506
Van egy csepp problémám :)
  • ibrik
    De nem hinném, hogy ez jó lenne CD-khez is, mert merevlemezekhez csinálták.
  • ibrik
    Restoration download
  • ffxi
    Hol lehetne letölteni? Már mindenhol kerestem!! THX

• zakika
    restoration
  • ffxi
    Pontosabban mi a progi neve? THX

• zakika
    vannak progik amik a disk fizikai tartalmat latjak es nem a logikait pl. recovery softverek. ezzel le tudod menteni az anyagokat rola. vagy problad meg lezarni neroval, de hamarebb megprobalnam valami recovery softal.
  • ffxi
    KÉREM SZÉPEN SEGÍTSETEK! Az a helyzet, hogy nero-val írtam egy lemezt és nem zártam le. Most 3 nap után elővettem és (a picsába) üres lemeznek találja hosszas gondolkodás után. Ha vkinek vmi ötlete van vagy már találkozott ilyennel sűrgősen írjon! NAGYON FONTOS ANYAGOK! THX!!!!!!!!!!!

• porcaro
    Sziasztok! DVD-lab kérdés. Hátha tudja valaki:
    Menüt szerkesztettem. És ott van a szerkesztésnéla képen két segítő vékony fehér szaggatott keret. Ez kicsit megtréfált engem. Mert én a kis chapter képeket pjn t a külső szlére állítottam, azt gondolván, hogy a TV-n majd meg lesz az a hely ami a külső kereten kivül esett. (Háttérként egy a kamerával készített képet tettem be. Normál méretben 1024 X valamennyi) De a kereten kivül már nem volt hely a TV-n visszanézve. Ez mit jelent? Hogy az a keret a TV-n látható kép határát jelenti? Ez meg azért furcsa mert a kereten kivül lógott a háttérkép az meg látszódott teljesen.. Nem értem....
  • zakika
    lehetne egy kicst pontosabba, mert nem talaltam meg. engem is erdekelne.
    reel DVDt hasznal valaki. arrol is jo lenne egy leiras
  • titike
    itt néz körül és itt találsz magyar leírásokat a progikhoz a forum részben
    http://filmkonvertalo.hu
  • porcaro
    Köszi közben kipróbáltam a DVDlab Prot. Hát eszméletlen bonyolult, de legalább működik!!!! Kösz a tippet!
  • sirdond
    ok, közben megint rájöttem, de azért kösz :D
  • izb
    SHRINK
  • sirdond
    már megteláltam.
    egy másik kérdésem az lenne, hogy szerkeszteni szeretnék egy eredeti dvd-t, úgy hogy ne legyenek benne meg extrák, hogy ráférjen egy sima dvdre. milyen progival kell? bocs de kezdő vagyok ilyen téren
  • sirdond
    hi
    van itt aki vágja a ratDVD-t? hogy kell visszakonvertálni az eredetibe? vagy nem is kell, és ki lehet írni konvewrtálás nélkül is, és le is játsza a filmet?
  • porcaro
    Szóval ez a Pegasys elég jónak mondható? Miért ne menne nekem? :)
    Illetve akkor ezek szerint érdemes mx. 9000-el tömörítenem? Az még ugye szép minőség? Meg a lemez 4.7 Gigás ugyebár, egy elkészített menü is gondolom foglal valamennyi helyet, de gondolom azért az nem több 2-300 Megánál, ha egy 3 track-es menüről beszélünk pl.
  • zakika
    sok kerdes, nem biztos hogy tudok ra valaszolni
    - en pegasys DVD autort hasznalok, nem biztos hogy neked menni fog, de probaltam mar reelDVDt es DVDlabot is (csak ugy futolag ismerkedtem veluk)
    - altalaban a regebbiek ugy tudom csak 9000 kbps tudnak olvasni, tehat shrinkel erdemes lenne a projektet egy kicsit megnyirbalni vagy meg egyszer kiexportalni kevesebb bitrataval
    - mostanaban a TVk mar felismerik az NTSC es a PAL normat is, regebbin legfeljebb nem lessz szin

remelem segitettem es nem tevedtem sokat
  • porcaro
    Sziasztok! Lenne egy s.o.s. kérdésem: Szeretnék DVD-t írni mpeg2-ből ami a hangot is tartalmazza. Kb 4 gigás adat. Nagyon egyszerű menüt is szeretnék szerkeszteni hozzá amit ki szeretnék írni DVD-re úgy, hogy azt egy X-box, Playsation vagy bármely más egyszerű olcsó asztali DVD lejásztó felismerjen. Eddig az Ulead DVD Workshop 2-vel szenvedtem, de az nem is merte fel az mpeg-et, azaz csak a hangját nem. Avit felismert, de az borzasztó adatmennyisség. Kérdések:
    Tudtok -e nagyon egyszerű, okos és sokat tudó programot ajánlani amivel lehet egyszerű menüt is szerkeszteni, majd kiírni azt DVD-re?
    Illetve mennyire érdemes állítani a bitrátát az mpeg kódolásnál (azt egy másik programom jól tudja csinálni...általában konstans bitrátát alkalmazok...). Van -e felső határ amit nem olvasnak e esetleg az asztali lejátszók, mert én nagyjából 9800-as használtam, sőt ha lehet még enél nagyobbat, hogy a minőség még jobb legyen.
    Illetve, ha kiírom Pal formátumra és majd egyszer azt külföldön (NTSC rendszerű TV-n) nézném meg akkor is lejátszható lenne?
    Köszi előre is.
  • reménytelen
    HELP!

Van egy LG GSA4082B DVD-íróm A208 driverrel. (legújabb)
    Valamint van egy Fujifilm DVD-R (4×) teljesen üres, új DVD-m.
    Berakom a meghajtóba, a Windows azt írja ki, hogy foglalt terület 0 bájt, szabad terület 0 bájt.
    Nero Burning ROM legújabb verziójával megnézem, az kiírja szépen, hogy van még 4490 MB szabad hely, és a lemez üres. Ennek ellenére mikor elkezdem írni, Writing error hiba miatt megszakad, és nem ír a lemezre semmit.
  • nigger
    Sziasztok! Letöltöttem az Elit alakulat 5-6. rész DVD-t, és mikor a Power DVD-vel megnyitom, először az 5. részt kezdi el játszani, majd a film végén, tehát a két rész között jelenik meg a menü. Hogy kell úgy megcsinálni, hogy a menüvel kezdje?
  • uzsidoboz
    Kösssz szépen jó lett.... :)
  • zakika
    valamikor gordian knotot hasznaltam
    mostanaba nem vagyok ilyen vakmero, hogy DVDt CDre
    a Gknot is Virtual dubon muxik, de a bealitasok eleg sokat megengednek..
    de vannak egygombnyomasu progik amiben benyomd a DVDt es mar csinalja is (PL. DVDx)
  • ibrik
    Vagy inkább: http://www.doom9.hu
  • ibrik
    http://macsman.fw.hu - magyar nyelvű leírások, programok a témában
  • uzsidoboz
    Üdv!

Egy olyan kérdésem lenne h dvd-t szeretnék rippelni, 1db 700 megás avit csinálni a dvd-ből! Virtual dubbal álltam neki csak az a baj h 4 db fájlt csinált belőle és több lesz mint 700 mega! Nem lehet beállítani h 1-t csináljon ne 4-t + 700 mega legyen!? Vagy tudtok esetleg vmi egyszerűbb progit ajánlani?!

Köszi
  • threeman
    Subtitle Workshop
    edit -> timing -> set delay
    és itt beállítod mennyit toljon előre vagy hátra a feliraton
  • Rain1
    Hi!
    Van egy csepp problémám :)
    Letöltöttem egy AVI fájlt. Szereztem hozzá egy .SUB feliratot, de a felirat 1-2 másodpercet siet. (Előbb jön a felirat, és csak utána a hang) Nem tudtok erre egy progit?
  • balcsi70
    Hali.Nekem volt mpeg formátumba filmem,én az Ulead DVD Movie Factory-val csináltam belöle dvd-t.
  • Assassin
    Szasz!

Videokameráról bedigiztem mpeg-be pár dolgot.
    Ehhez kéne egy konverter progi(lehetőleg nem trial verzió) ami normál dvd formátumba átkonvertál,hogy aztán az asztali lejátszók is bírják.
    Várom a javaslatokat.
    Köszesz.
  • balcsi70
    Hali.rakd föl a virtual Daemon Meneger-t a gépedre.Majd ebbe belerakod az img filet,ha elindul a film vagy(akármi az)zárd be,nyisd meg a Clone dvd-t és ott meg keresd meg a virtuális D.-meghajtot,abban lessz a filed és igy kiirja a Clone DVD.nem tudom hogy leirtam e elég érthetöen,de elöször ujrairhatóra probáld.Én most csináltam egyet igy és müködik.
  • balcsi70
    Nincs mit.Örülök hogy segithettem.A Nerot én már rég nem használom pedig meg van egy pár verziója.Az Ulead a Király ugy ahogy mondod.De van egy két dolog amit az Ulead nem tud és tudja a Nero.
  • riddick22
    Hy!
    ez nagyon bejött! előbb csak a 4nek a trialjat használtam de rekod-idő alatt +írta a lemezt! és kb 2órája lent van a 3.4 fullba!!!!! elmehet az Ahead a francba!!!!! Ulead a király!!!!!

NAGYON THX A TIPPET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    By3R
  • balcsi70
    Hy.Nincs mit,szerezd be a progit és meglátod hogy nem fogsz benne csalodni.Hali
  • riddick22
    Hy! jah igen, progira gondoltam!!!! :))))))))
    bocs
    és thx a tippet, megpróbálom! de végre "JÓ" a nero!!!!!!! mindössze 53 perc alatt írt meg egy 4,3 gigás lemezt! aszittem hogy beleőrülök de jó lett! mind1 ! ezt a progit megprob!

még1x thx
  • balcsi70
    Sziasztok.Ha valaki tudna segiteni megköszönném.Megirtam a szöveget a segitséget kérek oldalon a 1764-es.Most csak azért nem irom ide is mert hosszu lenne megint megirni,de ha nem nagy gond megnézni és valaki tudja a választ akkor megköszönöm.Végül is dvd-röl van szó.Kössz elöre is.
  • balcsi70
    Hali.Gondolom nem dvd-iróra gondoltál,hanem szoftverre.,mert ugy irtad.Ha data dvd-t akarsz ott az Ulead DVD Movie Factory az megcsinálja.
  • Adhie
    Tsá all!
    Valaki segítsen! Millyen DVD-író progi képes fölismerni (és kiírni) az img formátumot?
  • mlyna
    Segítség!!! Frissíteni akartam az LG DVD-meghajtó (GCC4521B) driverét. A letöltött drivert elindítva lefagyott a gép. Reset után már a bios sem akart lefutni, mert a az IDE detektálásnál megakad...(még a bios setupot sem lehet elérni...).
    Csak akkor indul a gép, ha kikötöm a dvd-t. Egyáltalán nem érzékeli sem a bios (award), sem a windows(xp) a dvd meghajtót.
    Kb. fél éves az egész konfig... vajon hogyan lehetne kiküszöbölni a hibát?
  • riddick22
    Hy!!

Lenne egy hatalmas problémám!
    Ma amikor el akartam indítani a Nero-t akkor kiírta hogy talált egy nem-licenselt progit a gépen és ezér nem indul el! Ilyen még nem volt! alapból a 6.3.0.14 van meg de frissítettem a 6.6.0.14-re és ott is ezt írja ki!!!!!!
    Kérésem/kérdésem:
    nem tud valaki olyan DVD írót szerválni, ami tud adatlemezt is írni?????? mer sehol sem találok csak cdírót! az meg nem jó! nemigaz h nincs a neronak egy tetves konkurense?????????????
    aki tud, azt nagyon kérem h segítsen!!!!!!!!!!!

előre is köszi!!!!!!!
    riddick22
  • deicide
    Sziasztok...!

Tanácstalan vagyok..!!

Következő van....LG-4163B íroval irok...jellemzően csak 1 féle korongra mostanában.
    Verba...szerintem elég normális korong reális áron.
    DvD Decrypterrel irok..!

Mostanában úgy pár hete azt vettem észre hogy sok rontott korongom van...!
    Ami azt jelenti hogy hogy megirom 8x-an és a film vége az utlsó percek szét esnek:((
    Semmin nem változtatok és megírom újra ugyan úgy és utánna pedig jó lesz..!
    Én még ilyet nem láttam....!

Probáltam pár dolgon változtatni..

- vissza tettem korábbi dvd decrypter verzióját..!
    -a 104 firwaret ami a legfrisebb az LG-n vissza álítottam 103..!

Tanácstalan vagyok mert ez idáig nem volt gond a koronggal sem az íroval..!

Szeretném tudni mi az oka annak hogy ha valamit megírok nem jó..és ha ugyan úgy megírom akkor meg jó..!!!