Átigazolások

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tyler1
de annál is, hogy egy kiesõ helyen álló csapatban focizzon.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

hedonist
QPR jó lesz, sztem jó döntést hozott, sokkal jobb játékos annál, h a Milanban padozzon..

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

szucsy89
Játszani akar
zaki
<#conf>

arsnl
Taiwo
Milan -> QPR (asszem kölcsön csak)

"A Haladás többségi önkormányzati tulajdonban lévõ cég, bevételi és kiadási oldala is nyilvános – olvasható a nyugat.hu-n. Így az sem maradhatott titokban, hogy a Videoton 510 ezer eurót fizet a Haladásnak Kovács Istvánért, akinek tulajdonjogában 21.55 százalékban marad bent a szombathelyi klub."

elõször Szombathelyen szivárgott ki az összeg, ha jól emlékszek, de a Vidinél a magyar biznicek árát közölni szokták
LasDen
az hogy lehet, hogy ennek az átigazolási összege kiderült de másé nem szokott...??

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

http://www.powerplaymanager.com/r57633

http://www.powerplaymanager.com/r57633

ressy14
akkor csere? <#idiota>

Dum spiro, spero.

hedonist
ez nyílvánvaló.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

szucsy89
Djamel Mesbah

Lecce -> Milan (az összeget nem hozták nyilvánosságra)
ressy14
Hidd el több pool drukker akarná megint vörösben látni Torrest, mint a Carollt. Mégha árulónak bélyegezték meg El Nino-t akkor is.

Dum spiro, spero.

hedonist
Azt adom😄

Na de azért az a 32 meccs közel sem 90 perces egységek! Mind1 én nem védeni akarom, sztem sem egy nagy durranás.

egy jó FÉL szezonja! 😄

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

bakkerman
Torres esete más,õ mielõtt a Chelseabe igazolt,évrõl évre hozott egy bizonyos szintet,Aguerö szintén,de ezért a Carroll gyerekért úgy adtak ki egy talicskányi fontot,hogy volt egy jó szezonja a Newcastleben

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

ressy14
Egy befejezõ csatártól ritka gyenge. Sokszor ennyi meccs alatt egy védõ többet rúg/fejel 😄

Dum spiro, spero.

bakkerman
26 bajnokit játszott eddig a liverpoolban amióta odaigazolt,és 4 gólt lõtt. ez olyan rogerio cenis átlag.

Tyler1
ha ezt elõre látni lehetne, akkor Torres most nem a Chelseanél "focizna". Agüero is nagy kockázat volt a Citynek, aztán hogy bejött nekik.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

ressy14
32 meccs az mi, ha nem bizalom?

Dum spiro, spero.

hedonist
Még nem kapott senkitõl sem teljes bizalmat szóval, esélye nem volt belelendülni.

zaki
loool, de durva.

bakkerman
lehet hogy fedezte a torresért kapott cash,de sokkal jobban megérte volna,ha minden posztra hoznak 8-10 millióért egy embert abból a pénzbõl,így meg gyakorlatilag egy egy szezonos Carrollért adtak ki 35 misit,amit kurva sok!

ressy14
Sokan mondják, hogy nem is érdekes, hogy mi mennyit adtunk Carollért és Suarezért, mert Torres eladása fedezte mindkettõt. Én meg azt mondom, hogy kidobott pénz volt az a 35 millió.

Dum spiro, spero.

bakkerman
pláne úgy,hogy Andy Carroll egy kalap szart ér Liverpoolban! jah,és 1 ponttal a newcastle a pool elõtt van jelenleg!

ressy14
Okosan csinálták, meg kell hagyni.

Dum spiro, spero.

LasDen
jéé ez wesley snipes....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

hehe 😊

you"ll never walk alone mi...

szucsy89
<#eljen>
Steve Downie
<#taps>

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

arsnl
azért kemény csapat épül ott a szarkáknál. és okosan ráadásul
Ba + Cabaye + Santon + Coloccini + Taylor + Krul + Cisse + Ben Arfa + Tiote = 34.5 million
Andy Carrol = 35 million

WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!

báttyó02
az igen,szurkolok neki :} már csak a neve miatt is szimpi :Adsa

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

bár így lenne, Ben Arfa ha játszott akkor voltunk 4-4-1-1-ben, de ha Best vagy Ameobi kezd vele akkor 4-4-2, Cissével is így lesz remélem, meg azt is h Ben Arfa befér a kezdõbe végre és akkor veretõs kezdõnk lesz

Darthmushroom
hát érdekes 442, pályán inkább 451nek tûnik, attól h meccs elõtt rendes 442nek mutatják mert akárki szokott Ba mellet játszani sokkal hátrébb játszik mint õ.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

4-4-2-vel játszunk egész szezonban...

Nem Ba helyére érkezett, legalábbis egyelõre...

Ákos: Freiburgba tavaly 22 gólt vert, idén meg 16 meccsen 9-et úgy h asszem kiesõ helyen állnak a Bundesligában

Az ára 12 milió euró volt

Darthmushroom
ha átállnak 442re,de nem hiszem max kisebb csapatok ellen kezdhet Ba-val.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Oziris666
Föleg ha az ö helyére vették😄

Ba-val nagyon durva duót alkothatnak...

báttyó02
._. az ki

Papiss Demba Cisse

Freiburg - Newcastle 7.5 millio font

9-es mez lesz az övé... remélem felér hozzá😊

bakkerman
nemár...most akartam leigazolni :SSS

báttyó02
:sadsda

erõsen valószínû 😄
gabber_saviola
UFFICIALE: rinnovo quinquennale per Douglas Costa con lo Shakhtar

5 évre meghosszabbította szerzõdését a zseni!!!!!<#vigyor1>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
én egyiket sem ismerem, valszeg mert 165 alatt van mindkettõ PA-ja.<#vigyor1>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

LasDen
én meg régen aszittem hogy testvérek 😄

nem fm-ezel eleget... 😄
banok
Tóth Bence
FTC -> Lombard FC Pápa

https://www.facebook.com/ferfiklubb/