Dark Sector

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Értem. Kb ezekre gondoltam én is, csak ugye oroszul semmit nem tudok, így biztosra akartam menni:D

Köszönöm Maxtreme:D
Maxtreme
Az elsõ menüben vásárolni tudsz, (ofc nem tejet kenyérrel, hanem fegyvert xD ) 2 kategória közül.
Elsõ kategória a pisztolyok. Ezeket használhatod akkor is mikor penge van a kezedben.
Második kategória a nehézfegyverek. (puskák, géppityu stb) Ezeket csak önállóan tudod használni.

Második a fegyverek gránátok és fejlesztések eladására szolgáló menüpont. Ez gondolom nem szorul magyarázatra :)

Harmadik menüpont a fejlesztések. A játék során találsz táskákat, ez tartalmazza a fejlesztéseket. Hogy melyik mit csinál, azt ki kell golyózni ónállóan :D De a jelekbõl rá lehet jönni. Van itt tárkapacitás növelõ, sebzés növelõ, savas lõszer, újratöltési idõ rövidítésére szolgáló skill is.

Valaki elmondaná, hogy az árusnál, hogyan lehet venni eladni ill tuningolni, mert nem szertnékbaromságot csinálni és eladni mindenem:D
grebber
Egyszerûen eszközkezelõben eltávolítod ennyi.

Next PC upgrade: 2022

Sziasztok megtudná valaki mondani hogy kell eltávolita a fstarforce elemet mert nemtudom töle elinditani a többi játékomat és azt irták hogy valoszinü bezavar meg a vezérlõpultban azaz a file amit be kellett tenni segitenétek eltávolitani???
Hát végig nyomtam,nem semmi játék ,nekem nagyon bejött.Gratula a készítõknek,nekem kicsit Gow,kicsit Dead space hangulata volt.
The Protector
Ahogy evin-mondja eldobod rögtön utána c betû és egérrel irányítod a pengét.Szuper dobással távolabbra is elvisz.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Evin
Eldobás után nyomod a C-t.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

wesker24
Elmondaná valaki hogyan lehet slow motion-ban dobni a pengét ??

Mert elakadtam a 3 fejezetben tudom hogy egy ajtót kellene kinyitni csak azt nem tudom hogyan lehet slow mo-ban dobni a pengét !
Néztem én néztem,de a neten többféle gépigény róla...ezért simán bedõltem annak ami a kicsit alacsonyabbat mondta.A játék dvd-jén található readme szerint 2,4 GHZ intel pentium vagy Athlon 64. Hát nekem Athlon XP-m van sajna:S És gondolom akkor ezért észel hibát. Egyébként nem mindegyik játéknak kell. Pl Mirror's Edge ben kellemeset csalódtam,elindult és játszható sebességgel fut,de tudom 1 a 100 ból.
Evin
Ma már mindenhez kell sse2. De inkább azt nézd meg, a géped eléri-e a minimum követelményeket.

Szerintetek kell neki sse2 támogatás a prociban? Mert amikor elindulna hibát észlel és leáll,ahogy többi olyan játék is teszi ami a cpu elavultsága miatt nem indul el:S
http://friends-clan.extra.hu/save/Dark Sector.zip
pff
Olvass vissza már 100-szor le volt irva!!<#nezze>

PLS tudnátok segíteni nemrég raktam fel a játékot a cracket megcsináltam de a starforce-val nem jutok semmire letudnátok irni pontosan hogyan kell csinálni elõre is kössz
A marknál az mds-t be se muntolja!
Köszi a választ,de a Dark sectornál meg nyitja mind a két fájlt,de csak az mds-el indul,az mdf-el hibát írki.
Passz én csak tolom, ha vége lesz megy a süllyesztöbe!!!<#hehe>

IMYke2.0.0.0
Azt nyitja meg, amit mutatsz neki: Minden fájl, majd *.mds
A program nem "gondolkodik".

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Sziasztok!Bocs ,hogy ide írok de nincs külön topikja a gaménak.
The MARK 2-nél sajnos nálam csak az mdf fájlt nyitja meg és nem a mds-t és ezért szerintem nem tudom a játékot sajos elindítani!
Valaki esetleg tudna segíteni elõre is köszi!
A moro67 által megadott helyrõl töltöttemle!
valaki rájött már, hogy hogyan lehet az irányítást úgy áttenni például a kurzorgombokra, hogy ne fagyjon le, ha jön a WASD szöveg a játékban? ezeken a részeken egyébként még csak-csak át lehet evickélni /visszaállítani addig a billzetet/, de a közelharcnál villogó W vagy A, stb. késõbb hatástalan, ha a kurzornyilakon van a mozgás...
Magiszter
Ez egy csak paruszkiul gavarászó játék, vagy itt is lehet legalább angol hangot rátrükközni?

norbi2fraktal
rapidshare, megaupload-ra nem tudná feltenni a The MARK 2-t??
lécci

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

Daemon Tools-al telepit....a DarkSector SFdriver, fenn legyen...játék indit,daemontoolsba benn legyen a mark2..játék indít..key beír...játszik!!<#hehe>

Szia én letöltöttem a The Mark 2-öt kaptam 3 file-t egy key egy mdf és egy mds file-t elmondánád hogy kell feltelepiteni???
Snexi
köszi,egész normálisan jön

Ha valakit érdekel innen tölthetõ le ingyen 4 file.

http://hey.ge/11022-the-mark-2nasledie-actekov.html
Snexi
állítolag az 1 egy kalap szar azért nem "mertem" kipróbálni a 2-t

Egy kis OFF...bocsánat érte, de próbáljátok ki a MARK2-t is ugyan ugy indul mint a DarkSector,szerintem jó:

én már tolom egy pár napja...<#worship><#worship>

grebber
Energia pajzs és visszaverõdnek!

jah csak adtak a realításra ott vagyok a pálya közepén el mennek melletem a robbanó hülyeségek a pálya végén robbanak és meghalok
grebber
Ha nem bénázik az ember 5-6 perc kb!

akkor az se lesz egy gyors menet :S
grebber
Fagyasztani és lõni kell.Ha meg lõ olyan robbanósat ott az energiapajzsod az lazán visszaverõ õket.
Egy idõ után ha eleget adtál neki kipiroslik és odamész hozzá SPACE és vége is!

azt a rohadt láthatatlan boss szerûséget hogy kell gyorsan elintézni méert már rohadt ideges vagyok miatta arra rájöttem hogy a pengét megfagyasztom dobálom a vízbe bele ragad az a rohadék lövöm ezt párszor megcsinálom oké felmászik az egyik oszlopra onnan lejön és kezdi lõni azokkal a robanó hülyeségeket amiket jól megszívok mert nem látom merõl jönnek
Evin
Ez még elég kétséges, mert a fejlesztõk fórumán is csak annyit tudnak, hogy az oroszok megkapták meg a pc-s kiadás jogát, de másról semmi infó.
De ha nem lesz, akkor csak a fájlok kitömörítésével lehetne megoldani a "csillagos" ügyet, de az is esélytelen pillanatnyilag. Szóval az az 1pici, lehet 1hónap vagy 2év is.

The Protector
Nem.DE ha annyira zavar akkor várj még 1 picit és kijön a játék angolul is.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

A menüt sehogy se lehet megcsinálni hogy angol legyen?

balee4
Mondjuk végülis teljesen mind1, az oroszból egy szót sem értek... :D

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

The Protector
Az úgy jó.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

balee4
Hopp csillagok jelentek meg az orosz karakterek helyett...

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
Köszi:)

csak szinkron
Ha Az app.Language=ru átírom en-re akkor az angol feliratokat vagy angol szinkront hoz a játékba?

grebber
Azért ha ennyire érdekel a dolog max 10-et visszatudnál olvasni!

deestroy
Különben angol futtatást meg lehet oldani? Látom sokaknak baja van a nyelvezettel, és az én oroszom se ér semmit...

deestroy
na utánanéztem máshol is! Nem tudom mit szedtem le de ha hazamegyek megnézem. Az biztos hogy nem rippelt verzió.

grebber
Rosszat szedtél le 7,2GB

Snexi
7.25gb szóval valamit nagyon benéztél