18069

-
Ja kurva hazafias valakit a származása/vallása alapján megítélni. A "tiszta lelkű"ségről nem is beszélve... -
inkább a hazafi, tiszta lelkű emberek -
ezt mind csak azért érdemes megemlíteni, mert akkor rájössz, hogy miért nincs teltház a meccseiken, amikor az egész ország utálja őket, vagy legalábbis ellenszenvvel tekint rájuk. -
Rohadtul nem érdekel, hogy zsidók vagy nem. A primitív, lelkileg rákos emberek foglalkoznak ilyesmivel. -
a szurkolóik és vezetőik vallási hovatartozását is nézd meg, akkor rájössz. Még nagypapám is állandóan zsidózza őket, mondta, hogy anno még libákat is legeltettek a pályán :D -
kuruc.info -
róluk köztudott, bizonyíték :) -
Azért nézd meg a megye2-es csapatoknak a helyeit, és ahhoz viszonyítsd a nézőszámot. Lehet ott csak 40-en lesznek kint, de az megye2, nem pedig NB1. -
TV-ből szoktam látni és hasonló népsűrűséget szoktam látni a lelátókon más itthoni pályán is. -
az egész magyar foci szégyen :D -
voltál már mtk meccsen? Max akkor van 1000 néző abban a putriban, ha a fradi játszik, és viszi a 800 szurkolóját a vendégbe. -
Kb. 1000 néző szokott lenni és etekintetben a Siófok és az Eger sem áll jól. Ők is talán Magyarország szégyene? -
ezek szerint egy megye 2-es klub sem lehet jól működő? -
Ez teljes mértékben igaz, csak mégis a foci az emberekről kéne szóljon.... -
pedig a nézők a foci része :) -
attól még a klub jól működhet, hogy a kutya sem kíváncsi rájuk :DD -
Én nem neveznék jól működő klubnak egy olyan csapatot, ahol a meccseken 100 hazai "drukker" van kb. -
Aki nem látja, hogy egyike a nagyon kevés jól működő klubok közül az ostoba, ez nem szubjektív, ne ironizálj, mert te sem vagy sokkal különb egy-két vak gondolatoddal. -
Obafemi Martins
Rubin-->Levante
link
Guillermo Luis Franco
Pachuca-->Chicago Fire
link -
Van 1-2 ismerősöm, akik különböző magyar csapatnak szurkolnak, az összes zsidózza a másikat :D Meg sem lep, hogy megtudtam, h az MTK is az -
Én sem szeretem az MTK-t, de tisztelem Őket a múltjukért. -
mindenki tisztában van az eredményeikkel, de attól még egy pakot többre tartok mint egy mtk-t
az ország szégyenei -
Azért tegyük tisztába ezt az MTK-s dolgot. Engem hidegen hagy, hogy kik alapították és nem vagyok oda értük, de vannak dolgok, miket el kell ismerni (hogy csak pár dolgot említsek).
Az MTK Magyarország második legeredményesebb klubja a Ferencváros után, 23 bajnoki arannyal.
Magyarországon egy mérkőzést hívunk csak örökrangadónak, ez pedig az FTC-MTK (MTK-FTC).
Egyik legrégebbi Magyar klub.
Tudom, hogy itt sok a fiatal de mondok olyan neveket, hogy Lantos, Zakariás vagy Hidegkuti ... de mondhatok olyanokat is nem is olyan régről, hogy Kékesi vagy egy Illés Béla ... Ők meghatározók voltak a Magyar labdarúgásban AKKOR, mikor még igazából az volt.
Övék a Sándor Károly Futballakadémia, amiről remélem senkinek nem kell mesélnem.
...stb. -
Engem különösképpen nem zavar, ha az enbéegyben ott vannak, csak ne jussanak ki a nemzetközi porondra, vagy egyszer töltsék meg a fostos stadionjukat.
-
karajjj #13796 úúúúúúújujujuj a második mondat szíven szúrt
-
MTK magyarország szégyene?:D NULLA, amit a futballról tudsz. hát ezért is tart itt az ország, az ilyen csőcselékektől, mint ti. -
mér ő zsici vagy mtk drukker?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ARRA GONDOLNI SE MEREK,HOGY MINDKETTŐ EGYSZERRE -
Nem hat meg :D -
ezt itt nem kéne, megsértesz néhány embert mint pl hedonistot :D -
:DAS: -
a magyar focit meg kéne szüntetni, mert kritikán aluli... Maradna pénz másra legalább... -
Előttem már tökéletesen leírtátok a dolgokat. -
jaja
+nekik aztán még annyi értelmük sincs kijutni a nemzetközi porondra mint a többi magyar csapatnak...hisz nincs szurkoló táboruk, csapatuk meg általában fiatal semmi rutin, egy pénzmosoda az egész
csak égetik az amúgy is szar magyar focit
pl, mtk.fener a népstadionba
500 mtk szurkol
3000 ezer fener szurkoló
tiszta szégyen -
zsidó,pénzéhes vezetőség,nulla szurkolótábor,nulla koncepció,az mtk az egy töltelék csapat -
"MO szégyene" nem kevés nagy focistát adott a magyar (meglepetés!) labdarúgásnak. Nem beszélve az egyetemes magyar sportról.
Az izraeli fociban meg jelenleg több pénz van mint az itteniben hozzátéve, hogy az izraeli klubok jobban muzsikálnak a nemzetközi kupákban mint a magyarok. -
Tuti :DDDD -
nekemis ez ugrott be elsőre ahogy olvastam a hírt :DDDD biztos a fő rabbi dajcstomika intézte személyesen a dolgot -
Zsidóktól zsidókhoz. MTK is MO szégyene, hogy az NB1-ben szerepel. -
Hrepka Ádám
MTK-->Bnei Jehuda
link
-
azért azt nem árt észben tartani, hogy bár itthon jól csengő neveket igazoltatok, azok formán kívül játszanak. Nehogy nagy legyen a pofára esés májusban, mint most a válogatottnál.