1433
  • Evin
    A hátán van két palackszerű valami. Annak a tetejét lődd.
  • Lesusius
    Császtok banyekok, nem tudja véletlenül vki, hogy azt a főgenyót vagy mit hogy kell kinyírni amelyik lassan vánszorog 1 rohadt nagy ágyúval a kezében? Biztos megvan a trükkje, csak még nem esett le, hiába ütöttem, rúgtam, vágtam, lőttem, robbantottam. Előre is köszi a helpet.
  • Promi #789
    Problema megoldva.
  • Promi #788
    freddy76 fele Dark.Sector-DVD5 van meg.
    A felbontast nalatok se engedi at allitani? Alapbol 800x600 de ha valtoztatom par masodperc mulva kilep a jatekbol.
  • ppk
    na igen, itt cipelni kell a lángot, már kezdek magam rájönni mindenre :-)

most jött az a rész, h megint lesz egy robotkutyuli, na azt majd holnapután nyírom ki :-D
  • Dreamydogg
    Benn vagyok a temetöbe megnyitottam a gázt begyulladt középen a szobor vagy mi. De nem találok utat se fekete zsedvátt amit átégethetnék nem vágjátok merre?
  • Dreamydogg
    Na zsir
  • werkfilm
    kábítószert árul
  • Dreamydogg
    Nem tudjátok lessz e valami fain képesség a pengén+ a lassitásson kivül?
  • Seth
    Igen, a "szökőkút" tetején XD
  • Evin
    A tetején.
  • Dreamydogg
    Tényleg nagyon kössz végre sikerült az életbe nem jöttem volna rá, kösssz
  • ppk
    ok, de lőttem én utánna is, hol jön ki a gáz? hallok vmi csobogást, vagy piszergést, de hol gyújtom be? a szökőkútnál ereszt a szelep? :-)

köszi
  • ropi88
    hali!
    srácok lenne egy nagy gondom... jön egy izom nagy robot kutya szerűség és folyton kinyír:S hogyan tudnám én kinyírni őt?
  • Seth
    Ha megnyitottad a csapot,akkor hallható,illetve látható, hogy gáz áramlik kifelé, azt be kell gyújtani egy elektromos pengével, majd a tűzes pengével kiégetheted azt a hártyát ami elállja az utad
  • ppk
    kiküldöd c-vel a pengét, majd mikor kb 10 métert megtett, akkor lenyomva tartod a C bill-t, és tudod az egérrel irányítani :-)
  • ppk

Baszki, végem :-) nem tudok itt továbbmenni, már mindent kipróbáltam amit eddig tudok, de nem megy . . . Nekivágom az áramnak a pengét, azzal lövöm a lebegő izé minden részét, a szökőkúton is van egy, azt is lövöm, meg a csapot is megnyítottam, mégsem megyek semmire :-O ha tudnék angolul, lehet már továbjutottam volna? tényleg nem vágom itt mi van :-) 1 órát tököltem vele, még a szintekre is felküldtem lassítva a pengét, mondom körülnézek, de semmire nem jövök rá.

• Dreamydogg
    Láttam az eggyik oldalon, hogy a csávo rendes tudta irányitani a pengét.Amikor irányitotta ráközelitett a pengére a képernyö és igy kéne tovább jutnom csak nem vágom hogy hogyan. A pengével ki kell kerülnöm keritést és eltalálni a kapcsolott. Eszt nem vágod ,hogy kell? Én már próbáltam mindent de eggyszerüen nem találom meg hogy hogy kell.?
  • Evin
    Egérrel.
  • Dreamydogg
    Csáo nem tudjátok ,hogy kell irányitani a pengét. Ez miatt nem tudok tovább jutni a 3. Chapteren lécci segitsetek
  • ppk
    nekem 800-ason nem volt jó, szürke volt minden még a napos részeknél is, de feljebb tettem, és super lett :-)
  • morphologu
    Nagyon ott van ez a game. Kicsit kár hogy csak 800-as felbontást enged is elég recés a játék de nagyon bejön.
  • ppk
    Qwaélet :-D

há pedig perfekt ángol vágyok :-)

ja, a C-t értettem, meg a colort is, na majd kipróbálom, köszi :-)

azért nem olyan egyszerü mind a dead space :-D
  • Seth
    Oda van írva, power throw-t kell használni,ami annyit tesz, hogy nyomva tartod a C gombot, majd amikor egy pillanatra sárgára vált a célkereszt akkor engeded el, így jóval erősebb lesz a nyiszálód. Eleinte nehéz időzíteni, de bele fogsz jönni
  • ppk
    na itt most mit kell csinálni? :-D

gondolom itt kell átmenni, de azt a láncot hogy veszem le? :-)

• DjPremier
    Sziasztok.Én is elkezdtem vele játszani nagyon jonak tünik a game.Van egy Saitek Dual P990 gamepad-om de nem tudom használni.A game nem támogatja? Köszi
  • Nathan66
    nna, mostmár vannak opciók a menüben azaz lehet látni öket, csak ha átváltom 1024be elkezd gondolkodni kicsit azt szeva.. ki is dob:S
    elöbb egy orosz crackkel crackkeltem azt volt a gond, de még mindig leáll így is, hogy nem crackkelem meg
  • Seth
    A játék az így néz ki (ha a fekete fehérséget furcsállod,akkor az direkt az), de a menüből hiányzik 1-2 dolog......, ja má tudom, a betük !! XD
  • Nathan66
    ha alt+tabolok vagy tskmanager akkor egyböl leáll az alkalmazás:S
  • Nathan66
  • Nathan66

így néz ki a játék meg a menü:S
    mitöl lehet?
  • wesker24
    A válasz egyszerű dobd a tűzbe a pengét és fuss gyorsan ide amolyan gyorsan csak tudsz de közben vedd észre hogy jobb oldali falon lesz egy fáklya ahová ismét dobd bele a pengét és az tovább gyújtsa és igy már simán tovább tudsz jutni !
  • Skull155
    Nem másolnád ide be pls amit kell csinálni? mert nem találom.
    Előre is kössz
  • Prince23
    Lol és az én képemet használod XD
    nézz vissza pár hszt
  • Nathan66
    Hello!
    Ma feltettem a játékot és elindulni elindul, de kidob vissza az asztalra azzal, hogy alkalmazás félbeszakadt. "Application has stopped working"
    Warezos a game. vista ultimate x86 van fenn. pls help!..
  • Skull155

Ennél ragadtam le. A kutat megtaláltam de nem tudom hogy kell bekapcsolni a kutat. Ha valaki utd azt kérem,hogy segitsen
  • Prince23
    Majd megoldom akkor. Köszi
  • tiburon26
    gyertek multizni hamachival sracok!
    nev es jelszo:dark.sector
  • ppk
    oks, köszi ;-)
  • wesker24
    Talán nézd meg a grafikai beállitást és tegyél vissza mindent alapértelmezettre ! Sajnos mást nem tudok mopndani mert még nem szedtem le az angol verziót !