Átigazolások
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
forrás
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
REAL MADRID
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Ronaldinho meg a Grémioval egyezkedik.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
http://www.powerplaymanager.com/r57633
Miután hétfõn menesztették Sam Allardyce-t, az eddigi edzõt, Diego Maradonát <1>1> szeretnék legjobban a kispadra a Premier League-ben szereplõ Blackburn Rovers tulajdonosai, írja a Daily Mirror.
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Newcastle -> Free Agent
kirúgták, nagy hiba...
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Amkar----> Volga Nyizsnij Novgorod ingyen
"„Korábban Spanyolországból, most pedig Németországból érdeklõdtek irántam, gondolkodtam a környezetváltáson, de úgy éreztem, nem biztos, hogy jól járnék..."
nem semmi pénzek mozoghatnak ott,ha többet fog keresni az orosz élvonal újoncánál mint egy spanyol-német csapatnál,persze azt nem írták,hanyad osztályúak érdeklõdtek. Egervári S. azt nyilatkozta,megnézné a játékost,de mivel túl messze van,ezért kiesik a látókörébõl,így nem sok esélyt lát a válogatottságára. Van az a pénz,amiért nem akar válogatott lenni,inkább el van a millióival a fagyos Oroszozrságban...majd hazatér a sok lével egy Vasasba,vagy egy Haladásba,azt csõõ...kárier épitésbõl ötös!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
a német messi 😄DDDDDD ezen felnevettem,és majdnem megfulladtam,aztán magamhoz tértem,és leesett,hogy ez csak egy vicces kijelentés 😊
REAL MADRID