18069
-
Solt #10338 De nem is az, hogy egyszerű legyen mint egy faék. -
#10337 jó kis mutatói vannak
120 lorient meccsén 56 gól 19 assist
nem rossz -
karajjj #10336 szólt már érte korában is -
#10335 már szóltak párszor, hogy legyen vége, modinak meg nem udvariaskodás a dolga, jöhetett volna elakadásjelzőkkel is. -
Solt #10334 "Srácok, légyszíves tárgyaljátok tovább máshol a Balázs témát..."
Ennyi kellett volna, és az ember szó nélkül befejezi, mivel jogos. -
#10333 de igaza van....nekem már kurvára bassza a szemem ez a sok szar.... -
Solt #10332 Az ilyen stílusú beszólás csak olaj a tűzre. -
Monoton #10331 Dzsudzsák hisztit be lehet fejezni, nyissatok Sajátban egy "utálom" topikot ott lehet folytatni. -
Solt #10330 Én igen... meg te is, meg még sokan mások. A napi pár ezer forintomat szívesen cserélném napi 3 millióra, ez tény! Viszont, ha napi 1 milliót keresek, akkor a napi 3 millió nem létszükséglet, így előtérbe helyezem azt, hogy én mit szeretnék, és az alapján döntök! A pénz pont arra jó, hogy az ember megvalósíthassa az álmait... ha napi 1 milliót keresel, akkor már megteheted, hogy nem csinálsz hülyét, és kurvát magadból... :) -
Solt #10329 Na persze... most a PSV-ben nem akart senki érte adni 1x milliót, majd a mahalacskában fognak érte még többet... álmodj királylány! :) -
#10328 az bizony! -
#10327 most már hivatalos h Jones is 5évre aláírt a MU-ba -
#10326 kíváncsi vagyok mire megy a psg-be horau-val. lorientbe idén is meg tavaly is jól termelt. -
Gaba94 #10325 Kevin Gameiro
Lorient --> PSG
Óriási fogás! -
#10324 ennyi pénzért szerintem mindenki szívesen csinálna magából balfaszt:D:D -
karajjj #10323 befejeznétek már? -
#10322 oké köszi szépen bzikáim:D -
#10321 -
#10320 lool -
#10319 -
#10318 jó közben rájöttem:D -
#10317 Nem ismerte :D -
#10316 HEHE:D
Durva, h ismerte! -
#10315 -
#10314 Spanyolországba akar -
Balázs 17 #10313 szerintem PSV túl sokat kért érte
most két lehetősége volt:
egy meggyengült PSV és a kinőtt holland liga vagy ez
teleszedi magát pénzel és eligazol valami német v olasz ligába:)
hajrá! -
#10312 Ez nagyon nagy túlzás!
Szerintem innen el fog tudni igazolni, egy jó topligás csapathoz, ha összejönnek a dolgok, most kap még pár top csapattársat, meg fogják nyerni a bajnokságot, de min. első 3-ban lesznek, és BL! -
#10311 Egy ideig még elrugóznak rajta az emberek, aztán ha rájönnek, hogy Balázska sehol sem váltotta volna meg a világot, akkor szépen elcsendesedik mindenki. :) -
#10310 -
Solt #10309 Ha az a magyar mentalitás, hogy számon kérik valakin a korábbi szavait, illetve elítélik, ha valaki a pénz kurvája lesz, akkor azt kell mondanom, hogy mélységesen büszke vagyok a magyar mentalitásra.
Zsuzsi egy balfaszt csinált magából, csodának kell történnie, hogy ebből jól kijöjjön. -
#10308 gyönyörű ez a magyar mentalitás, és ez az Aranycsapat óta semmit nem változott. nem csodálkoznék, ha Dzsudzsi sem jönne vissza egyhamar ebbe az országba. mert minek?
álszentkedik itt mindenki, mintha nem tudnátok, hogy a fociban minden a pénzről szól, MINDEN!!! kicsit nézzetek már körbe. -
Solt #10307 Egyre inkább érik bennem, hogy csatlakozni fogok azokhoz akik kifütyülik. A sírva lejövetel alatt azt értettem, hogy kap majd a kis érzékeny lelke... nem dobálásra, vagy valami terror akcióra gondoltam! :)) -
#10306 "Szerencséd, hogy mostanában nem lesz válogatott meccs, garantálnám, hogy sírva jönnél le a pályáról. Őszre talán elmúlik a dühöm..."
Erre. -
Solt #10305 Hogy mi? Most egy kicsit elkeveredtem... mire példálózol azzal a hozzászólással? Nem vágom... :) -
#10304 #10295 pl. De nem feltétlen erre a topicra gondoltam. A megdobálást pedig ne szó szerint értsd. :) -
#10303 ???ki akarja megdobálni a válogatott meccsen???:D:D:D:D
szerintem senki -
#10302 Akkor 9 éve, mindegy, az sem tegnap volt.
#10301: Ez így van. De lehet, hogy tud a klub hosszútávú terveiről, amiről mi nem. Minden ki fog derülni, de kár megdobálni a válogatott meccseken, mert értelmetlen. -
#10301 jó persze az ő döntése nyílván de akkor legalább olyanokat nem kellett volna nyilatkoznia korábban hogy neki nem a pénz számít hogy hiába keresnék meg pl törökből akkor se menne oda...:D:D:D
hát látjuk mi lett a vége
a pénz nagy úr(sajnos)
-
#10300 A 2002-es UEFA-kupa döntőt a Feyenoors nyerte. -
#10299 Én sem örülök, hogy ide igazol de mielőtt ki akarjátok szorítani a válogatottból, azért hagy jegyezzem meg, hogy senki nem tudja mi lesz evvel a klubbal. Az elmúlt években azért volt 1-2 keleti meglepetéscsapat az európai kupaporondon.
A Zenit UEFA kupát nyert, a CSZKA Moszkva szintén. Holland klub 15 éve nem nyert semmit, szóval semmiképpen nem mondanám, hogy gyengébb az orosz bajnokság.
Persze a közeg az más..
De ez még mindig az ő döntése a saját karrierjéről és nem a miénk.
És nem gondolnám, hogy a gyerekek emiatt ne kezdenének el focizni. Rengetegen fociztak a 90-es években is pedig akkor aztán végképp nem volt még idegenlégiósunk sem nagyon, nemhogy élklubban játsszó világsztár.