1433
-
#591 Bocsi, de a szerződést nem tudom elküldeni :) Megpróbálok 1-2 képet csatolni,hátha...[IMG][/IMG] -
#590 Jól jönne némi bizonyíték, ha lehetséges, mert erről sehol semmi hír. -
ricsa008 #589 infó? -
#588 Sziasztok!
Hamarosan magyar felirattal kiadjuk a Dark Sector-t pc-re. 2 napja tesztelem, előreláthatólag márciusban jelenik meg.
üdv, -
#587 +version=3
[PS3_Config,/Configs/DS.cfg/Windows_Config]
[Windows_Config,/Types/Config]
App.DefaultCmdLine="-nop -client -silent"
App.Language=de
Client.KeyBindings=Windows_KeyBindings
Gore.MaxGoreLevel=0
Graphics.Brightness=1.24
Graphics.ToggleResetDevice=0
Sound.EnableEAX=0
[Windows_KeyBindings,/Types/Input/KeyBindings]
[Xbox360_Config,/Configs/DS.cfg/Windows_Config]
-
#586 hali!segitene valaki azzal hogy föltölti valahova azt a bizonyos DC cfg file-t.ugyanis az átirásnál elcsesztem valamit és nem csináltam biztonsági másolatot rola.előre is köszönöm! -
#585 Az a láthatatlanság, a pajzshoz egyszer kell leütni.
E = Pajzs
E hosszan = Láthatatlanság
C = Penge
C hosszan = Erősebb dobás (megfelelő pillanatban elengedve)
C eldobás után lenyomva tartva = Irányítani a pengét (Mindet visz nálam )
Space = Pofán ütés/kivégzés, ha piros auránál csináljuk/Tereptárgyak átugrása
Ezek a kritikusabb gombok amikre figyelni kell. A képességeket folyamatosan fogjuk megkapni előrehaladva úgyhogy türelem. -
gabo453 #584 kosz szepen...osszejott...!!! -
#583 Hosszan nyomod az E betűt akkor jön elő a pajzs! -
gabo453 #582 sziasztok...!!!tudnatok nekem segiteni!!!???..van elvileg egy olyanom hogy enerkiapajzs...hogyan lehet megszerezni???vagy ha esetleg nem tudok rola de viszont mar megvan akkor hogyan lehet hasznalni???epp a lathatatlan szerencsetlenseggel kuzdok a vizben de nem igazan akar megmurdalni...en viszont annal inkabb dobbszor...elore is kosz a segitseget...ha persze lenne oly szives valaki...na kosz...
-
rune #581 Értem. Kb ezekre gondoltam én is, csak ugye oroszul semmit nem tudok, így biztosra akartam menni:D
Köszönöm Maxtreme:D -
#580 Az első menüben vásárolni tudsz, (ofc nem tejet kenyérrel, hanem fegyvert xD ) 2 kategória közül.
Első kategória a pisztolyok. Ezeket használhatod akkor is mikor penge van a kezedben.
Második kategória a nehézfegyverek. (puskák, géppityu stb) Ezeket csak önállóan tudod használni.
Második a fegyverek gránátok és fejlesztések eladására szolgáló menüpont. Ez gondolom nem szorul magyarázatra :)
Harmadik menüpont a fejlesztések. A játék során találsz táskákat, ez tartalmazza a fejlesztéseket. Hogy melyik mit csinál, azt ki kell golyózni ónállóan :D De a jelekből rá lehet jönni. Van itt tárkapacitás növelő, sebzés növelő, savas lőszer, újratöltési idő rövidítésére szolgáló skill is. -
rune #579 Valaki elmondaná, hogy az árusnál, hogyan lehet venni eladni ill tuningolni, mert nem szertnékbaromságot csinálni és eladni mindenem:D -
#578 Egyszerűen eszközkezelőben eltávolítod ennyi. -
MORO67 #577 Sziasztok megtudná valaki mondani hogy kell eltávolita a fstarforce elemet mert nemtudom töle elinditani a többi játékomat és azt irták hogy valoszinü bezavar meg a vezérlőpultban azaz a file amit be kellett tenni segitenétek eltávolitani??? -
gabe70 #576 Hát végig nyomtam,nem semmi játék ,nekem nagyon bejött.Gratula a készítőknek,nekem kicsit Gow,kicsit Dead space hangulata volt. -
#575 Ahogy evin-mondja eldobod rögtön utána c betű és egérrel irányítod a pengét.Szuper dobással távolabbra is elvisz. -
#574 Eldobás után nyomod a C-t. -
#573 Elmondaná valaki hogyan lehet slow motion-ban dobni a pengét ??
Mert elakadtam a 3 fejezetben tudom hogy egy ajtót kellene kinyitni csak azt nem tudom hogyan lehet slow mo-ban dobni a pengét ! -
Radian #572 Néztem én néztem,de a neten többféle gépigény róla...ezért simán bedőltem annak ami a kicsit alacsonyabbat mondta.A játék dvd-jén található readme szerint 2,4 GHZ intel pentium vagy Athlon 64. Hát nekem Athlon XP-m van sajna:S És gondolom akkor ezért észel hibát. Egyébként nem mindegyik játéknak kell. Pl Mirror's Edge ben kellemeset csalódtam,elindult és játszható sebességgel fut,de tudom 1 a 100 ból. -
#571 Ma már mindenhez kell sse2. De inkább azt nézd meg, a géped eléri-e a minimum követelményeket. -
Radian #570 Szerintetek kell neki sse2 támogatás a prociban? Mert amikor elindulna hibát észlel és leáll,ahogy többi olyan játék is teszi ami a cpu elavultsága miatt nem indul el:S -
xakta99 #569 http://friends-clan.extra.hu/save/Dark Sector.zip -
riostomi #568 pff -
strebacom #567 Olvass vissza már 100-szor le volt irva!! -
riostomi #566 PLS tudnátok segíteni nemrég raktam fel a játékot a cracket megcsináltam de a starforce-val nem jutok semmire letudnátok irni pontosan hogyan kell csinálni előre is kössz -
gabe70 #565 A marknál az mds-t be se muntolja! -
gabe70 #564 Köszi a választ,de a Dark sectornál meg nyitja mind a két fájlt,de csak az mds-el indul,az mdf-el hibát írki. -
strebacom #563 Passz én csak tolom, ha vége lesz megy a süllyesztöbe!!! -
#562 Azt nyitja meg, amit mutatsz neki: Minden fájl, majd *.mds
A program nem "gondolkodik".
-
gabe70 #561 Sziasztok!Bocs ,hogy ide írok de nincs külön topikja a gaménak.
The MARK 2-nél sajnos nálam csak az mdf fájlt nyitja meg és nem a mds-t és ezért szerintem nem tudom a játékot sajos elindítani!
Valaki esetleg tudna segíteni előre is köszi!
A moro67 által megadott helyről töltöttemle! -
jboones #560 valaki rájött már, hogy hogyan lehet az irányítást úgy áttenni például a kurzorgombokra, hogy ne fagyjon le, ha jön a WASD szöveg a játékban? ezeken a részeken egyébként még csak-csak át lehet evickélni /visszaállítani addig a billzetet/, de a közelharcnál villogó W vagy A, stb. később hatástalan, ha a kurzornyilakon van a mozgás... -
#559 Ez egy csak paruszkiul gavarászó játék, vagy itt is lehet legalább angol hangot rátrükközni? -
#558 rapidshare, megaupload-ra nem tudná feltenni a The MARK 2-t??
lécci -
strebacom #557 Daemon Tools-al telepit....a DarkSector SFdriver, fenn legyen...játék indit,daemontoolsba benn legyen a mark2..játék indít..key beír...játszik!! -
MORO67 #556 Szia én letöltöttem a The Mark 2-öt kaptam 3 file-t egy key egy mdf és egy mds file-t elmondánád hogy kell feltelepiteni??? -
#555 köszi,egész normálisan jön -
MORO67 #554 Ha valakit érdekel innen tölthető le ingyen 4 file.
http://hey.ge/11022-the-mark-2nasledie-actekov.html -
#553 állítolag az 1 egy kalap szar azért nem "mertem" kipróbálni a 2-t -
strebacom #552 Egy kis OFF...bocsánat érte, de próbáljátok ki a MARK2-t is ugyan ugy indul mint a DarkSector,szerintem jó:
én már tolom egy pár napja...