ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
:Pislog, mint Overdose a szántásban:
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Yo, Bitch!
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Lacinak ott van Edina Dennisnek Fanni Robin meg túl tutyi mutyi ehhez ! 😄
ott vannak benn hónapok óta, ez meg ott pucérkodik
Utoljára szerkesztette: wesker24, 2015.02.01. 19:14:47
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
amúgy ezt a 360 fokos fordulatot a hülye VV-s lakók kezdték mondogatni 😄 csak hülye az összes és nem tud számolni 😛
Annyit azért hozzá tennék, hogy nem azért szimpatikusabb Dani mint Dennis, mert ő szabályosabban játszik, hanem azért mert intelligensebben próbál meg kitűnni a szürke hétköznapi átlagból és nem alpárisággal.
"a velejéig romlott mocskos média egyik műsora"
hát a média azt közvetíti (elvileg), amit a nézők látni szeretnének.. bár picit elgondolkoztató, hogy amikor berobbantak Mo-ra az első reality műsorok, kezdve a BB-vel és párhuzamosan szinte a VV-vel, akkor még milliós nagyságrendű nézettsége volt, és akik kijöttek közkedvelt média szereplők maradtak egy ideig.. mindez a magamutogatással az igénytelenséggel és alpárisággal eljutott arra a szintre, hogy 200 ezer körüli nézőt vonz már csak ez a valami, és a "játékosok" nagy része még ebben a körben is hihetetlen mértékű közutálatnak örvend.. az első években szereplő játékosok mára már szégyellik a szereplésüket, a mai játékosok miatt. Reality játékosnak lenni lényegében szégyen lett.
Most akkor tényleg erre van szükség, vagy csak a média próbálja ezt erőltetni??
?(???)?
Egyelőre unalomba fulladt az egész, és ezt biztosan érzik az RTL-nél is, ha meg nem és ennyire beleszarnak, akkor kérem zárják le és tegyék vagy öt évre szekrénybe ezt a fostalicska műsort. Azért vannak bent, hogy kitaláljanak jó szituációkat, ha az nincs minden vvlakó szépen henyélve kihúzza a végéig unalmában.
?(???)?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ja, tényleg! Köszi! <#boxer>#boxer>
Utoljára szerkesztette: LoSA, 2015.01.31. 20:35:58
exhibicionista definíciója:
1, az, aki szereti a belső énjét, stílusát, minden áron megmutatni a külvilágnak;
2, az, aki a nemi szerve mutogatásával előidézett megbotránkoztatással érez szexuális élvezetet
Danira az első, Dennis-ra a második érvényes. Sok helyen olvasom, hogy Dani unalmas, ezt nem értem mire írjátok.. Szerintem nem unalmas, csak annyi a különbség, hogy ő nem alpárisággal próbál érvényesülni. Nézzétek vissza az eddigi feladatokat, amikor Dani alsógatyában táncol a lányoknak, fogtam a földet a röhögéstől, és még fura hogy káromkodnia, agyatlannak lennie vagy meztelenül mászkálnia sem kellett hozzá, hogy show-t csináljon és röhögni tudjak rajta. Amikor iskola héten jelentett a tanárnak "a tanár úrnak jelentem itt mindenki megőrült", amikor Laci párbajánál táncolni kellett, ott is szét röhögtem magam, amikor énekleni kellett nagyon oda tette magát, szerintem profi volt, még a vizsgáján is poénkodott, amikor megkérdezték a természetben milyen kört ismer és mondta, hogy "baráti kört" 😄 Szerintem egyáltalán nem unalmas, én pont hogy ezt nevezem intelligens humornak, amikor nem szexualitással, magamutogatással, megállás nélküli káromkodással próbál érvényesülni. Sokan azzal jönnek, amikor egyszer részeg volt, és anyázott Dennisre.. EGYSZER.. nézzétek vissza Dennis és a Fannikája napi hány tucatszor teszi meg ugyan ezt, ők megengedhetik maguknak ezt az alpári stílust, Dani viszont egyszer sem hibázhat? Arról nem is beszélve, hogy Daninak igaza volt, csak nagyon rosszul fejezte ki magát, teljesen jogos, hogy felfordul a gyomra valakinek attól, amit Dennis a volt barátnőjével művelt élő adásban, és ha mélyen magamba nézek, nem vagyok benne biztos, hogy hónapokig magamban tudtam volna tartani ezt az ellenszenvet és nem keltem volna ki Dani helyében én is egy részeg alkalommal.. Valljuk be őszintén, amit Dennis művelt tényleg undorító.. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy akik Dennisnek szurkolnak, mit látnak benne, mert én csak egy unintelligens magamutogató alpári embert látok, akit 99%-ban akkor látunk képernyőn, ha épp szexel vagy mutogatja magát, vagy a péniszét fogdossa, ezeken a jeleneteken kívül semmi érdemlegeset nem lehet találni a napjaiban..
Sajnos törölte az éjszakai stream-es csatornát dailymotion, a felhasználói feltételek megszegésére hivatkozva. Új forrás után kell nézni.+
egy éppkézláb ötlettel élnék feladatok terén: disznótor!
Off: Honnan szeditek ezeket a jó kis GIF-eket? 😉
A VV5-ben legalább volt rendör hét de a VV6-ban már az se volt !
Ne nyerjen: Edina, Fanni, Laci
Nyerhet: Dennis, Dóri, Robin
Dani még a két halmaz metszetében van, de egyre inkább az elsőbe sorolódik...
Utoljára szerkesztette: gduck, 2015.01.31. 09:07:10