18069
-
#11258 fordítva,34 évesen MINEK fusson kilómétereket egy meccsen,és minek adja ki magából a 1005-ot :)) ilyen korban ezt kell nézni. -
geo91 #11257 34 évesen mégis mit keressen, baszod? :D amúgy egyik kedvencem volt mikor még nálunk játszott. :) -
#11256 bazzz most nézem, ezt 91-ben alapították :DDD fasza csapat lehet
#11255: naja, bár nem hiszem, h sok anyagi gondja lesz a későbbiekben :) -
#11255 nem a helyét keresi,hanem a PÉNZT. :) -
#11254 Celticnél kölcsönbe volt? háát most ment vmikor oda.
csóri is már csak a helyét keresi, pedig mekkora pléja volt. -
geo91 #11253 faszom, elbasztam :D celticből igazolt át -
geo91 #11252 Fredrik Ljungberg
Chicago Fire >>> Simizu S-Pulse
forrás -
#11251 téged fizetnek, h hülyeségeket írogass ide? kezd gyanús lenni... :) -
#11250 én is annak tartom! -
Hunor88 #11249 Poli jó igazolás. -
#11248 Andrea Poli
Sampdoria > Inter (kölcsön, + 6milliós opció)
forrás
Denis Alibec
Inter > KV Mechelen (kölcsön)
forrás -
#11247 :DDDD -
#11246 azért kell őt felmenteni a tettei alól,mert régen az angol futballban iylem megmozdulások mindennaposak voltak???? hát te tudod,az én szememben ő egy buta favágó. a színészkedéses dolog meg lejárt lemez,ezzel Barca drukkert nem tudnak felhúzni. -
#11245 most mit kell itt keménykedni...??? take it íízi...nem kell ölre menni...:DDD -
#11244 Kispöcs fél karodat adnád,h tudj úgy angolul, mint én -
#11243 Én nem a futball tudásáról beszéltem itt nézted be először, aztán ezzel a faszságoddal égsz "mennyire vagy otthon a 90-es évek angol focijában? semennyire?
persze, hisz ma már a színművészeté a főszerep a pályán(főleg katalánföldön). ezt tanulja a gyerek is, "hogy kell műesni"..."
Ezt a "wiki tudásodat" meg köszönöm visszautasítom, mert kurvára nem onnan tájékozódom -
#11242 kedvenc angol focistám, kurva nagy arc:) -
Hunor88 #11241 Paolo Sammarco
Sampdoria --> Chievo Verona
(kölcsön)
http://www.chievoverona.tv/it/news/paolo-sammarco-torna-giallobl%C3%B9 -
#11240 ha már az angol tudását nem tudja tovább fényezni :D -
#11239 goal.com pedig azt írja, hogy ingyen ment kölcsönbe, és a 3 millás fizujának nagy részét az Inter állja... hát ez sose derül ki valószínűleg -
#11238 dehogynem, csak a check-innél felfedezték a bőröndbe és bukta az egész. pedig simán becsempészte volna Pandev az edzőtáborba, ott meg már úgyis mindegy lett volna -
#11237 nagyon most az öröm akkor :D Chivut nem csomagoltátok mellé ajándékként? -
#11236 kölcsön 1.5 milláért, 10 milliós opciós jog -
#11235 te most a nagy wiki tudásodat akarod ezzel fényezni? mert ennek a vitának amit elkezdtél semmi értelme.
Bartonról mindenki tudja milyen, hidd el, te itt nem okosítottál senkit. de mégegyszer elmondom, Bartont jó focistának tartom, kellő agresszióval a pályán, a többi meg nem érdekel.
nem tudom a City-s dolgaival mit akartál, mert az nem is jött ide.
tán te ott voltál a verekedésnél, hogy ennyire tudod, vagy csak jó barátod Déjlimél Sándor mesélte neked is "barátom"? -
#11234 Pandev
Inter-> Napoli
http://www.tuttomercatoweb.com/inter/?action=read&idnet=ZmNpbnRlcm5ld3MuaXQtNTY0MzQ -
nagy hős #11233 szoktam neki ilyen kommenteket mutogatni, majd nevetünk egyet ezen is -
#11232 A QPR is PL csapat... -
geo91 #11231 barton egy vadállat, a barca meg színjátszókör, vita lezárva :D -
#11230 akinek nem inge... -
#11229 Magyarországon miért nincsenek ien emberek? :( -
#11228 És aki tényleg otthon van a PL-ben az pontosan tudja,h Bartonnak nem ez az egyetlen ilyennemű megnyílvánulása. -
#11227 na akkor barátom nem vagy otthon te sem a kérdésben.
Barton azért távozott a Cityből, mert kedves csapattársát névszerint Dabo-t rassista megnyilvánulásaival inzultálta majd megverte edzésen. mielőtt véleményt alkotsz nézz utána. -
Gaba94 #11226 hanyagolhatnád ezt a "színész" dolgot. -
#11225 persze, halmazati dolgai miatt. ettől függetlenül jó FOCISTA(nem színész), csak könnyen begőzöl. hogy rasszista? baromság. a pályán kívüli ügyei meg nem érdekelnek..
gondolom NU-ból sem véletlenül távozott. de, ami a videóban van, hát ez mindennapos eset volt régen. sőt... -
#11224 persze a keménység sose árt, de Barton egy barom idióta, amellett, h jó focista. -
#11223 Tudod, h miért kellett elmennie a Cityből? ha ennyire otthon vagy... -
#11222 Abban azért igaza van,h Barton egy undorító féreg rasszista. -
#11221 mennyire vagy otthon a 90-es évek angol focijában? semennyire?
persze, hisz ma már a színművészeté a főszerep a pályán(főleg katalánföldön). ezt tanulja a gyerek is, "hogy kell műesni"... -
#11220 igen,legnagyobb arc,addig ütném az ilyet bézbólz ütővel amíg lélegzik
-
#11219 ne máááár. legnagyobb arc a PL-ben :)