Átigazolások
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
még Vucsinics kéne vissza mellé
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
"Az argentin csatárnak 840 ezer dolláros fizetést kínált a Barasat. A 2006-ban világbajnok és aranylabdás Fabio Cannavaro 830 ezerért a Siligurt erõsíti, míg a francia Robert Pires 800 ezerért a Howrah, a nigériai Jay-Jay Okocha 550 ezerért a Durgapur, az angol Robbie Fowler 530 ezerért a Kolkata játékosa lesz."
Pusztulj, rühes."
ehh😊
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
(de szinte 100%)
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
http://www.powerplaymanager.com/r57633
Nancy >> QPR(kölcsön)
Amúgy az mi, hogy egyre több magyar focista megy ki külföldre? De ez mondjuk jó...
Tõzsér végül is marad?
Newcastle - MK Dons (League 1)😄😄😄😄😄
kölcsön
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
bbc
Jó játékos, de voltak korlátai, viszont azt nem állítanám, h Cahill gyengébb. Majd meglátjuk.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
De a Napoli felderítõi mit kerestek pont veszprémben? 😄
ennyiért jó vétel Bayernbe is jöhetett volna ha már buyten sérült....