Átigazolások
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AC Milan >> Gremio

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Yo, Bitch!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
ez a csapat soha nem fog semmit nyerni és szerintem max 4 lesznek.
normális edzõ kellene oda...
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Csapatszellem: gyilkos (1)
ez a lényeg. 😄
Yo, Bitch!
az h tele vannak csatárokkal nem minden,attól a védelmük még nem az igazi a másik meg az h ennyi jó támadó nem lehet egyszerre pályán, ebbõl sértõdések lesznek stb így a csapatmorál rovására is megy.
nem is igazán tudom mit akarnak ezzel a politikával...
de ha nem nyer most se semmit a csapat..😊
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
david silva is sûrûn le van cserélve.... tiszta vicc amit csinálnak
minek ennyi csatár????????????
Bár szerintem nem kérdés, hogy ki lesz végül a befutó.
Dzekonak meg el kéne olvasnia pár cikket a City házatájáról, h miért akarnak onnan eljönni a csatárok...
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Hoffenheim >> Bayern München