Átigazolások

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hedonist
Jézusom, nee😄

remélem kamu, mondjuk fogalmam sincs mi ez a foci24😄

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

<#vigyor5>

Schürrle -> Chelsea ? pletyka ez is 😄
limperatore
dean bazdmeg neked kuss van 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

azért is írta oda ,hogy "pletyka csak"...
ne csak olvassuk, hanem értelmezzük már a hsz-t
limperatore
nincs aláírva még semmi

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

bakkerman
pletyka csak:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
elvileg nevetõ harmadikként a PSG szerezte meg Lucas Mourát

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Effe88
Joseph Yobo

Everton-->Fenerbahce

link

jAsOn VoOrHeEs
Salomon Rondon
Malaga > Rubin Kazan
http://twitter.com/fc_rubin_kazan

José Angel
Roma > Sociedad
kölcsön

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Rudee
Peric jó, csak kell neki a folyamatos játéklehetõség.

Szar Bayern, szar Bayern :)

bakkerman
ezt én se értem,évrõl évre megbízható teljesitményt hoz,megérdemelne egy meghívót

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

ressy14
ha valóban elengedjük, akkor bajban leszünk csatár híján. Sanyika nem megoldás, Peric meg immunbetegségben szenved. Nekiállhatnánk megint igazolni egy latin lovert.

Dum spiro, spero.

hedonist
Amúgy én nem annyira követem a hazai focit, de nem értem, mi az oka, hogy még nem magyar válogatott?

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

hedonist

Ez stílus kérdés. Az arab ordibálós kommentátorokat én sem szeretem. És azért jövök mindig Alvinoval, mert õ "értelmesen" ordibál 😄.
DasIsFuck
speciel a német kommentátorokat akiket én hallottam pont olyanok voltak h alig beszéltekXD

de nem azt mondom én h az a jó aki kb percenként 1 szót szól...
de az h egy ilyen önmagából kikelt ordibálós kommentátor ettõl nem lesz több.
az aranyközépút a legjobb!

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

<#taps><#eljen>
pontosan 😊 anno néztem , egyik adón a kommentátor 10 percenként beböfögött 1-1 szót, élvezhetetlen volt a meccs is, ám ha a kommentátro nyomja a szöveget akkor egy látszólag lapos meccset is élvezhetõvé tud varázsolni. Anno volt az arsenal-bayern meccsen egy kommentátor a sat1 adón és azt néztem mert úgymond mesélte a meccset de sajnos azóta se találkoztam vele s youtubon se találtam meg, pedig szerintem az egyik legjobb volt....
szóval igen egy jó kommentátorral a meccs is sokkal jobb tud lenni.

song; arsenal-barca , 15m ?
remélem nem megy...

Nem lesz rossz ez a Fiorentina. El Hamdaoui, Matías Fernández, Aquilani, Borja Valero, Gonzalo Rodríguez, Cuadrado.. + hátha sikerül megtartaniuk Jovetic-cset.

cesc fábregas

szucsy89
nem off ez:

Serie A
Digi -> SportKlub

az árat még nem hozták nyilvánosságra 😄
Nem tud valaki olyan netes oldalt amin a SPORT 1-2 és az Eurosport 1 nézhetõ?Elõre is köszönöm!!!
LasDen
nekem meg a sportklub helyére rakták be a digit 😄DD

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Miért pont a L1? A Serie C/2 sokkal izgalmasabb mint az. Az mekkora király lenne ha a Serie C/2 menne 😄
Hát az biztos hogy a kommentátorok minõsége majdnem 0, de legalább nem kell keresnem streameket 😄
Fyrex
menjenek a jó büdös annyukba... legszarabb sportcsatorna a történelem során, ráadásul a digi mûsorkínálatába nincs benne

Avanti Crociati!

jAsOn VoOrHeEs
Mondjuk én jobban örültem volna ha az olaszok maradnak a digin, mert így elég húzós lesz az idõpontok ütközése miatt.

jAsOn VoOrHeEs
Igen.

LasDen: + Ligakupa is 😊

arsnl
Premier League még mindig Digin lesz csak?

LasDen
L1 és L2?? wow 😄D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

jAsOn VoOrHeEs

ForzaInter
kurva olcsón ellehetne most hozni. ha pedig normálisan felépül akkor pedig óriási fogás lesz annak a klubnak amely leigazolja.

Yo, Bitch!

ForzaInter
Alberto Aquilani

Liverpool->Fiorentina

link

Yo, Bitch!

Állítólag a Napoli és a Milan is tárgyal vele. Szerintem még használható lesz.
Effe88
újabb villarrealos a fioban

Gonzalo Rodriguez

Vilalrreal-->Fiorentina

link

egyébként a G.Rossit nem értem miért nem vitte még el vmelyik top csapat(okés hogy sérült de jól járna vele bármelyik top csapat késõbb szerintem)

Vladimir Weiss
Man City>>>Pescara

Forrás
Flavio Roma
AC Milan>>>AS Monaco

Forrás: http://www.asm-fc.com/en/news/team/flavio-roma-bring-my-experience
bubu13
Krasic
Juventus-Fenerbahce

Forrás

EEE 1899

Végre egy klasszis igazolás.

cesc fábregas

szucsy89
Lehet ezzel kihúzta az Arsenal a Malagát a szarból? Vagy nagyobba vannak õk ennél? 😄
Fyrex
Santi Cazorla
Malaga > Arsenal
22m euro
(twitter)

Avanti Crociati!

jAsOn VoOrHeEs
Vladimir Weiss
City > Pescara
kölcsön
http://www.pescaracalcio.com

Kevin de Bruyne
Chelsea > Bremen
kölcsön
http://www.werder.de

VB-n EB-n pont jó.
? Te nem érted... Mindegy.
hedonist
GUNDELT?😄D Akinek fogalma nincs ki kicsoda a pályán? Utálom azokat a kommentátorokat, akik a BL meccsre "felkészülnek" de kurvára nem követték a bajnokságokat és össze vissza beszélnek.

DasIsFuck
nehogymár a kommentátor befolyásolja az örömöm egy gólnál.

mérsékelten is lehet színvonalasan közvetíteni.

Hát nem is attól lesz valaki jó, hogy csöndben elmondja hogy: "gól volt". Alvino érzéssel csinálja, és ha egy Napoli szurkoló meghallja amit oribál Alvino, akkor kifut legszívesebben a világból, mert olyan jó érzés. Bár ha ilyeneket írsz, akkor még sohasem érezted ezt. Próbáld ki 😊
DasIsFuck
mintha attól lenne jó egy kommentátor emrt ordibál..hát marhára nem.
fõleg nem az olyanok akik önmagukból kikelve ordibálnak.

különben is a latin nyelvû kommentátooktól hülyét kapok, fõleg a spanyoloktól

Effe88
Steven Pienaar

Tottenham-->Everton

link

Effe88
Borja Valero

Villarreal-->Fiorentina 7m euró

link

Igen õt is ismertem, de azért Alvino sokkal érzékibben csinálja 😄, bár ez már stílus kérdés... Gondolom Scaprini Inter-szurkoló 😊
Effe88
Ron Vlaar

Feyenoord-->Astom Villa

link