DVD-s kérdések.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
Nekem egy olyan gondom van hogy ha DVD-t játszok le, akad a film. Akár lemezrõl, akár hdd-rõl.
Fx5800-as kari, legújabb detonator. Felpörög a venti a karin, aztán akadás.
Régebben nem csinálta, nem tudom mi válthatta ki.
Érdekes hogy nem mindig csinálja.
Mi lehet az oka?
Elõre is köszi.
Azt mondod, hogy nem kell hozzá???😊 Akkor sirály. Az Xvid és Divix miben különbözik a teljes DVd-tõl??? Gondolom minõségben, bocsánat, de ezen a területen állati kezdõ vagyok! Elõre is köszi Rossi1
Szerintem 300x feltett kérdést fogok kérdezni..:😊 Most újítottam egy DVD írót és kérdezni szeretném, hogy a Power DVD-hez milyen Codec- et ajánlotok??? Vagy Codec Pack-ot? Az ACE-ról hallottam, de attól nem menne egy-két progi a gépemen, tudtok valami mást??? Elõre is köszi Rossi1
Van valakinek ötlete, hogy a Nero Burning Rome 6.2-vel írt mp3 DVD-t miért nem játssza le az asztali DVD lejátszó? A lemez amire írok: Primedisc dvd-r 4x! Több asztali lejátszóban is kipróbáltam, egyik sem játssza le. (Mind rendelkezik mp3 támogatással)
Elõre is thx!
\"Nem lehet mindenki okos Oberstlajtnant Úr.- mondta Svejk meggyözöen-Hiszen ha mindenki okos lenne, akkor annyi ész lenne a világon, hogy abba minden második ember biztosan belehülyülne!\"
Valaki tudna nekem segíteni?
A dvd shrink progihoz lenne szükségem magyar nyelvû leírásra.
Titikének küldtem egy privát üzit, de sajna nem kaptam rá választ.
Valaki segítsen!<#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Köszönöm!
1.mibõl- mibe(ezzel nem volt gond)
2.kiválasztani a konvertálandó filmet (ez is megy)
3.Képarány (én 16:9-re állítottam)
4.Go!
Semmit nem értek a filmkészítéshez, de ez alapján egyszerûnek tünt, fórumozók szerint az ezekkel a progikkal készített eredmény pedig jó. Ha még van türelmed, arra kérnélek, segíts! Hol és mit állítsak be másként?
Tudás ellen nincs védelem.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Ha valaki tud, nagyon szépen segítsen!!!!!!
Tudás ellen nincs védelem.
Kölcsönkaptam egy kicsit karcos dvd.t amit nagy nehezen sikerült felnyomni gépre(15 perc helyett 2 óra volt), de az egyik vob vége teljesen galyra ment. A winyón fent van de hibás a vége, azaz ha a lejátszó oda ér leáll, az újrakódolók hibát jeleznek. Az a kérdés, hogy tudtok-e valami olyan programot ami megkeresi és kivágja (átugorja) a hibást részt? Elõre is thx!
ööö...nem lehet valahogy "kiütni" a dévédé lejáccót? mer a kurva powerdvd kiirta, hogy má többször nem válhatok régiókódot...
:-O http://www.ashes.hu O-:
Avi-bóls szeretnék DVD-t csinálni, hogyan kell, milyen programokat érdemes használni? ÉS persze hogyan kell csinálni (részletes leírásra lenne szükségem) ??
Ha valaki megtudná mondani nagyon hálás lennék!
Elõre is köszike!
ez mar meg is tortent a WinDVDCreatorral . egyetlen egy problemam van . h ha asztali dvd lejaccon megnezem a filmet akkor annyira pici kepre szukito ossze h mar szinte nezhetetelen a film.vagyis egy olyan kerdesem lenne h ti mivel melyik progival konvertaltok avit dvdre ?
A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!
hogy lehet betenni a gépbe egy dvd lejáccót?
mert most vettem egy asus dvd olvasót és nincs kedvem szervizelni, zsal elég, ha a régi cd olvasó kábelét átdugom a dvdhez, vagy esetleg ennél bonyolultabb a dolog?
:-O http://www.ashes.hu O-:
Szedd le a pakkot - még a nyomait is!
Aztán az AVI-khoz telepítsd fel csak ezeket: DivX, XviD, AC3Filter, VobSub
Kicsivel bõvebb alternatív megoldás: MediaPlayer Classic
DVD-k lejátszásához pedig vagy WinDVD vagy PowerDVD.
Más nem kell.
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Intervideot az után tettem fel, miután már mindenfélét próbáltam. Elõtte asszem K-Lite codecpack volt fent. (nemtom mi van benne asszony foglalkozik a video részleggel😊 )
N0 TXT TLK PLZ!4!
Vagy ha ez nem jött be, akkor próbáld meg PowerDVD-vel.
Lehet, hogy csak a hangkártyád nem szereti a WinDVD AC3 kodekjét (Intervideo AC3 filter)
Ha DVD lemezt játszok le a gépemen akkor a hang elkezd "vibrálni". Olyan, mint a bakelitlemezeknél ha pattog a tû. Mintha a színészelet centrifugára ültették volna.
És ezt csak DVD lejátszásakor produkálja, avi-t simán lenyomja.
Tettem fel új hangkártya drivert (sajna alaplapi, nincs már hely az SBmnek :/ ),
Újratelepítettem a DVDt, de semmi.
Sajna azt se tudom, h mi válthatta ki, mert egy ideje nem néztem DVDt.
ASUS DVD E616.
A filmeket WinDVD6 proval és az ASUS lejátszójával is próbáltam.
plz help😊
N0 TXT TLK PLZ!4!
2. A DVD+R (és +RW) lemezek gyártása gyorsabb és olcsóbb, ezenkívül már gyártáskor megkapják az ún. "elõformázott információkat" (médiaazonosító). Más az elõre kialakított írási nyomvonal kialakítása. A DVD+R-eknél gyorsabban tudták növelni az írási sebességet is.
És természetesen a DVD+R egyik legfõbb elõnye a "mínuszoshoz" képest, hogy elõbb hozták ki a "pluszos" kétrétegû lemezformátumot (DVD+R/RW DL), míg a "mínuszosoknál" csak "jövöget" valamikor...
Volna nehany kerdesem:
1. Mennyi ideig tart egy DVD megirasa 8x sebesseggel?
2. Mi a kulonbseg a DVD+R es DVD-R kozott? Mi az elonyuk / hatranyuk? Melyiket erdemesebb hasznalni..?
Koszi elore is a valaszokat!
YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos
Nekem kb 20 DVD-bõl 3x, amikor befejezte a rippelést, és ki akarok lépni a shrinkbõl, kékhalált dob a windowsomra... pedig soha semmi mástól nem csinált ilyent a gépem... egyszerûen IRQ NOT LESS OR EQUAL...