Átigazolások

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SLICK
- a Real £12m körül adná Lasst a MU-nak

remélem nem lesz senki sem akkora fasz, hogy eladják...

Christian Eichner (28)
Hoffenheim >> Köln

pletykák még röviden:

- a Liverpool visszahozná Cissét a Panathinaikostól
- Materazzit az MLS-bõl több klub is csábítgatja, valószínû, hogy megy is
- Sturridge-ot a Liverpool vinné £5m körül
- Dzeko a City felé hajlik, ám még nem tudni, hogy megy-e
- a Real £12m körül adná Lasst a MU-nak
Benítezt most a Chelseavel boronálják össze az angolok, Pellegrini jó lesz szezon végéig Malagán, majd nyáron hoznak valakit
LasDen
most van pénz úgyhogy jönnek majd a durvábbnál durvább igazolások....most is, nyáron is....de elõbb edzõt kéne találni....vigyék Benítezt 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

meg Grossót is puhítják már 😄

Mike Hanke (27)
Hannover 96 >> Borussia Moenchengladbach

Reto Zieglert is vinné már a Malaga

Jermaine Pennant (Eng)
Real Zaragoza >> Stoke City (£ 1.72m)

nem sámli. 😮 mindenesetre sok sikert kívánok neki ott. egyik nagy kedvencem volt még az Arsenalban.
baaaaaaszki :|
Freddie Ljungberg
Chicago -> Celtic
..:forrás:..

cesc fábregas

bakkerman
<#miaz><#gonosz3>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

zaki
+Enzo Maresca is.

jAsOn VoOrHeEs
Nyáron felvásárolta a klubot egy arab sejk.

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

bakkerman
mi a fasz????? ha ez AZ AZ Ignacio Camacho,meg az a Julio Baptista akire én gondolok,akkor beszarás 😄DD felvett egy kis kölcsönt a malagai elnök,vagy mi?

Gunnersboy
hát így szerintem nem is fognak 😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

mivan, nem akarnak kiesni? 😄
zaki
mindenki milyen boldog a képen 😄

LasDen
nah...kezdõdik a nagy bevásárlás Malagan??? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

banok
Baptista (Roma), Demichelis (Bayern), Camacho (Atlético M.), S.Asenjo (Atlético M.) - > Malagá

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

<#szomoru1>
WuFraZselic
Ranocchia (az 50%-a, a másik fele már az Interé volt nyár óta)
Genoa -> Inter 12.5m euró
forrás

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

bakkerman
hát igen

WuFraZselic
ez nem kérdés, hogy többet tett le az asztalra. de a látottak alapján semmivel sem nyújtott többet, mint egy kezdõ edzõ

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

barnuska665
lehet igazad van

bakkerman
benitez többet tett le az asztalra mint ez a leonardo,azért spanyol bajnok,bl gyõztes,uefa kupa gyõztes,klub vb gyõztes,fa kupa gyõztes...valljuk be,sikeredzõ,nem jött ki neki a lépés az Internél :S

Effe88
jó ibrát hagyjuk már õ egymagába vicc(persze nem a tudása hanem a mentalitása egy féreg na😄)

WuFraZselic
melyik munkanélküli edzõ ne bólintana rá az Inter ajánlatára?! ez óriási lehetõség számára...

(az más kérdés, hogy nem tartom többre, mint Benítezt 😄)

Rockynhooo
jó hát Ibra a legnagyobb vicc 😄 élve el kellett volna ásni már rég.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

bakkerman
azért figo más,ha évekig harcol egy csapatért,annak szurkolóiért,és a szurkolók is tisztelik,szeretik õt,akár szarul játszott,akár jól,aztán õ meg szembeköpi õket azzal,hogy aláír a madridhoz. persze nem utálom figot,rég volt már ez az ügy 😊

McFrost
De talán Leonardo nem Milánóban, a San Siro melett született, nem ott volt bébi-serdülõ-ifi-felnõtt játékos, nem volt sosem a Milan ikonja, soroljam?
És mondjuk Ibra esetei? Vagy Zambrotta? Vagy Figo Barca kontra Real?

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Effe88
jó mindenki máshogy látja nyílván ezt én se tudom annyira azért átlátni
de mondjuk itthon teszem azt Lipcsei lenne a Fradi edzõje(remélem egyszer õ lesz) és egy idõ után átmenne a lilákhoz..(mondjuk ez soha nem történhet meg mert bennne van tisztelet a szurkolók iránt)
remélem értitek mit akartam ezzel a példával😄😄

McFrost
Ennyi! -.-

Mirõl van szó? 😄

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

ráadásul ilyen nagy klubok esetében meg ki nem szarja le?????????

szerintem nem sok olyan ember van a profi edzõk világában, aki ne látna kihivást egy ekkora munkában "hovatartozástol" függetlenül... óriási lehetõség és kurva nagy megtiszteltetés, ennyi

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

LasDen
attól hogy a pumánál dolgoztál 10 évet, de kirúgtak, attól még átmész az adidashoz ha ott van meló.....

Murder3
nem hinném h köze lenne az erkölcshöz.
az h a szurkolók ezt háborúnak fogják fel az õ bajuk.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

bakkerman
munka,az igaz,kurva sok pénz mozog benne,na de hogy az embernek semmi erkölcse ne legyen...

Murder3
végül is ez is csak egy munka...

Effe88
sajna ez manapság így megy tudom csak rossz látni na...

Murder3
Pénz és üzlet, felesleges másként gondolni a focira.

Effe88
szégyen az ilyen edzõ ,egyébként szerintem saját "egykori" szurkolóit(jelen esetben a milan szurkolókat) köpi szembe...

Oziris666
egy õsmilánost???világ szégyene pff!Moratti lassan elmehet nyugdíjba a jó ötleteivel😄

WuFraZselic
fél évre tökmind1, ennél szarabb úgy sem lehet

ForzaInter
lett volna jobb biztos, én se örülök neki, de ez van😞

Yo, Bitch!

hedonist
de jobbat nem találtak volna? azért vannak szabadon jó managerek.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

A 7. helyet szeretnék megtartani,ezért szükségszerû volt a váltás!Mennek vissza a jól megérdemelt helyükre...<#taps>
ForzaInter
mondjuk beniteznél rosszabb nem lehet

Yo, Bitch!

hedonist
pff vége az Internek, legalábbis egy darabig, a fatoku benitaz aztan ez😄

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!