Dark Sector

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Protector
FAIL

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

kirol
Mert kiadják magyarul?

hurrá már várom nagyon
Shep
Lesz még rosszabb is 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

tudtam hogy vissza sírom még a katonákat de ilyen hamar miután vissza mentem a hajóról mindenre számítottam de nem erre
Shep
Errõl beszélek, hogy ennyi derül ki a beszélgetésekbõl.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Biztos menet közben kiderül a beszélgetésekbõl! Ezért adják ki magyarul!!!!

Next PC upgrade: 2022

Shep
Hát az a helyzet, hogy pont azért nulla, mert nem derül ki szinte semmi, csak úgy nagyjából össze lehet rakni a puzzle darabokat. A lényeg. Hogy találtak Alaszkában valami (a végén volt az a hajó azért gondolom) akármit. Aztán persze elkezdtek vele kisérletezni és ezért lettek a mindenféle groteszk szörnyek, de közben megcsinálták ezeket a szuperpáncélokat is. Te egy amcsi fazon vagy akit azért küldtek a ruszkikhoz, hogy szabotáld a kutatásokat. A csaj nem derült ki de szerintem a szeretõje volt a fazonnak korábban, csak éppen õ a rossz oldalra állt. A végén persze az amcsik rájöttek ,hogy õk is használhatnák fegyverként a cuccot és ezért üzletet kötöttek Meznerrel, de ezt az alkut te szépen hazavágtad, mikor lemészároltad az egységet aki a helivel érkezett a végén. De nagyon olyan az egész játék mintha fognánk egy könyvet és a közepét megfilmesítenék, se elõzmény, se karakterek megismerése, semmi csak úgy bele a közepébe.

grebber
"A történet is egy nulla"

No mi a történet áruld el nekem mert nem sikerült rájönnöm!

Shep
Sokéig kell ütni, az a titok. Az összes fõellen kinyírása van kb olyan hosszú mintegy pálya végigvitele, roppant unalmas és fárasztó. A vége hát arra meg inkább nem mondok semmit. A történet is egy nulla, játékmenet sem egy nagy valami. Összességében egy erõs közepes játék.

grebber
Plafonról lóg lefelé egy rúdszerûség ami néha feltöltõdik árammal azzal zúzzad!

Ezt a köcsögöt hogyan kell kinyírni, már vagy 20 perce küzdök vele, ha leesik odamegyek és adok neki, de mikor 3.szor leesik utánna már csak a földön ugrál, és hiába dobálom tüzzel, már nem tudom ugy elintézni(WASD-vel) mint elöbb és nem hal meg, mi a titok...

Shep
Hát a vége nekem még odébb van, a páncélos leölés után abbahagytam, mert elfáradt a kezem a folyamatos CTRL nyomkodásban 😊

grebber
Pláne a végét!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A végsõ fõellen az egy vicc.Rettentõ könnyû kinyírni.Ott nem is haltam meg 1x sem.De mire ide eljutottam voltak sokkal húzósabb részek is.

Shep
Már elintéztem, rájöttem mit kell, de rohadt unalmas volt 15-20 percen keresztül folyamatosan vetõdni. Eléggé elszarták ezeket a fõellenfeleket.

hurrá ismét megjott a kedvenc izém a za négylábu gépfegyveres,úgyus dög csak most sajna nincs itt az a hatalmas mután hogy elintézze pedig az nem lenne rossz és most találkoztam a Csajjal is öröm volt szó se róla
Azthiszem nemtunnak leirtad szerintem én is itt keringek csak kicsit visszakellett volna olvasnom tudod ahol a kerités mögött van egy ajtó meg egy kapcsoló na az a résznél tartok.De azért köszönöm.!!!!
grebber
Képet tegyél be és akkor megtudom mondani!
Nem ilyen temetõs résznél vagy?

Sziasztok kellene egy kis segitség.Elakadtam egy olyan részen hogy feljövök a liftel a pincéböl ahol rengedeg zombi volt van egy kastély udvar ahol szellözök vannak ,na ott mindenkit elintéztem volt egy raktár ott felvettem a böröndöt de onnantol nemtalálok se egy lejáratot se egy ajtot se egy földalá vezetõ rácsot semmit megtennétek hogy leirjátok ott mit kell keresni vagy hogy hova kell tovább mennem???
oks akkor kap majd mindent
grebber
Azóta legyõzted már? Mert Maxtremenek már leírtam Spiolerbe hogy kell likvidálni õt!

Shep
Elég nehezen pusztul meg, szóval csak üssed tovább nekem vagy 5-10 perc kellett hozzá.

a templomba azt a dögöt hogy kell elintézni ? 3x vgy 4x megtudom sebezni amikor le esik az oszlopkról de utána semmi hiába küldöm meg villámmal,tûzel
nincs 5letem nekem szépen megy
am nekem is lenne egy kérdésem ha veszek egy fegyvert attól még tudom használni a frizbimet? vagy akkor azt kizárom?
The Protector
Azt vki nem tudja miért akad a game mint az állat.Ha ellenfelek vannak a képen akkor rohadtul tud akadozni.A hang meg baszakodik egyfolytában.A temetõs résznél már játszhatatlan sajnos.Eddig is csinálta de nem ennyire.Vki vmi okosságot?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

The Protector
Ok.Bocs.

Shep
Ez nem a sima páncélos, hanem az a kemény fõellen aki az elején megsebzett és megfertõzött.

The Protector
Megdobod pengével akkor a pajzsát férrelöki és lõsz.Nincs más megoldás.Illetve még1.Ha távol van vagy magaslaton áll.Dobd el a pengét majd a dobás gombot még1x megnyomod és ahogy csak tudod alacsonyra viszd a pengét.Ha ügyes vagy a lábát elkaszálod és 1 bõl meghal.Nekem eddig egyszer jött össze.Igaz akkor erõset dobtam de nem tudom h számít-e neki.

Shep
A másik páncélost majmot, hogy kell megölni? Ha megsuhint egybõl meghalok.

The Protector
Nem tudomde miért de nálam az átvezetõ videók oroszok és a játkban a hangok angolok.Az ellenség take coverezik.a fõhõs mikor szopatják angolul mond vmit.Szal nem tom miért.Nálatok is így van?

Maxtreme
Pedig tök hangulatos ez a színvilág 😊 (nameg csak az elsõ map iylen)

A kilépés mint azt már említettem attól van hogy hozzányúltál a billkiosztáshoz, és valami olyan kombinációt állítottál be valahova amit nem szeret a game (feltehetõen az orosz nyelv miatt)

Mellesleg jön amcsiba is a játék!!! 😊

grebber
Nem nincs rá megoldás még!

Mikiller
Közben kikapcsoltam egy vmit a menüben, most már van szín a játékban<#nevetes1>

Ilyen volt:

Ilyen lett:

Csak még most is kilép azon a helyen.
Menüt sem lehet angollá tenni?

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

zooleeh
Ertem koszi

Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit

grebber
Nekem semmi gondom nincs a game-el most tolom 2-odszorra.Egyszer sem lépett ki!

Zooleh: Ha meghalsz utolsó chechpointot tölti be.

Mikiller
Nagy nehezen leszenvedtem ezt a játékot megauploadról, de mindig kilép az elsõ részben ahol megyek fel egy lépcsõn és jön egy helikopter.Grebber nálad nem lépett ki sehol?
Meg olyan "fekete-fehér" az egész game.<#fejvakaras>

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

zooleeh
ok koszi,akkor a checkpoint-ot hogyan toltom be?az a gond hogy atalitottam angolra s csak csillagok vannak

Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit

grebber
Én nem nem mentettem soha mivel kb 50 méterenként van checkpoint meg elég könnyû a game is!

zooleeh
f6-al lehet menteni az ok.de hogy mivel toltom be a mentest nem tudja valaki?koszi

The Protector
MI nem tökéletes?Nekem a hang néha recseg de semmi játszhatatlan.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Nekem mikor elõször telepítettem újraindult magától a gép aztán elkezdtem még1x a folyamatot és ekkor írta ki a végén hogy a telepítés sikeres lett v.valaki hasonló szöveget...és a gép újraindítása után fog csak megfelelõen mûködniDDDD...nálam csak a hang nem 100%os úgyhogy most félre is van téve a játék késöbbre<#eplus2>

The Protector
Nah.Sikerült.Kösz mindenkinek.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

grebber
Szerintem egyátalán nem unalmas. Unalmas az a Far Cry 2 és az Assassins Creed.

nekem mûködik is csak most a hullákkal verekszek és sokan vannak és unalams egy idõ után
grebber
Pedig mennie kell ezzel mivel más megoldás nincs!

Vezérlõpult -> Hardver hozzáadása -> tobább -> Igen, már csatlakoztattam a hardvert -> tovább -> legalján: Új hardvereszköz hozzáadása -> tovább -> Telepítse a hardvereszközt, amit a listából választok ki -> tovább -> Minden eszköz megjelenítése -> tovább -> Saját lemez... tallózás, megkeresni a dev000.inf file-t -> ok/tovább, meg kell jelennie egy új eszköznek: fstarforce -> ok/befejezés

ezzel nekem mûködik
ok találtam jutubon videot
elakadtam (lehet a vége) a templomban a nagy döggel már minden oszlopot kidöntöttem minden abalkot kilõtem(nem tom van-e jelentõsége) de nem tom mit kell
help
The Protector
Vagy a hozzádaás pontos menetét xp-re vki leírná.Találtam olyat de nem túl részletes.

The Protector
Hy.Most telepítem.Nem sokat értettem a telepítõbõl.
Van egy ilynem:fs_3_3, et kicsomagolva van bennie 2 ilyen1.dev000.inf és egy FStarforce.sys.Ezekkel mit kezdjek melyiket kell a leírt módon új hardverként illeszteni és nem kutyul majd bele a gépbe?