1433
-
#871 haverom volt pécsem és megvette, én meg tőleD::D:D -
#870 Vegyétek vigyétek!
Ennyi pénzért ajándék lesz eme jó kis game megspékelve magyar felirattal! -
Hellsing47 #869 istenem,legalább ne a forgalmazónak mondanád
büszke lehetsz magadra -
#868 gratulálok... -
#867 Köszönjük az információkat
de én megvárom a torrentet -
#866 Sziasztok!
Megérkezett reggel 8 órakor az áru. Annyi a változás a tegnapi levélhez képest, hogy mint megtudtam az 576 és a CD Galaxis eddig nem adott le rendeléseket, viszont a budapesti Media üzletek igen. Így a játék holnaptól úgy fest, csak a MM üzleteiben vásárolható meg egyelőre.
üdv, -
#865 az jó:) -
#864 Sziasztok!
Holnap érkezik raktárunkba a magyar feliratos Dark Sector, így előreláthatólag pénteken már a budapesti szaküzletekben (576, CD Galaxis) már megvásárolható lesz.
üdv, -
#863 Végigtoltam, faxa volt, most elkezdtem brutál modban! -
#862 nem nagyon olvastam vissza... bill kiosztást mérnemtom megváltoztatni? van rá vmi trükk? -
#861 Meg. -
strebacom #860 Ez amúgy megjelenik magyarul?? -
#859 Mióta megújult a gso, elég ratyi lett, helyette inkább böngészem a gamepodot. -
#858 Semmi értékelés pontokba érdekes. -
#857 GSO teszt -
#856 na és persze nem csak egy pillanatra kell megnyomni, mind ahogy én csináltam :-D -
#855 iszonyat bonyolult.
a Z betü az Y...csak a gép ugy jelzi mintha angol billentyüzet lenne beállítva. -
RUDKO #854 Sziasztok én most kezdtem a játékot és az a problémám hogy nem tudom a fegyvereket meg a töltényeket felvenni. kiirja hogy mit nyomjak meg de semmi. Van valami trükje? -
#853 pedig van.
márcsak konzolra is. -
#852 [Azért a .hus címet írom, hogy ne minősüljön direkt reklámnak.] -
#851 Akkor megnyugodtam. Már majdnem a srác torkának ugrottam a boltban, aki azt hebegte, ő nem tud a Dark Sector-ról... [576.hu]
-
#850 Én elhiszem neked.
Embere válogatja a stílust.
De technikai problémáidat ne a játékra terheld.
vagy a drivered hibája, vagy a tört verziós warez cuccodé.
De gyárilag hibátlan a gém. -
himpike #849 Max 5 mivel mindenben átlagos, kivétel az irányítás, ellenfél AIja.. ezekben átlag alatti. -
#848 Pedig ez egy tipikus 7-8 pontos gém:D -
himpike #847 Hát, elég gyenge az egész.. adtam neki pár órát, uninstall. Semmi nincs benne ami megfogna. Plusz a képernyő teteje is kicsúszik 1920*1080ban. -
#846 nálam jo.
lehet rendszer bib. -
#845 Tehát onnantól kb 1hét, mire polcra kerül, gondolom. -
#844 Sziasztok!
Most kaptam a hírt, hogy jövő péntekre lesz kész a Dark Sector gyártása.
Üdv, -
#843 én meg feltelepítem oké minden, aztán másnap ujra bekapcs a gép, megint játszani akarok, és szét van csúszva a kép akármilyen beállítással, képernyőfelbontással :-( -
#842 Ok, közben újrakezdtem azt a chaptert és most kiszállt X-el. -
#841 E?
killecske
Hát úgy gáz. Bár még hang alapján talán el lehet dönteni mikor nincs már a pengén. -
#840 Megvan csak nekem az volt a gond, hogy laptopon nyomom és nekem nem látszik a pengén az effekt. -
#839 Hali!
Hogy kell ebből a robotból kiszállni? Már végignyomkodtam az összes billentyűt és nem mászik ki belőle a faszi. -
#838 Tegyük fel ideáig eljutottál. Korábban hogy csináltad?
Bele kell dobni, tűzbe, jégbe, elektromosságba. -
#837 Hali
Ha megnyitottad a csapot,akkor hallható,illetve látható, hogy gáz áramlik kifelé, azt be kell gyújtani egy elektromos pengével, majd a tűzes pengével kiégetheted azt a hártyát ami elállja az utana Ilyen kommentet olvastam de hogy kell állítani, hogy tüzes penge meg elektromos penge? -
köszi, épp ma nézegettem Yutubot, és tényleg van ott vki hátul :-D én meg lőttem a valogát mind állat . . . -
#835 jah elöször é si löttem mint az állat csak nem döglött meg aztán észrevettem hogy valami piros vana hátán gondoltam hogy azzal kell valamit csinálni ! Amugy ha beszáll az ember a robot kutyusba elég jól birja strapát ! Csak a rakétákra kell vigyázni ! -
#834 fura ha már nem csak simán lőni kell..mi?..:D -
#833 Mögé kell menni,aztán kiráncigálni a pilótát -
Na most itt hogyan nyírom ki? Mert több mind fél órán át lőttem, áramos csillaggal kalapáltam, de semmi . . . mindig megroskad, de nem akar kinyiffanni :-) próbáltam a valogát lőni ahol piros, semmi . . . a szemét, az is semmi . . meddig lőjjem még? vagy totál máshol kell? :-O