1433
  • norbi2fraktal
    haverom volt pécsem és megvette, én meg tőleD::D:D
  • Sgtfathi
    Vegyétek vigyétek!
    Ennyi pénzért ajándék lesz eme jó kis game megspékelve magyar felirattal!
  • Hellsing47
    istenem,legalább ne a forgalmazónak mondanád
    büszke lehetsz magadra
  • vandyke
    gratulálok...
  • norbi2fraktal
    Köszönjük az információkat
    de én megvárom a torrentet
  • vandyke
    Sziasztok!

Megérkezett reggel 8 órakor az áru. Annyi a változás a tegnapi levélhez képest, hogy mint megtudtam az 576 és a CD Galaxis eddig nem adott le rendeléseket, viszont a budapesti Media üzletek igen. Így a játék holnaptól úgy fest, csak a MM üzleteiben vásárolható meg egyelőre.

üdv,
  • norbi2fraktal
    az jó:)
  • vandyke
    Sziasztok!

Holnap érkezik raktárunkba a magyar feliratos Dark Sector, így előreláthatólag pénteken már a budapesti szaküzletekben (576, CD Galaxis) már megvásárolható lesz.

üdv,
  • dante3
    Végigtoltam, faxa volt, most elkezdtem brutál modban!
  • poppe
    nem nagyon olvastam vissza... bill kiosztást mérnemtom megváltoztatni? van rá vmi trükk?
  • Evin
    Meg.
  • strebacom
    Ez amúgy megjelenik magyarul??
  • Prince23
    Mióta megújult a gso, elég ratyi lett, helyette inkább böngészem a gamepodot.
  • grebber
    Semmi értékelés pontokba érdekes.
  • Prince23
    GSO teszt
  • ppk
    na és persze nem csak egy pillanatra kell megnyomni, mind ahogy én csináltam :-D
  • DarkSector
    iszonyat bonyolult.
    a Z betü az Y...csak a gép ugy jelzi mintha angol billentyüzet lenne beállítva.
  • RUDKO
    Sziasztok én most kezdtem a játékot és az a problémám hogy nem tudom a fegyvereket meg a töltényeket felvenni. kiirja hogy mit nyomjak meg de semmi. Van valami trükje?
  • DarkSector
    pedig van.
    márcsak konzolra is.
  • IMYke2.0.0.0
    [Azért a .hus címet írom, hogy ne minősüljön direkt reklámnak.]
  • IMYke2.0.0.0
    Akkor megnyugodtam. Már majdnem a srác torkának ugrottam a boltban, aki azt hebegte, ő nem tud a Dark Sector-ról... [576.hu]
  • DarkSector
    Én elhiszem neked.
    Embere válogatja a stílust.
    De technikai problémáidat ne a játékra terheld.
    vagy a drivered hibája, vagy a tört verziós warez cuccodé.
    De gyárilag hibátlan a gém.
  • himpike
    Max 5 mivel mindenben átlagos, kivétel az irányítás, ellenfél AIja.. ezekben átlag alatti.
  • Prince23
    Pedig ez egy tipikus 7-8 pontos gém:D
  • himpike
    Hát, elég gyenge az egész.. adtam neki pár órát, uninstall. Semmi nincs benne ami megfogna. Plusz a képernyő teteje is kicsúszik 1920*1080ban.
  • DarkSector
    nálam jo.
    lehet rendszer bib.
  • Evin
    Tehát onnantól kb 1hét, mire polcra kerül, gondolom.
  • vandyke
    Sziasztok!

Most kaptam a hírt, hogy jövő péntekre lesz kész a Dark Sector gyártása.

Üdv,
  • ppk
    én meg feltelepítem oké minden, aztán másnap ujra bekapcs a gép, megint játszani akarok, és szét van csúszva a kép akármilyen beállítással, képernyőfelbontással :-(
  • Mikiller
    Ok, közben újrakezdtem azt a chaptert és most kiszállt X-el.
  • Evin
    E?

killecske
    Hát úgy gáz. Bár még hang alapján talán el lehet dönteni mikor nincs már a pengén.
  • killecske
    Megvan csak nekem az volt a gond, hogy laptopon nyomom és nekem nem látszik a pengén az effekt.
  • Mikiller
    Hali!
    Hogy kell ebből a robotból kiszállni? Már végignyomkodtam az összes billentyűt és nem mászik ki belőle a faszi.
  • Evin
    Tegyük fel ideáig eljutottál. Korábban hogy csináltad?
    Bele kell dobni, tűzbe, jégbe, elektromosságba.
  • killecske
    Hali

Ha megnyitottad a csapot,akkor hallható,illetve látható, hogy gáz áramlik kifelé, azt be kell gyújtani egy elektromos pengével, majd a tűzes pengével kiégetheted azt a hártyát ami elállja az utana Ilyen kommentet olvastam de hogy kell állítani, hogy tüzes penge meg elektromos penge?
  • ppk

köszi, épp ma nézegettem Yutubot, és tényleg van ott vki hátul :-D én meg lőttem a valogát mind állat . . .
  • wesker24
    jah elöször é si löttem mint az állat csak nem döglött meg aztán észrevettem hogy valami piros vana hátán gondoltam hogy azzal kell valamit csinálni ! Amugy ha beszáll az ember a robot kutyusba elég jól birja strapát ! Csak a rakétákra kell vigyázni !
  • DarkSector
    fura ha már nem csak simán lőni kell..mi?..:D
  • Seth
    Mögé kell menni,aztán kiráncigálni a pilótát
  • ppk

Na most itt hogyan nyírom ki? Mert több mind fél órán át lőttem, áramos csillaggal kalapáltam, de semmi . . . mindig megroskad, de nem akar kinyiffanni :-) próbáltam a valogát lőni ahol piros, semmi . . . a szemét, az is semmi . . meddig lőjjem még? vagy totál máshol kell? :-O