18069
-
#12980 ? -
#12979 Militonal nem jobb -
mrroma #12978 hat jobb mint Milito!
-
#12977 guba a 8 általánosával :D -
Hunor88 #12976 Olyan nincs hogy a világ legjobbja, csak jó van... -
Hunor88 #12975 Amúgy meg a Serie C/2 B jobb mint a spanyol -
Rudee #12974 Akkor ennyi erővel Raúl a világ legjobbja, és az is marad kb 20 évig... -
Rudee #12973 -
#12972 Guba már csak azért szól be, hogy ellent mondjon neked! :D:DD:D:D:D -
Hunor88 #12971 Milito többet tett az Interért, mint Villa a Barcáért. Ki is a jobb? Ja persze hogy Villa, mert ő több kupát nyert és több fizetést is kap... -
#12970 nyugi, Van Persienél számít hány gólt lőtt, Milito esetében nem
Higu és Benzema esetében számít kinek lőtték, Persienél nem
nem értem mi olyan bonyolult neked ebben, kihozza a végén hogy Milito az isten :DDDD -
#12969 Yay istenem ez a 10 eves poenod ha nem tobb.....milito egy fos VIlla mellett elbujhat...te irtad nem jobb Villa mert el volt torve a laba...Van persie is sokkal jobb mint milito...sot nala barki jobb -
Hunor88 #12968 Ezt mond egy kis csapatnak. Miért játszol, a pénzért, trófeáért, vagy a szurkolókért. -
Rudee #12967 Nincs semmi, nem kell háborogni. Csak ha Higu és Benzema esetében Neked szemet szúr, hogy milyen ellenfeleknek lőnek gólokat, akkor meg kéne nézni másnál is, nem? -
#12966 ki mindenki? :D te melyik topikot olvasod most komolyan? :D -
Hunor88 #12965 De tényleg nincs olyan hogy jobb csatár. Mert az egyik ebben jobb, a másik abban jobb. -
#12964 itt most van periseről volt szó te pizzafutár :D inkább vigyél ki 2 sonkásat -
Rudee #12963 Te dolgozol? Ha igen, akkor miért mész be? Azért hogy jól érezd magad, vagy azért, hogy a teljesítményeddel meg tudd tartani a helyedet? Szerintem nem kérdés.
Nem mellékesen a szurkolókból inkább vált ki elismerést az, ha valaki gólokat lő, mint hogy elbassza a helyzeteit. -
#12962 azért mert egyedül te állítod itt hogy milito jobb mint a realosok? és mindenki körberöhögött? és már minden irányba megpróbáltál kerülni, hogy igazad legyen?
aranyos :) személyeskedj még egy kicsit, hátha addig megtalálja a kedvenced a góllövő cipőjét -
Hunor88 #12961 Hát érdekes, hogy mindenki neked írja ezt, te pedig mindenkinek :D -
#12960 és akkor mivan rudee? ne szopass már itt a hülyeségeiddel, bajnokság kis csapatok ellen dől el
kit érdekel ha nem lő a manchesternek 2 meccsen gólt, ha a többinek lő 30-t?
-
#12959 Te atombuta vagy....egy DAVID VILLA torott labbal is jobb mint a Milito. -
#12958 megint csak azt tudom mondani, olvass barátom, olvass mielőtt beleszólsz egy vitába :) -
mrroma #12957 szerintem nincs ezzen mit vitatkozni(csak annak aki akar), vilagos hogy Messi es Ronaldo utan van Persie a legjobb pilanatnyilag.
-
#12956 sztem neked vmi bajod van hallod -
Rudee #12955 Várjál, mert a végén az jön ki, hogy van Persie jobb mint Milito
Amúgy Ő se a nagyok ellen villogott, nézd csak meg. Blackburn, Norwich, Sunderland, Stoke, Milan , Bolton... ezeket tömte.
A Chelsea elleni triplája az, amire meg lehet emelni a kalapot. -
Hunor88 #12954 Szerintem ilyet senki nem mondott, de mindegy :D -
Hunor88 #12953 Na figyelj, ha az olasz bajnokságban 1-0-ra nyer egy csapat, az 3 pont, ugye? A spanyolban általában a Real 5-0 nyer, az is 3 pont. Akkor számít az, hogy 4 góllal többet rúgtak? Mikor úgy is az egymás elleni számít?
És a bajnoki címeknél megmondtam, hogy ez nézőpont kérdése, hogy mit akarsz, sok trófeát, vagy elismerést (kettő nem ugyanaz). -
#12952 ahol nem lő gólt a csapat, ott valóban nem az alapján ítélik meg, de nem akarok fájó pontra tapintani :DDDDD
egyébként nem bírom felfogni ép ésszel, hogy valaki ennyit tudjon arról magyarázni mindenféle kerülőutakon hogy miért jobb diego milito, ismétlem DIEGO MILITO mint benzema meg higuain.... diego milito XDDDDDDDD -
#12951 a világ két legjobb csapatát fikáztad, és egy 33 éves csatárt istenítessz akinek 1 jó szezonja volt
itt mondtál ilyet
a jó szezonjának meg nézz utána van interneted tudod használni -
#12950 rohadtul de had gyűrjék csak egymást:D:D:D -
Hunor88 #12949 Ott a pont és kész. :) -
Rudee #12948 Ha nem a rúgott számít, de még csak nem is bajnoki eredmény, akkor mégis mi?? Hány bedobásuk volt a támadó térfél bal feléről? Vagy hogy jobbról hány szögletet végzett el bal lábas játékos? -
#12947 aha, tehát a csatárt a gólok száma alapján ítéljük meg ugye
van persie 30 gólt lőtt a bajnokságban, az ANGOL bajnokságban, nem a bohóc spanyolban, ahol higu meg benzema 20 körül lőttek
és david villa nyilván jobb játékos hisz elvolt törve a lába x hónapig
nem csodálom h sose olvastam még a hozzászólásaidat :D -
#12946 -
Hunor88 #12945 :D ez kellett, de most tényleg -
pilboy #12944 "kicsit" ez már off, nemde?
és uncsi -
#12943 már közel van:)
remélem este bejelentik -
#12942 mit kell vitatkozni hogy ki a jobb csatár,mikor tudjuk hogy Cissé mellett ezek mind elbújhatnak? -
#12941 "ki fikázta a realt meg a barcát?"
idézd hogy én hol mondtam ilyet
"higuain meg benzema aztán kurva nagy csatárok :D"
ahogy látom egyébként te
"belekeverted az Intert"
én csak utaltam a csapatodra, te kezdtél el viccelődni
"egy jó militot meg se közelít az a 2 csatár"
"nem 1 jó szezonja volt"
hallgatlak a többiről, mesélj
kérem, nyugodtan próbálja meg újra uram :)