1433
  • Dreamydogg
    Végre kiakasztottam, ahogy lesz magyarositás szerintem megint kijátszom nem volt rossz játék. Ja én kiprobáltam a brutált is annyi az egész ,hogy nehezebb egy kicsit. Kössz mindenkinek aki segitett
  • csillagharcos6
    amikor el akarom indítani a játékot az első kis intro megjelenik utána kilép. mi lehet az oka?! Előre is köszi.
  • DarkSector
    tippelj 2-őt.
  • CamelX
    Én is végigtoltam tegnap. Az utána megnyíló "Brutal" new game-t próbálta valaki? miben más? gondolom = a hardcore nehézségi szinttel :P nekem elakadások nem voltak gondolkodásos részeknél, csak így is volt pár visszatöltögetés az 1 ütésre megpusztítós ellenek miatt :) hát még akkor brutalba milyen lehet...
  • DarkSector
    összesen van 10 chapter ...
  • Dreamydogg
    Eszt én se vágtam régen C-vel eldobod a pengét és utána megint C-t nyomsz pár másodpercet várni kell.Igy irányithatod a pengét az egérrel és hát iggy már menni fog. Nemsokára kész leszek a játékkal már ott tartok ahol az ellen a fö ufo vagy mi a gyikom ellen kell harcolni 9. vagy 10. Chapter. Mindenkinek jó hétvégét
  • DjPremier
    Nekem is sok minden kéne.
  • DarkSector
    én nem vágom.
    belinkeled a 3-as chapter végigjátszását, és megkérdezed, hogy itt mit kell tenni.
    LOL
    nézd má végig hogy mit linkeltél be.
    Pont ebben van a megoldás. :P
  • grebber
    Hogy mit kell csinálni ? Visszaolvasni a topikban mert le van írva nem egyszer.

Ahogy nézem lassan bannerba kéne rakni 72es méretbe villogo pirossal.
  • DjPremier
    Itt járok mindenkit kinyirtam,de ott a kapunál ahol a 2 lámpa villog az ajtonál,ott mit kell csinálni,hogy kinyiljon a kapu? Köszi
    Chapter 3
  • Dreamydogg
    Már sikerült rájönnöm
  • Dreamydogg
    Elvileg kaptam valami uj képességet shildpower nem tudjátok ,hogy hogyan kell használni pontossan?
  • Prince23
    Köszönjük a hírt!:)
  • ppk
    most ott tartok, h már meg sem nyílik az átírás miatt a játék
  • ppk
    köszi, megpróba ;-)
  • vandyke
    Sziasztok!

Ma jóváhagytam a magyar feliratos változatot. Hétfőn kezdik a gyártást.

darkSector: oda kell írnia, hogy fenntartja az árváltozást, mert a kiadók van, hogy módosítanak és áron és ilyenkor hivatkozhat rá. Üzletpolitika ennyi az egész...
    Egyébként 4990.- lesz az ár garantálhatom :)

Kellemes 7végét mindenkinek!

üdv,
  • DarkSector
    Jah ba+ oda van írvva, hogy az ár változás lehetséges!!!
    LOL ba+ akkor én meg majd nem lehet nem fizetem ki a rendelést.
  • grebber
    Itt van minden info a magyar verzióról
  • csabika1982
    sziasztok a magyar nyelvel kapcsolatban tud valaki valami infót.köszi
  • Promi #812
    Ez a teljes tartalma a file -nak, ki masolod, beilleszted a te ds.cfg file -odba at irod a felbontast ha kell mented, jatszol.

+version=3

[PS3_Config,/Configs/DS.cfg/Windows_Config]

[Windows_Config,/Types/Config]
    App.DefaultCmdLine="-nop -client -silent"
    Client.KeyBindings=Windows_KeyBindings
    Graphics.FullScreenSizeX=1280
    Graphics.FullScreenSizeY=1024
    Graphics.ToggleResetDevice=0
    Input.EnableForceFeedback=0
    Sound.EnableEAX=0

[Windows_KeyBindings,/Types/Input/KeyBindings]
    ACTION="GAMEPAD_X KEY_LSHIFT"

[Xbox360_Config,/Configs/DS.cfg/Windows_Config]

• Rage47
    Coop multi van benne? Vagy mit jelöl az a 2 lan lehetőség?
  • ppk

bakke, má megin kezdi . . állíthatom én akármilyen felbontásra, megint átállt erre a homály felbontásra :-(((

nem tud vki vmi tuti receptet végre? :-)

• ppk
    nekem ott csak ilyen van;

+version=3

[PS3_Config,/Configs/DS.cfg/Windows_Config]

[Windows_Config,/Types/Config]
    App.DefaultCmdLine="-nop -client -silent"
    Client.KeyBindings=Windows_KeyBindings
    Graphics.Brightness=1.03
    Input.EnableForceFeedback=0
    Sound.EnableEAX=0

[Windows_KeyBindings,/Types/Input/KeyBindings]

[Xbox360_Config,/Configs/DS.cfg/Windows_Config]
  • Andrásss
    Promi köszi hogy elmondtad a megoldást. De azért szerintem akkor is cink hogy ilyen lófaszul van megcsinálva az egész.
  • HELP PLS
    CS még az elején valami csikozodás hibám volt aztán vmit átálitottam de nemtom mit és tovább mentem pár pálya után grafikát feljebb akartam rakni és megint becsíkozódott a kép mitöl van?
  • DjPremier
    Nem lehet emulálni vhogy a gamepadomat? Azt olvastam xbox 360 controllerel müxik.
  • morphologu
    Most valami kórházban vagyok és televan minden fele azokból a vascsőves rémségekböl elég kemények már a tök tele van velük. Promi köszke hogy ilyen okosságot megosztóttál velünk én csak 1024*768 ban túdok játszani ennyit bir a monitorom de azér jóbb mint 800-ban
  • Promi #804
    Ha jatekon belul az alap kepernyo felbontast (800x600) nem tudod at allitani, mert par masodperc utan ki lep a jatekbol, akkor az alabbi a teendo.
    Dark Sector/DSGameFiles/Configs/DS.cfg file -t megnyitod 1 szoveg szerkesztovel, es az alabbi 2 sort at irod a neked megfelelo felbontasra.

Graphics.FullScreenSizeX=1280
    Graphics.FullScreenSizeY=1024

Mented a beallitast, es mar jatszhatsz is.
  • wesker24
    Nem vagy elég türelmes és kitartó akkor igy mi lesz veled késöbb !

Pedig ennél a bossnál csak keményebb és nehezebb Bossok lennek nem beszélve a Főbossról ! Amugy ha sikerül rájönni hogy lehet kicsinálni a dögöket akkor könnyen ki lehet őket csinálni ! Nekem a az utolsó elött boss okozott nehézséget (Nemesis). Egy Boss kinyirása sem tartott tovább nekem mint 10 perc na jó maga a Final Boss volt max 15 perc !

Mert az már tényleg kissé komplikált ! Kitartás ha tudnád hogy még milyen Bossok várnak rád és minden egyes Boss kinyirása után ujabb képességre teszel szert ami nagyon haszno sés frankó !

Mindenki a felbontás miatt boszankodik hogy igy nem jó meg ugy nem jó amikor nekem régebben az orosz verzióm volt ott is csak felbontást lehetett állitani de a game ini fájlában szint minden ott van csak jól be kell állitani és már kész is ! Jól belöttem a grafikai controls meg a többi beállitást azóta semmi gondom nem volt vele !
  • IMYke2.0.0.0
    Ejh, mit csibáltál volna ezelött 12-15 évvel, azokkal a játékokkal... befostál volna.
    Manapság idiótán egyszerűek a játékok, hopgy id. Gagyi Gyula is végignyomhassa.
  • Dreamydogg
    Kösssz
  • Seth
    Egyedi probléma...
  • Andrásss
    Hát szerintem ez a játék egy kalap Maga a játék elfogadható lenne, de amit a felbontásállításnál művel az elég fos... Alapból ugye minimumra van téve mikor először indítod. Én nagy buzgalommal belövöm 1920x1200-ra. Erre nyomok egy Enter-t, elkezd akadozni a menüzene, kikerülök az asztalra, és kiír egy hibát. Néha "továbbjutok" ekkor visszavisz a játék menüjébe, és kéri ha elfogadom a beállítást nyomjak enter-t. Ha nincs szerencsém rögtön kilép. Ha van, akkor tolhatom a játékot. De most jön a java a cuccnak! Ha legközelebb belépek ugyanúgy leb.assa a felbontást minimumra, és kezdhetem elölről a beállítgatást. Ennyi elég volt úgyhogy letöröltem a francba. Nem tudom hogy csak az én verzióm ilyen szar-e de a tököm tele van vele. Amúgy maxon tudtam tolni simán... egy darabig míg nem léptem ki. Sok türelmet hozzá!
  • Arrakis91
    Sziasztok!
    Van egy kis gondom a játékkal,feltelepítettem a DVD5-ös Angol verziót,nem kell se crackelni se semmi ilyesmi sz*rság,elindítom a játékot és kiad egy Contact feliratot először,kicsit dolgozik a gép , aztán kiadja ezt az üzit "The Connection To The Host Has Been Lost.You will be returned to the main menu". Nyomok egy Enter-t és csak egy fekete képernyő fogad a menü helyett .... Windows Vista Home Premium 32 bites rendszerem van a gépigény meg elvben szintén megvan ... Intel DC E4500 2,2ghz -húzva 2,6Ghz-re Gainward 8800GS és 2gb ddrII noname ram...
    Ha valakinek van ötlete az írja le pls:) Előre is köszi!
  • Prince23
    Ebből úgy látszik uninstall lesz, kinek van ehhez türelme? 5 perces mini-bossfight? akkor mi lehet a főboss? fél órás vazze?
  • gregtom6
    ja, és ikonnak sztem nem illik a játékhoz az a falevél, de az lenne a legnagyobb gond....
  • gregtom6
    Üdv. Vélemény a játékról:
    Történetvezetés, vagy legalább bevezetés szinte nincs, egyből akció van, az első perctől kezdve szinte. Történet is csak nagy körvonalakban. Optimalizáltnak nem mondanám a játékot, bár ahhoz képest, h szinte semmi nem állítható a grafon, ahhoz képest jó. Így viszont csak 1024-ben lehet játszani, és így is belassulgat, ha már 3-an vagy többen lőnek egyszerre.(mondjuk AMD 3500+-os 1 magos (2,2ghz)7600 GT(256mb vram)és 2,2gb ram-al nem csoda) Alapvetően tetszettek az effajta játékok(régen),de ez az oldalnézet, meg hogy lőfegyvered alig van, és rá vagy kényszerítve a bumeráng hajigálására...hát nemtom. Tomb Raider v. Prince of Persia ezerszer jobb. Az ötlet tényleg jó lenne, de a megvalósítás nem egészen.

Amin javítani kellett volna:
    -bumeráng helyett más fő fegyver is
    -fegyvereket tovább lehessen használni, ne pár mp-ig
    -részletesebb grafikai beállítás
    -nézetváltoztatás
    -hangulat nem elég "darkos", nekem nem jött át az egész para, h úristen mi történik velem
    -sziklaszilárdan mereven tartja a fertőzött kezét
    -célkereszt változtathatósága

Én a sztorira utazok, ami itt sem túl fontos. Trükközés, gondolkodás nem kell benne. A Valve a legjobb, az ő játékaikat szó nem érheti.
  • Promi #794
    Hatha masnak is segit.
  • Lesusius
    Kösziiiiiiii! Gondoltam, hogy lassúságát kell vhogy kihasználni.
  • Lesusius
    Kösziiiiiiii!