Átigazolások

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én ezt mindig a timmel kevertem, pedig nem is ausztrál 😄
hedonist
<#eljen> tudja, hogy hol a helye, akkor jovan 😉

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

arsnl
Gary Cahill
Bolton -> Chelsea
most lett még csak hivatalos

volt Hertha játékos, anno az olimpián játszott a döntõben, volt felnõtt válogatott is
LasDen
am ki ez a srác, hogy ennyire meglepõ a dolog??? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

elhiheted, engem is
gabber_saviola
mondjuk ez a transzfer kicsit meglepett 😮

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
:ASDasdasd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

zaki
büdös... mondd ki 😄

bakkerman
aztabüdös 😮OOOOOOO

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Solomon Okoronkwo
Aalesund >> Pécsi MFC

zaki

http://www.powerplaymanager.com/r57633

az se kizárt 😄
Ferenczi Estván
Lombard Pápa >> Gyirmót

Voyager5
vagy mögé egy "rghelle"-t 😄
hagyd úgy, lehet, hogy elég lesz egy E betût a helyére írni 😄
gabber_saviola
:ASDasdasd

picsába😞 pedig már lekapartam a PA-t a meze hátuljáról😞

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

gabber_saviola
ja 😄

de sajnos ezt most nem fogjuk megtudni, mert marad a srác a Milánban. 😞

elsõ góljánál bõszen smárolva a címerrel a mezén 😉

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

gabber_saviola
... és élete álma volt egyszer Párizsban játszani.

gabber_saviola
UFFICIALE: Maxwell al PSG

bakkerman
Pato két hét múlva: Párizs gyönyörû város,Carlo Ancelotti a kedvenc edzõm,történelmet akarok írni itt,trófeákat gyûjteni,ezért mondtam igent.

<#whatever>

LasDen
óó igen....ez olyan sokat jelent 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

arsnl
azóta: Pato says Milan is his home, he has no interest in leaving and he wants to make history with Milan.

bakkerman
jaja

arsnl
helyére meg Tevez megy

A La Gazzetta dello Sport címû olasz napilap francia forrásokra hivatkozva azt írja, a Milan és a Paris Saint-Germain gyakorlatilag megegyezett Alexandre Pato átigazolásáról.

A 22 éves brazil csatárért 28 millió eurót ajánlott a katari tulajdonos érkezése óta a pénzt számolatlanul költõ párizsi klub, ami a bónuszokkal együtt 35 millió euróra kúszhat, ez pedig elfogadható üzlet volt az olaszok számára.
bakkerman

bakkerman

ressy14

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Tyler1
Zimánynál mindkettõ csak jobb, szegényre még iq-ban is köröket ver óverdóz.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

csak nehogy óverdózt csókolja véletlen szájon, mert õ is ottvan, fejre meg ugyanaz a nõvel...
Fabio Capello
dubajban találkozik vévé gigivel (vagy ki a faszom az), és újra beköszönt a szerelem az életében. lololol.

Tyler1
Dubajba megy a Dinamo edzõtáborozni, ha Balázsnak szerencséje van ott átveszik 50m euróért, és ismét mindenki jó járna Balázzsal az élen, aki karrierje csúcsára érne.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

hedonist
ukrajna!

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Effe88
döbbenet😄😄
akkor fél év múlva cska vagy zenit????

Air Sándor viktoriánus lett
LasCar16
„Nagyon örülünk a hírnek, nagy az elégedettségünk, mert egy tradicionális klubhoz kerülhet Balázs, és talán nem kell ezúttal is mindenkinek elmagyarázni, hogy ez egy elõrelépés az életében. Büszkék vagyunk rá, mert a Dinamo kereste meg Balázst, nem mi õket. Amiatt is büszkék lehetünk, mert a legdrágább magyar játékos lett. Az Anzsi sem csinált rossz üzletet” – jelentette ki Vörösbaranyi.

#acm

hedonist
😄D jésszus😄

bubu13
Torghelle Sándor

Honvéd--> Videoton

Hivatalos

EEE 1899

hedonist
😮

bakkerman
hát jah,orosz klubok általában fiatal brazilokért,vagy legjobb korban lévõ nyugati játékosokért szoktak ennyi pénzt adni,remélem komolyan számolnak vele! A Dinamo még akár 2. is lehet a bajnokságban,és az már BL-t ér

zaki
hát jobb helyen van, mint ahol most volt. ott legalább van jelen, nem csak ígérgetik a jövõt 😛

19 misi amúgy nem semmi mani.

[HUN]FaTaL
Az igen. Bár szerintem jobb helye lesz ott, mint a macskakajában, talán nem tûnik el a térképrõl.

http://goo.gl/gd6Zi5

most kellett volna odamenni, dehát, ez van...
bakkerman
jaja,nyáron irány a cszka 22 misiért 😄DD

bakkerman
aztabüdös kurvaeget,ez dúrván a semmibõl jött ez a hír,még csak nem is cikkeztek a lehetséges váltásról SEHOL! lehet egyedül leszek/vagyok ezzel a véleménnyel,de jobb helye lesz ott mint az Anzsiban