1433
-
#471 Plafonról lóg lefelé egy rúdszerűség ami néha feltöltődik árammal azzal zúzzad! -
strebacom #470 Ezt a köcsögöt hogyan kell kinyírni, már vagy 20 perce küzdök vele, ha leesik odamegyek és adok neki, de mikor 3.szor leesik utánna már csak a földön ugrál, és hiába dobálom tüzzel, már nem tudom ugy elintézni(WASD-vel) mint elöbb és nem hal meg, mi a titok...
-
#469 Hát a vége nekem még odébb van, a páncélos leölés után abbahagytam, mert elfáradt a kezem a folyamatos CTRL nyomkodásban :) -
#468 Pláne a végét!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A végső főellen az egy vicc.Rettentő könnyű kinyírni.Ott nem is haltam meg 1x sem.De mire ide eljutottam voltak sokkal húzósabb részek is. -
#467 Már elintéztem, rájöttem mit kell, de rohadt unalmas volt 15-20 percen keresztül folyamatosan vetődni. Eléggé elszarták ezeket a főellenfeleket. -
neptum #466 hurrá ismét megjott a kedvenc izém a za négylábu gépfegyveres,úgyus dög csak most sajna nincs itt az a hatalmas mután hogy elintézze pedig az nem lenne rossz és most találkoztam a Csajjal is öröm volt szó se róla -
MORO67 #465 Azthiszem nemtunnak leirtad szerintem én is itt keringek csak kicsit visszakellett volna olvasnom tudod ahol a kerités mögött van egy ajtó meg egy kapcsoló na az a résznél tartok.De azért köszönöm.!!!! -
#464 Képet tegyél be és akkor megtudom mondani!
Nem ilyen temetős résznél vagy? -
MORO67 #463
Sziasztok kellene egy kis segitség.Elakadtam egy olyan részen hogy feljövök a liftel a pincéböl ahol rengedeg zombi volt van egy kastély udvar ahol szellözök vannak ,na ott mindenkit elintéztem volt egy raktár ott felvettem a böröndöt de onnantol nemtalálok se egy lejáratot se egy ajtot se egy földalá vezető rácsot semmit megtennétek hogy leirjátok ott mit kell keresni vagy hogy hova kell tovább mennem??? -
neptum #462 oks akkor kap majd mindent -
#461 Azóta legyőzted már? Mert Maxtremenek már leírtam Spiolerbe hogy kell likvidálni őt! -
#460 Elég nehezen pusztul meg, szóval csak üssed tovább nekem vagy 5-10 perc kellett hozzá. -
neptum #459 a templomba azt a dögöt hogy kell elintézni ? 3x vgy 4x megtudom sebezni amikor le esik az oszlopkról de utána semmi hiába küldöm meg villámmal,tűzel -
ricsa008 #458 nincs 5letem nekem szépen megy
am nekem is lenne egy kérdésem ha veszek egy fegyvert attól még tudom használni a frizbimet? vagy akkor azt kizárom? -
#457 Azt vki nem tudja miért akad a game mint az állat.Ha ellenfelek vannak a képen akkor rohadtul tud akadozni.A hang meg baszakodik egyfolytában.A temetős résznél már játszhatatlan sajnos.Eddig is csinálta de nem ennyire.Vki vmi okosságot? -
#456 Ok.Bocs. -
#455 Ez nem a sima páncélos, hanem az a kemény főellen aki az elején megsebzett és megfertőzött. -
#454 Megdobod pengével akkor a pajzsát férrelöki és lősz.Nincs más megoldás.Illetve még1.Ha távol van vagy magaslaton áll.Dobd el a pengét majd a dobás gombot még1x megnyomod és ahogy csak tudod alacsonyra viszd a pengét.Ha ügyes vagy a lábát elkaszálod és 1 ből meghal.Nekem eddig egyszer jött össze.Igaz akkor erőset dobtam de nem tudom h számít-e neki. -
#453 A másik páncélost majmot, hogy kell megölni? Ha megsuhint egyből meghalok. -
#452 Nem tudomde miért de nálam az átvezető videók oroszok és a játkban a hangok angolok.Az ellenség take coverezik.a főhős mikor szopatják angolul mond vmit.Szal nem tom miért.Nálatok is így van? -
#451 Pedig tök hangulatos ez a színvilág :) (nameg csak az első map iylen)
A kilépés mint azt már említettem attól van hogy hozzányúltál a billkiosztáshoz, és valami olyan kombinációt állítottál be valahova amit nem szeret a game (feltehetően az orosz nyelv miatt)
Mellesleg jön amcsiba is a játék!!! :) -
#450 Nem nincs rá megoldás még! -
#449 Közben kikapcsoltam egy vmit a menüben, most már van szín a játékban
Ilyen volt:
Ilyen lett:
Csak még most is kilép azon a helyen.
Menüt sem lehet angollá tenni?
-
#448 Ertem koszi -
#447 Nekem semmi gondom nincs a game-el most tolom 2-odszorra.Egyszer sem lépett ki!
Zooleh: Ha meghalsz utolsó chechpointot tölti be. -
#446 Nagy nehezen leszenvedtem ezt a játékot megauploadról, de mindig kilép az első részben ahol megyek fel egy lépcsőn és jön egy helikopter.Grebber nálad nem lépett ki sehol?
Meg olyan "fekete-fehér" az egész game. -
#445 ok koszi,akkor a checkpoint-ot hogyan toltom be?az a gond hogy atalitottam angolra s csak csillagok vannak -
#444 Én nem nem mentettem soha mivel kb 50 méterenként van checkpoint meg elég könnyű a game is! -
#443 f6-al lehet menteni az ok.de hogy mivel toltom be a mentest nem tudja valaki?koszi -
#442 MI nem tökéletes?Nekem a hang néha recseg de semmi játszhatatlan. -
METESTO #441 Nekem mikor először telepítettem újraindult magától a gép aztán elkezdtem még1x a folyamatot és ekkor írta ki a végén hogy a telepítés sikeres lett v.valaki hasonló szöveget...és a gép újraindítása után fog csak megfelelően működniDDDD...nálam csak a hang nem 100%os úgyhogy most félre is van téve a játék késöbbre -
#440 Nah.Sikerült.Kösz mindenkinek. -
#439 Szerintem egyátalán nem unalmas. Unalmas az a Far Cry 2 és az Assassins Creed. -
neptum #438 nekem működik is csak most a hullákkal verekszek és sokan vannak és unalams egy idő után -
#437 Pedig mennie kell ezzel mivel más megoldás nincs! -
neptum #436 Vezérlőpult -> Hardver hozzáadása -> tobább -> Igen, már csatlakoztattam a hardvert -> tovább -> legalján: Új hardvereszköz hozzáadása -> tovább -> Telepítse a hardvereszközt, amit a listából választok ki -> tovább -> Minden eszköz megjelenítése -> tovább -> Saját lemez... tallózás, megkeresni a dev000.inf file-t -> ok/tovább, meg kell jelennie egy új eszköznek: fstarforce -> ok/befejezés
ezzel nekem működik -
ricsa008 #435 ok találtam jutubon videot -
ricsa008 #434 elakadtam (lehet a vége) a templomban a nagy döggel már minden oszlopot kidöntöttem minden abalkot kilőtem(nem tom van-e jelentősége) de nem tom mit kell
help -
#433 Vagy a hozzádaás pontos menetét xp-re vki leírná.Találtam olyat de nem túl részletes. -
#432 Hy.Most telepítem.Nem sokat értettem a telepítőből.
Van egy ilynem:fs_3_3, et kicsomagolva van bennie 2 ilyen1.dev000.inf és egy FStarforce.sys.Ezekkel mit kezdjek melyiket kell a leírt módon új hardverként illeszteni és nem kutyul majd bele a gépbe?