1433
-
Szevasztok!! Van már valami használható crack?:D -
Nem akarok nagyon semmit elárulni, de nagyon sok gondja van a magyarországi kiadónak és ezért késett a BIA 3. -
Ja de az az érdekes a BIA 3-al hogy cseh lengyeleknél már kint van 3 hónapja amibe ugyanúgy ott volt a magyar szinkron és felirat.Nem értem akkor hozzánk miért csak most jutott el!
De én örülök hiszen egyre több játék jelenik meg magyar felirattal. -
Tesztelem és gyűjtöm a hibákat, majd kiküldöm és javítják.
Megértem és nekünk sem könnyű, de amint egy korábbi hozzászólásomban írtam, közel 3 hétre eltűntek a fejlesztők és hírüket se hallottuk. Ezek nagyrészt nem tőlünk függnek. Azt mondom manapság már különlegesség ha egy játék nem késik. Főleg itthon, ahol nagyon kevés esetben veszik komolyan a magyar játékosokat. Úgy gondolom örüljünk, hogy végre lesz PC-s verzió. Főleg úgy, hogy volt pár hete néhány aggasztó infó... -
Csak kíváncsiságból, persze ha tudsz ilyenekről: ezt ki javítja? Megy ki külföldre XY-hoz a javítási lista, vagy idehaza csinálja vki?
Szerintem legközelebb későbbi dátumot írjatok ki, és akkor mindenki korrektebben áll majd hozzá, mert a csúszásokat (főleg, hogy mostanában nagyon elszaporodott, főleg a BIA:HH-nél) senki sem szereti.
Ettől függetlenül thx az infókat. -
Sziasztok!
Fél gőzzel ugyan, de ma is dolgozom. Tegnap megkaptam az újabb verziót és azt hiszem jövőhéten GOLD mastert avatunk :). Előreláthatólag úgy fest, ha minden jól meg, akkor a 2-3 hét a gyártás, szóval április közepére kint lehet a játék magyar felirattal. Végre van angol hang is és úgy néz ki, hogy a szöveges hibákat is kijavították. Van még két dolog, amit mindenképpen látni akarok, ha az is stimmel, akkor lezárom a tesztelést.
További kellemes 7végét mindenkinek! -
Félúton a kanyarban fent, van egy fáklya. -
itt akadtam el, az istennek sem tudom a tüzet időbe ide hozni :(
mit kell csinálni itt? nem vágom, körül néztem, de semmi! -
húha, távoli tárgyak elkapása hogy is van kombóba? :D
már elfelejtettem -
Oké, köszi. -
egy kicsit csúszik, április első vagy második hetében jelenik meg magyarul -
Csavez #700 itt van:LG Flatron monitor -
igen csakhogy akkor a monitor elfeketült eddig, és egy kis szöveges üzenet jött ki a monitoron, hogy "out of range"
2xxx-es felbontásnál valóban ezt írja most is ki, de 1920x1200-nál nincs gond.
valamint azt hozzátenném, hogy játékfüggő is.
például asszem a fear 2 - nél már csak az 1680x1050-et fogadja el.
Viszont.
Crysis - Crysis Warhead - Call of Duty 4 - Devil May Cry 4 és ha jól emlékszem, akkor a H.A.W.X és darkSector játékoknál tudok ekkora felbontáson játszani. Eddig amiket próbáltam. -
Óvatosan a felbontás állítgatással!!!
Az alapértelmezett maximális felbontáson felül akkor állíthatsz egy monitor esetében, amikor az operációs rendszer nem kap információt a monitor típusáról (monitor driver hiány) és "alapértelmezett monitornak" látja... ilyenkor akár a megjelenítő fizikai képességeinél jóval nagyobb érték is megjelenhet a kijelölő boxban... pl. 2650*1920 stb.
Ja, és a legfontosabb: a VGA drivereknek semmi köze a monitorokhoz, azokkal nem ismeri fel az oprendszer sem és a VGA sem a monitor határait.
-
igen március 27-e volt megjelölve
én rendeltem is egy magyar feliratost, de még nem hívtak. -
nem vágom...
monnyuk nekem 16:10-es monitorom van.
16:9-es monitor az inkább egy lcd tv nem???
amúgy meg ami megjelenik üzletekben azt nem tudhatod mien lesz, mert magyar nyelvű lesz, és tudtommal törtben még nem rakták ki a magyar feliratos verziót.
Én előrendeltem...nekem faxán megy az orosz verzió.
Amúgy meg miért nem játszol az orosz verzióval akkor, hisz azt is lehet angolosítani.
amúgy érdekes ez az 1920x1080, mivel az ponthogy 16:9-es
nekem a 16:10-es miatt 1920x1200-asban fut majdnem minden játék.
Egy ideje már valami furcsa oknál fogva engedi a driverem hogy a monitor max felbontása fölé állítsam a játék felbontását.
:PPP
vagyis 1680x1050-es a monitorom, és nemrég észrevettem, hogy be lehet kapcsolni az 1920x1200-at, ami ugye eddig nem volt lehetséges, mivel a monitorom kiirta egyből, hogy (Out of Range) vagy mi.... -
Magyarul pár napon belül jelenik meg? Mert az volt, hogy március vége, ami meg kedd. -
Csavez #694 nekem is 1920x1080-ban de nem fér belea monitoromba!16:9-es monitorom van.A kép teteje + az alja nem látszik.
ez az az Dark.Sector-AVENGED verzió miatt van,alapból elb..ták?
Így nem éri +venni!
nincs bent 16:9es kapcsoló
itt nézegetem lentebb a képeket az mind 4:3-as -
nekem megy minden felbontásba -
Csavez #692 át lehet állítani 16:9-re? sajna nem fér bele a monitoromba! -
5k, és magyar. -
Nem idő után elfogynak, gyakd őket kitartóan:D -
Az orosz nem is jött be, de így kipróbálva az angol-t tetszik, bejön, 5k-t pedig bőven megér. -
Egyébkén a 3. mapon vagyok, egy csatornarendszerben. Kérdésem: ezeka fertőzött lények mindig újratermelődnek? Mert már kezdek kiábrándulni a játékból :((((((((((
ezek a -most már hótunalom- gagyi lények nem hiányoztak a gémbe. Nem gondoltam volna hogy itt is zombiírtás lesz. -
Ha már itt elakadsz ez nem a te játékod, lazán végigvittem anélkül hogy elakadtam volna benne.
Adja magát az egész játék csak néhol oda kell figyelni egy kicsit ja meg érdemes megtanulni a pengével való manőverezést. -
Lowosan #686 Helló!! Felbontáson kívül lehet még valamit állítani a játékba? -
csinaltam szobat hamachin!
dark.sector a nev es a jelszo is.aki akar jojjon! -
zso23 #684 jaj de jó, azt észrevettem hogy valahogy lehet lassítani de nem tudtam mit nyomtam meg.. :d -
zso23 #683 Bal Ctrl, hármas map ez is... :P -
Már le lett írva ezerszer.
Eldobod a "bumerángod" a C-vel majd egyből megint megnyomod és nyomvatartod.Ekkor lelassul és te tudod írányítani vezesd a kerités túloldalára a falon lévő kapcoslohoz! -
Falhoz lapulni hogy kell?
még itt nem tartok, 3. mapon vagyok -
zso23 #680 Itt merre kell menni, vagy hogy nyitom ki a kaput?
-
Sztem csinálj, bár nincs forgalma. -
joljönne egy hamachi szoba -
Igen, de csak lanon lehet játszani. -
Van multi a játékban? -
Ez egy nagyon vagesz gém bakker! :)
Grafika az valami szenzációs, nem is rossz, hogy már egy éves a gém, és igen jól van optimalizálva is. Csak valahogy a kombók nem állnak a kézre. -
kotivok #674 én a ruszki verziót töltöttem le, de még nem sikerült telepítenem
nem tudja vk hogy kell és mennyi időt vesz igénybe és h kell e serial hozzá ? -
pedig azt mondtad hogy nem tetszik -
Igen tuti vétel nekem is.:)