18069
-
Rudee #13780 Hivatkozhatnak arra, de a kizárás csak a deficites átigazolásokra vonatkozik majd ha bevezetik. -
Hunor88 #13779 Ezen nagyon meglepődtem. Ez a DVTK nem lesz rossz. Még egy-két igazolás + egy kis idő és az EL-ban is láthatjuk őket.
Így talán lesz kedvem kimenni DVTK meccsekre, mert amikor voltam meccsen, az olyan unalmas volt, hogy inkább a részeg embereket néztem és nevettem rajtuk :D :D :D -
geo91 #13778 lol, most nézem :D
egyszer én is lepacsiztam vele, mikor a 2006-ban a millenárisnál lévő kivetítőnél nézte a holland-argentin meccset. :D -
#13777 aztán fellépett a sörfeszten, és mondta nekünk, hogy megvertétek a fradit :DDDDDD -
karajjj #13776 ott ült mellettünk :D csináltunk képet is -
#13775 szoktam mindkettőre járni, bár az utóbbira csak nem rég kezdtem el, múltkor ganxsta zolee is kint volt :) -
karajjj #13774 inkább csak az utóbbira, a Diósgyőr elég nekem a tv-ből is -
karajjj #13773 így alakult :D -
#13772 -
#13771 Diósgyőr meccsre és Maci meccsre is érdemes kimenni! :) -
geo91 #13770 na ez nem sámli.
te meg közben meg hokifan lettél? :D -
karajjj #13769 Rudolf Gergely >> DVTK
-
#13768 a cikkben a ffp-re hivatkoznak, szóval ugyanannak kéne lenni -
Rudee #13767 Összekevered a dolgokat.
A kitiltásról az a pénzügyi fair play (vagy mi a neve) fog szólni. Ez tök más. -
#13766 igen, csak az európai sorozatokból való kitiltásról szólt a dolog 2 éve, most meg ennyi az egész, hogy nem kapják meg a prémiumokat?
így a büdös életben nem fognak példát statuálni senkinek. az olasz klubok elsősorban a saját kézben lévő stadionok hiánya miatt eladják a legjobbjaikat, hogy csökkentsék a fizukat, és megfeleljenek a FFP-nek, de úgy látszik a nagy semmiért
nevetséges ez az egész, mondjuk a PSG megvétele után egyértelművé vált, hogy nem lesz ebből semmilyen komoly regulázás -
Rudee #13765 Az NSO cikke rövid, érdemes elolvasni máshol a részleteket. Teljesen jogos, hogy visszatartják az összegeket.
A "büntetett" klubok saját alkalmazásukban lévő/volt játékosoknak/személyzetnek tartoznak. -
#13764 Nekik nincs kinek tartozni, mivel hátsózsebből kiperkálnak 100 milkyway-t játékosokra :) -
#13763 engem ez zavar elsősorban
"Ezen csapatok így addig nem kapják meg a nemzetközi kupákban való szereplésért járó prémiumaikat, amíg a tartozásaikat nem rendezik"
kurvára nem erről volt szó... -
#13762 miért nem lep meg,hogy nem látom ott a PSG,Zenit,Chelsea hármast? :DDD jaaaa,hogy náluk minden rendben volt az anyagiakkal,csak éppen hárman együtt költöttek el több mint 300 millió eurót... -
#13761 így kell hülyére venni a népet -
#13760 :Ddd
mondjuk én most szőrösebb vagyok mint ezek itt a képen, de én 35 vagyok. :D -
#13759 M'Vila 11 hónappal idősebb nálam csak,de én csak reménykedhetek abban hogy valaha is lesz ilyen arcszőrzetem ASD:SASDG na hozzá képest például az én arcom egy jó 15-16 éves kategória :DDDDDD -
#13758 szerintem simán reális az a 21, nincs olyan öreg feje neki.
nézd meg Yann M'Vilát, Ő 22:
-
#13757 Ezek a bölények már kortalanok:) Állítólag Victor Moses sem annyi amennyi. -
#13756 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lukaku itt például nem 19-nek hanem 29-nek néz ki,nagyon durva a felépítése
-
#13755 20 évesen már 30nak nézett ki :D -
#13754 Igen, anno vádolták azzal, hogy ráhamisították a papírokra a korát, és hat évvel idősebb annál mint ami a papírokon szerepelt, de a szövetség később visszavonta a vádakat, ez 2005 környékén volt. -
#13753 wtf? :o -
#13752 olyan is volt???
eriberto/luciano???:D:D -
#13751 az útleveles balhéja óta csak találgatni lehet -
#13750 :SS::Sezt nem is tudtamS:S:
amúgy még csak 27/28 éves nem??? -
#13749 ja jó volt :D megjelnet inter edzésen múlt héten
csóri tönkre ment mikor az anyja bent égett saját kocsijában :S -
#13748 martins jó volt anno
nagyon gyors volt:D
rubin kazanyba van aszem -
#13747 na például Martinssal mi a f*szom van, eltűnt mint szürke szamár a ködben. -
#13746 én csak 1 nagy mozdulatára emlékszek ueafa kupába mikor becselezte magát alapvonalig és martinsnak gólpasszt adott :D nem váltotta meg a világot -
#13745 mindig utáltam
nagy szinész ő is:D:D
meg az a sunyi pofája:D:D
bár mindjárt jönek az interesek és bevédik:D:D:D -
#13744 nem, de azért a legjobb görög pléját lekóklerezni :D -
#13743 na gaalba bízok azért:D:D
néha nagyon be szokta nézni a dolgokat taktika terén:) -
#13742 nem?
az istened? -
#13741 kókler?