506
Van egy csepp problémám :)
-
#266 Melyik az olcsóbb a spar vagy a tesco párizsi? -
#265 Fogyasztói áron melyik DVD lemez olcsóbb? Arita vagy PrimeDisc? Tok nélkül persze :) THX!!
-
#264 off
Ne az XXX progidat indítsd el, ha rippelni akarsz... -
blackgamer #263 én ezeket használom: Dvd Decrypter és Virtualdubmod -
DJviolin #262 Sziasztok!
A következőt szeretném:
Berak a meghajtóba a dvd film.
Elindít XXX progi.
Kiválasztani a film mellett felrippelendő nyelvet és feliratot.
Hozzátársítani divx 6 vagy xvid codec-hez.
megadni a 700 megabájtos fájlkorlátot.
Elindítani.
A kérdés már csak az, hogy milyen progival?
Üdv:
DJviolin -
blackgamer #261 aham, hát nem sok 4400 MB, és gondolom akkor ennyi az össz, nincs ráadás mint a cdnél -
izb #260 Nem értesz!
A 4,7Gb-os lemezre fér el 4,4GB adat,vagy film. -
blackgamer #259 ok, köszi az infót, 4,7 GB elég lesz -
izb #258 4,4GB-ot.
Ja és 4,5GB nincs,csak 4,7GB-os. -
blackgamer #257 egy 4,5 gigás dvdre mennyi adatot lehet felírni? ugye többet mint 4,5?
abból gondolom, hogy egy 700 MB-os cd-re is felmegy 730-740 MB
(azért kérdezem, mert nincs dvd íróm, de szeretnék íratni) -
#256 de be lehet állítani, h független legyen. -
#255 EZ biztos??
Mert DVD Shrinkel leszedtem az 1-es regi kódolással kiírtam és nem játszotta.
A kocsi előzö tulaja azt mondta az 1-es az europai a 2-es az americai -
#254 http://www.dvddemystified.com/dvdfaq.html
(ok befizetek VIPre..) -
#253 jha és még ezt találtam:
In general, region codes don't apply to recordable DVDs. A DVD that you make on a PC with a DVD burner or in a home DVD video recorder will play in all regions (but don't forget NTSC vs. PAL differences, see 1.19). Region codes do not apply to DVD-Audio -
#252 1: U.S., Canada, U.S. Territories
2: Japan, Europe, South Africa, and Middle East (including Egypt)
3: Southeast Asia and East Asia (including Hong Kong)
4: Australia, New Zealand, Pacific Islands, Central America, Mexico, South America, and the Caribbean
5: Eastern Europe (Former Soviet Union), Indian subcontinent, Africa, North Korea, and Mongolia
6: China
7: Reserved
8: Special international venues (airplanes, cruise ships, etc.) -
#251 Az nem jó de láttam van ott 6 régió.
Ott melyik szám melyik??? -
#250 Csinald meg pl DVD Shrinkel a tomoritest es amikor kerdezi, akkor allitsad be, hogy regiokod fuggettlen legyen. -
#249 Hali!
Olyan kérdésem lenne hogy mivel és hogyan lehet amerikai szabvány szerint filmet írni dvd-re, mert a kocsiba a dvd lejátszó CSAK olyat játszik le. -
#248 Van egy csomo DVD-s forum, nem tudtam, hova irjam.
A problemam: kaptam egy DVD-t (biztonsagi masolat), de CSAK 6.1-es hang van rajta (angol es magyar). Kedves asztali lejatszom a maga kis 5.1-es kimenettel nem ad ki hangot rola.
Allitolag kikuszobolheto, ha hatul atdugdosom a kabeleket, de engem igazandibol mas megoldas erdekelne.
Lehet-e esetleg 5.1-re atkonvertalni vagy valahogy atalakitani a hangot? -
#247 HELP!!! HDD módban játszom le a DVD filmet Power
DVD 5-el, és azt csinálja, hogy a filmet
15-20percenként 3-4másodperces akadozás produkál,
nagyon idegesítő. Megtettem mindent (XP újra tel.,
tör'men') és érdekesképpen DivX-es filmeknél ezt
nem csinálja, rossz kódek kizárva. Hálás lennék
nagyon!!! THX!! -
#246 Nem a tiédet, hanem az enyémet! Azért írtam oda a hozzászólás számát is! (#208) -
laci béla #245 leszedte de akkor sem ir
-
#244 Jaj, elfelejtettem szólni, hogy 3 hete megoldottam a problémát (#208), le kellett szedni az illesztőprogramot, aztán újra föltelepíteni a legújabbat! -
laci béla #243 sziasztok dvdémel miért nem tudok irni pedig iro elinditja de a cdre nem irja -
tilbury #242 köszönöm az infót -
#241 olyannal meg nem talalkoztam ami nem tudod volna
helet hogy az oskorban valamikor 3-4 evvel ezelott amikor kiserleti stadiumba volt az egesz -
tilbury #240 Sziasztok!
Remélem jó helyre rakom fel a kérdésem:
szeretnék veni 1 DVD írót és az lenne a kérdésem, hogy azzal ugye lehet írni CD-ket is. Elvileg bármelyik dvd író tud cd-t is írni?
Előre is thx.
Bye -
#239 Másnál is fennáll u.e a hiba jelenség?
-
#238 Ritkán, de néha szükségem van rá, hogy DVD-t számítógépen tudjak megnézni.
Van egy olyan furcsa jelenség, hogy bármilyen módú DVD-lejátszáskor néha meg-megtorpan a lejátszás, akár lemezről, akár merevlemezről megy. Más egyéb formátumú videóknál nem fordul elő.
A hardverhiba kilőve, mivel nemrég újítottam alaplapot, processzort és VGA-t is, és a régebbi konfignál is ugyanúgy előfordult ez a jelenség.
A különböző (régebbi és újabb) ForceWare driverekkel is próbáltam, hátha valamelyikkel van a gond, de a jelenség mindegyiknél fennállt. Tehát ez is kilőve.
Próbáltam PowerDVD-vel (5 és 6) és WinDVD-vel is, sőt még a Médialejátszóval is, de mindegyiknél ugyanúgy akadozik néha a lejátszás.
Más lejátszók nincsenek telepítve, és egyedül csak a DivX Pro 5.2.1 van felrakva.
Mindezekből valami beállítási trükkre gyanakszom, de eddig még nem jöttem rá, hogy miért pont csak DVD-lejátszásnál jelentkezik a hiba.
Ha esetleg valaki már találkozott ezzel a problémával és tudja a megoldást, akkor légyszi, ne fogja vissza magát és írja le. -
#237 nem minden asztali ismeri a DVDre irt mp3. kicsit buta a geped - ha DVD akkor filmet keres (vob) es ha nem talal akkor hibat jelez -
#236 Miért nem fogadja be a DVD-re írt mp3-at az asztalim? Nero-val írtam mint adatként és mp3-ként is, de 1ik sem jó neki! THX!
-
#235 megoldodott. kb 10 perces munka volt amit kb 3 orat probalgattam a bealitasokat :) -
#234 koszi -
titike #233 http://filmkonvertalo.hu/pages/forum_viewtopic.php?24.1081
ez már elég pontos -
#232 vagyis amikor vegere er -
#231 most en is kerdezek
felinstalaltam az Adobe Encoret es kicsit bonylultnak tunik.
tud valaki valami egyszeru leirast ra.
mar mindent beraktam, ami kellet, de a film lejaccaskor nem akar visszamenni a menube... -
#230 THX!!
-
#229 Vagy: BadCopy Pro -
#228 Próbáld ISOBuster-el -
#227 Tudzs ajánlani másikat?