1433
-
A hátán van két palackszerű valami. Annak a tetejét lődd. -
Lesusius #790 Császtok banyekok, nem tudja véletlenül vki, hogy azt a főgenyót vagy mit hogy kell kinyírni amelyik lassan vánszorog 1 rohadt nagy ágyúval a kezében? Biztos megvan a trükkje, csak még nem esett le, hiába ütöttem, rúgtam, vágtam, lőttem, robbantottam.
Előre is köszi a helpet.
-
Problema megoldva. -
freddy76 fele Dark.Sector-DVD5 van meg.
A felbontast nalatok se engedi at allitani? Alapbol 800x600 de ha valtoztatom par masodperc mulva kilep a jatekbol. -
na igen, itt cipelni kell a lángot, már kezdek magam rájönni mindenre :-)
most jött az a rész, h megint lesz egy robotkutyuli, na azt majd holnapután nyírom ki :-D -
Dreamydogg #786 Benn vagyok a temetöbe megnyitottam a gázt begyulladt középen a szobor vagy mi. De nem találok utat se fekete zsedvátt amit átégethetnék nem vágjátok merre? -
Dreamydogg #785 Na zsir
-
kábítószert árul -
Dreamydogg #783 Nem tudjátok lessz e valami fain képesség a pengén+ a lassitásson kivül? -
Igen, a "szökőkút" tetején XD -
A tetején. -
Dreamydogg #780 Tényleg nagyon kössz végre sikerült az életbe nem jöttem volna rá, kösssz
-
ok, de lőttem én utánna is, hol jön ki a gáz? hallok vmi csobogást, vagy piszergést, de hol gyújtom be? a szökőkútnál ereszt a szelep? :-)
köszi -
ropi88 #778 hali!
srácok lenne egy nagy gondom... jön egy izom nagy robot kutya szerűség és folyton kinyír:S hogyan tudnám én kinyírni őt? -
Ha megnyitottad a csapot,akkor hallható,illetve látható, hogy gáz áramlik kifelé, azt be kell gyújtani egy elektromos pengével, majd a tűzes pengével kiégetheted azt a hártyát ami elállja az utad -
kiküldöd c-vel a pengét, majd mikor kb 10 métert megtett, akkor lenyomva tartod a C bill-t, és tudod az egérrel irányítani :-) -
Baszki, végem :-) nem tudok itt továbbmenni, már mindent kipróbáltam amit eddig tudok, de nem megy . . . Nekivágom az áramnak a pengét, azzal lövöm a lebegő izé minden részét, a szökőkúton is van egy, azt is lövöm, meg a csapot is megnyítottam, mégsem megyek semmire :-O

ha tudnék angolul, lehet már továbjutottam volna? tényleg nem vágom itt mi van :-) 1 órát tököltem vele, még a szintekre is felküldtem lassítva a pengét, mondom körülnézek, de semmire nem jövök rá.
-
Dreamydogg #774 Láttam az eggyik oldalon, hogy a csávo rendes tudta irányitani a pengét.Amikor irányitotta ráközelitett a pengére a képernyö és igy kéne tovább jutnom csak nem vágom hogy hogyan. A pengével ki kell kerülnöm keritést és eltalálni a kapcsolott. Eszt nem vágod ,hogy kell? Én már próbáltam mindent de eggyszerüen nem találom meg hogy hogy kell.? -
Egérrel. -
Dreamydogg #772 Csáo nem tudjátok ,hogy kell irányitani a pengét. Ez miatt nem tudok tovább jutni a 3. Chapteren lécci segitsetek -
nekem 800-ason nem volt jó, szürke volt minden még a napos részeknél is, de feljebb tettem, és super lett :-) -
Nagyon ott van ez a game. Kicsit kár hogy csak 800-as felbontást enged is elég recés a játék de nagyon bejön.
-
Qwaélet :-D
há pedig perfekt ángol vágyok :-)
ja, a C-t értettem, meg a colort is, na majd kipróbálom, köszi :-)
azért nem olyan egyszerü mind a dead space :-D -
Oda van írva, power throw-t kell használni,ami annyit tesz, hogy nyomva tartod a C gombot, majd amikor egy pillanatra sárgára vált a célkereszt akkor engeded el, így jóval erősebb lesz a nyiszálód. Eleinte nehéz időzíteni, de bele fogsz jönni -
na itt most mit kell csinálni? :-D
gondolom itt kell átmenni, de azt a láncot hogy veszem le? :-)
-
Sziasztok.Én is elkezdtem vele játszani nagyon jonak tünik a game.Van egy Saitek Dual P990 gamepad-om de nem tudom használni.A game nem támogatja? Köszi -
nna, mostmár vannak opciók a menüben azaz lehet látni öket, csak ha átváltom 1024be elkezd gondolkodni kicsit azt szeva.. ki is dob:S
elöbb egy orosz crackkel crackkeltem azt volt a gond, de még mindig leáll így is, hogy nem crackkelem meg
-
A játék az így néz ki (ha a fekete fehérséget furcsállod,akkor az direkt az), de a menüből hiányzik 1-2 dolog......, ja má tudom, a betük !! XD -
ha alt+tabolok vagy tskmanager akkor egyböl leáll az alkalmazás:S -
-
így néz ki a játék meg a menü:S
mitöl lehet?
-
A válasz egyszerű dobd a tűzbe a pengét és fuss gyorsan ide amolyan gyorsan csak tudsz de közben vedd észre hogy jobb oldali falon lesz egy fáklya ahová ismét dobd bele a pengét és az tovább gyújtsa és igy már simán tovább tudsz jutni ! -
Skull155 #759 Nem másolnád ide be pls amit kell csinálni? mert nem találom.
Előre is kössz
-
Lol és az én képemet használod XD
nézz vissza pár hszt -
Hello!
Ma feltettem a játékot és elindulni elindul, de kidob vissza az asztalra azzal, hogy alkalmazás félbeszakadt. "Application has stopped working"
Warezos a game. vista ultimate x86 van fenn. pls help!.. -
Skull155 #756
Ennél ragadtam le. A kutat megtaláltam de nem tudom hogy kell bekapcsolni a kutat. Ha valaki utd azt kérem,hogy segitsen -
Majd megoldom akkor. Köszi -
gyertek multizni hamachival sracok!
nev es jelszo:dark.sector -
oks, köszi ;-) -
Talán nézd meg a grafikai beállitást és tegyél vissza mindent alapértelmezettre ! Sajnos mást nem tudok mopndani mert még nem szedtem le az angol verziót !