153993
ValóVilág 12

• DantesHUN
    Én így működök.
  • Krisztiam #150193
    szökik a málna tesó :DDD
  • Tirion
    bárcsak így működne az ember...a nagy többség azt nézi amit adnak! és ez a probléma az én koromban Delta volt és nem kurva anyázós faszpörgető senkiházi
  • DantesHUN
    Nem. Ha lenne sütnivalód nem idegeskednél egy TV műsor miatt. Akibe szorult némi intelligencia nem megszabni akarja hogy mi az igényes szórakozás, és nem megszabni akarja, hogy ki mit nézzen.
  • Tirion
    ez a baj,hogy ez a beletörődés megy! ennek országos felháborodásba kéne fajúlnia......ha lenne sütnivalód,te is tíltakoznál néhány levéllel
  • DantesHUN
    Igen ezért nem lesz nyugdíjad...pont. Nem is más miatt...

Amúgy : ne nézd. Érdekes, én se nézem, és lám: nem is idegesít. Helyette reklámozd a kulturális szórakozási formákat. Alapíts könyvklubot, színházrajongók baráti köre. Valami. Na?
  • Tirion
    http://comment.blog.hu/2016/08/28/talan_meg_soha_nem_volt_ennyire_ostoba_a_valo_vilag
  • Tirion
    a dagadt kurva, a szopós száju is kurva a lófogú meg ingyen kurva
    az NMHH ha nem lenne baszott korrupt ilyen okádmányt képernyőre nem engedhetne!
    Felháborító az egész!
    A fiatal generációt olyan szinten egy használhatatlan irányba nevelik ezzel,hogy majd örülhetünk ha lesz egyáltalán nyugdíjunk !
    Utoljára szerkesztette: Tirion, 2016.08.28. 10:15:44
  • xido
    Bíztam benne,hogy azért kellett a nyomorékoskodás,hogy be kell őt mutatni az új nézőknek is,de ez így elég szarul sült el számomra :)
  • Tirion
    ugye te sem gondolod komolyan,hogy nem tudják ki volt ? :D

RTL-nél dolgozott több ismerősöm is 2 VV szériában..........kérdezz mondok mindent a néphülyítésről
    Utoljára szerkesztette: Tirion, 2016.08.28. 01:31:36
  • xido
    Egyet mondok így,visszaolvasás nélkül,de ÖF 3/4-ét letudva..
    az egyik égés a Tivadar..túltolja most a figurát nagyon a stúdióban,nyilván nem akar kinyílni,mert a rajongókra épít,de a flash videókban volt idő újítani,itt sok volt..a másik égés főleg Anikó,de Bence is...Buci jól nyilatkozta,fel kell készülni az anyagból..ha meg élő adás,ne bassza már meg,hogy nem nézünk utána a lakóknak,hogy ne ostoba tájékozatlan parasztként tátogjunk és vágjuk a pofákat,igenis illett volna leülniük fél órára és megnézni ki ez a Tivy..
  • Fantasico
    Hát így első körben, a jelenleg bentlévő 8 játékos közül, persze csak pár percnyi megszólalás és a megnyilvánulásuk után, eddig úgy látom csak és kizárólag 2 ember üti meg a vállalható kategóriát és esetleg szimpatikusnak mondható, ez a két ember pedig nálam Dávid és Dina. A többiekről nem is nagyon írnék mert igazából egyikük sem érdemel mégcsak említést sem, vagyis mégis két embernek már ezalatt a rövid idő alatt is sikerült elképesztő unszímpátiát kiváltani belőllem, Mici és Soma két igazán semmitmondó, jellegtelen és vállalhatatlan szereplő remélem a lehető leghamarabb az UTCA ajtón fognak távozni. Egyébként tud valaki esetleg bármiféle információt arról mikortól lesznek online közvetítések?
  • Yoohaj
    Kapcsolgattam a VVBB és a Star academy között ezért nem láttam minden egyes pillanatot ezért megkérdezem, hogy egyébként mondott már valamit a"Nagy Testvér"?
  • Dency
    Na végigtekergettem a beköltözést.
    Első benyomások: Csajok közül az összes egy hülye picsának tűnik, de főleg az a Vivien. Lóri nagyképű eddig.
    Dávid normális, ő szerethető karakter lesz de csendesebb sztem, úgy mint régi szériákba Csaba,Robin.
    Soma kis hülyének,butának tűnik :D de emiatt vicces lesz. Tivy meg ha hozza a karakterét amit yt-on akkor ő is jó lesz, bár szerintem egy idő után unalmas lesz.
    Ja és lesz streamünk, nem tudjátok? :D
    Utoljára szerkesztette: Dency, 2016.08.27. 22:20:35
  • Ironman2
    Akkor jobb is hogy nem néztem
  • Ironman2
    Big Brother Ukrajna.LOOOL:

Mekkora retek az egész villa!
  • wesker24
    Akkor összegezzük :

Van egy jó képű pasink Dávid
    Van egy jóképű csajunk Dina
    Van egy elmebeteg humor heroldunk Tivy
    Van egy beképzelt öntelt bájgúnár izomagyunk Soma
    Van egy visszafogott jó képű pasink Lóri
    Két ostoba Ribancunk Vivien és Mici
    Van egy kissé agyonplasztikázott modell csajunk Zsófi
  • Rash87
    Akkor lehet elkerülöm az ilyeneket, szándékosan :D De azért gáz.
  • Tikal #150176
    a topik ciméből lemaradt, hogy powered by big brother :D

amúgy mi ez a szánalom?
  • IXEMGabeo
    de ott vannak a mindennapokban...es tele van az orszag veluk...bar mar nem elek otthon halistennek:D
  • Darkman86
    Hát csajok közül eddig a Dia a legjobb arc,a többi selejt buta kurva. :(
  • wesker24
    Hát ez a Zsófi ahogy látom átesett már egy pár plasztikán !
  • Szolnokboy1
    Tivy egy hangyafasznyit tultolja a rugdosast meg a mivaant. Gondolom szerkesztoi utasitasra...
  • wesker24
    Nah lűtom Tivy lesz a Humor Herold már látom . egy elmebeteg állat XD
  • wesker24
    Jah eddig Dávid és Dina tűnik normálisnak !
  • Rash87
    Úristen, komolyan.... ilyen embereket honnan szednek? Vagy én élek szar helyen,vagy ilyen embereket nem veszek észre :D
  • wesker24
    Na itt a Youtube szár Tivy ! xD
  • Rash87
    Nah baszki :D Majd 4 év múlva :D
    De eddig nagyon.... szar. Még lehet nézni fogom xD
  • wesker24
    Már most bejön a csaj, elég keményen leoltotta a bájgunár gyereket ! :D
  • IXEMGabeo
    gondolom Dinara gondolsz...bemutatkozo videoja alapjan normalis csajnak tunik...persze mert szlovakiai magyar:D
  • wesker24
    Jah simán csak szokás szerint normális embereket nem válogatnak be XD
  • Rash87
    Eddig nagyon úgy néz ki.

Egyébként Neked... nem beköltözőnek kellett volna lenni? :D
  • wesker24
    Na ismét egy hűséges típusú szerelmes csaj XD, kíváncsi leszek meddig lesz hűséges :D De egész jó képü csaj nem rossz :D
  • wesker24
    Egyetértek, a többi selejt de ez a Dávid ez tűnik az egyetlen normális fazonnak.
  • Rash87
    Nem is értem,hogy miért nem ilyen normálisabb fazonokat tudtak összeválogatni.

Többi mind selejt,hülyegyerekek.
  • wesker24
    Egyetértek eddig Dávid tünik a legnormálisabbnak, végre xD
  • Coolfire
    Még eddig ez a srác tűnik a legnormálisabbnak.
  • IXEMGabeo
    Az ilyen eldeformalt szemelyisegek miatt nem kell no:)

komolyan kivul azt hiszi van neki valami, de belul nulla...

szulok szazezrei gondolkodhatnak el mit rontottak el ezeknek a nevelesekor...es hany ilyen csaj van, aki kiment Svajcba "konnyu" penzert

a problema nem itt van, hanem, amit lentebb irtak...mennyire szanalmas, hogy utana kihasznalta azt a vendeget
  • wesker24
    Na ismét egy jóképű fazon az hogy okos-e az majd kiderül :D Eddig Lóri és Dávid az aki elfogadható a többi selejt ! :D
  • Pethy23
    Amikor egyik mondja hogy nincs érettségije azt mondja a ribi hogy nekem sincs JEEEE, nah ott úgy érzem helyben vagyunk :D