18069
-
#10298 az már a Kassai :) -
Solt #10297 A magyar foci drukkerek szemében az lehetett volna... szerintem... nagyon régóta vártunk egy ilyen játékosra... -
#10296 "leendő félisten"
:)) -
Solt #10295 Szép volt fiam! Megmutattad a következő generációnak, hogy lehet egy leendő félistenből egy közutálatnak örvendő futball kurvát csinálni pár nap alatt...
Szerencséd, hogy mostanában nem lesz válogatott meccs, garantálnám, hogy sírva jönnél le a pályáról. Őszre talán elmúlik a dühöm... -
#10294 Ebben a mezben jó néhány kilométer távolságból ki lehet majd lőni. :) -
#10293 -
#10292 nem,de nagy ásznak indult,és egy malagában azért ficánkolna,vagy egy anzsiban -
#10291 hát azért nem egy deschamps a gyerek:D:D -
#10290 A Malaga tárgyal a Lyonnal Toulalan leigazolása ügyében!! Azért ez nem semmi hír,a csávót pár éve még a fél világ vitte volna -
#10289 igen igen,bocsika -
geo91 #10288 jenkinson 19 éves és kerek egy milla volt, ennyi volt a nevelési költsége
te chamberlainről beszélsz: link -
#10287 Te miről beszélsz? 1,125 millió ojró volt. -
#10286 Cabaye
lille->newcastle -
#10285 de ez melyik csapat ahova ment? -
kretyás #10284 -
#10283 nem sűrűn adnak 12 misit (fontban ráadásul) egy 17 éves kisfiúért,kiváncsi leszek mit alkot! -
#10282 még nem láttam itt
Carl Jenkinson
Charlton A. -> Arsenal
-
#10281 na sok sikert neki,amit idén véghezvitt a B-vel az nem kutya! -
#10280 vótmá
#10218 -
#10279 Diginél már nem fog elférni annyi mindent vettek. Szerintem a sport1-2 el fogja adni a hollandot és megveszik az oroszt. -
Monoton #10278 Luis Enrique -
#10277 Montella
AS Roma > Catania
Luis Enrique pedig már Romában van, mindjárt ez is hivatalos
Luis Enrique
Barca B > Roma -
#10276 majd megveszi a digi,és el lehet majd újságolni digiéknél,hogy nesztek faszok,minden 10. ember látja csak balázst... -
#10275 :D:D
nem nézte a kutya se mi???:D:D -
karajjj #10274 orosz bajnokság már nincs a sportklubon idén, nem vettek jogokat -
paly90 #10273 Jordan Henderson
Sunderland-->Liverpool
forrás
Vincent Enyeama
Hapoel Tel Aviv-->Lille
forrás -
#10272 Ez nem igaz,h csak levezetni mennek, pl: Mbark Boussoufa, a Belga bajnokság egyik legjobbja volt 26 évesen igazolt oda, Jucilei brazil válogatott 23 éves, Tardelli 26, és állítolag megy Aimar is, ott van Carlos Balázsnak azért lesz kitől kapnia a lasztit, mégha csak levezet is... -
Monoton #10271 Aha, akkor ezt most így befejeztétek ebben a topikban, ugye? -
#10270 megy a vidibe....:D de most lesz még 30 úgyhogy van benne pár év...szerintem nagyon jó játékos...legalábbis régen az volt... -
#10269 Vicente otthagyta a Valenciat? vége vagy megy más csapatba? -
#10268 21 Eredivisie
8 KNVB kupa
Ajaxnak 30 Eredvisie és 18 KNVB kupa
-
IXEMGabeo #10267 1978-as UEFA kupát kihagytam -
#10266 Nem is néztem. :DDDDDDDD -
IXEMGabeo #10265 Gádzsiiiiiiii xDDDDDD -
#10264 Dzsudzsák aláírt a Macskajajhoz.
Link
A magyar futballista szerződtetését a csapat vezetőedzője, Gadzsi Gadzsijev jelentette be. -
#10263 Én is ezt magyarázom :D A Milan elleni meccseket láttam is, szép focit játszottak akkor, ott ők érdemeltek volna továbbjutást egyébként! -
IXEMGabeo #10262 PSV, csakhogy tisztában legyünk melyik csapatról beszélünk 1988-as BEK győztes Holland klub. ez a Holland klub sok nagyon tehetséges későbbi sztárt nevelt ki pl az előbb említett Ronaldot, Phillip Cocu és Van Nistelrooy is mintha innen indult volna. ez a Holland klub 2005-ben majdnem bejutott a BL döntőbe a Gomes, Alex, Van Bommel, Cocu, Park Ji Sung, Lee, Simmons féle csapat kiverték az Arsenalt is csoda mód és a Milan is az utolsó percben lőtt egy idegenbeli gólt azzal dőlt el az egész. ezenkivül még az Ajax után elvileg ők nyerték a legtöbb bajnokságot most pontos adatot nem tudok, szóval nem mondanám rossz csapatnak összességében:) -
IXEMGabeo #10261 én pl azért még nem fogom nézni az orosz bajnokságot csak, mert odaigazolt Dzsudzsák. Huszti is elment a Zenitbe azóta se követem, mi van vele elvan degeszre keresi magát és padozik akár egy Dick Advocaatnál, akár egy Spallettinél.
Én nem ítélem el Dzsudzsákot, oda igazol ahova akar nem érdekel. Válogatottbeli teljesítménye jobban izgat, ha rendszeresen játszani fog (nyilván, ha ennyi pénzért leigazolja a Mahacskala játszani is fog), akkor jó. Itt sokan azt sajnálhatják maximum, hogy esetleg egy Juventusban, egy Lille-ben, egy Valenciában láthattuk volna, dehát mind1, ezért kéne több játékos, aki nálunk kiemelkedő nem egyre kell építeni, hogy aztán vérig szidhassuk, ha nem úgy cselekszik, ahogy "mi" akarnánk. -
#10260 "1: PSV hol volt szem előtt mielőtt Balázs odaigazolt volna? Sehol"
Én csak arra reagáltam, amit leírtál. :)
Tény, ez nem most fog kiderülni, de szerintem akkor is rossz döntést hozott. -
pinnacle #10259 1: Gondoltam, hogy nem a Ronaldo jelezte korszakot kell most néznem a PSV-t vizsgálva. Ha a múltat nézzük, akkor bocsánat és igazatok van!!! BALÁZS egy igazi MEGHATÁROZÓ csapatot hagytál ott :( Hiszen ott játszott Ronaldo is, mekkora hülye vagy Balázs...
3. Klub/manager/játékos a sorrend, de ezt tudtuk eddig is.
4. Akkor egyel, kettővel... x ezer emberrel kevesebb nézi az orosz ligát, na bumm. Nem hiszem, hogy számít nekik.
Ha bejön a kaland úgyis mindenki azt mondja, h. ő megmondta fasza lesz Dagesztánba baszni a rezet, ha meg nem, akkor meg lehet verni a mellet, hogy én megmondtam.
majd olyan 2 év múlva kiderül.