

Mourinho mist is szokott csinálni? na mit? nem mindig a 11 top játékost teszi a kezdõbe, hanem 1-2 noname fiatalt is, lásd az internél Santon, vagy Balotelli, vagy pl a chelsea-nél akkoriban Kalou
Voyager5
Eddigis kis-középcsapatoknál játszott, most lesz lehetõsége kitörni ebbõl.
Nemértem hol a probléma.
Matthew Prosac
mert végigpadozza a Reálnál töltött idõszakot, utána meg csak valami közép- vagy kiscsapatnak fog kelleni?

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

LasDen
ki mondta, hogy befér bárhova is??? egyértelmû hogy nem a kezdõbe lett véve...de ezt õ is tudja...hasznos játékos lesz....inkább azt meséld el hogy mért van vége a karrierjének??? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

DONGUBA
Miert hova a tokombe fog beferni meseld mar el

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

LasDen
jó persze....

bakkerman
career over kedves León

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Pedro León
Getafe -> Real Madrid

bakkerman
pont volt vendéglátóiparisnak mondod,hogy semmi nincsen ingyen? akkor jó <#wave>

2 millióról cikkeztek valahol.

REAL MADRID

gabber_saviola
Lehet, hogy furcsa lesz neked, amit most mondok, de majd ha nagyobb leszel, úgy is meg fogod érteni, hogy a való életben senki nem ad ingyen egy évre kölcsön semmit. Lesz kölcsönadási díj is.

WuFraZselic
dehogynem, fizetik a fizuját 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

bakkerman
lol,kivásárlási ár oké,de most akk semmit nem kap érte a Palermo??

gabber_saviola
Zampapapa most nyilatkozott, hogy megegyeztek a Napolival Cavaniról. Nemsokára hivatalos lesz a kölcsönadás egy fix kivásárlási árral.

Fabio Capello
most éppen forlán-juve van :]

gabber_saviola
Tuttómerkátón volt egy cikk. Nem akarok hülyeséget mondani. Úgy emlékszem, hogy szuperkupát fogtok majd játszani az At. Madriddal, és abban a cikkben megkérdezték Morattit az At. Madridról, és Õ akkor áradozott Forlánról.

WuFraZselic
amúgy kicsit off, de errõl a Forlan->Inter témáról hol találtál infót? mert ha már mindenképp uruguayi csatárt szeretnénk, akkor Forlán legyen az (na jó persze Suarez mégjobb lenne, de kicsit beképzeltnek tûnik, és az Ajax is irreális árat kér érte 😄)

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
jaja, most olvasom

gabber_saviola
nemsokára Ti jöttök majd az árajánlattal.

gabber_saviola
Nincs még semmilyen transzfer.

Milánóban van Sabatini és Cavni ügynöke, és ott mindenki megteszi a hivatalos ajánlatot Cavaniért. Elméletileg délután 17 órakor lesz hivatalos, hogy ki melyen ajánlatot tett érte, és Zampapapa döntése értelmében, a legmagasabb licitáló viszi a játékost.

Matthew Prosac
én csak ennyit olvastam a részletekrõl:
"Napoli has reportedly paid €16 million to secure the service of the Uruguay international."

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

WuFraZselic
ez elég érdekes 😄

remélem hozzánk jön, kéne már egy fasza kapus végre.
Állítólag kölcsönbe, 16 millás opcióval amit 4 év alatt kell kifizetniük.

REAL MADRID

Matthew Prosac
Edinson Cavani
Palermo -> Napoli

jAsOn VoOrHeEs
Sergio Bernardo Almirón
Juventus -> Bari
Most már véglegesen is; 5 millió euró

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

LasDen
ne az arsenalba...neeee....

bakkerman
már akkor vége volt amikor nálnk uccsó 10 percekre jött be,és a vb-n is padozott! mindenestre én már csak miatta is néha streamen követni fogom a NYRB meccseit

gabber_saviola
Frey lelép Angliába, legnagyobb valószínûséggel vagy az Arsenalba vagy az Aston Villába.

(tuttomerkátó)

hedonist
Artur Boruc

Celtic -> Fiorentina

Na ezt magyarázza meg nekem vki...

"The 30-year-old will compete with French goalkeeper Sebastien Frey for the No.1 spot at the Florence-based outfit."

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

LasDen
vótmá??? 😄
Aritz Aduriz
Mallorca--->>>Valencia

jAsOn VoOrHeEs
Cícero Santos
Hertha -> Wolfsburg
Kölcsönszerzõdés

zaki
ja hogy máshol nem akart játszani... ilyen west ham szintû csapatban én még elnéztem volna 1-2 évet, de hát õ tudja. akkor ezennel gyakorlatilag vége is a karriejének.

arsnl
Arsenalnak nem kellett és más angol csapatban nem akar játszani. Mindig is mondta, h ki akarja magát próbálni a tengerentúlon. Ott sztár lesz, folyamatos játékkal; máshol már nem lenne nagy szó szvsz..

zaki
33 lesz augusztusban, sztem még 1-2 év premier liga bõven benne lett volna

hedonist
lol😄

wáááááááááááááááááááá végre 😄DDD

összeállt a Juan Pablo Ángel - Thierry Henry páros

tudom, de attól még szörnyülködöm. :C
hedonist
Miért? Már koros ez van, ez lesz mindenkivel, jó esetben.

<#wilting>
bazd... <#szomoru1> meg... <#szomoru1>
jAsOn VoOrHeEs
Dennis Rommedahl
Free -> Olympiakos

gabber_saviola

arsnl
Henry
Barcelona(vagy free) -> New York Red Bulls

Belletti --> Fluminense

REAL MADRID