Dark Sector
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Mikor írtad hogy a meglepi, már sejtettem hogy ki lesz a.... :) és valóban:)
ja hogy nem õ az. hát hurrá xD
Thx, tehát akkor csak futkosni kell elõször :) (a többit tudtam, csak az nem volt világos mitõl függ az hogy mikor tölti fel a fegyverét)
Next PC upgrade: 2022
A fõgecit (gondolom õ az :D) hogy a fenébe kell likvidálni? Az addig stimm hogy akkor adni a pofájának velannyal', amikor a pajzsa megszûnt létezni, és épp töltené, de ahhoz hogy töltse mit kell tenni? Mert én dobáltam mint a hülye legalább 10 percig (erõs dobással) nem történt semmi. Ellenben volt mikor már szinte a harc elején "elfogyott" neki. Ez mitõl függ?
Kik ellen harcolunk és miért? Zombikat meg a lényeket kik alkották esetleg valamilyen fertõzés ? Ki benne az a csaj és mi a szerepe? A legvégén ki az a csóka és neki milyen szerepe van?
(Szerintem minden mögött õ áll)
Jaj remélem az angol verzió könnyen fordítható lesz majd és megcsinálják hozzá a magyarítást!
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
De persze csak akkor ha tényleg ilyen részen vagy így látatlanba nem tudom.Van egyáltalán ajtó a közelben? Ha oda mész hozzá fog csillogni a zárszerkezete.
de én nem torrentezek
Es is torrent oldal de itt nem kell foglalkozni az aránnyal.
Más ötletem nincs!
egy havernál felraktam a játékot jobb a gépe is mint nekem de az elején amikor jön a helipokter megakad a hang és kidob az asztalra
mi lehet a gond
Kapukat meg úgy tudod kinyitni hogy befogod a láncot nyomod a C-t de nem engeded fel csak akkor hirtelen amikor a "befogó" jel sárgára vált.Ez a sárga az erõsségét jelzi.Így sárgán lehet kettészelni ellenfeleket is!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ráadásul 1 normálisabb hangkártyáért 1x kell kiadni a pénzt. Nem kell szinte 3 havonta cserélgetni mint a többi alkatrészt :)
Jó persze anno én is sokalltam 22k-t az X-Fi xtreme gamer-ért, de nem bántam meg.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Hardveres gyorsítás visszavétele (XP)
* Start menü - Futtatás - írd be: dxdiag - Enter
* Az elinduló program visszaigazolást kér, OK-zd le.
* A megnyíló program ablak "Hangok" fülére kattints!
- "Hangok hardveres gyorsítási szintje" csúszkát húzd balra!
* Alkalmazd, majd lépj ki az ablakból.
Nem kell újraindítani a rendszert.
Ennyi.
[alapesetben a "Teljes gyorsítás"-on van. Húzd balra, hogy a "Szabványos gyorsítás" legyen aktív.
OK, és ennyi.
A DirectX beállításai.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Nekem alaplapi hangkarim van, realtek ac 97 és semmi gond.
Kiválóak a hanghatások, és a játék is, csak annál a hülye árusnál már kétszer véletlenül eladtam az ak-mat:)
\"Aki vadállatot csinál magából, az megszabadul az emberi lét fájdalmától.\" dr.Johnson
Érdekes sok embernél olvastam h bajok vannak a hangal. Nálam eddig nem volt gond, sõõõõt. Baromi jók a hanghatások. (mondjuk igaz hogy nem alaplapi hangfosót használok :) Lehet ez a dolog nyitja.)
a dxdiag hangcsúszka megoldás volt,hogy legyenek effektek a játékan,meg háttérzaj meg ilyenek,de szétfagy a hang utána folyamatosan beakadnak hangok meg ilyenek....