Átigazolások

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mert gondolom jobb nagycsapatba menni kezdõjátékosnak, mint közép- vagy kiscsapatban küzdeni a kiesés ellen
azt érzed amit én éreztem, mikor tõlünk elment HENRY, szóval átérzem a fájdalmad... :C még sírtam is anno... :C nem hittem el egyszerûen...
Rockynhooo
viszont egy pozitívumot találtam ebben a Raul dologban. Terveztem hogy Õsszel vagy Tavasszal kimegyek meccsre valahova. Szerintem egy Bayern - Schalke lesz és akkor láthatom életem kedvencét 😊

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Tyler1
miért pont a bundesligába? :/

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

<#eljen><#worship>
Rockynhooo
Azt hiszem most olyat érzek amit sosem kívánnék egy szurkoló társamnak sem...

<#szomoru1>
jAsOn VoOrHeEs

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

jAsOn VoOrHeEs
Sol Campbell
Arsenal (Free) -> Newcastle
http://www.nufc.co.uk

ROCKnROLLA
Gary HOOPER, Scunthorpe Utd. ___> Celtic, 2,9M €
Paul MCGOWAN, Celtic ___> St. Mirren, ?
Benjamin GENTON, Lorient ___> Le Havre, ingyen
Rodrigo SILVA, Nacional ___> Uniao Leiria, ?
MIDO, Middlesbrough ___> Ajax, ingyen
Mounir EL HAMDAOUI, AZ Alkmaar ___> Ajax, 5M €
Maksym KOVAL, Metalurg ___> Dinamo Kiev, 3,1M €
Ebi SMOLAREK, Kavala ___> Polnia Warszava, ingyen

RUFINO, Toledo ___> Honvéd, ingyen
MESTER Tamás, Kozármisleny ___> FTC, ?
BOZSÓ Antal, Békéscsaba ___> Újpest, ingyen
Tarmo KINK, Gyõr ___> Middlesbrough, 1M €

Matthew Prosac
már nem sokáig tagadhatnak 😊

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Tegnap reggeli hír, azóta a Madrid már cáfolta.

REAL MADRID

Matthew Prosac
Inter accept Real bid for Maicon

Both Gazzetta dello Sport and Corriere dello Sport report that Inter have agreed a €28 million fee with Real for the Brazil full-back who has been linked with Los Blancos all summer long.

Már csak a játékossal kell megállapodni. Gyanítom sikerülni fog...

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

törökországban az a szokás, hogy már a reptérre a szurkolók mennek érte, a real topikban hozzá is szóltál a képhez, ott is látszik, hogy mennyien voltak
Voyager5
Raul

Real Madrid (free agent) -> Schalke 04

Forrás
(oldal kicsit levan halva)
Rockynhooo
😞
Várunk haza.

bakkerman
azta,kajak teltház volt?

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

jAsOn VoOrHeEs

<#eljen><#gonosz1>

REAL MADRID

Ezequiel Muñoz --> Palermo
Forrás

REAL MADRID

Na megkereste. nso

Egyébként érthetõ, azzal hogy az egész stábját le akarták cserélni, bábot akartak belõle csinálni. <#szomoru1>

REAL MADRID

Én legutóbb még arról olvastam hogy egyezkednek a stábtagokról. Forrás?

REAL MADRID

DONGUBA
T.Kink Gyõr-Middlesbrough 1m euro Hivatalos

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Gunnersboy
Maradona
Argentina -> Free

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Tyler1
Felipe Mattioni
Mallorca --> Espanyol

forrás

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

asszem Lyonban sincs, kifizettek mindent, plusz most készül az új stadion saját pénzbõl, megérte kinevelni a fél európai elitet 😄
LasCar16
ejj és minden nagy csapatnál van adósság csak a Milannál nincs, most nem tudom h ezen sírjak vagy nevessek

#acm

Az új elnök, Sandro Rosell által elrendelt vizsgálat megállapította, hogy az elmúlt szezont 77,1 millió eurós veszteséggel zárta az FC Barcelona.

A katalán klub kedden hozta nyilvánosságra az eredményt, hozzátéve, hogy a júniusban leköszönõ vezetõ, Joan Laporta még 11 milliós nyereségrõl beszélt. Javier Faus alelnök szerint az elmúlt idény alatt 329 millióról 442-re nõtt az egyesület nettó adóssága, s ennek a fõ oka az, hogy csapat sztárjainak fizetését nagyon megemelték.
jAsOn VoOrHeEs
Jonathan de Guzman
Feyenoord -> Mallorca
Free
:: Forrás ::

LasDen
majd kiderül mittud 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rufino Segovia del Burgo
CD Toledo >>> Budapest Honvéd

"A 25 éves légiós elsõ alkalommal választott magának külföldi egyesületet, eddig ugyanis a Rayo Vallecano, az Albacete, a Toledo és az Atletico Madrid csapataiban játszott. Az utóbbi klubban 3 elsõosztályú bajnoki és egy kupameccsen is pályára lépett. Rufinoval az eddigi pályfutásáról, tapasztalatairól, és terveirõl beszélgettünk a szerzõdés aláírása után. "

forrás és interjú a játékossal
jAsOn VoOrHeEs
Köszi!

Ezequiel Muñoz
Boca Juniors -> Palermo
5 millió €
:: Forrás ::

jAsOn VoOrHeEs
El Hamdaoui még nem az Ajax játékosa. (láttam korábban már valaki beírta a transzfert)

Bannerbe be kellene írni, hogy csak azokat az átigazolásokat írjuk be, amiket hivatalos bejelentést tartalmazó linkkel is alá tudunk támasztani. A Cavani-Kjaer páros Tottenham-be igazolása is alaposan megtévesztett.

bakkerman
hát,ha a keretet ketté osztanák,és lenne City1,meg City2,akkor se lenne kiesési gondjai a City2-nek <#zavart1> van péééz

Szalai Ádám
Real Madrid >> Mainz

limperatore
ha maiconnak a 2. hely kell menjen 😊))

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Ha mi nyomnánk fel már rég nálunk lenne a brazil csodaszélsõd <#bohoc>

REAL MADRID

limperatore
city úgy nyomja fel az árakat mint a real 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Na még egy kis "Hogyan nyomja fel az árakat a City"

madridistáról:
A Marca szerint a klub vezetõsége már azt fontolta, hogy 28 millióra emelik a David Luizért tett ajánlatot, ami már csak 4 millióra van a Benfica által kért 32 milliótól, ám a Manchester City tegnap 33 milliós ajánlatot tett a portugáloknak, amit visszadobtak. Az új ár 40 millió euró, de legjobb esetben is 34 millióért hozható el.

REAL MADRID

jAsOn VoOrHeEs
Marcos Alonso
Real Madrid -> Bolton Wanderers

Oziris666
énis arra gondoltam h a felnõtt keretbe nem kell!ugyh nem nagy para ez a citynek 4-5embert elad azt csá

iszonyat jó középsõ védõ lehet belõle

sok NUFc szurkolo elõbb adná el Taylort mint õt... megjegyzem nem ok nélkül

másodosztályban kezdett pár meccsen középsõ védõként, nem nagyon mentek át rajta sokan... de sajna megint sérült

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

ROCKnROLLA
nevezni kell õket, csak nem számítanak bele a 25 fõs keretbe

Oziris666
Jó de ebbe van 8-10 aki 21év alatti azokat meg nem kell nevezni...

DONGUBA
Az a baj hogy nincs csataruk.
Megveszik meg ide az 5 millat ero Ballotellit es meg akarjak venni Torrest is😄DDDDD
NEM NORMALISAK!!!!!!!!!

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Kádár Tamás minimum négy hétre kidõlt. A Newcastle United védõje a pepsifoci.hu információi szerint lágyéksérülést szedett össze a csapat edzõtáborának utolsó napján, éppen a bizonyítási lehetõséget jelentõ edzõmeccsek elõtt. Kádár honlapunknak elmondta, keményen dolgozik a rehabilitációs tréningeken, hogy minél elõbb teljes értékû harcos lehessen.
hedonist
Kádárral mi van? jó lenne, ha sokszor játszhatna, centre halfot, vagy akár fullbackként is jó balra.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

köszi!

hát mivel tele vagyunk sérült védõkkel, Taylor Simpson + Kádi is sérült, muszáj volt vki hátulra, én örülök neki

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

bakkerman
jó igazolás lesz,majd Dinho belöki neki a brazil kolbit