Átigazolások
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
remélem nem lesz senki sem akkora fasz, hogy eladják...
Hoffenheim >> Köln

- a Liverpool visszahozná Cissét a Panathinaikostól
- Materazzit az MLS-bõl több klub is csábítgatja, valószínû, hogy megy is
- Sturridge-ot a Liverpool vinné £5m körül
- Dzeko a City felé hajlik, ám még nem tudni, hogy megy-e
- a Real £12m körül adná Lasst a MU-nak
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Hannover 96 >> Borussia Moenchengladbach

Real Zaragoza >> Stoke City (£ 1.72m)

cesc fábregas
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

https://www.facebook.com/ferfiklubb/
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
(az más kérdés, hogy nem tartom többre, mint Benítezt 😄)
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
És mondjuk Ibra esetei? Vagy Zambrotta? Vagy Figo Barca kontra Real?
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
de mondjuk itthon teszem azt Lipcsei lenne a Fradi edzõje(remélem egyszer õ lesz) és egy idõ után átmenne a lilákhoz..(mondjuk ez soha nem történhet meg mert bennne van tisztelet a szurkolók iránt)
remélem értitek mit akartam ezzel a példával😄😄
Mirõl van szó? 😄
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
szerintem nem sok olyan ember van a profi edzõk világában, aki ne látna kihivást egy ekkora munkában "hovatartozástol" függetlenül... óriási lehetõség és kurva nagy megtiszteltetés, ennyi
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
az h a szurkolók ezt háborúnak fogják fel az õ bajuk.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!