Dark Sector
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pár perc múlva átraktam modemre a routerrõl hogy normális legyen,erre most ilyen 10kb/s-el jön
nem értem hogy miért nincs még fönn ismertebb magyar oldalakon
valami megérzésem volt és kipróbáltam,mindennek lett hangja,ütés,lövés,zajok,hangos bemondó,legelején a csávó...csak valami fagyás-akadás hangot,recegést produkál sûrûn,lehet mert a háttérben fut más is nekem,amihez kellene a hardveres gyorsítás maxon...
file-ban állítottam át a felbontást,de olyan nyúlánknak tûnik,lehet 1680*1050 helyett megpróbálm 1650*1200ban és fekete csíkos lesz,mint pár játék...a grafika tetszik...a visszaolvasott segítségeket köszönöm,elindítani is sikerült,meg angol is a szöveg..igaz az ingame videó mintha orosz lenne,az renderelt video lesz talán...viszont..hangkimenetet lehet állítani?..lehet alapból 5.1 a játék..nagyon sok minden nem hallatszik effektileg...
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
nemrég belefutottam teljes orosz hangú játékba,azóta ódzkodom tõlük😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
de tényleg....<#worship>#worship>
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
+version=3
App.DefaultCmdLine="-nop -client -silent"
App.Language=eng
Client.KeyBindings=Windows_KeyBindings
Graphics.FullScreenSizeX=1280
Graphics.FullScreenSizeY=1024
Kitörlõdött belõle vagy két sor, nem tudom azok mik voltak. 😄
A szar megeszi ezt a fost, mindig összenyomja a képet, de eddig a ha a felbontást változtattam akkor visszaállította, de most már a felbontás állításra visszadob az asztalra.
A játék, meg nekem úgy tûnik, mintha a GoW motorja (UE) lenne 1in1, más szereplõkkel. Még a szín is az a szürkés. Persze nem baj, csak még a GoW -t se vittem végig, már nem is emlékszek hol járok, de valahol 65-70% környékén. Mire végigviszem azt, szerintem addigra ez is kijön még magyar felirattal is. 😄
Kettõt katt a videóra és WATCH IN HD-be nézzétek!
Next PC upgrade: 2022
Hát lehet hogy béna lennék, de nekem, nem csinál semmit erre, pedig ez egyszerü....ez az elejétöl meg lehet csinálni....
Help:#288-nál tartok..<#zavart2>#zavart2><#worship>#worship>
Amúgy meg 2008 elején jött ki, még szép, hogy nem 2009-es színvonal. De szerintem nem a grafika tesz egy játékot jó játékká.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
<#help>#help><#worship>#worship>
Bár nem vettem észre különbséget vele/nélküle.
Kivégzésnek én azt gondolom amikor pl egy ellenfelet addig gyengítes amíg piros nem lesz a teste ekkor odamész hozzá és SPACE.
Sokszor ugyanaz az eredmény de láttam már sok féle "kivégzést" is.Lehet nem is az de én így nevezem.
Pl azokat a kutyaféleségeket nagyon jól kivégzi ez szó szerint az: Beledöfi a pengét a hasába laza mozdulattal felvágja a fejáig majd egy pillanat alatt lenyisszantja a fejét.
Van még ilyenbe kézcsonkitos válból, van amikor csak simán a kézfejét vágja le.
Bár valahol van némi igazság a legmélyén... <#fejvakaras>#fejvakaras>....
.
.
.
.
.
.
Nem... nincs <#rolleyes>#rolleyes>