Dark Sector

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sQr
Kétszer szedtem le, mert azt hittem elsõre rossz volt. Egy megás nettel, 8 gigát. 😄 De mindkétszer kifagyott, ahogy bemountoltam az iso-t. Azt hiszem nekem várnom kell. 😞

Snexi
én elkezdtem szedni tpg-rõl,jött is maxal
pár perc múlva átraktam modemre a routerrõl hogy normális legyen,erre most ilyen 10kb/s-el jön
nem értem hogy miért nincs még fönn ismertebb magyar oldalakon

na...neked is mondom..meg akinek még gondja lenne a hang hiányosságaival:szokásos dxdiag,hardveres gyorsítást levenni teljesen!!

valami megérzésem volt és kipróbáltam,mindennek lett hangja,ütés,lövés,zajok,hangos bemondó,legelején a csávó...csak valami fagyás-akadás hangot,recegést produkál sûrûn,lehet mert a háttérben fut más is nekem,amihez kellene a hardveres gyorsítás maxon...
hogy váltottál át ilyen színekbe?
megerõsítem..fülessel vagyok és csak a saját lövéseimet hallom néha,ellenfelek lövéseit,gránátjait,szétvert tárgyakat,c4 telepítését,ajtók belökését,lakatok lelövését nem...
Na elsõ érzések részemrõl...
file-ban állítottam át a felbontást,de olyan nyúlánknak tûnik,lehet 1680*1050 helyett megpróbálm 1650*1200ban és fekete csíkos lesz,mint pár játék...a grafika tetszik...a visszaolvasott segítségeket köszönöm,elindítani is sikerült,meg angol is a szöveg..igaz az ingame videó mintha orosz lenne,az renderelt video lesz talán...viszont..hangkimenetet lehet állítani?..lehet alapból 5.1 a játék..nagyon sok minden nem hallatszik effektileg...
Te ilyen szenny mûsorokat nézel?DDDDszéplehetsz....

rapidshare-t már találni...
fenét...minden a saját nyelvén..orosz is jó..ha odavaló..Stalker pl 😊
Shep
Egyébként nekem nagyon nem tetszik a fõhõs ábrázata, olyan nyomott feje van.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Mért mert azt mondják igyí kám nye? 😊 Amúgy fõleg azért zavar minket, mert egy szót nem értünk belõle, tehát ennyi erõvel kínai is lehetne 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nézem a videókat...kicsit olyan Spawn alaphangulatúnak tûnik..és az egyik videóban,mikor az ajtón belépés után az a maszk a fejére applikálódik,tiszta Cyborg Ninja hatást kelt az MGS-bõl..szóval össze van rakva pár ötletbõl😊
Ja ...<#idiota><#hehe><#hehe>

ja..most olvastam csak visszább,hogy az orosz release hangja is angol😊

nemrég belefutottam teljes orosz hangú játékba,azóta ódzkodom tõlük😊
Lex Luthor Smallville
jah én linkeltem be a videot és jól csinálja beleéli magát a dologba
Mé az ki a faxom???<#nemtudom><#hehe>

kirol
Újraszinkronizálják az angol hangot? Vagy mi?

Sajna mióta megtudtam,hogy Michael Rosenbaum adja hozzá a hangját..-ha jól emlékszem-..megvárom azt az angolt😊
Shep
Ok, kösz. Közben úgy fest megoldottam a széthúzásos rejtélyt. Nem tetszett neki, hogy a windowsban és nem szabványos felbontást használok. (egy játéknak sem volt eddig baja vele)

Akinek kell a game vegye meg:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://tracker.freeexchange.ru/torrent/11154/

de tényleg....<#worship>

grebber
Vista alatt (rejtve):

C:\Users\gépneved\AppData\Roaming\Dark Sector\

Next PC upgrade: 2022

Shep
Hova teszi a játék a mentéseket?

Shep
Hát a driver váltás nem jött be, olyan az egész mintha széles képernyõre lenne a játék, de mivel nekem nem az van ezért fogja és összenyomja, francos bughalom.

Shep
Na megpróbálok akkor valami régebbi béta drivert, hátha.

Shep
Hát nekem is ilyen, de a képet meg összenyomja ez a fostalicska, pedig a monitor is 1280-ban fut, de mégis nyomott a kép. Újrarakom aztán írásvédettre teszem a file-t hátha segít.

Evin
180.48, hiba nélkül megy.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

kirol
a CFG-m ilyen:

+version=3

App.DefaultCmdLine="-nop -client -silent"
App.Language=eng
Client.KeyBindings=Windows_KeyBindings
Graphics.FullScreenSizeX=1280
Graphics.FullScreenSizeY=1024

Kitörlõdött belõle vagy két sor, nem tudom azok mik voltak. 😄

kirol
Én nem játszok vele, csak kipróbáltam. Amúgy 181.22-õt.

Shep
Ti hanyas drivert használjátok?

Shep
Szart nem ér, ugyanúgy összenyomva tölti be a játékot. Megnéztem vista alatt ugyanez van, de ott a felbontás állításra egybõl fagy, nem is próbálja meg átállítani. Valamire nagyon érzékeny ez a szar.

hurrá megjelentek most már a zombik is nem nehéz õket leverni csak sokan vannak néhol
kirol
Felbontást miért nem a fájlban állítod?

Shep
Semmit nem tudsz vele csinálni, ha angol hangot akarsz akkor el kell fogadnod a *-kat, vagy választhatod az orosz likalizációt.

A szar megeszi ezt a fost, mindig összenyomja a képet, de eddig a ha a felbontást változtattam akkor visszaállította, de most már a felbontás állításra visszadob az asztalra.

kirol
Milyen karakterkészlet kell ehhez, hogy ne csak csillagokat lássak? <#idiota>

Shep
Senki másnak nem nyomja össze a képet a játék, ha kilép és újra betölti?

kirol
Na elindítottam. Hát nem könnyû rájönni, hogy mi a különbség a "*****" és a "*****" között az biztos. 😄 Viszont a hang az angol.

A játék, meg nekem úgy tûnik, mintha a GoW motorja (UE) lenne 1in1, más szereplõkkel. Még a szín is az a szürkés. Persze nem baj, csak még a GoW -t se vittem végig, már nem is emlékszek hol járok, de valahol 65-70% környékén. Mire végigviszem azt, szerintem addigra ez is kijön még magyar felirattal is. 😄

grebber
Ezekre a "kivégzésekre" gondoltam.Késõbb lesznek jobbak.Csak most megint elkezdtem elõlrõl 😄

Kettõt katt a videóra és WATCH IN HD-be nézzétek!

Köszi, akkor meg itt hiába próbálkoztam...<#worship>

grebber
Hát ha jól emlékszem akkor az elsõ képen amerre nézel pont a lépcsõk mellett bal oldalon lesz egy ajtó a földön azt kell kinyitni!Az elején még ez a bulett timeos móka nincsen csak késõbb kapod meg!

"Penge irányítás: Eldobod C-vel majd rögtön egybõl lenyomod megint a C-t és nyomva tartod lelassul és az egérrel tudod írányitani!"
Hát lehet hogy béna lennék, de nekem, nem csinál semmit erre, pedig ez egyszerü....ez az elejétöl meg lehet csinálni....
Help:#288-nál tartok..<#zavart2><#worship>

Evin
Ha annak nem tudott untánanézni, hogy nem is orosz fejlesztés, kötve hiszem, hogy ki is próbáltam. Úgy meg könnyû bármelyik játékot fikázni.
Amúgy meg 2008 elején jött ki, még szép, hogy nem 2009-es színvonal. De szerintem nem a grafika tesz egy játékot jó játékká.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Shep
Hát nem tudom, nyilván nem túl építõ jellegû a játék, de kikapcsol és jól szórakozol ami alapvetõen egy játék célja. Ha építõ jellegû játék kell akkor azzal játszok. Mikor mihez van az embernek kedve.

Innen merre???:

<#help><#worship>

grebber
Én a driveren belül tettem rá az AF-et és az AA-t is.
Bár nem vettem észre különbséget vele/nélküle.

(Én hd4850el tolom)van még aki ati kártyával játszik vele?lehet azért nincs hagja az ellenség lövésének mert az installálás végén felrakja az nvidia drivert holott nekem ati kártyám van(ha nem rakom fel akkor be se indulXD)...lehet fel kéne rakni a játékon belüli ati drivert hozzá és az megoldaná?ddddd...grebber ha lennél olyan nagylelkü küldhetnél egy linket v.valamit(nevet)ahonnan letudok szedni egy progit amivel élsimítást tudok a gamre rakni...Thx..

Solid Snake
Jó game ez fijug Grebber jól mondja <#nezze><#eljen>
grebber
Hardwireden a jön pc-re kommenteknél egy srác!

Kivégzésnek én azt gondolom amikor pl egy ellenfelet addig gyengítes amíg piros nem lesz a teste ekkor odamész hozzá és SPACE.
Sokszor ugyanaz az eredmény de láttam már sok féle "kivégzést" is.Lehet nem is az de én így nevezem.
Pl azokat a kutyaféleségeket nagyon jól kivégzi ez szó szerint az: Beledöfi a pengét a hasába laza mozdulattal felvágja a fejáig majd egy pillanat alatt lenyisszantja a fejét.
Van még ilyenbe kézcsonkitos válból, van amikor csak simán a kézfejét vágja le.

Magiszter
//kill akieztírta <#banplz>

Bár valahol van némi igazság a legmélyén... <#fejvakaras>....
.
.
.
.
.
.
Nem... nincs <#rolleyes>

Magiszter
Ha jól szûrtem le akkor Orosz az egész (hang + feliratok), de lehet bele angol szöveget varázsolni, * feliratokkal. <#idiota>