18069
-
#12860 Joe Allen
Swansea > Liverpool
£15M
-
Zséé #12859 Romelu Lukaku
Chelsea -> WBA (kölcsön)
-
#12858 először azt gondoltam "na ez a hazaszeretet",de bevillant,hogy ez az ember egy patkány,aki eddig szarrá kereste magát,nem fogom megsajnálni,és Isteníteni azért,hogy hajlandó CSAK heti 10millió forintért focizni... -
Rudee #12857 Még a végén megsajnálom, hogy csak fele annyit fog keresni :D -
#12856 ez lemaradt
Alou Diarra
Marseille -> West Ham Utd -
#12855 Craig Bellamy
Liverpool - > Cardiff City
(60k/hetente fizetést utasított vissza QPR-től, h segítsen feljutni a walesieknek, ahol 30k/hét a fizetése) -
#12854 David Pizarro
Roma > Fiorentina
http://it.violachannel.tv
Fernando Cavenaghi
River Plate > Villarreal
http://www.villarrealcf.es
Free Transfer
-
#12853 Gagot is leigazolták -
#12852 Ma lett hivatalos. A RM-nak van visszavásárlási opciója is. -
#12851 Meg fogja állni ő helyét a csapatban és a bajnokságban is, a képességei megvannak ehhez :)
Azt meg nem értem,ha ennyire belejöttek a pénzszórásba,akkor a védelmet igazán megerősíthették volna.A középső védők klasszisok,de a szélen Maxwell,Jallet stb...:) Nem éppen klasszisok:D -
#12850 lol:D:D:D
goal.com most hozta le:D:D -
Rudee #12849 July 19, 2012 :D
Volt már, jó pár oldallal hátrébb :) -
#12848 (C)anales
Real M.-->Valencia
link -
Rudee #12847 Fölösleges előre találgatni, hogy mennyit fog játszani. Egy sérülés és lehet, hogy az esélyt megragadva Ő váltja majd meg a világot Párizsban. De az is lehet, hogy holnap elcsúszik a fürdőben és 3 helyen törik a lába.
Igazából ha a PSG tényleg el akar érni valamit a BL-ben -már pedig miért ne akarnának- akkor kell a minőség mellé a tehetség is. A fiatal töltelékek nagy részét úgyis elküldik kölcsönbe, így az újaknak adott lesz a lehetőség. -
#12846 a Verratti gyereket én is sajnálom,pengés játékos,a kemény olasz bajnokságban csinált komplett idiótát a védelmekből(tudom,serie B,de akkoris!!),ráadásul ilyen fiatalon. Megnéztem volna egy Milanban,vagy akár egy Romaban...ne legyen igazam,de vele kapcsolatban azt érzem,hogy ősszel padozni fog(jobb esetben),és amikor megjön Lucas januárban,kölcsönadják egy olasz csapatnak -
#12845 Tavaly ugyanez volt, amikor már a Palermo elfogadta a 43!!!m-os ajánlatunkat Pastore-ért... Amúgy jobb is, h odament, neki is csak felnyomták az árát, jobb, h vártunk Hazardra.. -
#12844 inkább az a szánalmas h megtehetik ezt csapatok...ja és mintha a barca,real,chelsea...etc,etc nem igazolni le fűt fát aztán vagy beválik vagy sem...
megkéne ezt fogni tőből és megálítani ezeket a undorító felvásárlásokat. -
#12843 most már én is mint a milant, mert nektek már 2 értelmes emberetek nincs a csapatban :D de a juvénál azért nem -
#12842 Hagyjuk már. Nem mondom, jól csinálták, mert kihasználták a Milan (és az olasz klubok) pénzügyi válságát, és az amúgy mozdíthatatlan embereket elhozták, igaz súlyos pénzekért (Pastore, Ibra, Silva, Lavezzi)... nekem ott kezdett tőlük felfordulni a gyomrom, mikor a hatalmas olasz tehetségnek tartott Verrattit igazolták le, a Juve, Milan, Inter 3-as elől, úgy adtak érte 1x millió körüli összeget, hogy még csak Serie B-ben játszott (!). Mellesleg Pastore (és mostmár Lucas) mellett hol fog ő szóhoz jutni? Míg pl. a Milanban ő lett volna az új reménység. A másik Lucas, egy brazil bajnokságban, a saját csapatában sem volt kezdő... a statisztikái se valami jók. Nem mondom, hogy rossz játékos DE 45 MILLIÓ? Kibaszttul remélem hogy belebuknak, és egy kalap szar lesz Franciaországban.
Meg ilyen duma volt az Ibra-Silva transzfer után, hogy mostmár befejeztük, nem igazolunk többet...
Lehet őket szeretni, de én jelenleg most jobban rühellem őket mint az intert :D -
Rudee #12841 Hülyeség. Igazoltak most nyáron 5 játékost 5 külön posztra. Attól mert sok csapatnak egyikük se lett volna elérhető, attól még ez nem "mindenkit leigazol, aki él és mozog". Azt pont a City csinálta az elején, egy posztra volt 2-3 komoly játékosuk. -
#12840 Egy komment, egyetértek:
"Jó játékos Lucas, de nem ér 45 milliót - még nem. Neymar akkor mennyiért fog eligazolni, 70-ért? Ma mennyit érne Van Basten? 150-et? Maradona? 300-at?
Amit pedig a PSG csinál, az a legprimitívebb dolog, amit valaha láttam. Még a Chelsea vagy a City is viszonylag normálisan próbált csapatot építeni. Ez a francia a banda meg mindenkit leigazol, aki él és mozog, méghozzá egy-két év alatt. Leonardo egy kisebbrendűségi komplexussal küzdő és bizonyítási kényszerben szenvedő valaki, aki játssza a janit, hogy most azt vesz meg, akit akar. Ancelotti meg lejáratja magát, mert asszisztál ehhez a szarhoz."
Tényleg nincs rá más szó, minthogy undorító... -
#12839 ez egy hatalmas nagy szégyen, undorító -
#12838 lehet meglepetésként ér, de nem Ő döntött a sorsáról, hanem Juvenal Juvêncio. a United 38 milliós ajánlatát is szó nélkül visszadobta... -
#12837 tényleg az "interbe akart menni"... :) -
#12836 Van egy olyan érzésem, hogy nemfogja megváltani a világot, még a Ligue-ben sem :)
Neymarra sokkal inkább kíváncsi lennék. -
#12835 a facebook oldalán minden képe alatt Inter fanok irogattak,hogy menjen hozzájuk meg satöbbi,legutóbb úgy volt hogy megy a Unitedbe,erre jön a PSG,és sziavan ASD:AASF:ASGSAD kinyulok rajtuk -
Rudee #12834 Háhá, megint bukott pár csapat :D -
#12833 aztakurva,egyre jobban örülök hogy megvette az SK a francia bajnokságot,januártól láthatjuk ezt a srácot "élesben" is -
#12832 FM :DDDDDDD -
#12831 lucas -> football manager 2012 -
#12830 LUCAS MOURA januártól a PSG-ben !!! -
#12829 Marchena
Villarreal-->Deportivo La C.
link -
#12828 Olof Mellberg
Olympiakos > Villarreal
Free Transfer
http://www.villarrealcf.es
-
#12827 Zapata -> Milan
kölcsönbe -
Rudee #12826 Gondoltam, hogy a Chelsea egyik riválisának játékosmozgását azért követed :D -
#12825 Joselu ->Hoffenheim
-
#12824 Valószínűleg, ha tudom, akkor nem kérdezem. Végtelenül lekötelez a segítőkészséged:) -
#12823 "Permanent vagy loan?" -
Rudee #12822 Newcastle nem hosszabbított vele, így kölcsön nem nagyon lehet. -
#12821 Permanent vagy loan?