Átigazolások

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ronaldinho

AC Milan >> Gremio

ez pont olyan, mintha a saját csapatodra értenéd 😄
hedonist
ami szar az szar.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

ForzaInter
õ azért jött el a rómából mert pénzéhes volt, nálunk megkapta azt a fizetést amiért románál hisztizett (amugy ott is szar volt már utolsó szezonjában, szidták már akkor mindenki, hogy menjen el) és megelégedettt a sorsával, hihetlen hogy mekkora alibi játékos, 1 jó meccsce se volt talán, megkapta a lehetõséget pedig, de még a küzdeniakarás legkisebb jele se nagyon látszott rajta, kijött rajta ez a leszarom brazil mentalitás.. most majd otthon elbohóckodik.

Yo, Bitch!

bakkerman
ha nem jön el Rómából,vagy többet játszatják az Interben,meg a Milanban

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

zaki
eh
többre vihette volna

jAsOn VoOrHeEs
Amantino Mancini
Inter -> Atletico Mineiro
http://www.atletico.com.br

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

<#ravasz1><#eljen>
McFrost
:AS:AD😄DDD jól mellé nyúltam

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

LasDen
gyilkos....😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

McFrost
Most ettem meg a Hearts-ba<#idiota>

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

nem is kéne senkit igazolniuk már.
ez a csapat soha nem fog semmit nyerni és szerintem max 4 lesznek.
normális edzõ kellene oda...

hát persze
Juraj Kucka
Sparta Praha >>> Genoa C.F.C.
forrás

hedonist
nem is lesznek jóideig még

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

hattrickesen szólva:
Csapatszellem: gyilkos (1)

ez a lényeg. 😄
ForzaInter
Mancini jó edzõ, de ilyen összevásárolt csapatból nem lehet azonnal bajnokot csinálni..

Yo, Bitch!

bakkerman
olyan középpályájuk,meg csatársoruk van,hogy bármelyik top ligában a bajnoki címért harcolnának,ha lenne végre egy normális edzõjük...idén se lesznek bajnokok,talán a 3. helyet elcsípik

hedonist
bekaphatják...

nem fog nyugi😄
az h tele vannak csatárokkal nem minden,attól a védelmük még nem az igazi a másik meg az h ennyi jó támadó nem lehet egyszerre pályán, ebbõl sértõdések lesznek stb így a csapatmorál rovására is megy.
nem is igazán tudom mit akarnak ezzel a politikával...

õk tudják...
de ha nem nyer most se semmit a csapat..😊

WuFraZselic
ha náluk van az összes csatár, nem lesz akitõl gólt kapnának <#idiota>

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

ROCKnROLLA
biztos azért veszik meg az összeset, h a Madridnak ne jusson senki csak Torghelle 😄

csak csatárokat vesznek adebayor a padra sem fér... meg balotelli is csak néha játszik elég durva
david silva is sûrûn le van cserélve.... tiszta vicc amit csinálnak
minek ennyi csatár????????????

jAsOn VoOrHeEs
Illetve most olvasom goal.com-on, hogy a Juventus is 48 órás ultimátumot kapott egy hivatalos ajánlattételre.

Bár szerintem nem kérdés, hogy ki lesz végül a befutó.

pedig most jelentkezett be érte a Bayern 😄
Tyler1
<#violent><#szomoru2>

Dzekonak meg el kéne olvasnia pár cikket a City házatájáról, h miért akarnak onnan eljönni a csatárok...

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

jAsOn VoOrHeEs
"A Manchester City menedzsere, Roberto Mancini bejelentette, hogy a klub megegyezett a Wolfsburggal a bosnyák csatár, Edin Dzeko átigazolásáról. A 24 éves labdarúgót 30 millió font körüli összegért veszi meg az angol egyesület."

ROCKnROLLA
A Palermo szlovén fan? Nyáron Ilicic és Bacinovic, most meg õk.

gabber_saviola
Palermo:

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

öjjjöjjöjjj 😄 csak jelentsék be hivatalosan
nem is igaz, nálam van kölcsön a drezdában <#idiota>
Tyler1
Federico Macheda
Man Utd --> Sampdoria(kölcsön)

forrás

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

zaki
miután nem kelett a lokinak <#idiota>

banok
Bölöni László a Lens új edzõje lett

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Marco Pezzaiuoli váltotta, július óta volt Rangnick jobbkeze

vkp
WuFraZselic
ez nem középpályás? <#rolleyes>

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Voyager5
Ralf Rangnick (edzõ)

Hoffenheim -> free agent

link
Bulykin
pápá Klose 😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Luiz Gustavo
Hoffenheim >> Bayern München

banok
Robbie Keane -> West Ham

bakkerman

banok
Freddie Ljungberg
Chicago Fire -» free -» Celtic

bakkerman
akkor eldõlt,ancelotti januárban otthagyja a chelseat,és megy az arabok lakta malagara

hedonist
marca😄

According to Spanish newspaper Marca, Chelsea owner Roman Abramovich could appoint former Inter Milan coach Rafael Benitez to replace Carlo Ancelotti in January or at the end of the season depending on results.
hedonist
Na vigyázz a szádra! 😄 akkor van vége a csapatnak...

Rockynhooo
nem hinném hogy eladnák Lasst. Még ha Gagoról vagy M.Diarról lenne szó de így..

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"