Dark Sector
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Xboxon állítólag még jó volt ez 16:9-ben, pcre lett elszúrva.
Olyan csendes játék ez, vagy hogy is mondjam... sok gémer elhanyagolta ezt a játékot, meg kevés volt a marketing költsége.
Ez a játék most orosz amúgy? Fejlesztésbe?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
te szerinted azért mert nem indul el egy geci tört hekkelt verzió, azért az eredetit sem szabad megvenned...mert annál sem lesz jó a hekkelés???
:D
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
a kepek es videok alapjan en is me akarom venni de igy hogy ez nemindl nemnagyon merem mert mivan ha az se megy :S
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Játékaink: Driver San Francisco, R.U.S.E., ARMA OA, Sniper GW, Torchlight stb. http://www.cdv-sevenm.hu/index.php
De én örülök hiszen egyre több játék jelenik meg magyar felirattal.
Next PC upgrade: 2022
Megértem és nekünk sem könnyû, de amint egy korábbi hozzászólásomban írtam, közel 3 hétre eltûntek a fejlesztõk és hírüket se hallottuk. Ezek nagyrészt nem tõlünk függnek. Azt mondom manapság már különlegesség ha egy játék nem késik. Fõleg itthon, ahol nagyon kevés esetben veszik komolyan a magyar játékosokat. Úgy gondolom örüljünk, hogy végre lesz PC-s verzió. Fõleg úgy, hogy volt pár hete néhány aggasztó infó...
Játékaink: Driver San Francisco, R.U.S.E., ARMA OA, Sniper GW, Torchlight stb. http://www.cdv-sevenm.hu/index.php
Szerintem legközelebb késõbbi dátumot írjatok ki, és akkor mindenki korrektebben áll majd hozzá, mert a csúszásokat (fõleg, hogy mostanában nagyon elszaporodott, fõleg a BIA:HH-nél) senki sem szereti.
Ettõl függetlenül thx az infókat.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Fél gõzzel ugyan, de ma is dolgozom. Tegnap megkaptam az újabb verziót és azt hiszem jövõhéten GOLD mastert avatunk :). Elõreláthatólag úgy fest, ha minden jól meg, akkor a 2-3 hét a gyártás, szóval április közepére kint lehet a játék magyar felirattal. Végre van angol hang is és úgy néz ki, hogy a szöveges hibákat is kijavították. Van még két dolog, amit mindenképpen látni akarok, ha az is stimmel, akkor lezárom a tesztelést.
További kellemes 7végét mindenkinek!
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
itt akadtam el, az istennek sem tudom a tüzet idõbe ide hozni :(
mit kell csinálni itt? nem vágom, körül néztem, de semmi!
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
2xxx-es felbontásnál valóban ezt írja most is ki, de 1920x1200-nál nincs gond.
valamint azt hozzátenném, hogy játékfüggõ is.
például asszem a fear 2 - nél már csak az 1680x1050-et fogadja el.
Viszont.
Crysis - Crysis Warhead - Call of Duty 4 - Devil May Cry 4 és ha jól emlékszem, akkor a H.A.W.X és darkSector játékoknál tudok ekkora felbontáson játszani. Eddig amiket próbáltam.
Az alapértelmezett maximális felbontáson felül akkor állíthatsz egy monitor esetében, amikor az operációs rendszer nem kap információt a monitor típusáról (monitor driver hiány) és "alapértelmezett monitornak" látja... ilyenkor akár a megjelenítõ fizikai képességeinél jóval nagyobb érték is megjelenhet a kijelölõ boxban... pl. 2650*1920 stb.
Ja, és a legfontosabb: a VGA drivereknek semmi köze a monitorokhoz, azokkal nem ismeri fel az oprendszer sem és a VGA sem a monitor határait.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
én rendeltem is egy magyar feliratost, de még nem hívtak.
monnyuk nekem 16:10-es monitorom van.
16:9-es monitor az inkább egy lcd tv nem???
amúgy meg ami megjelenik üzletekben azt nem tudhatod mien lesz, mert magyar nyelvû lesz, és tudtommal törtben még nem rakták ki a magyar feliratos verziót.
Én elõrendeltem...nekem faxán megy az orosz verzió.
Amúgy meg miért nem játszol az orosz verzióval akkor, hisz azt is lehet angolosítani.
amúgy érdekes ez az 1920x1080, mivel az ponthogy 16:9-es
nekem a 16:10-es miatt 1920x1200-asban fut majdnem minden játék.
Egy ideje már valami furcsa oknál fogva engedi a driverem hogy a monitor max felbontása fölé állítsam a játék felbontását.
:PPP
vagyis 1680x1050-es a monitorom, és nemrég észrevettem, hogy be lehet kapcsolni az 1920x1200-at, ami ugye eddig nem volt lehetséges, mivel a monitorom kiirta egybõl, hogy (Out of Range) vagy mi....
ez az az Dark.Sector-AVENGED verzió miatt van,alapból elb..ták?
Így nem éri +venni!
nincs bent 16:9es kapcsoló
itt nézegetem lentebb a képeket az mind 4:3-as
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
ezek a -most már hótunalom- gagyi lények nem hiányoztak a gémbe. Nem gondoltam volna hogy itt is zombiírtás lesz.
Adja magát az egész játék csak néhol oda kell figyelni egy kicsit ja meg érdemes megtanulni a pengével való manõverezést.
dark.sector a nev es a jelszo is.aki akar jojjon!
Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...
Eldobod a "bumerángod" a C-vel majd egybõl megint megnyomod és nyomvatartod.Ekkor lelassul és te tudod írányítani vezesd a kerités túloldalára a falon lévõ kapcoslohoz!
Next PC upgrade: 2022