Átigazolások

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Effe88
Tököli
KTE->ZTE kölcsön idény végéig

link

bakkerman
lehet,én utoljára 5-6 éve néztem a realmadrid.com-ot,akkor még ilyesmi volt

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

van az 8-10 is 😄
lol, mint egy gorilla😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

bakkerman
ilyesmi volt még vagy 5 éve a realmadrid.com is

dejószar weboldaluk van
jAsOn VoOrHeEs
McDonald Mariga
Inter > Real Sociedad (kölcsön)
http://www.realsociedad.com

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

hedonist
mondjuk igen :|

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Effe88
látod Dzsudzsi!!!
így is lehet igazolni

jAsOn VoOrHeEs

jAsOn VoOrHeEs
Raúl García
Atlético Madrid > Osasuna

<#circling>
bakkerman
Fabregas következõ átigazolásánál az Arsenal dönthet elõször, hogy leigazolja-e

😄DDDD Cesc meg addigra túl lesz két bajnokságon és egy BL-en,és dönthet,hogy kikacagja-e az arsenalt vagy nem 😄DDDDDD

szabii98
meglátjuk. 😄

I met God. She's black

WuFraZselic
amennyiben Eto'o 5-10 gólt lõtt volna a szezonban, akkor valóban tökéletesen pótolná

Tévez biztosan érkezik, ha lelép Eto'o

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

ressy14
Ahogy Hajdú B. tegnap mondta a meccs alatt, Fabregas eligazolása könnyen a második Ibra kategóriába eshet. Átigazolási díjon felül 5 milla ha esetleg a Barca 5 éven belül 2 bajnokságot és egy BL-t nyerne, két fiatal Barca nevelés ingyen, Fabregas következõ átigazolásánál az Arsenal dönthet elõször, hogy leigazolja-e (50%-os akcióban 😄 )....stb..

(bocs ha ez csak nekem új és érdekes)

Dum spiro, spero.

szabii98
Eto'o pótlására szerintem tökéletesen megfelel, VB-n is jól játszott. Kíváncsi leszek megy-e. 😄

I met God. She's black

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Effe88
😄😄😄
fabregas mint neo😄😄😄

limperatore
Natalino
Inter-> Verona
nemtom h kölcsön-e vagy végleges 😄 de remélem h kölcsön

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

LasDen
eddig nem hitték, hogy ellehet igazolni az arsenalból....fabregas felszabadította õket, irány zion...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Effe88
menekülnek

tényleg olyan 😄
LasDen
fabregasszal átszakadt a gát, aztán mindenki megy??? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

arsnl
folytatás:
Carlos Vela, Pedro Botelho
Arsenal -> Real Sociedad, Rayo Vallecano (kölcsön mind2)
remélem azért még marad játékos padra...

WuFraZselic
azért nem kéne így lesajnálni a Portót, a tavalyi szezon egyik legjobb csapata volt, most is szépen erõsítenek, és az edzõn kívül meghatározó ember még nem távozott, így semmiképp sem visszalépés oda igazolni... majd kiderül, mire mennek AVB nélkül...

amúgy pletykákról azért nem érdemes (szerintem) beszélgetni, mert naponta változnak a hírek, és arról kár értekezni, hogy Téveznek az Interbe vagy a Hoffenheimbe kéne igazolnia... így meg jelen állapotok szerint a hivatalos átigazolásokat lehet kommentálni

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

arsnl
Emmanuel Eboue
Arsenal -> Galatasaray (3,5m - 4m-ról szólnaka hírek)
arsenal.com-on fenn van akit érdekel.

Grove4
Kb. negyven millát költöttünk 4-5 játékosra, a Chelsea, MC. 1 játékosra költ ennyit.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

limperatore
hát a tavalyi porto boassal biztos 😄 idén már kérdéses

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

szucsy89
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ok
limperatore
ezt én se értem h miért csak a kész átigazolásokról lehet beszélni, pletykákról miért nem
anno mikor megnyitottam ez volt a cél de aztán lekorlátoztak 😄

ahhoz képest elég szépen bevásárolt a Juve😄
Grove4
Nem tehetünk róla, hogy nincs egy orosz/arab milliárdosunk, aki fossa a pénzt a csapatba!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

hedonist
napersze.😊 de Juvet lehet megcsapkodnák..

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Rockynhooo
Illetve az elsõvel is <#idiota>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Oziris666
Mi az h egy Porto?!? Az utolsó 2vel kb. egy szint amit felsoroltál sõõt...

WuFraZselic
igen, olyan átigazolások megvitatásáról amelyek már létrejöttek

hedonist
<#eljen>

Fyrex
mert ez a topik az átigazolások megvitatásáról szól, ha adatbázist keresel ott a transfermarkt.de

továbbra sem tudom hogy ki találta ki ezt hogy nem lehet a hírekrõl dumálni, csak a létrejött átigazolásokat bekopizni... kurva uncsi

Avanti Crociati!

ForzaInter
akkor minek raktad be?

Yo, Bitch!

bakkerman
ez a defour mekkora ász,fm-ben is,évek óta lehet olvasni hogy elviszi egy chelsea,mu,real,barca,juve,milan stb... azt elmegy a portoba 😄DD

pedig én is erre gondolok 😊
hedonist
remélem ez Joao Moutinho erkezeset jelenti hozzánk😄 (álmodik a nyomor..)

Tyler1
most nézem...*éviG

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Oziris666
Hát akkor ott lesz pár nagy távozó is a Portoból...

Tyler1
viccccc, Defourt hány évik húztuk bammmeg, erre elmegy a Portoba, grat...-.-

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

jAsOn VoOrHeEs
Steven Defour; Eliaquim Mangala
Standard Liege > Porto
http://standard.sudpresse.be

LasDen
meg aztán a spursbe se kellett má...

Effe88
mié nem az anzsiba ment