1433
  • vandyke
    Bocsi, de a szerződést nem tudom elküldeni :) Megpróbálok 1-2 képet csatolni,hátha...[IMG][/IMG]
  • Evin
    Jól jönne némi bizonyíték, ha lehetséges, mert erről sehol semmi hír.
  • ricsa008
    infó?
  • vandyke
    Sziasztok!

Hamarosan magyar felirattal kiadjuk a Dark Sector-t pc-re. 2 napja tesztelem, előreláthatólag márciusban jelenik meg.

üdv,
  • Evin
    +version=3

[PS3_Config,/Configs/DS.cfg/Windows_Config]

[Windows_Config,/Types/Config]
    App.DefaultCmdLine="-nop -client -silent"
    App.Language=de
    Client.KeyBindings=Windows_KeyBindings
    Gore.MaxGoreLevel=0
    Graphics.Brightness=1.24
    Graphics.ToggleResetDevice=0
    Sound.EnableEAX=0

[Windows_KeyBindings,/Types/Input/KeyBindings]

[Xbox360_Config,/Configs/DS.cfg/Windows_Config]

• tiburon26
    hali!segitene valaki azzal hogy föltölti valahova azt a bizonyos DC cfg file-t.ugyanis az átirásnál elcsesztem valamit és nem csináltam biztonsági másolatot rola.előre is köszönöm!
  • Magiszter
    Az a láthatatlanság, a pajzshoz egyszer kell leütni.

E = Pajzs
    E hosszan = Láthatatlanság
    C = Penge
    C hosszan = Erősebb dobás (megfelelő pillanatban elengedve)
    C eldobás után lenyomva tartva = Irányítani a pengét (Mindet visz nálam )
    Space = Pofán ütés/kivégzés, ha piros auránál csináljuk/Tereptárgyak átugrása

Ezek a kritikusabb gombok amikre figyelni kell. A képességeket folyamatosan fogjuk megkapni előrehaladva úgyhogy türelem.
  • gabo453
    kosz szepen...osszejott...!!!
  • grebber
    Hosszan nyomod az E betűt akkor jön elő a pajzs!
  • gabo453
    sziasztok...!!!tudnatok nekem segiteni!!!???..van elvileg egy olyanom hogy enerkiapajzs...hogyan lehet megszerezni???vagy ha esetleg nem tudok rola de viszont mar megvan akkor hogyan lehet hasznalni???epp a lathatatlan szerencsetlenseggel kuzdok a vizben de nem igazan akar megmurdalni...en viszont annal inkabb dobbszor...elore is kosz a segitseget...ha persze lenne oly szives valaki...na kosz...
  • rune
    Értem. Kb ezekre gondoltam én is, csak ugye oroszul semmit nem tudok, így biztosra akartam menni:D

Köszönöm Maxtreme:D
  • Maxtreme
    Az első menüben vásárolni tudsz, (ofc nem tejet kenyérrel, hanem fegyvert xD ) 2 kategória közül.
    Első kategória a pisztolyok. Ezeket használhatod akkor is mikor penge van a kezedben.
    Második kategória a nehézfegyverek. (puskák, géppityu stb) Ezeket csak önállóan tudod használni.

Második a fegyverek gránátok és fejlesztések eladására szolgáló menüpont. Ez gondolom nem szorul magyarázatra :)

Harmadik menüpont a fejlesztések. A játék során találsz táskákat, ez tartalmazza a fejlesztéseket. Hogy melyik mit csinál, azt ki kell golyózni ónállóan :D De a jelekből rá lehet jönni. Van itt tárkapacitás növelő, sebzés növelő, savas lőszer, újratöltési idő rövidítésére szolgáló skill is.
  • rune
    Valaki elmondaná, hogy az árusnál, hogyan lehet venni eladni ill tuningolni, mert nem szertnékbaromságot csinálni és eladni mindenem:D
  • grebber
    Egyszerűen eszközkezelőben eltávolítod ennyi.
  • MORO67
    Sziasztok megtudná valaki mondani hogy kell eltávolita a fstarforce elemet mert nemtudom töle elinditani a többi játékomat és azt irták hogy valoszinü bezavar meg a vezérlőpultban azaz a file amit be kellett tenni segitenétek eltávolitani???
  • gabe70
    Hát végig nyomtam,nem semmi játék ,nekem nagyon bejött.Gratula a készítőknek,nekem kicsit Gow,kicsit Dead space hangulata volt.
  • The Protector
    Ahogy evin-mondja eldobod rögtön utána c betű és egérrel irányítod a pengét.Szuper dobással távolabbra is elvisz.
  • Evin
    Eldobás után nyomod a C-t.
  • wesker24
    Elmondaná valaki hogyan lehet slow motion-ban dobni a pengét ??

Mert elakadtam a 3 fejezetben tudom hogy egy ajtót kellene kinyitni csak azt nem tudom hogyan lehet slow mo-ban dobni a pengét !
  • Radian
    Néztem én néztem,de a neten többféle gépigény róla...ezért simán bedőltem annak ami a kicsit alacsonyabbat mondta.A játék dvd-jén található readme szerint 2,4 GHZ intel pentium vagy Athlon 64. Hát nekem Athlon XP-m van sajna:S És gondolom akkor ezért észel hibát. Egyébként nem mindegyik játéknak kell. Pl Mirror's Edge ben kellemeset csalódtam,elindult és játszható sebességgel fut,de tudom 1 a 100 ból.
  • Evin
    Ma már mindenhez kell sse2. De inkább azt nézd meg, a géped eléri-e a minimum követelményeket.
  • Radian
    Szerintetek kell neki sse2 támogatás a prociban? Mert amikor elindulna hibát észlel és leáll,ahogy többi olyan játék is teszi ami a cpu elavultsága miatt nem indul el:S
  • xakta99
    http://friends-clan.extra.hu/save/Dark Sector.zip
  • riostomi
    pff
  • strebacom
    Olvass vissza már 100-szor le volt irva!!
  • riostomi
    PLS tudnátok segíteni nemrég raktam fel a játékot a cracket megcsináltam de a starforce-val nem jutok semmire letudnátok irni pontosan hogyan kell csinálni előre is kössz
  • gabe70
    A marknál az mds-t be se muntolja!
  • gabe70
    Köszi a választ,de a Dark sectornál meg nyitja mind a két fájlt,de csak az mds-el indul,az mdf-el hibát írki.
  • strebacom
    Passz én csak tolom, ha vége lesz megy a süllyesztöbe!!!
  • IMYke2.0.0.0
    Azt nyitja meg, amit mutatsz neki: Minden fájl, majd *.mds
    A program nem "gondolkodik".
  • gabe70
    Sziasztok!Bocs ,hogy ide írok de nincs külön topikja a gaménak.
    The MARK 2-nél sajnos nálam csak az mdf fájlt nyitja meg és nem a mds-t és ezért szerintem nem tudom a játékot sajos elindítani!
    Valaki esetleg tudna segíteni előre is köszi!
    A moro67 által megadott helyről töltöttemle!
  • jboones
    valaki rájött már, hogy hogyan lehet az irányítást úgy áttenni például a kurzorgombokra, hogy ne fagyjon le, ha jön a WASD szöveg a játékban? ezeken a részeken egyébként még csak-csak át lehet evickélni /visszaállítani addig a billzetet/, de a közelharcnál villogó W vagy A, stb. később hatástalan, ha a kurzornyilakon van a mozgás...
  • Magiszter
    Ez egy csak paruszkiul gavarászó játék, vagy itt is lehet legalább angol hangot rátrükközni?
  • norbi2fraktal
    rapidshare, megaupload-ra nem tudná feltenni a The MARK 2-t??
    lécci
  • strebacom
    Daemon Tools-al telepit....a DarkSector SFdriver, fenn legyen...játék indit,daemontoolsba benn legyen a mark2..játék indít..key beír...játszik!!
  • MORO67
    Szia én letöltöttem a The Mark 2-öt kaptam 3 file-t egy key egy mdf és egy mds file-t elmondánád hogy kell feltelepiteni???
  • Snexi
    köszi,egész normálisan jön
  • MORO67
    Ha valakit érdekel innen tölthető le ingyen 4 file.

http://hey.ge/11022-the-mark-2nasledie-actekov.html
  • Snexi
    állítolag az 1 egy kalap szar azért nem "mertem" kipróbálni a 2-t
  • strebacom
    Egy kis OFF...bocsánat érte, de próbáljátok ki a MARK2-t is ugyan ugy indul mint a DarkSector,szerintem jó:

én már tolom egy pár napja...