Dark Sector
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit
neptum : Nem dísznek van a bumerángod használd rajta de teljes erdõséggel dobáljad.Asszem a vállán van két kék baszás azt kell ledobni!
De már nem tudom pontosan nekem nem okoztak gondot volt ahol 2 jött egyszerre!
Next PC upgrade: 2022
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
A grafika nem minden, de grafika nélkül minden semmi.
sikerül tekerni rajta de nem tudom mit nyitok ki vele mert nem találom!
Help!!!!!!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Állj a kerítéstõl valamivel hátrébb hogy eltudd dobni a "bumerángod".
C-vel eldobod majd egybõl megint lenyomod a C-t és nyomva tartod.Ekkor lelassul a bumeráng és egérrel te tudod irányítani.
A piros kapcsolóhoz kell irányítani és kinyílik a kerítés!
ez az a rész ahol nem tom merre kell menni
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Daemon-tools 4.3.1 bemountolom az mds fáljt bejn hogy kérem várjon majd bejön hogy helyezzen be egy lemezt a mghajtóba
NAH MOST AKKOR MIVAN???
Démon lite 4.31 (vagy mennyi), bemountol, minden emuláció nálam bevan kapcsolva. Telepít. Aztán a mellékelt rart kibont valahova, start, vezérlõpult, új hardver, minden hardver, saját lemez, Megmutatod neki azt az inf-et ami a rarban volt, telepít. Utána kettõt klikk a játék ikonjára (miközben ve van mountolva) és már megy is... Kicsit vázlatos de szerintem érthetõ. Ha nem csak szólj.
Elöljáróban leszögezném hogy nem voltak elvárásaim a játékkal kapcsolatban, csak azért próbáltam ki mert kíváncsi voltam rá hogy mi ez a "fémkezû frizbis csávó".
Irányíthatóság: A végletekig leegyszerûsített irányítás tetszik. A WASD egér1,2 -n kívül nem lesz sokmás mindenre szükségünk. Q-val dobáljuk a gránátokat, C-vel a pengét, SPACE-el interakciókat, CTRL-al meg fedezékbe bújunk, vagy futunk. Egyedül nekem az Y gomb (ami angol Z) jelentett gondot, mert valahogy mindig az X-et nyomtam helyette, de hamar bele lehet rázódni. Tetszik az a megoldás hogy egyes gombokhoz helyzetfüggõ beállítások vannak. Így a gomb többszöri lenyomása, vagy nyomva tartása is más funkciót csal elõ.
Játékélmény: Eddig úgy 2 órát zsonglõrködtem a játékkal, de el kell mondanom hogy magával ragadó. Voltak benne mondjuk idegesítõ részek, de nem a tipikus "Egzitgémuninstal", lehetetlen idegörlõ feladványok, hanem olyan amit "márcsakazértisvégighentelemmégegyszer" felkiáltással újrakezdesz akár ötödikre is. A kombók és a fantasztikusan megcsinált pengehajigálás, a fedezékhasználat képes lekötni az embert.
Grafika: Meglepõen jól sikerült ez is. Szép effektek, látványos textúrák domborulnak (bumpmap) mindenfele. Emberünk keze is élethûen fénylik fémesen, a falon lecsorgó víz is szemetkápráztató. Ráadásnak nem kell hozzá 4 GPU-s Quad rendszer hogy maximális szépségében gyönyörködhessünk. Sajnos a játéknak gondjai vannak a 16:10-es megjelenítéssel és 1680x1050-ben is elnyújtja a képet és emberünk igen csak nyúrga lesz. Más beállításon is megvan a torzítás hol függõleges hol vízszintes formában.
Hangok: Bár sokan írták hogy gondjaik vannak a hanggal (nincs meg mindegyik, torz, stb...), nálam minden tökéletes, sõt nagyon jól eltalálták a hangokat. A pengének különösen tetszik a hangja.
Hibák: Nem sok hibával találkoztam és néhány talán csak az én kukacoskodásom, de az egyik ami mindig is idegesített az hogy az ellenfelek sose fogynak ki a lõszerbõl. Volt egy rész mikor nekem 0 lõszerem és 0 ráláthatóságom volt az ellenre akik folyamatosan tüzeltek a fedezékemre. Vagy egy 10 percig csak guggoltam és hallgattam hogy lõnek rám megállás nélkül. Mikor kimentem a fedezék mögül és elindultam egy folyosón az ellenkezõ irányba még további 5 percig visszhangzott attól hogy lõnek a fedezékemre (Annyi eszük nem volt hogy rám nézzenek ott vagyok e még. A másik a hullák érdekes pozíciói voltak. Nem túl nagy hiba, de mikor a falból csak két láb áll ki, vagy hogy beleakadok egy hullába és mint egy zsák rángatom magammal a követekzõ fedezékig...
Nem hiba de kényelmetlen az angol nyelv teljes hiánya. Igaz hangot lehet varázsolni, de akkor csak csillagokat ír betûk helyett (talán csak ciril betûkészlet van benne.), illetve hogy a képernyõfelbontást (nálam) csak konfigurációs fájlból tudtam eszközölni.
Összesítésnek annyit, hogy ez egy számomra jól eltalált játék, minden "orosz" hibája ellenére is élvezetes és lebilincselõ. Gratulálok a fejlesztõknek. Ha megjelenik nálunk is és esetleg angol nyelven (magyarról álmodni sem merek) akkor veszek majd egy példányt ezzel is kifejezve elismerésemet a készítõknek.
8/10 (az "orosz" hibák miatt, amúgy 9/10 lenne)
Leszedtem a gémet arrol az orosz torrentõl de mikor bemoutolnám kiirja helyezzem be a lemezt.
Nah ilyenkor mivaN???
DAeomn tools ba be akarom mountolni és kijön sajátgépbe hogy helyezzek be egy lemezt
Most mit nm csináltam meg?
Spep: Mikor lepottyanik az oszlopról az áram hatására, odamész és pofánb*szod 😊
Mellesleg:
Nem tudom hányadik indítás után, de fogja kérni a játék a lemezt. Kiírja hogy a trial lemez nélküli idõszak lejárt 😄 Ilyenkor nem kell parázni, mountoljátok be az image-t a DT-be és ennyi.
Csak vistás elindítást találtam.vki leírná h xp-alatt mit csináljak és mi kell hozzá?
Nekem ez jobabn bejön. Több bent a lehetõség, meg fene tudja. Nekem az egész hangulata jobban tetszik.
Csak az elsõ kategóriába levõ fegyvereket tudod használni a penge mellett! Majd olyan 21k körül lesz késõbb az idevaló pisztoly 😊
Grebber: Oks, akkor rosszul emléxem.