Átigazolások
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Yo, Bitch!
Schalke 04 -> Sevilla
Dembe Ba
Hoffenheim -> West Ham
Jimmy Bullard
Hull City -> Ipswich (kölcsön)

obagol
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
REAL MADRID
Victor RUIZ, Espanyol _> Napoli, 6M €
Dieumerci MBOKANI, Monaco _> Wolfsburg, 1M € (kölcsön)
Edson BRAAFHEID, B. München _> Hoffenheim, ingyen
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Houssine Kharja
Ganoa ---> Inter (kölcsönbe, év végén opció)
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/olaszorszag-ugynoke-megerositette-hardzsa-az-interbe-szerzodik-2061959
#acm
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Sampdoria > Inter
12m euro + Biabiany + Caldirola
forrás
Feczesin pedig az Ascolihoz került
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Chelsea -> Fulham, on Loan
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
ZTE > kölcsön > Bp. Honvéd
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
David ELM, Fulham _> Elfsborg, 350e €
Valon BEHRAMI, West Ham _> Fiorentina, 4M €
Gary O'NEIL, Middlesborugh _> West Ham, ?
Abdoulay KONKO, Sevilla _> Genoa, 6M €
JONAS, Gremio _> Valencia, 1,3M €
Mauro FÓRMICA, Newell's Old Boys _> Monaco, 3,5M €
CAIUBY, Wolfsburg _> Ingolstadt, ingyen (kölcsön)
Raúl BOBADILLA, Mönchengladbach _> Aris Thessaloniki, ? (kölcsön)
KERLON, Inter _> Paraná, ?x
David Luiz
Benfica -> Chelsea
Még nem hivatalos, de az ajánlatot elfogadták, már csak a játékosnak kell aláírnia, ma vagy holnap.
a fáma szerint £25.5m a borsos végösszeg. de, ahogy néztem a srácot, le is fogja dolgozni az árát.
Bayern München -> AC Milan
http://www.fcbayern.telekom.de
Hát szép kis csapat gyûlt össze. 😄
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
3,5 millió juró, 2,5 évre írt alá.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
REAL MADRID