1433
  • grebber
    A legelső Dark Sector videók még ürben/űrhajon voltak.Nemtudom miért vetették el azt az ötletet.De a kapott eredmény is nagyon jó!
  • DarkSector
    a játékról vettem a nevemet.
    nem emlékszem hogy mikortól viselem , de asszem amióta bejelentették a legelső verziót.
    mert régen nem ilyen volt még a darkSector.

A régi verzió nem volt ennyire részletes, viszont végigjátszottam volna úgy is. :P
  • IMYke2.0.0.0
    Már csak egy kérdés fogalmazódott meg bennem: a nickneved volt előbb, vagy a játék már 2007-ben is létezett? :))))
  • DarkSector
    THX ... már meg is rendeltem :P
    4990-ért kihagyhatatlan mindenki számára.
    És magyar felirattal!!!!!!!!

Futárral - 5980ft!!! :D
  • grebber
    Itt előrendelhető Március 27-ét írnak!
  • balee4
    azt hiszem ennyiért tuti vétel lesz, lehet tudni, pontosan mikor várható márciusban?
  • DarkSector
    miva???
    lehet rossz a játékod. 1 ütés nem elég hogy meghalj, amugy meg nem is kell közel menned az ellenséghez.
  • zooleeh
    sziasztok egy kis segitseg kellene! talalkoztam ujra aval a nagy kardos faszival aki a jatek elejen megszur es megfertoz,na ot hogy lehet kicsinalni mert egy utes sannyi nekem
  • DarkSector
    én is remélem hogy miránk nem vonatkozik

• IMYke2.0.0.0
    Copy - Paste

Dark Sector
    Tervezett megjelenés: 2009. március

Nagy a baj Laszriában: az elképzelt ex-szovjet köztársaság titokzatos fertőzéssel harcol, a helyszínre küldött amerikai ügynököt elfogják, és Te, Hayden Tenno fogod rendbe tenni a dolgokat. Vagy mégsem? Az első, fekete-fehérben prezentált misszió során kiderül, hogy Hayden munkaköri leírásában nem az “megmentés”, sokkal inkább a “takarítás” szó szerepel kiemelt helyen, emberünk a kormány bérgyilkosa, furcsa betegséggel megáldva / megverve - a kongenitális analgia miatt nem érez fájdalmat. A betegség kapásból meg is menti az életét, a hirtelen elé pattanó áruló ex-kolléga, Mezner, és az őt kísérő über-mutáns ugyanis “megfertőzik” a kórral, más simán beleőrülne a fájdalomba, Hayden azonban csak a jobb karján érzékel jelentős változást - a végtag átalakul, és méretes, hajítható penge nő ki belőle. Hősünk útja innen az események mélyére vezet, be Laszria sötét, mutánsoktól hemzsegő szektorába.
    forrás: Gamer365

A játék magyar felirattal jelenik meg.
  • IMYke2.0.0.0
  • vandyke
    Mi erről nem hallottunk még, szóval itthon ez még nem hír :)
  • DarkSector
    LOL
    grat csak így tovább!!

De halottam egy hírről, amiben azt közlik, hogy amerikai és európai verziót törölték!
  • vandyke
    Sziasztok!

Hivatalos hír: már biztos mi adjuk ki a Dark Sector-t magyar nyelvű felirattal a korábban említett fogyasztói áron.

Multiplayer opció volt az első tesztverzióban.

üdv,
  • DarkSector
    nem én boxon multiztam.
    pc-sbe lehet nincs is.
  • norbi2fraktal
    Tényleg a warez-os verzioval lehet multizni??

semmi serial nem kellet neki...lehett......
    valaki próbálta???
  • DarkSector
    Engem a darkSector rajongásomért már régota csesztettek.
    nekem kár bizonygatnod a vágyadat eme prodoktum iránt. :P

Amugy én fél éve lenyomtam x360-ra ezért ezt csak kiprobáltma egyenlöre.
    Max magyarul játzsanám ujra le.
    X-en is csak multizni szoktam vele.
  • Evin
    Ismét csak nincs mit, MP-n mindent leírtam.
  • IMYke2.0.0.0
    Itt is megköszönöm a komoly segítséged az SR2-vel kapcsolatban! Köszönöm.
    A grafikai módosítgatással kapcsolatban, ha találsz valamilyen információt, szintúgy vevő vagyok.
    [Függője lettem annak a játéknak :))) ]
    [GTA4 elmehet a p*-ba]

• IMYke2.0.0.0
    Azért jobb az eredeti szinkronokkal játszogatni, magyar felirat mellett...
    A The Witcher azon kevesek közé tartozik, melyben alig néhány szinkron bakira figyeltem fel - a szöveges félrefordítás okán -, amúgy az például etalon.

• Evin
    Akkor biztos nem érné meg nekik 5pénzért árulni. Meg nekem szimpatikus Rosenbaum hangja.
  • DarkSector
    :D
    háát lehetne akkor már magyar is...
  • DarkSector
    Mellesleg érdekes volt mikor megláttam ezt a bannert mai nap, mikor benéztem, mert kb 2 hete cseréltem le pont erre a hátteremet az asztalon.
    :D
    Akinek kell a banner háttérváltozata HD minőségben:

• Evin
    Csak nehogy véletlen az orosz szinkron legyen az alapértelmezett. :D
  • DarkSector
    részben igazad van.
    Ezért is gratulálunk a port készítőinek .... így tovább.
    És sokan meg fogják venni ha magyar felirattal megjelenik esetleg az üzletekben, pláne ha olcso lesz (5000ft) ennyit nem hinném, hogy ne áldozna rá senki ilyen loszar mai játékok mellett, mikot 10-12ezer még a bugos szar gta4 is.

Ez egy akció játék.
    Egy nagyon jó akciójáték.
    Valszeg még magyar felirattal ellátott nagyszerű akció játék lehet belőle!!!
    Háát még ha olcsó is lesz!!!
  • Evin
    Itt (még) nem beszélhetünk azért igazi warezolásról, hiszen még az oroszokon kívül senki sem árulja PC-re, végigjátszással meg nem sok mindent lehet megtudni a történetből. Kétlem, hogy sokan felfognák mi van az angol szinkronból.
  • IMYke2.0.0.0
    Én éppen ezért nem is járulok hozzá a warez scene-hez a letöltéssel... megvárom a magyar original verziót!
    Lehet követni a példát!
  • norbi2fraktal
    Így van isteni port!!!

Minden játékot így kellne portolni..

Én is megveszem majd magyarul..

Valaki aki végig vitte lécci adjon egy mentést mer az utolső FŐDÖG-nél vok és eladtam a AK-t, pedig van 500-lőszer
    és csak egy pisztilyom van amihez pár löszer van...

• DarkSector
    ÉN AKAROK BELŐLE 1-et.!!!!!!!
    PLS beszéljük meg hogy magyar felirattal postán vegyek töletek 1-et!!!!!!!
    LOL
    Naon kell.
    THX
  • DarkSector
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
    csak ennyit tuok mondani.

nekem x360-on van meg egy ideje.
    Most néztem ami kijött pc-re.

Isteni játék .... Isteni port!!!!
  • ricsa008
    ez zsír akkot tuti hogy nem hagyom ki annak ellenére hogy orszul már végigvittem
  • IMYke2.0.0.0
    Lelkes tisztelője vagyok a cégeteknek! LE A KALAPPAL ELŐTTETEK!
    Arról nem is beszélve, hogy a téma tárgya kifejezetten érdekel engem - a baráti ár engem arra csábít, hogy ezt a játékos is megvegyem!

• tiburon26
    köszönöm
  • vandyke
    Az ár 95%, hogy 4990.- lesz PC-re
  • vandyke
    Van egy lépcső ami kövekkel van elzárva. Vele szembe fent is van egy oszlop amin meg kell gyújtani a lángot.
  • Evin
    Melyik másodikig, ami a jobboldali félkörű út végén van? Ott a félkör közepe felé van fent egy fáklya, azt meg kell gyújtani.
  • Evin
    Biztató, de látom azért van még benne hiba.
    Ár, ilyesmiről gondolom még korai beszélni.
  • tiburon26
    hali.elakadtam valami temetőben kinyirtam minden zombit,megnyitottam a gázcsapot,vittem a tüzet addig míg kiégetem az ajtórol azt a valamit de a másodikig nemtudom elvinni a tüzet mert addigra mindig kialszik és nincs semmi(vagy én nem találom)amit meggyujthatnék közelebb.remélem érthetően magyaraztam el.
    help
  • ricsa008
    biztatóez lesz a köv eredeti játékom ha kedvező lesz az ár
  • vandyke
    No még 1: