Dark Sector

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

deestroy
Hi! Én leszedtem tegnap, és csak 700 mega... Jót szedtem? ilyen kicsi lenne????

Evin
Egyébként lényegtelen mi van ott, csak ne ru legyen, és akkor már angol szinkron lesz.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

grebber
Dark Sector\Configs\DS.cfg-ben :

App.Language=ru-ról átrakod en-re ha jóltudom

Next PC upgrade: 2022

balee4
Leírnád nekem, hogy pontosan mit kell átállítani az angol szinkronhoz?
Tudom már volt róla szó, de most nem olvasok vissza oldalakat.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

grebber
Ha perfektül tudsz angolul akkor csak egy fájlban át kell állítani oroszról angolra és akkor a beszédek angolok lesznek!

Shep
De van olyan is, de én a video megnézése után inkább elfelejtettem :)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

most akkor elõlehet hozni benne valahogy az angolt vagy nem? mindenki mást mond:S
Snexi
egyébként ezek a verziók még mindig nem az igazi angolok csak rájuk van hekkelve a hivatalos "angolosítás"

Evin
Nem.

The Protector
Hy.Kijött egy olyan h DarkSector Nogrip.Ez már angol lehet?

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

valami hunter nem volt vagy csak én vagyok eltévedve? annak mi lehetett a teljes neve?
Evin
Cryostasis, csak ez baj van, ez NEM orosz, még mindig.

milyen ilyen orosz cuccok vannak még? nekem a Collpase van még meg a dark on kíívül
angolról még nincs hír vannak olyan pletykák is hogy meg sem jelenik de az orosz is tökéletesen fut a nyelv pedig megszokható
Prince23
Ez mikor jelent meg? nem is hallottam róla. állítólag kinnt van oroszul. én ennyit tudok. De hivatalosan angolul mikor jelenik meg?

na végigvittem a mass effefct és a diablo 2 után a mindenidõk top3mában nálam ott van . csak jöjjön ki megveszem
Prince23
Angolul mikor jön ki?

Evin
Csak mivel még nem végleges, balgaság fõrendszernek használni.

zooleeh
ment

Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit

zooleeh
akko oprendszer csere lessz sajna pedig egesz faszaul mant a win7

Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit

Sehogy, nem lehet,sajna...<#shakehead>

zooleeh
valaki nem tudja hogy kell new harware-t hozza adni windows 7 alatt
a Fstarforce-ot sehogy se tudom hozzaadni.nincs olyan hogy uj harware hozzaadasa<#szomoru1>

ahogy a láthatatlan dögöt kivégzi nagyon jó lett az az egyik kedvencem
Még két kérdés hogy lehet gépfegyverem mert elvileg van de hijába nyomom a 1 vagy a 2 gombot mindig csak uzim lesz nem cserél fegyvert.A másik volt nekem olyan hogy véletlenül rosszul inditottam el és elölröl kezdte a játékot de találtam pálya mentéseket de az csak a pálya elejéröl kezdi, nemlehet szerintetek pályán belüli auto mentéseket találni a játékban???
Köszönöm azt én is láttam de azt hittem hogy ez egy másik szörny mert abból a képböl nem néz ki majomnak.Szoval log a plafonbol valami rud mikor feltöltödik akkor kell megdobni a rudat buzogánnyal ugye????
Magiszter
30 hszel lejjebb van a megoldás. 470-tõl.

A templomba azt a nagy majmot ami az oszlopokat dobálja azt hogy kell kinyirni mert kb 10 perce lövöm, tüzes bumeránggal gobálom folyamatosan már elfogyott az összes löszerem és még mindig ugrál az oszlopokon tudja valaki hogy tudnám elintézni?????
Magiszter
Igen az üzenet elküldése után kb 20 perc alatt eljutottam arra a részre mikor megkaptam... és imádom <#idiota>
Most egy olyan résznél hagytam abba mikor 2 elit harcos jön néhány védõruhás kíséretében. Hát az a rész is szívatós, mert 1-el meg az aprólékkal még elbánnék, de 2-õt elkülöníteni és kinyírni... <#gun>
Majd ha hazamentem lesz nekik nemulass <#eplus2>

grebber
Azt majd csak késõbb tudsz ,mármint láthatatlanná válni azthiszem E-betût kell nyomva tartani majd!

Magiszter
Tegnap selejteztem a privát IT raktáramat. Eredményként találtam egy mûködõ 19"-os Fuji monitort (CRT), és két használható SB Live 5.1-es hangkarit. A temérdek kábelrõl és csavarról (ezek mindig jól jönnek) nem is beszélek, na meg a webkameráról.
Gondoltam tesztelek kicsit. Monitor jól vizsgázott 1600x1200-ban gyönyörû színekkel viszi a játékot 4:3-ban nincs amorfizáció egy deka sem. Hangkártyát is teszteltem és hopp... nem hallható minden hang. Marad az alaplapi integrál "szar" AC'97. Nocsak... ASUS M2N4-SLI mégis csak jól felszerelt kis szilícium szelet.
Már csak egy olyan CD-t kellene találnom ami tartalmazza a Dark Sector angol felirat fájljait.
Apropó, tegnap gondoltam játszom vele egy fél órát. Ez volt 7-kor. Éjfélkor kaptam észbe hogy aludni sem ártana <#idiota>. Marha jó játék.<#eljen>

Kérdés: Tudom hogy valahogy lehet láthatatlanná válni... hogyan is?

okés thx
The Protector
Tudod.1es gombbal veszed elõ a pisztolyt+frizbit ha megnyomod a 2-est akkor meg a 2kezes fegyvert.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

na még1x ha veszek egy 2kezes fehyvert(ak vagy hasonló) akkor a frizbimet tudom használni vagy nem?
The Protector
Mennyiért dobálnak egy olyat.Ha már veszek nem vmi szart akarok de hol kezdõdik az ára?És érezhetõ vele a különbség akármiben vagy ahoz kell hangcucc.Mert most 2.1 es rendszerem van CREATIVE márkályú 2 hangfal plusz a mélynyomó.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Shep
Integrált vackot használsz? (ha igen az a baj, tegyél bele egy akármilyen legolcsóbb 5.1-es kártyát, nem lesz többet gondod)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

The Protector
Alapból mindíg leveszem a gyorsítást.Nálam vmi egyéni hiba van.Csak azt nem tudom h miért és mivel lehetne megoldani.

akkor esetleg vedd lejjebb a hangok hardveres gyorsítását
vagy audiodriver frissités

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

The Protector
A legújabb van fennt.De nem lett jobb semmi.Ha hang van akkor szaggat.És a temetõben a harang megöli a gépet.

Snexi
ez már egy 2 hónapos driver,bajod nem lenne tõle az fix

The Protector
Találtam a dvd-ben a telepítõben egy mappát amiben egy csomó nvidia driver van.Ha azt felteszem esetleg jobban menne a game?És nem eredményezhet vmi szart a gépen.

180.48_geforce_winvista_32bit_english_whql------------ez van benne

Magiszter
Köszi a segítségeket.

Nah siker...tovább jutottam, de ekkora szar ellenfelet, rákell jönni a csinnyára...<#hehe><#worship>

grebber
Ezeknek a két vállán szokott lenni ilyen kék ízé azokat szedd szét rajta!

The Protector
Youtubon van végigjátszás.Beírod hogy darksector walkthrough és a h hányas chapter.

Magiszter
Ott szívtam én is vagy 15 percet mire hajlandó volt megmurdálni.
Taktika: Megdobod tûzzel, majd mikor ilyen sárgás lesz a bõre, vágsz hozzá áramot. Mikor felágaskodik akkor meg lövöd mint állat. Ezt megcsinálod még párszor és kinyiffan.

Én most egy pályaudvar szerû helyen akadtam el. Jönnek ilyen sárga szmötyit lövõ izék, majd a kupolán keresztül beesik egy robotszerû fazon gatling-el, lerendezi a népet és engem macerál. Hiába dobálom, meg sem érzi, stukkerral meg csak csiklandozom. Sehol tûz, vagy áram a láthatáron... Egy 10 percet keringõztem vele, de meguntam. Szóval van valakinek ötlete mit kezdjek vele?

The Protector
Hy.Vki küldene nekem mentést ami a 4. misio után van.Nembaj ha jóval tovább mert lehet fejezetet váltani.

Shep
Mondtam már, hogy csak ütni kell utána egyszer majd meghal.

Ezt amit irsz csak 3-szor vagy 4-szer lehet megcsinálni, még felmászik, de mikor már a földön rohangál akkor már nem müxik...<#shakehead>

grebber
Amikor megdobod tûzzel vagy árammal akkor lerogyik és pirosan világít az egész teste akkor kell odamenni hozzá és SPACE.Full könnyû ellenfél!

Valaki elmondaná hogy hogyan kell megölni azt szart a templomban(#470)
már vagy 30perce ütöm a tüzzel, az árammal, de semmi kurvára unalmas, a köveket amit dobál kikerülöm, már nem is halok meg olyan rutint szereztem, de nem hal meg csak jön utánnam, segitsetek légyszi...egy mentést küldhetne valaki...<#worship>