Átigazolások

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hedonist
rajtad már istense kisfiam

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

nálam megoldaná a gondokat, ha szednéd a tabikat rendesen
hedonist
bár nálad annyi megoldaná a gondokat...

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

bakkerman
viccelsz,berlu papa tnap éjszaka épp tolta...(az fmet),és IRL rögtön le is csapott Urby bácsira

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

LasDen
pedig mindig az fm volt a mérvadó....40% a játékos megfigyelõ véleménye és 60% az FM...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

szucsy89
hát azért nem fm-hez viszonyítanék 😄

végleg
bakkerman
kölcsön vagy végleg? fmben tehetséges a srác,szal jó vétel

szucsy89
<#eljen>
bakkerman
szerintem karajj nem személyeskedett veled,szóval nem tudom mire fel ez a hangnem...

báttyó02
Emanuelson
Ajax-> Milan

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

megint nem vetted be a bogyóidat?
hedonist
amugymeg jópárszor nyilatkozta Mezey is,h még most lehet belõle pénzt csinalni, õ is öregszik, és még top formában van. de okoskodhatsz még, kinemszarle

hedonist
nem de sajnos neked sem mondták, h nem ugatunk bele mindenbe

ezt mondták neked?
hedonist
de a vidi pínzt akar hát nemérted?

WuFraZselic
a selejtezõk során...

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

bakkerman
hülyeség lenne elmenni törökbe,pláne hogy jövõre bl-ben is megmutathatná magát a vidivel

gabber_saviola
Jó helyre ment buksi. Szerintem helye van a mostani Sampban, és élni is fog a lehetoséggel.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

bursasporfan.com szerint a vidis Alves is 1,5m euróért Törökországba tart.

Effe88
Laczkó Zsolt
DVSC-->Sampdoria 3,5 évre

banok
Kenny Miller
Glasgow Rangers -> Bursaspor

Bogdan Stancu
Steaua Bucuresti -> Galatasaray

Robinson Zapata
Steaua Bucuresti -> Galatasaray

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

hedonist
csak éppen elpasszolni, azt lehet drágábban, mint amennyiért veszed, aki jo teljesitmenyt nyujt és jatszik a csapatodban. kivéve manchester city.

banok
Kiss Zoltán
Debrecen -> Panszerraikosz

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Rudolfot olasz szemszögbõl olcsón vették. Nem azért vették, hogy majd lesz komoly helye a csapatban, hanem azért, hogy majd elpasszolják haszonnal.

Rudolf=>süllyesztõ
hedonist
sok értelme volt ennek, Rudolf megy kölcsibe, Boselli meg jön ...

Mauro Boselli
Wigan > kölcsön > Genoa CFC

forrás

LasDen
az a 7 legyen inkább 11....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

bakkerman
ha van pénzük fenntartani egy hosszú felnõtt keretet,akkor csinálják,lehet 14 középpályásuk is,ha a MU-ban van 7,de azok minõségik,és világklasszisok

ez igaz,
Lórinak futó szerzõdése van

LasDen
12 játékos...kell annyi....sérülés mindig jöhet úgyhogy....

DONGUBA
szamold meg

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

LasDen
csak aztán legyen is belõlük valami....

nálunk sem rózsás a helyzet légiós fronton jelenleg, de már kezdõcsapat ajtaján kopogtatnak az akadémisták. 😊 sós márkó, hidi patrik, czár ricsi, vólent roland, baráth botond, stb...
gabber_saviola
Ke¾man szabadon igazolható volt, a nagy OláhLóriért meg olyan pénzt kérnek, ami vicces.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

ezzel sz*patták a népet....
mert hogy Oláh Lórántra nincs pénzünk, de Kezsmanra meg van... na persze.
Valami hatod-hetedosztályú angol-spanyol néger, meg egy ferdeszemû portugál még jöhet hozzánk, akik persze egy percet sem fognak játszani...

gabber_saviola
koszi Geo <#vigyor1>

(fõleg) heccölésbõl <#vigyor1>
LasDen
nincs több középpályás mint más csapatoknál....

gabber_saviola
miért mondod ezt? 😄 én tok reálisan elképzeltem, hogy hozzánk igazolhat.

hát nálunk is, de legyünk már reálisak 😄
gabber_saviola
nem kicsit elfért volna. 😄

be is szartam volna, ha leigazoljátok 😄D
gabber_saviola
Mateja Ke¾man a Fradi helyett a South China csapatába igazolt.

Darthmushroom
szerintem bõvítik a keretet, mivel azért nem túl hosszú, pl év elején mennyi sérültjük volt.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

DONGUBA
csak nem ertem minek ennyi kozeppalyas a tottenhambe?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

ROCKnROLLA
Ameddig a takaród ér! 😄 Jan 31.

green6k
Meddig tart a téli átigazolási idõ?

smith09
PIENAAR -t a Chelsea-vel kapcsolatban írták a napokban, de ezen sem lepõdöm meg !