Dark Sector

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
Falhoz lapulni hogy kell?
még itt nem tartok, 3. mapon vagyok

Itt merre kell menni, vagy hogy nyitom ki a kaput?

Prince23
Sztem csinálj, bár nincs forgalma.

tiburon26
joljönne egy hamachi szoba

Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...

Prince23
Igen, de csak lanon lehet játszani.

Rage47
Van multi a játékban?
Prince23
Ez egy nagyon vagesz gém bakker! 😊
Grafika az valami szenzációs, nem is rossz, hogy már egy éves a gém, és igen jól van optimalizálva is. Csak valahogy a kombók nem állnak a kézre.

én a ruszki verziót töltöttem le, de még nem sikerült telepítenem
nem tudja vk hogy kell és mennyi idõt vesz igénybe és h kell e serial hozzá ?
Snexi
pedig azt mondtad hogy nem tetszik

balee4
Igen tuti vétel nekem is.😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Evin
Bolt.(pár hét múlva)

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

SEGITSEN VKI PLS FELRAKTAM A DARK SECTOR-T CRACKELTEM IS ÉS UTÁNNA AMIKOR ELINDITOTTAM VMI FEKETE KÉP JÖTT KI ÉS 3 MÁSODPERC MULVA MEG LEDOBOTT MIT CSINÁLJAK HOGY ELINDULJON???<#rinya><#rinya><#rinya>
IMYke2.0.0.0
Nem mondtál újat.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

werkfilm
Szigorúan magánvélemény.

IMYke2.0.0.0
"Tisztelet" a szándékért, de ha elolvasod az utóbbi hozzászólásokat, senk isem warezben gondolkodik a játékot illetõen...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Dark.Sector-AVENGED

Angol verza😊😊 Most jött ki😊
IMYke2.0.0.0
A hardver és szoftver teszteket személy szerint csak 75-80%-ban tartom hihetõnek, mérvadónak, követhetõnek.
Fõképp, amikor olyasvalamirõl ír a teszt, hogy "nem tetszett", "nem volt szép" és társaik...
A mérõprogramok hibáiról pedig köteteteket lehetne írni.

vandyke
Leginkább integrálási problémák fordultak elõ, illetve néhány fordítási hibát találtam. Egyes cselekvések felirata fel volt cserélve vagy nem teljesen az jelent meg, mint ami éppen oda való lett volna.
Ami leginkább aggaszt még mindig, hogy a 2. teszt alatt sem volt dialógus hang csak FX. Ezt többször is jeleztem, hogy ha lehet, akkor valamit mondjanak rá vagy tegyék bele, hisz a a játékban van opciója ennek, de soha nem válaszoltak a kérdésemre. Remélem, nem akarják kisumákolni a párbeszédhangokat, mert akkor nagyon morcos leszek és nem hagyom jóvá 😛 Fagyás egyszer volt csak, amikor a hajóról kellett menekülni, de se elõtte se utána semmi.
Egyébként olvastam a játék tesztjét az egyik szaklapban, ahol 75 pontra vagy %-ra (már nem emlékszem pontosan) értékelték a játékot. Az, hogy ennyit adott neki, szíve joga, de szerintem nem volt annyira bugos, mint ahogy leírta. Egyszer nem volt nekem olyan amit õ kiemelt, hogy "bele akadt a karakter lábába a doboz". No, mind1 ez csak egy lábjegyzet volt...

Játékaink: Driver San Francisco, R.U.S.E., ARMA OA, Sniper GW, Torchlight stb. http://www.cdv-sevenm.hu/index.php

Evin
Csak kíváncsiságból: miket kellett javítani, elírások, durva félrefordítások?

vandyke
Sziasztok!
Lassan 3 hete ül a kiadó a magyar verzión 😞 Egyelõre annyit tudok, hogy lehet, hogy ma végre megkapom a kijavított változatot. Ha azzal minden rendben, akkor elõreláthatólag április elsõ vagy második hetében kerül a boltokba a játék.

üdv,

Játékaink: Driver San Francisco, R.U.S.E., ARMA OA, Sniper GW, Torchlight stb. http://www.cdv-sevenm.hu/index.php

Hát szerintem nem egy nagy játék, már egy ideje nem is toltam, lehet, hogy megy a levesbe.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

werkfilm
Available: 23 March 2009
This game will unlock in approximately 3 hours

végre

balee4
Én is áprilisban tudom, fizetés után... 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

IMYke2.0.0.0
Azaz, csak 2 hét és megvásárolható. Én majd csak április elsõ hetében tudom megvenni...
<#rinya>

IMYke2.0.0.0
#627.

Hát akkor csak készül....és mikor jelenik meg???

grebber
Nincsen! Nem is készül mivel hivatalosan magyarul fog megjelenni!

Next PC upgrade: 2022

Hy mindenki! Van már magyarítás a játékhoz? Ha igen, honnan szedhetõ? Ha még nincs, akkor kb mikorra lesz kész???

levettem szabványos gyorsításra, így már jó, köszi.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Evin
Start menü->futtatás->dxdiag->A hangok hardveres gyorsítása, ezt vedd lentebb. Nem biztos, hogy ez a baja, de egy próbát megér.

igen

Evin
Alaplapi hangkártya?

Másik gondom a hangokkal van. Az ellenfelek lövését, mozgását egyáltalán nem hallom.

Tudom, már tegnap megoldottam.

norbi2fraktal
nekem engedi....
C:\Program Files\Íîâûé Äèñê\Dark Sector\Configs

DS.cfg szövegszerkesztõben és ezt módositsd

Graphics.FullScreenSizeX=1440
Graphics.FullScreenSizeY=900

nekem így 1440x900-as on van

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

Ti tudtok felbontást váltani? Én ha meg akarom változtatni, akkor visszadob windowsba. Alt-Tab-ot sem szereti.

Evin
Szövegszerkesztõbel megnyitod ezt: Dark Sector\Configs\DS.cfg, az App.Language=ru sort átírod bármire, akár erre is: App.Language=tutu
A Dark Sector\Cache.Windows\ mappában átnevezed bármire a H.Misc_ru.cache fájlt. Valahova elmásolod a H.Misc.cache fájlt, átnevezed erre: H.Misc_ru.cache és visszamásolod a Dark Sector\Cache.Windows\ mappába.
DE nem válik a teljes menü angollá!

norbi2fraktal
nekem nem nagyon megy ez 😞:😞😞
lécci magyarúl írja le valaki

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

Itt van az Angol nyelv elõhívása!!!!!!!!!!!!!!!!!!

FOR CHANGING THE MENU TO ENGLISH

FOLLOW THE INSTRUCTIONS CAREFULLY DO AS IT SAYS

To enable english voices:
Go to x:\Dark Sector\Configs\ and open DS.cfg

and change

App.Language=ru

to

App.Language=en

To enable english menus:

1 - Make a folder called 'backup' in your desktop and copy

"H.Misc.cache" and "H.Misc._ru.cache" located on x:\Dark

Sector\Cache.Windows\

2. Then copy H.Misc.cache folder from Cache.Windows to destktop. Now

rename this file (Just add _ru at the end)

Now H.Misc.cache file, became H.Misc_ru.cache in our desktop.

Copy this file to its original place. Click yes if any overwrite

prompt or question.

YOU SHOULD HAVE TWO 17 MB OF FILES. One of them is H.Misc.cache and

the other is H.Misc_ru.cache

We simply put different names to one file. Then copied to the original place!
balee4
Nah király, valszeg én is megveszem 😄

IMYke2.0.0.0
Én sem kedvelem sem az alapot, sem az önnálló kiegészítõjét.

DarkSector
amugyis szar...játéknak legalábbis...

Valóságszimulátornak lehet hogy tökéletes, de az nem jelenti azt, hogy élvezetes is.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Barny
szntem stalker clear sky egy rakas szr XD
foleg,hogy szaggat a gepemen<#idiota>

Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM

DarkSector
amugy az idézõjeleket nem szoktam igy használni, legalábbis nem jellemzõen.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
jah sorry
akkor nem szóltam 😄

IMYke2.0.0.0
Idézet tõlem:
A STALKER "sikerének"...

Az idézõjeles kifejezést szoktad gondolom te is használni akkor, amikor röviden akarsz utalni valaminek a kétségességére, megkérdõjelezhetõségére.
Nos, itt is, röviden arról volt szó.
Kifejtve: sokan sikeresnek állítják be a STALKER-t és a folytatását (Clear Sky). Velem ellentétben.

DarkSector
Stalker??? Sikere???
Ez egy fogalom???

DarkSector
igen ... monnyuk ott csak a föhöst hiányolom, mert kicsit keményebben nézett ki...csak primitivebb a részletességet tekintve.

IMYke2.0.0.0
Lehet azért, mert egy System Shock 2 után nem mertek ilyesmibe vágni (?) - vagy tán azért, mert a "csernobilos" fíííling jobb, mint a zárt teres kolbászolás egy fémteknõben...(?) Szerintem, a fejlesztõk is így gondolkodtak.
A STALKER "sikerének" vagy a GoW koppintási szándékát már nem is említem.

IMYke2.0.0.0
Értem. Köszönöm a választ.