1433
-
strebacom #511 Sehogy, nem lehet,sajna... -
#510 valaki nem tudja hogy kell new harware-t hozza adni windows 7 alatt
a Fstarforce-ot sehogy se tudom hozzaadni.nincs olyan hogy uj harware hozzaadasa -
neptum #509 ahogy a láthatatlan dögöt kivégzi nagyon jó lett az az egyik kedvencem -
MORO67 #508 Még két kérdés hogy lehet gépfegyverem mert elvileg van de hijába nyomom a 1 vagy a 2 gombot mindig csak uzim lesz nem cserél fegyvert.A másik volt nekem olyan hogy véletlenül rosszul inditottam el és elölröl kezdte a játékot de találtam pálya mentéseket de az csak a pálya elejéröl kezdi, nemlehet szerintetek pályán belüli auto mentéseket találni a játékban??? -
MORO67 #507 Köszönöm azt én is láttam de azt hittem hogy ez egy másik szörny mert abból a képböl nem néz ki majomnak.Szoval log a plafonbol valami rud mikor feltöltödik akkor kell megdobni a rudat buzogánnyal ugye???? -
#506 30 hszel lejjebb van a megoldás. 470-től. -
MORO67 #505 A templomba azt a nagy majmot ami az oszlopokat dobálja azt hogy kell kinyirni mert kb 10 perce lövöm, tüzes bumeránggal gobálom folyamatosan már elfogyott az összes löszerem és még mindig ugrál az oszlopokon tudja valaki hogy tudnám elintézni????? -
#504 Igen az üzenet elküldése után kb 20 perc alatt eljutottam arra a részre mikor megkaptam... és imádom
Most egy olyan résznél hagytam abba mikor 2 elit harcos jön néhány védőruhás kíséretében. Hát az a rész is szívatós, mert 1-el meg az aprólékkal még elbánnék, de 2-őt elkülöníteni és kinyírni...
Majd ha hazamentem lesz nekik nemulass -
#503 Azt majd csak később tudsz ,mármint láthatatlanná válni azthiszem E-betűt kell nyomva tartani majd! -
#502 Tegnap selejteztem a privát IT raktáramat. Eredményként találtam egy működő 19"-os Fuji monitort (CRT), és két használható SB Live 5.1-es hangkarit. A temérdek kábelről és csavarról (ezek mindig jól jönnek) nem is beszélek, na meg a webkameráról.
Gondoltam tesztelek kicsit. Monitor jól vizsgázott 1600x1200-ban gyönyörű színekkel viszi a játékot 4:3-ban nincs amorfizáció egy deka sem. Hangkártyát is teszteltem és hopp... nem hallható minden hang. Marad az alaplapi integrál "szar" AC'97. Nocsak... ASUS M2N4-SLI mégis csak jól felszerelt kis szilícium szelet.
Már csak egy olyan CD-t kellene találnom ami tartalmazza a Dark Sector angol felirat fájljait.
Apropó, tegnap gondoltam játszom vele egy fél órát. Ez volt 7-kor. Éjfélkor kaptam észbe hogy aludni sem ártana . Marha jó játék.
Kérdés: Tudom hogy valahogy lehet láthatatlanná válni... hogyan is? -
ricsa008 #501 okés thx -
#500 Tudod.1es gombbal veszed elő a pisztolyt+frizbit ha megnyomod a 2-est akkor meg a 2kezes fegyvert. -
ricsa008 #499 na még1x ha veszek egy 2kezes fehyvert(ak vagy hasonló) akkor a frizbimet tudom használni vagy nem? -
#498 Mennyiért dobálnak egy olyat.Ha már veszek nem vmi szart akarok de hol kezdődik az ára?És érezhető vele a különbség akármiben vagy ahoz kell hangcucc.Mert most 2.1 es rendszerem van CREATIVE márkályú 2 hangfal plusz a mélynyomó. -
#497 Integrált vackot használsz? (ha igen az a baj, tegyél bele egy akármilyen legolcsóbb 5.1-es kártyát, nem lesz többet gondod) -
#496 Alapból mindíg leveszem a gyorsítást.Nálam vmi egyéni hiba van.Csak azt nem tudom h miért és mivel lehetne megoldani. -
Hellsing47 #495 akkor esetleg vedd lejjebb a hangok hardveres gyorsítását
vagy audiodriver frissités -
#494 A legújabb van fennt.De nem lett jobb semmi.Ha hang van akkor szaggat.És a temetőben a harang megöli a gépet. -
#493 ez már egy 2 hónapos driver,bajod nem lenne tőle az fix -
#492 Találtam a dvd-ben a telepítőben egy mappát amiben egy csomó nvidia driver van.Ha azt felteszem esetleg jobban menne a game?És nem eredményezhet vmi szart a gépen.
180.48_geforce_winvista_32bit_english_whql------------ez van benne -
#491 Köszi a segítségeket. -
strebacom #490 Nah siker...tovább jutottam, de ekkora szar ellenfelet, rákell jönni a csinnyára... -
#489 Ezeknek a két vállán szokott lenni ilyen kék ízé azokat szedd szét rajta! -
#488 Youtubon van végigjátszás.Beírod hogy darksector walkthrough és a h hányas chapter. -
#487 Ott szívtam én is vagy 15 percet mire hajlandó volt megmurdálni.
Taktika: Megdobod tűzzel, majd mikor ilyen sárgás lesz a bőre, vágsz hozzá áramot. Mikor felágaskodik akkor meg lövöd mint állat. Ezt megcsinálod még párszor és kinyiffan.
Én most egy pályaudvar szerű helyen akadtam el. Jönnek ilyen sárga szmötyit lövő izék, majd a kupolán keresztül beesik egy robotszerű fazon gatling-el, lerendezi a népet és engem macerál. Hiába dobálom, meg sem érzi, stukkerral meg csak csiklandozom. Sehol tűz, vagy áram a láthatáron... Egy 10 percet keringőztem vele, de meguntam. Szóval van valakinek ötlete mit kezdjek vele? -
#486 Hy.Vki küldene nekem mentést ami a 4. misio után van.Nembaj ha jóval tovább mert lehet fejezetet váltani. -
#485 Mondtam már, hogy csak ütni kell utána egyszer majd meghal. -
strebacom #484 Ezt amit irsz csak 3-szor vagy 4-szer lehet megcsinálni, még felmászik, de mikor már a földön rohangál akkor már nem müxik... -
#483 Amikor megdobod tűzzel vagy árammal akkor lerogyik és pirosan világít az egész teste akkor kell odamenni hozzá és SPACE.Full könnyű ellenfél! -
strebacom #482 Valaki elmondaná hogy hogyan kell megölni azt szart a templomban(#470)
már vagy 30perce ütöm a tüzzel, az árammal, de semmi kurvára unalmas, a köveket amit dobál kikerülöm, már nem is halok meg olyan rutint szereztem, de nem hal meg csak jön utánnam, segitsetek légyszi...egy mentést küldhetne valaki... -
#481 FAIL -
#480 Mert kiadják magyarul? -
neptum #479 hurrá már várom nagyon -
#478 Lesz még rosszabb is :) -
neptum #477 tudtam hogy vissza sírom még a katonákat de ilyen hamar miután vissza mentem a hajóról mindenre számítottam de nem erre -
#476 Erről beszélek, hogy ennyi derül ki a beszélgetésekből. -
#475 Biztos menet közben kiderül a beszélgetésekből! Ezért adják ki magyarul!!!! -
#474 Hát az a helyzet, hogy pont azért nulla, mert nem derül ki szinte semmi, csak úgy nagyjából össze lehet rakni a puzzle darabokat. A lényeg. Hogy találtak Alaszkában valami (a végén volt az a hajó azért gondolom) akármit. Aztán persze elkezdtek vele kisérletezni és ezért lettek a mindenféle groteszk szörnyek, de közben megcsinálták ezeket a szuperpáncélokat is. Te egy amcsi fazon vagy akit azért küldtek a ruszkikhoz, hogy szabotáld a kutatásokat. A csaj nem derült ki de szerintem a szeretője volt a fazonnak korábban, csak éppen ő a rossz oldalra állt. A végén persze az amcsik rájöttek ,hogy ők is használhatnák fegyverként a cuccot és ezért üzletet kötöttek Meznerrel, de ezt az alkut te szépen hazavágtad, mikor lemészároltad az egységet aki a helivel érkezett a végén. De nagyon olyan az egész játék mintha fognánk egy könyvet és a közepét megfilmesítenék, se előzmény, se karakterek megismerése, semmi csak úgy bele a közepébe. -
#473 "A történet is egy nulla"
No mi a történet áruld el nekem mert nem sikerült rájönnöm! -
#472 Sokéig kell ütni, az a titok. Az összes főellen kinyírása van kb olyan hosszú mintegy pálya végigvitele, roppant unalmas és fárasztó. A vége hát arra meg inkább nem mondok semmit. A történet is egy nulla, játékmenet sem egy nagy valami. Összességében egy erős közepes játék.