Dark Sector
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
App.Language=ru-ról átrakod en-re ha jóltudom
Next PC upgrade: 2022
Tudom már volt róla szó, de most nem olvasok vissza oldalakat.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit
Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit
a Fstarforce-ot sehogy se tudom hozzaadni.nincs olyan hogy uj harware hozzaadasa<#szomoru1>#szomoru1>
Most egy olyan résznél hagytam abba mikor 2 elit harcos jön néhány védõruhás kíséretében. Hát az a rész is szívatós, mert 1-el meg az aprólékkal még elbánnék, de 2-õt elkülöníteni és kinyírni... <#gun>#gun>
Majd ha hazamentem lesz nekik nemulass <#eplus2>#eplus2>
Gondoltam tesztelek kicsit. Monitor jól vizsgázott 1600x1200-ban gyönyörû színekkel viszi a játékot 4:3-ban nincs amorfizáció egy deka sem. Hangkártyát is teszteltem és hopp... nem hallható minden hang. Marad az alaplapi integrál "szar" AC'97. Nocsak... ASUS M2N4-SLI mégis csak jól felszerelt kis szilícium szelet.
Már csak egy olyan CD-t kellene találnom ami tartalmazza a Dark Sector angol felirat fájljait.
Apropó, tegnap gondoltam játszom vele egy fél órát. Ez volt 7-kor. Éjfélkor kaptam észbe hogy aludni sem ártana <#idiota>#idiota>. Marha jó játék.<#eljen>#eljen>
Kérdés: Tudom hogy valahogy lehet láthatatlanná válni... hogyan is?
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
vagy audiodriver frissités
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
180.48_geforce_winvista_32bit_english_whql------------ez van benne
Taktika: Megdobod tûzzel, majd mikor ilyen sárgás lesz a bõre, vágsz hozzá áramot. Mikor felágaskodik akkor meg lövöd mint állat. Ezt megcsinálod még párszor és kinyiffan.
Én most egy pályaudvar szerû helyen akadtam el. Jönnek ilyen sárga szmötyit lövõ izék, majd a kupolán keresztül beesik egy robotszerû fazon gatling-el, lerendezi a népet és engem macerál. Hiába dobálom, meg sem érzi, stukkerral meg csak csiklandozom. Sehol tûz, vagy áram a láthatáron... Egy 10 percet keringõztem vele, de meguntam. Szóval van valakinek ötlete mit kezdjek vele?
már vagy 30perce ütöm a tüzzel, az árammal, de semmi kurvára unalmas, a köveket amit dobál kikerülöm, már nem is halok meg olyan rutint szereztem, de nem hal meg csak jön utánnam, segitsetek légyszi...egy mentést küldhetne valaki...<#worship>#worship>