506
Van egy csepp problémám :)
  • ibrik
    Ha bővebben érdekel a téma, van több oldal is leírásokkal:
    mACSman oldala
    Doom9.hu -> Leírások

... hogy csak a legismertebbeket említsem.
  • ibrik
    Egyszerű: DVDx

Kíváló minőség: GordianKnot programcsomag (és a "kistestvére", a sokkal egyszerűbb AutoGK)
  • Johnyy
    Tudtok valami frapáns progit ami dvd ből ripeli xvidbe ... ?? :o
  • ibrik
    Simán Nero-val adatként felírhatod az AVI-kat a DVD-lemezre - már ha arra gondoltál, hogy olyan asztali lejátszód van, ami a DivX filmeket is lejátsza.

Ha viszont arra gondoltál, hogy AVI-ból DVD-filmet akarsz csinálni, arra ott a vsoDivXToDVD
  • benoge
    Két kérdésem lenne:
    az egyik, hogy két (vagy több) Divx (vagy más kodekkel kódolt) filmet milyen programmal vagy hogyan tudnék felírni egy DVDre?
    a másik pedig, hogy hogyan rakhatnék ezzekhez feliratot?
  • BaliBoy
    Nekem viszont abban kellene segítség, hogy van egy dvd amin a felirat el van csúszva. Milyen programmal lehet korrigálni, vagy milyen módszerrel?
  • BaliBoy
    TMPGenc DVD author
  • deicide
    sziasztok...)

progi kellene amivel 2 dvd filmet lehet össze füzni...mert 8.5 g korongra akarom majd kiírni...))
  • rezsofiz
    kösz
  • galocza
    én a tavalyi síelős videómat 3 aztalin teszteltem, dvdrw+, mindegyik megette. igaz, újabb (max 2-3 éves) típusok...
  • ibrik
    Nem az a kérdéses, hogy az RW-t tudják-e olvasni, hanem az, hogy a mínuszoson (-R/RW) kívül olvassák-e a plusszost (+R/RW) is.
    A minuszos RW-t mindegyik lejátszó ismeri.
  • rezsofiz
    Oksa köszi. Még egy kérdés: az asztali dvd lejátszok többsége tudja olvasni a dvdrw-t?
  • ibrik
    Amikor elindítod a Nero-t, az elején előjön az "Új összeállítás" varázsló.
    Ott a baloldali legördülő menüből válaszd a "DVD"-t és az alatta lévő ikonok közül válaszd a "DVD-Videó"-t.
    Az "Új" gombra kattintva az új összeállításban a Nero létrehoz egy "audio_ts" és egy "video_ts" mappát. A lentebb általad mutatott mappa tartalmát (a fájlokat) húzd bele a "video_ts" mappába és már írhatod is a DVD-t.
    (Esetleg még az összeállítás tulajdonságainál a "Címke" lapon nevet adhatsz a lemeznek.)
  • rezsofiz
    Na szoval van itt nekem pár fájl. Ezeket fel akarom irni DVD-re neroval, hogy asztali dvd-lejátszon is menjenek. Hogy irjam fel? Simán adatként, vagy hogy?

• izb
    Star wars III
    he he
  • galocza
    ehhez mindenképpen úkell tömörítened az anyagot és minőségvesztéssel számolnod.
    vanak erre amúgy filterek.
    virtualdub:
    http://www.compression.ru/video/subtitles_removal/index_en.html
    http://neuron2.net/delogo132/delogo.html

itt egy leírás+filterek:
    http://www.doom9.org/capture/delogo.html
  • ponty1
    Annyi dvd-s fórum van hogy asse tudom hova írjak na mind1 ! Tehát mint abszólút kezdő meg szeretném kérdezni hogy hogyan lehetne elmosni a képet 1 bizonyos ponton az egész filmben ? Tehát lehet érthetőbb így:
    Van 1 filmem ami moziból lett kilopva és a felső részen van egy ilyen számláló vagy micsoda és azt szeretném elmosni onnan a jobban nézhetőség miatt mert eléggé zavaró !
  • galocza
    én ifoedittel csináltam asszem
  • Pip Boy
    Hali!
    Azt szeretném megkérdezni, hogy hogyan lehet képfelíratot készíteni DVD-re, hogy választható legyen!? Olyet tudok csinálni, hogy beleégetem, de jobblenne ha válsztható lenne az mégis csak pofásabb! Van Tmgenc,virtualdub,ifoedit,Besweet. Ha esetleg kell még hozzá valami azt is mondjátok már meg, hogy honnan lehet hozzájutni, ha lehet ingyenesen!
  • Morphin
    Köszi a segítségeket de inkább letöltöm feliratosan talán ez igy 1*űbb...
  • galocza
    nem akarlak elkeseríteni, de annyira nem 1xű. én 1et csináltam, szóval elfeledtem, de ez volt a forrás (mint kb mindig:
    www.doom9.org
  • Morphin
    Ok leszedtem egy csomo progit de nemtok mit csinálni velük.
    A subrip-el még csak vmit(az megkeresi a vobokat megminden) de a többivell semmit leirnád konkrétan.az időzitéses marhasággal együtt??? jah egybknt a penge 3 rol van szo
  • balcsi70
    Nekem esetleg tudna valaki választ a 161-esre?Tehát mpg fájl és külön a felirat.Ebböl DVD-t hogyan hogy rajta legyen majd a felirat is.??? Kösszi
  • Monthy
    Szia!
    Az attól függ milyen formátumban van a feliratod, sup, son, esetleg BMP hegyek?
    Bárhogy is van valamilyen progival újra kell authorizálnod (építened) a DVD szerkezezét. Pl Maestro, vagy ifoedit.
    Sajnos a DVD azért még nincs szétbontva, mert ifok, vobok ,és bupok vannak a winódon.
    A tényleges adatok a vobokban vannak (m2v, AC3, esetleg DTS, és a feliratok) és sajnos ezt kell szétbombáznod.
  • Morphin
    Bakker itt bogarászok má fél orája vki magyarázza már el érthetően hogy kell feliratot hozzárendelni egy dvd-hez a mi szét van bontva gépemen!!! ifora vobra meg bupra van szétbontva mert igy töltöttem le!!!!
    please sürgős
  • balcsi70
    Sziasztok.Tud valaki segiteni?Van egy Film mpg mellette a felirat.Mivel tudok csinálni belöle dvd-t? DivX böl csináltam már Dvd-t de az nem csinálja meg mert csak az avi fájlt fogadja el.Valaki segitsen.Elöre is köszönöm.!
  • repro
    ez aztán a DVDs kérdés.

netlimiter
  • z01ee
    Üdv!
    Keresek egy programot,csak nem tudom a nevét, gondoltam hátha itt valaki segíthetne.
    Olyan programra lenne szükségem, amit ha felrakok a gépre, akkor beállíthatom hogy maximálisan mennyi downloadot ill. uploadot engedélyezhessen a netkapcsolatból (minden program számára).
    2 gépen lesz 512-es ADSL és ehhez kéne ez a program, hogy "kézzel" is el lehessen osztani a sebességet.
    Ha valakinek lenne tippje erre akkor légyszi az EMAILEMRE irjon ([email protected]) mert legközelebb sokára leszek internet előtt.
    Thx szépen!

z01ee
  • Rancor
    Sziasztok,van egy problémám: Megszereztem a Star Trek:Nemzedékek dvd-t,és nincs rajta magyar felirat,csak angol.De viszont van a gépen divx-hez feliratom,sub,vagy srt. Hogyan tudnám ezt a dvd-re rávinni?
    Előre is köszi a segitséget.
  • galocza
    nem használtam soha, de:
    http://dvdx.sourceforge.net/
  • galocza
    http://www.videohelp.com/dvdwriters.php?DVDnameid=208&Search=Search&list=
    érdemes elolvasni a második kommentet is (x nemhivatalos firmware-rel dlessé tehető).
  • Rincewind
    Hali!

A kovetkezo problemaval kuzdok:
    Szeretnek nehany DVD-mbol mpeg vagy avi formatumu mentest csinalni szamitogepre (hogy aztan kesobb atkonvertalva at tudjam tenni PSP-re es azon nezni). Olyan programot mar talaltam, ami komplett masolatot keszit a DVD-rol, de nekem nem ilyen kene. Plusz jo lenne, ha a program vagni is tudna az anyagot, vagy csak bizonyos, elore kijelolt reszeket lerippelni, mert pl. sorozat DVD-knel (South Park, Friends, stc) egyben vannak az epizodok. Meg annyit erdemes megjegyezni, hogy a DVD-k, amirol le szeretnem rippelni a cuccokat mind eredetiek, tehat valami olyan program kellene, amit a masolasvedelem nem zavar. Ja es tobbnyire NTSC DVD-k, nem tudom ez mennyire szamit...
  • izb
    Hi.Itt van egy fain kis program.

Kingdia DVd Audio Ripper
  • Lord Maverick
    Sziasztok!

Érdeklődni szeretnék, hogy létezik e olyan program, amivel számítógépre le lehet szedni a DVD-ről a különböző hangsávokat.
    Előre is köszönöm az információt.
  • izb
    Tudomásom szerint a te íród nem dual layeres író.
    Tehár rakhatsz rá bármilyen firmwaret nem fog menni az írás.
  • galocza
    a gyártó oldalán utánanézhetsz, melyek a támogatott médiumok.
    firmware frissítés segíthet (mindig bővítik a támogatottak listáját).
    a neten feltalálhatóak olyan listák is, ahol felhasználók osztják meg tapasztalataikat író-médium tekintetében (példát sajna nem tudok, véletlenül vetődtem oda).
    "bocs, a lemez : DVD+R DL 8,5 GB": más nem is lehet 8).
  • fijat
    bocs, a lemez : DVD+R DL 8,5 GB
  • fijat
    hali mindenkinek !

vettem két dc dupla rétegű dvd lemezt, mert lenne mit ráírnom, de sajna nem írja az íróm.
    se neróval, se alcohollal, se dvd decrypterrel...
    letöltöttem a legújabb nerót, mert azt gondoltam, hátha, de azt mondja, hogy illegális lemez...
    az íróm NEC 2510A

a lemez : Traxdata VDV+R DL 8,5 GB

ha tud vki vmi okosat mondani, kérem jelezze, vagy írjon a [email protected] ra

Köszi...
  • Tattoo
    Nekem is volt ilyen hiba. Fel kell tenni rgy másik driver progit. NEM a legújabbakat!!!!!!
  • fureszoszi
    Sziasztok.DVD konvertálásra én a Sony DVD architect 2.0 ajánlom.Nekemnagyon bejött.