Átigazolások

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WuFraZselic
Gazzetta írta ufficsálénak 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

gabber_saviola
tudom , hogy nem sokára az lesz, de én még nem látom , hogy ufficsálé lenne.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
UFFICIALE: scambio Accardi-Martinez tra Brescia e Sampdoria

Accardi-Martinez csere

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

WuFraZselic
Ufficiale: Amauri al Parma

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
emmá vót 😛

hedonist
Obafemi Martins

Rubin Kazan -> Birmingham City on loan

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

hedonist
már megint nyilvanvalo faszsagokba kötsz bele, ez igaz, magasabb, de ez nem indokolja az ilyen irreális árakat, ahogy ezt láthatjuk pár éve.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

gabber_saviola
UFFICIALE: Hlousek è del Kaiserslautern

efembuziknak igen jól cseng az a Hlousek név. Szép csítléja az ideiben 😄

gabber_saviola
UFFICIALE: Lodi in prestito al Catania
UFFICIALE: Fiorentina, Felipe in prestito al Cesena

gabber_saviola
Alessandro Matri-> Juventus
kölcsön
elovásárlási joggal, ami 15 miska+ Ariaudo

lol, pont hogy a hazai játékosoknak irreálisan magas az ára Angliában
hedonist
ezt már megszokhattuk, Ronaldo ára, a City által kifizetett pénzek ezt okozták... ha ez igaz, akkor Torres jön hozzánk 50 ért, hát az sem reális, max ezekhez képest.

bakkerman
35 millió FONT????????? nagy tehetség a srác,de szerintem euróban nagyon max a felét éri a gyerek...pláne úgy,hogy most hozták 26m€-ért(tehát jóval kevesebbért) egy kész játékost,Suarezt...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

hedonist
Dzsudzsák Balázs meghosszabbította szerzõdését a holland PSV Eindhovennel. A magyar játékos 2015-ig írt alá.

hát ezt a bbc transfer deadline üzenõfalán olvastam, ahol elvileg vmennyire benfentesek írogatnak, de kitudja... viszont írják, angliában leállították a fogadást erre a transferre, ami jelentheti azt,h már biztos, azt meg a bukik nem csipazzak😊

arsnl
Torres akkor nagyon valószínû, h megy hozzátok (már ha ez mind igaz)

hedonist
<állítólag, Andy Carrolért elfogadott a Newcastle egy 35 m fontos ajánlatot a Pooltól^^>

LasDen
ázsia kupa gyõztesei végülis.....😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

bakkerman
a bundesliga egyre inkább kezd betörni a japán piacra is,schalkéban is van egy japó,most a stuttgart is vett egyet(bár nekik jövõre másodosztály xd)

ROCKnROLLA
Paul KONCHESKY, Liverpool _> Nottingham Forest, ingyen (kölcsön)
Paulo DA SILVA, Sunderland _> Zaragoza, ?
Tuncay SANLI, Stoke _> Wolfsburg, 4,5M €
Patrick HELMES, Leverkusen _> Wolfsburg, 8M €
Yohandry OROZCO, Zulia _> Wolfsburg, 1,3M €
Adam HLOUSEK, Slavia Praga _> Kaiserslautern, ? (kölcsön)
Nelson RIVAS, Inter _> Dnipro, ? (kölcsön)

Sabcsee
hát ez döbbenetes...:|

kaka

Sabcsee
az igen, Gyan után újabb fasza igazolás😮 érdekes lesz ez a tavasz is a pl-ben

kaka

LasDen
ez még játszik??? O_O

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

jAsOn VoOrHeEs
Cristiano Zanetti
Firoentina -> Brescia
http://www.bresciacalcio.it

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

gabber_saviola
UFFICIALE: Liverpool, ingaggiato Suarez

jAsOn VoOrHeEs
Nicola Legrottaglie
Juventus -> AC Milan
http://juventus.com

ROCKnROLLA
Curtis DAVIES, Aston Villa _> Birmingham, 4M €
Jamie O'HARA, Tottenham _> Wolverhampton, ingyen (kölcsön)
Sofiane FEGHOULI, Valencia _> Almeria, ? (kölcsön)
John UTAKA, Portsmouth _> Montpellier, 500e €
Anthony ANNAN, Rosenborg _> Schalke, 2M €
Shinji OKAZAKI, Shimizu _> Stuttgart, ?
Angelos CHARISTEAS, szabadúszó _> Schalke, ingyen
Alessandro ROSINA, Zenit _> Cesena, 200e € (kölcsön)
Federico RODRIGUEZ, Penarol _> Genoa, 4M €

Robbie Keane
Tottenham -> West Ham (kölcsön, opciós jog)

cesc fábregas

bakkerman
Suarez OMG...így akkor mostmár Dzsudzsi a holland bajnokság elsõ számú játékosa

hedonist
Hat igen... viszont, ha jön Torres hozzánk, akkor egy szavam nem lesz😄

Stephane Sessegnon
PSG -> Sunderland (£6m)

cesc fábregas

ForzaInter
csak váljon is be az angoloknál😄

Yo, Bitch!

WuFraZselic
yye ye ye ye ye 😄

hedonist
gondolom most akkor öröm van,h végre elment😄

ForzaInter
és opciójuk van rá

Yo, Bitch!

Sulley Muntari
Internazionale -> Sunderland (loan)

cesc fábregas

Simone Bentivoglio
Chievo --> Bari
Nico Pulzetti
Bari --> Chievo
cseréltek

<#eljen><#eljen><#eljen>
Sabcsee
like!

kaka

arsnl
Carlos Vela
Arsenal -> West Bromwich szezon végéig kölcsönbe

jAsOn VoOrHeEs
Mahamadou Diarra
Real Madrid -> AS Monaco
http://www.asm-fc.com

Oziris666
nah az õ karierjének is vége...
Évek óta hívják a nagyobbnál nagyobb csapatok erre elmegy egy gyengélkedõ poolba pff

Darthmushroom
sok mellõzés betett neki :/ :S

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

LasDen
Németh Krisztián
Olympiakos--->Volos (kölcsön)

hátha itt játszik valamit, de szerintem olyan soha nem lesz mint amit vártak tõle....

nézegetem az nso címlapot erre mit látok? "Giampaolo Pazzini az Inter új hentese" kicsit félreolvastam, természetesen nem volt ott n... 😄DD
WuFraZselic
<#zavart2>

LasDen
pont a poolba....

arsnl
Liverpool és az Ajax megegyezett Suarez áráról, így már csak rajta van sor, h aláírjon..

WuFraZselic

ForzaInter
ha egy játékos távozni akar, akkor baszhatja a klub

Yo, Bitch!